ALGEMEEN 

|

 

Clubblad 

|

 

Artikelen


Op deze pagina vindt u het artikel "geef de (bal)pen door aan" dat is gepubliceerd in de derde editie van "Doeltreffend" van het seizoen 2007-2008.Geef de (bal)pen door aan
  |  editie 3 - seizoen 2007-2008  |

Geef de (bal)pen door aan is een steeds terugkerende rubriek waarin telkens iemand anders een stuk moet schrijven. Bedoeling is dat de (bal)pen wordt doorgegeven aan een lid van de VV Gassel uit een ander elftal. In de vorige editie heeft Coen van de Broek de (bal)pen doorgegeven aan Ronny van Gemert.

Ronny van Gemert Allereerst wil ik Coen van de Broek bedanken voor het doorgeven van de (bal)pen aan mij. Ik was liever uit de schijnwerpers gebleven maar ondanks vele omkopingen moet ik er dan toch aan geloven. Coen, Bedankt! Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Ronny van Gemert en ben geboren 28 april 1975 op de Startvenseweg 91 in Wijchen. We woonde daar met ons mam, pap en mijn broer. Ik heb daar ongeveer 25 jaar gewoond alvorens ik op mezelf ging wonen. Nu woon ik sinds september 2007 samen met het mooiste meisje van Gassel en omstreken Marieke Hendriks op de Hoeve 10. Na de basisschool "De Paulusschool" ben ik naar Klokkenberg te Nijmegen gegaan. Hier heb ik 4 jaar vertoeft op niveau Mavo plus. Daarna heb ik de opleiding MEAO gevolgd. Nadat ik hier voor geslaagd was heb ik nog de volgende opleidingen gevolgd en succesvol afgerond: Marketing en Bank- en Verzekeringswezen. In al deze jaren heb ik ook verschillende cursussen gevolgd: Boekhouden, Computerboekhouden en Inkoop- / Verkoopadministratie.

Op sportgebied heb ik verschillende sporten beoefend. Ik ben op jeugdige leeftijd begonnen met tennis. Helaas door een ernstige knieblessure ben ik daarmee tijdig moeten stoppen. Na lang te hebben gerevalideerd, ben ik toch weer gaan sporten. Voetbal kwam toen op mijn pad. Ik heb gespeeld voor Woezik/Alverna en Wamel. Nu speel ik voor Gassel 2 en we kunnen dit seizoen misschien kampioen worden. Ondanks dat ik het goed naar mijn zin heb bij het voetbal, ging tennis ook weer kriebelen en ik ben daar weer mee begonnen. Naast het voetballen doe ik dus ook aan tennissen en darts. Darten doe ik puur voor de lol. Mijn enige angstgegner daarin is Harry Wolfs. De man van de 19 haha. NEC is natuurlijk ook mijn hobby alleen zitten zij op dit moment in een dippie. Verder ben ik ook nog werkzaam bij Exel DHL. Daar werk ik nu 5,5 jaar en ik heb het er nog steeds goed naar mijn zin. Dit lijkt me genoeg informatie. Heb je nog vragen dan wel snel, want ben alweer op pad voor een nieuw avontuur in Mexicoooo.

Ronny van Gemert

Voor de volgende editie geef ik de (bal)pen door aan . . . . . Ronnie Derks.Terug naar het overzicht met artikelen