ALGEMEEN 

|

 

Clubblad 

|

 

Artikelen


Op deze pagina vindt u het artikel "geef de (bal)pen door aan" dat is gepubliceerd in de vierde editie van "Doeltreffend" van het seizoen 2007-2008.Geef de (bal)pen door aan
  |  editie 4 - seizoen 2007-2008  |

Geef de (bal)pen door aan is een steeds terugkerende rubriek waarin telkens iemand anders een stuk moet schrijven. Bedoeling is dat de (bal)pen wordt doorgegeven aan een lid van de VV Gassel uit een ander elftal. In de vorige editie heeft Ronnie van Gemert de (bal)pen doorgegeven aan Ronnie Derks.

Ronnie Derks Ook ik moet er aan geloven maar dat is op zich geen problem... (Ronny bedankt!!). Voor diegene die mij nog niet zouden kennen, zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Ronnie Derks, geboren in de St. Jansvoort (nummer weet ik niet meer) op 15 juli 1972. Na een aantal keer binnen Gassel verhuisd te zijn, Dorpstraat en de Hoeve, en ook nog 9 jaar in Grave, woon ik sinds 3 jaar op De Deel 41. Ik ben getrouwd met Jessica en heb 2 kinderen, Fem en Tim. Na de lagere school heb ik in Grave de MAVO gedaan en vervolgens de MEAO in Nijmegen. Daarna nog een aantal cursussen. Ik heb altijd in de verkoop gewerkt bij bedrijven in de bouwbranche en nu sinds 2 jaar als vertegenwoordiger bij een handelsbedrijf in de keramische industrie (gebakken straatstenen, metselstenen, dakpannen en natuursteen).

Ik voetbal vanaf m'n 5de (begonnen in de F) en heb tussen mijn 14e en 21e jaar een klein uitstapje gemaakt naar SV Estria. Ik heb nog een aantal jaren in het 1e van Gassel gespeeld en speel nu sinds een aantal jaar in het 3e. Ik ben volgens mij 4 keer kampioen geworden, 1 keer met de F-jes, 1 keer in het 2de en 2 keer in het 3de. Wat wel eens vervelend is, is dat sommige scheidsrechters en tegenstanders met mij in discussie gaan maar dat los ik dan ook wel weer op!! Naast voetbal heb ik ook altijd getennist (Ronny ik daag jou uit!), eerst bij EDOS en later bij THOS (Grave) en ik voetbal ook nog in de zaal. Daarnaast sta ik in de winter 1 keer per jaar op de latten. En als 't heel erg mooi weer is, dan stap ik nog weleens op de motor. Dit lijkt me voorlopig wel even genoeg informatie.

Ronnie Derks

Voor de volgende editie geef ik de (bal)pen door aan . . . . . William de Kleijn.Terug naar het overzicht met artikelen