ALGEMEEN 

|

 

Clubblad 

|

 

Artikelen


Op deze pagina vindt u het artikel "geef de (bal)pen door aan" dat is gepubliceerd in de tweede editie van "Doeltreffend" van het seizoen 2006-2007.Geef de (bal)pen door aan
  |  editie 2 - seizoen 2006-2007  |

Geef de (bal)pen door aan is een steeds terugkerende rubriek waarin telkens iemand anders een stuk moet schrijven. Bedoeling is dat de (bal)pen wordt doorgegeven aan een lid van de VV Gassel uit een ander elftal. In de vorige editie heeft Sander Derks de (bal)pen doorgegeven aan MariŽlle Swartjes.

MariŽlle Swartjes Hallo allemaal,

In de vorige uitgave van Doeltreffend heeft Sander (beter bekend als Frits) de pen doorgegeven aan mij. Al voordat het stukje van Frits in doeltreffend stond, hadden wij er al veel lol over gehad, want hij vroeg het mij namelijk onder het genot van een opgevoerde chocomel (Bailey's dus!). Natuurlijk kon ik niet weigeren en vinden jullie mijn verhaal nu in doeltreffend. Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben MariŽlle Swartjes en voetbal in het dameselftal. Door meerdere blessures heb ik al een tijdje niet meer meegespeeld, maar ik kom altijd graag om naar de prestaties van de meiden te kijken. Natuurlijk neem ik dan ook regelmatig mijn man Raymond mee en onze dochters Femke en Imke. Zij vinden het ook geweldig om iedereen aan te moedigen en juichen, net zoals mama, heel hard als er een goal bij de Gasselse dames valt.

Verder is het natuurlijk erg gezellig om met z'n allen in de kantine de 3e helft te beleven en is stappen met de dames ook bere-gezellig. Vaak wel met het motto: des te meer drank, des te meer lol. Laatst ook een speurtocht door Gassel gehad waar hele andere talenten van iedereen naar boven kwamen. Ik hoop, dat ik volgend seizoen weer kan beginnen met trainen en natuurlijk ook voetballen en wie weet zien we elkaar op het voetbalveld. Tot dan!

MariŽlle Swartjes

Voor de volgende editie geef ik de (bal)pen door aan . . . . . Alexander (Ali) van Roosmalen, volgend jaar speler van het nieuwe veteranenelftal van Gassel!Terug naar het overzicht met artikelen