|

Fotoseries

|

Gassel 1 winnaar 2e periode

Op deze pagina vindt u een fotoreportage over het winnen van de tweede periodetitel door Gassel 1. De titel werd gepakt dankzij een 4-1 thuiszege op GVV '57 1. Dit duel werd gespeeld op donderdag 10 mei 2018, Hemelvaartsdag. Foto's: Redactie VV Gassel website.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 1)
|  foto geplaatst op 11 mei 2018  |
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 1
Tijdens de warming-up voor aanvang van de belangrijke thuiswedstrijd tegen GVV '57 1 waren de meeste spelers nog vrij ontspannen.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 2)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 2
Tijdens het positiespel in een kleine rechthoek ging het er lekker fanatiek aan toe en werd gestreden om iedere bal.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 3)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 3
Een vast onderdeel van de warming-up is het afronden op doel. Hier legt Paul Cornelissen geconcentreerd aan voor een vlammend schot.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 4)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 4
Doelman Rik van der Loop werd flink onder vuur genomen, maar met diverse uitstekende saves wist hij de meeste inzetten te keren.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 5)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 5
Om één minuut over half drie betraden beide ploegen onder leiding van scheidsrechter Cansiz het hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp".

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 6)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 6
Vervolgens werd koers gezet richting de middencirkel voor de diverse plichtplegingen zoals het handen schudden en tossen.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 7)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 7
Een voor een liepen de Gasselse basisspelers langs de scheidsrechter van dienst en zijn twee assistenten.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 8)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 8
Bij en in de Gasselse dug-out had inmiddels ook iedereen zijn plek ingenomen dus de jacht op de periodetitel kon beginnen!

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 9)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 9
Na een wat tamme eerste twintig minuten kwam Gassel 1 steeds vaker in de buurt van het Graafse doel. Hier stoomt linksback Hans van Houtum op tot in de vijandelijke zestien.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 10)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 10
De thuisploeg kreeg diverse vrije trappen toegekend die richting de Gasselse aanvallers in het Graafse strafschopgebied werden geschoten.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 11)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 11
Goaltjesdief Ramon van der Venne stond dit keer als verdedigende middenvelder opgesteld om vanuit die positie de lijnen uit te zetten.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 12)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 12
Dit weerhield hem er echter niet van om zijn doelpunten mee te pakken want in de dertigste minuut schoot hij alleen voor de Graafse doelman rustig raak.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 13)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 13
Op slag van rust sloeg Gassel 1 voor de tweede maal toe. Paul Cornelissen ging door op rechts en gaf de bal laag en strak voor.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 14)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 14
De doelman en een GVV-verdediger konden beide de bal niet keren waarna Erik Barten bij de tweede paal voor de 2-0 kon zorgen.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 15)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 15
De doelpuntenmaker en de man van de assist werden uiteraard door hun medespelers bedankt voor hun prima werk in de 45e minuut.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 16)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 16
Vlak nadat Cas van Houtum voor een 3-0 voorsprong had gezorgd, kwam hij net tekort om een voorzet van Pieter van Bommel binnen te knikken

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 17)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 17
Gassel 1 was nu duidelijk de betere ploeg op het veld en dit leverde ook diverse corners op die vervolgens werden genomen door Niels Paters.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 18)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 18
En dat is de 4-0! Nadat een inzet van Remco van der Heijden via beide palen weer terug het veld in was gekomen, schoot Ramon van der Venne alsnog raak.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 19)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 19
Terwijl de Graafse spelers zich met gebogen hoofd richting de aftrap begaven, liepen de Gasselse spelers tevreden terug naar de eigen speelhelft.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 20)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 20
In 75e minuut van deze gemeentelijke derby was het de beurt aan invaller Remco van der Heijden om een hoekschop te nemen.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 21)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 21
Zijn hoekschop leverde geen treffer op want de Graafse keeper bokste de bal net weg voordat de inlopende Erik Barten kon gaan scoren.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 22)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 22
Door een rode kaart moesten de bezoekers het laatste kwartier met zijn tienen verder en kon Gassel 1 dus steeds rustig de vrije man opzoeken.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 23)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 23
Slachtoffer van de rode kaart was Dirk van Spijk en na zijn wissel zat hij de rest van de wedstrijd met een zak ijs tegen zijn hoofd.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 24)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 24
Na negentig minuten en wat blessuretijd klonk het laatste fluistignaal en stond er dus een fraaie 4-1 eindstand op het scorebord.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 25)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 25
Uiteraard waren de leden van de technische staf, elftalleiders Noud Strik en Koen Theunissen en hoofdtrainer Pierre Hermsen zeer tevreden met dit resultaat.

Gassel 1 winnaar 2e periode (foto 26)
Gassel 1 winnaar 2e periode / 10 mei 2018 / foto 26
Door de 4-1 zege was de tweede periodetitel een feit en dus waren er bloemen en lovende woorden van voorzitter Eric van Boekel voor deze fraaie prestatie.