NIEUWS

 | 

Actueel


Op deze pagina vindt u het allerlaatste nieuws en de heetste geruchten over de VV Gassel. Nieuwsberichten die ouder zijn dan twee maanden kunt u vinden in het archief.Gassel JO12-1 start de Regio Cup met een zege met dubbele cijfers
  |  zaterdag 05 juni 2021  |

Voor het eerst sinds 10 oktober 2020 konden Gassel JO12-1, Gassel JO10-1 en Gassel JO9-1 vandaag in het kader van de Regio Cup eindelijk weer een echte wedstrijd spelen. Ook Gassel JO14-1 en Gassel JO7-1 doen mee aan deze door de KNVB georganiseerde kleinschalige regionale competities, maar beide formaties hadden op de eerste speeldag vrijaf. De JO12-1 van VV Gassel trad in Mill aan tegen Juliana Mill JO12-3. De bezoekers hadden er duidelijk heel veel zin in want direct vanaf het eerste fluitsignaal werd de thuisploeg onder druk gezet. Al na twee minuten had Eus Arts de 0-1 op zijn schoen, maar de keeper stopte zijn inzet. Amper een halve minuut later was het wel raak. Sven Willems scoorde met laag schot. Binnen de kortste keren lag de bal voor de tweede en derde keer in het Millse doel. Na een mooi passje van Binck van Roosmalen zorgde Sven Willems voor de 0-2 en daarna maakte hij met een knal in de bovenhoek zijn hattrick compleet. De Gasselse formatie bleef prima voetballen en meer doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Op fraaie wijze zette Tijl Schippers de 0-4 op het scorebord. Na breed leggen van Sven Willems joeg hij de bal in de linker kruising. Nog voor het einde van het eerste deel van de eerste helft had Binck van Roosmalen de marge vergroot tot vijf.

Gassel JO12-1 Regio Cup zaterdag 05 juni 2021

Binnen twee minuten na de hervatting strafte Binck van Roosmalen slecht uitverdedigen aan Millse zijde genadeloos af en dus stond het 0-6. In de laatste minuten voor het rustsignaal namen de Gasselnaren nog meer afstand. Binck van Roosmalen speelde zich mooi vrij op de rechterflank en uit zijn voorzet maakte Sven Willems er 0-7. De achtste Gasselse treffer was bijna identiek aan de vorige, opnieuw een voorzet van Binck van Roosmalen en een treffer van Sven Willems. Vlak voor rust had Sven Willems zijn tweede hattrick te pakken. Tijn Bernards soleerde op fraaie wijze vanuit de defensie tot ver op de Millse helft waarna hij de bal breed legde op Sven Willems die raak schoot. Na zo'n drie minuten in de tweede helft waren de dubbele cijfers een feit. Eus Arts begon een solo vanaf de rechterflank en rondde die vervolgens af met een bekeken schuiver in de hoek. In de vijfde minuut na rust leek Juliana Mill JO12-3 een eretreffer te gaan scoren. Jill Driesten wist dit echter met een uitstekend blok te voorkomen. Kort daarop pikte ook doelman Tygo van Deventer een doelpunt mee waarna Eus Arts na wederom een prima en succesvolle solo de stand op 0-12 bracht. In het laatste kwart van de wedstrijd waren de meeste kansen voor de bezoekers, maar een Gassels doelpunt bleef uit. Uiteindelijk wist de Millse formatie wel een keer te scoren en dus eindigde het duel in 1-12. Gassel JO10-1 moest op deze eerste speeldag afreizen naar Vierlingsbeek waar Volharding JO10-1 de tegenstander was. Voor alle spelers was het duidelijk weer even wennen na de wedstrijdloze periode van bijna acht maanden. Gaandeweg de eerste helft bleek de thuisploeg wat sneller weer in het ritme te zitten, dan de Gasselnaren. Dit leidde tot een achterstand bij de rust.

