ALGEMEEN 

|

 

Clubblad 

|

 

Artikelen


Op deze pagina vindt u het artikel "geef de (bal)pen door aan" dat is gepubliceerd in de vijfde editie van "Doeltreffend" van het seizoen 2009-2010.Geef de (bal)pen door aan
  |  editie 5 - seizoen 2009-2010  |

Geef de (bal)pen door aan is een steeds terugkerende rubriek waarin telkens iemand anders een stuk moet schrijven. Bedoeling is dat de (bal)pen wordt doorgegeven aan een lid van de VV Gassel uit een ander elftal. In de vorige editie heeft Billie Cuppen de (bal)pen doorgegeven aan Sjoerd Driessen.

Sjoerd Driessen Hallo allemaal. Natuurlijk wil ik eerst Billie bedanken voor het doorgeven van de (bal)pen, dat kost je een long island ice-tea! Voor degenen die mij niet kennen, mijn naam is Sjoerd Driessen, ik ben 22 jaar en woon op de Dorpstraat 40 in Gassel met mijn ouders Ton en Hellie en mijn zusje Renske. Mijn basisschooljaren heb ik doorgebracht in de Akker, maar toen ik naar de HAVO in Cuijk ging, was het toch wel fijn dat we zo'n 25 meter dichter bij school zijn gaan wonen. Na de HAVO te hebben afgerond, ben ik CommerciŰle Economie gaan studeren aan de HAN in Nijmegen, waar ik ook een tijdje heb gewoond en gefeest. Deze opleiding zal ik als het goed is deze zomer afronden.

Ik voetbal al bij VV Gassel sinds mijn zesde. Na een hele tijd in de jeugd gekeept te hebben, ben ik vanaf de B uiteindelijk toch overgestapt op het voetballen, wat me eigenlijk veel beter beviel. Nu voetbal ik inmiddels alweer zo'n drie of vier jaar bij de selectie wat me goed bevalt. Wel is het jammer dat ik sinds ik in de selectie voetbal steeds met blessures te maken krijg. Na vorig jaar een gescheurde meniscus te hebben gehad vˇˇr de winterstop en hieraan geopereerd te zijn, vond ik het in de winterstop wel verstandig om weer te gaan zaalvoetballen. Hierbij verrekte ik de mediale band van mijn andere knie, zodat ik weer tot de zomerstop klaarwas. Na de zomerstop leek alles voorspoedig te gaan, maar helaas lig ik er sinds de afgelopen winterstop weer uit in verband met een slepende liesblessure. Wel heb ik door deze laatste blessure mijn vendelierskunsten kunnen ontwikkelen bij het tweede elftal, zodat ik toch een beetje bij het voetballen kon blijven. Ik verwacht na de zomerstop dan ook gewoon weer aan de gang te kunnen.

Naast voetballen houd ik er ook erg van om in het weekend gezellig een biertje (of twee) te drinken en de nodige feesten en festivals te bezoeken, wat mijn prestaties op zondag niet altijd ten goede komt. Je zult mij op de zondagmiddag en bij evenementen van de VV dan ook vaak in de kantine treffen. Wanneer ik zelf geen feesten of festivals bezoek, ben ik daar waarschijnlijk een biertje aan het tappen, dat is namelijk mijn bijbaantje in de zomer. Ook kan het zijn dat ik mij dan in het Bokkenland begeef, daar woont namelijk mijn vriendin Lisa.

Sjoerd Driessen

Voor de volgende editie geef ik de (bal)pen door aan . . . . . Guido Sprengers.Terug naar het overzicht met artikelen