Gassel JO10-1 Regio Cup zaterdag 05 juni 2021

Ook in de tweede helft probeerde Gassel JO10-1 het wel, maar bleek Volharding JO10-1 sterker en het meest doeltreffend. Na het laatste fluitsignaal stond er een 13-4 eindstand op het scorebord. Van de vier Gasselse treffer werden er twee gescoord door Abel Loeffen. Ruben van Boekel en Janne Brans wisten beide de keeper van de thuisploeg eenmaal kansloos te laten. Vermeldenswaardig was verder nog het debuut van Joris van Bommel in de technische staf van de JO10-1. Gassel JO9-1 mocht als enige aantreden op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp". Op het wedstrijdaffiche stond een gemeentelijke derby tegen EGS '20 JO9-1. Het was Boaz Janssen die namens de thuisploeg de score wist te openen. Wat later scoorden de bezoekers de gelijkmaker. Vervolgens zorgde Sam Loeffen voor een nieuwe Gasselse voorsprong, maar ook dit keer wist de fusieclub uit Escharen de stand weer in evenwicht te brengen. Het bleef ook in het restant van de eerste helft mooi gelijk opgaan, met kansen over en weer. Met zijn tweede doelpunt van de dag zorgde Boaz Janssen ervoor dat Gassel JO9-1 voor de derde keer in dit duel op voorsprong kwam. Helaas hadden de bezoekers nog voor het rustsignaal wederom een passend antwoord en eindigde de eerste helft met een 3-3 stand. Na de rust had EGS '20 JO9-1 als eerste succes waardoor de Gasselnaren in de achtervolging moesten. Helaas liet men zich aftroefen op inzet en leverde nog enkele tegendoelpunten meer op. Bij een 3-6 tussenstand wist Mick Pennings de marge te verkleinen tot twee. De Gasselse aansluitingstreffer bleef uit en na de 4-7 en 4-8 was de wedstrijd gespeeld. Na nog een negende EGS-treffer bepaalde Diede van de Wiel de eindstand op 5-9. Volgende week zaterdag, 12 juni 2021, staat de tweede wedstrijdronde van de Regio Cup op het programma. Vanwege het evenement De Gasselse Lockout (zeskamp) voor de jeugd van Gassel, worden de geplande duels verplaatst naar andere datum. Zo zullen Gassel JO14-1 en Gassel JO10-4 op woensdag 16 juni 2021 in actie komen. Tijdens de zeskamp zal het terras voor de kantine open zijn en dus zijn ouders en ander publiek van harte welkom!


Weer wijzigingen doorgevoerd in wedstrijdprogramma Regio Cup
  |  donderdag 03 juni 2021  |

Opnieuw zijn er enkele wijzgingen doorgevoerd in de wedstrijdprogramma's van de Regio Cup. Dit keer betreft het Gassel JO14-1 en Gassel JO10-1. Eerstgenoemd team zal komende zaterdag niet in actie komen omdat tegenstander SJO VITA JO14-1 zich heeft teruggetrokken. Verder is inmiddels een nieuwe speeldatum gevonden voor de wedstrijd Gassel JO10-1 - SV Venray JO10-4. Het duel, dat moest worden verzet vanwege de zeskamp op zaterdag 12 juni 2021, zal nu worden gespeeld op woensdagavond 16 juni 2021. De aftrap is om 18:30 uur.


Inmidddels diverse wijzigingen in wedstrijdprogramma Regio Cup
  |  woensdag 02 juni 2021  |

In de afgelopen dinsdag geplaatste wedstrijdprogramma's van de Regio Cup voor de Gasselse jeugdteams hebben zich inmiddels diverse wijzigingen voorgedaan. Zo zal Gassel JO7-1 slechts twee keer in actie komen in plaats van de eerder vermelde vier keer. EGS '20 JO7-4 en EGS '20 JO7-5 hebben zich namelijk teruggetrokken en dus hebben de Gasselnaren nu vrijaf op zaterdag 05 juni 2021 en zaterdag 12 juni 2021. Bij Gassel JO12-1 is de geplande thuiswedstrijd tegen UDI '19/CSU JO12-5 op 26 juni komen te vervallen door het terugtrekken van de formatie uit Uden. In het wedstrijdprogramma van Gassel JO14-1 is alleen een wijziging van de aanvangtijd doorgevoerd. De aftrap van het thuisduel tegen UDI'19/CSU JO14-3 op 19 juni 2021 is gewijzigd in 11:30 uur. Dit was aanvankelijk 13:00 uur. De wijzigingen zijn inmiddels verwerkt op de programmpagina van de betreffende teams.


Zaterdag a.s. start de Regio Cup voor meeste jeugdteams VV Gassel
  |  dinsdag 01 juni 2021  |

Na maanden van alleen maar trainen en onderlinge wedstrijdjes mogen de jeugdteams van VV Gassel dit seizoen toch nog afsluiten met wedstrijden tegen clubs uit de regio. Door de versoepelde coronamaatregelen kan komende zaterdag namelijk worden gestart met de Regio Cup. Dit betreft een door de KNVB georganiseerde kleinschalige regionale competitie. De indeling daarvoor was al in april door de KNVB bekend gemaakt (zie nieuwsbericht van 10 april 2021). Hoewel de poules uit vijf of zes teams bestaan, zijn er maar vier speeldagen beschikbaar en dus wordt er niet tegen alle tegenstanders uit de poule gespeeld. De speeldata zijn de vier zaterdagen in juni 2021, dus 05 juni, 12 juni, 19 juni en 26 juni. Met uitzondering van Gassel JO16-1 doen alle jeugdteams van VV Gassel mee aan de Regio Cup. De meeste teams spelen twee keer thuis en twee keer op vreemde bodem. Op de programmpagina van de betreffende teams staan de complete programma's. Vanwege de zeskamp die op zaterdag 12 juni 2021 door VV Gassel wordt georganiseerd voor alle Gasselse jeugd van 4 tot 16 jaar, zal er nog een nieuwe speeldatum worden gevonden voor de Regio Cup duels die op die gepland staan.


Zaterdag 12 juni 2021 Gasselse Lockout voor alle jeugd van Gassel
  |  dinsdag 01 juni 2021  |

Op zaterdag 12 juni 2021 organiseert VV Gassel de Gasselse Lockout. Dit is een zeskamp voor alle Gasselse jeugd van 4 tot 16 jaar. De locatie is sportpark "de Oude Kamp" en het evenement begint om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Voor lunch en drinken wordt gezorgd. Deelname is gratis en opgeven kan via ronnyvangemert@live.nl / 06-50873944 of marieke271283@hotmail.com / 06-10792120. Tijdens de zeskamp zal het terras voor de kantine open zijn en dus zijn ouders en ander publiek van harte welkom!


Selectie VV Gassel start voorbereiding 2021-2022 op 13 juli 2021
  |  donderdag 20 mei 2021  |

Inmiddels is bekend hoe de voorbereiding van de selectie van VV Gassel op de competitie 2021-2022 eruit ziet. Zo staat op dinsdag 13 juli 2021 de eerste training op het programma. De seizoensopening oftewel de trainingsdag met de door het bestuur altijd prima verzorgde lunch is dit keer op zondag 18 juli 2021. Naast de trainingen op de dinsdag- en donderdagavonden zullen er ook een aantal trainingen worden afgewerkt op zondag. In de aanloop naar het eerste bekerpouleduel op zondag 05 september 2021 staan een viertal oefenwedstrijden gepland. De eerste daarvan is op donderdagavond 29 julie 2021. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is gemeentegenoot EGS 1 dan de tegenstander. Op dinsdag 17 augustus 2021 staat een oefenduel tegen andere buurman, HBV 1 uit Beers, op het programma. Ook zijn Hapse Boys 1 en SVOC 1 uit Castenray nog oefentegenstander voordat het bekeravontuur van start gaat. Na drie zondagen met een bekerwedstrijd gaat op zondag 26 september 2021 de competitie 2021-2022 van start. Twee dagen zal Gassel 1 ook nog een oefenwedstrijd spelen tegen Astrantia 1 uit Middelaar. Hoe de voorbereiding van de andere (seniorenteams) van VV Gassel eruit ziet, is nog niet bekend gemaakt. Klik hier voor het complete programma van de voorbereiding 2021-2022.


Donatie richting jeugd van verkoopopbrenst spel Kende gij de Graaf?
  |  zondag 16 mei 2021  |

Recentelijk is "Kende gij de Graaf?" uitgebracht. Dit is een spelletje dat gaat over de gemeente Grave en zijn dorpen. Een leuke manier dus om je kennis te testen over de verschillende dorpen! In Gassel is het spel te koop bij Bakkerij Bongaards in de Dorpservicewinkel. Vanuit de verkoopopbrengst komt er onder andere een donatie richting de jeugdafdeling van VV Gassel.

Spel Kende gij de Graaf?


VV Gassel zoekt nieuwe leider/leidster voor tweede vrouwenteam
  |  zaterdag 15 mei 2021  |

Voor het tweede vrouwenelftal van VV Gassel is de voetbalvereniging op zoek naar een nieuwe leider/leidster die dit leuke team op zondag tijdens de wedstrijden wil begeleiden. Het is een hele enthousiaste en gezellige groep dames! Ben je geďnteresseerd stuur dan een email naar bestuur@vvgassel.nl.


Leiding Gassel 2 komend seizoen in handen van Dion Metzemaekers
  |  dinsdag 11 mei 2021  |

Het bestuur van VV Gassel is verheugd de leiding van haar tweede elftal met ingang van het seizoen 2021-2022 in handen te geven van Dion Metzemaekers (trainer/coach). Dion Metzemaekers heeft veel ervaring als speler (15 jaar eerste elftal in hogere amateurklassen, één jaar PSV in 1973-1974) en enkele jaren coaching ervaring bij de jeugd (A en B) en de veteranen. Hij combineert een competitieve instelling met sterke communicatieve vaardigheden en zal zijn uitgebreide ervaring in dienst stellen van VV Gassel om de ambitieuze jonge groep naar een hoger niveau te brengen. Daarbij zal beleving en plezier centraal staan, waardoor talent en motivatie maximaal kunnen worden ontplooid. Het bestuur wenst Dion veel succes en plezier toe binnen onze vereniging.


Vooraankondiging: De Gasselse EK-2021 voetbalpool komt er aan!
  |  vrijdag 07 mei 2021  |

Over iets meer dan een maand, op vrijdag 11 juni 2021, gaat het Europees Kampioenschap voetbal van start. Na het ontbreken op het vorige EK is het Nederlands Elftal dit keer gelukkig wel weer van de partij. Het volgen van het EK wordt hiermee al veel leuker, maar uiteraard mag een voetbalpool niet ontbreken om het kijken naar de wedstrijden nog spannender te maken! Na de succesvol verlopende voorgaande edities is de organisatie (Rudy Derks, William de Kleijn en Maurice Willems) inmiddels dan ook druk bezig met de voorbereidingen voor de Gasselse EK-2021 voetbalpool. Ook dit keer is het weer de bedoeling om uitslagen, standen en zaken als aantal doelpunten, aantal gele kaarten en rode kaarten te voorspellen. Uiteraard zullen ook de bonusvragen, waarvan dit keer een aantal over het Nederlands Elftal, niet ontbreken. Het inschrijfgeld bedraagt onveranderd € 5,- per deelnameformulier en uiteraard wordt het volledige inleggeld weer als prijzengeld uitgekeerd. Zo is de 1e prijs 35% van het totale inleggeld. Vanaf ongeveer 15 mei 2021 zal het deelnameformulier plus bijbehorend reglement met o.a. de puntentelling te downloaden zijn vanaf de website van VV Gassel. Ook zullen formulieren verkrijgbaar zijn bij de leden van de organisatie en op enkele andere locaties in Gassel. We hopen weer op een groot aantal deelnemers en misschien zorgt het voor wat extra vertier in deze lastige coronatijd!


Groot onderhoud van trainingsveld en veld 2 naar voren gehaald
  |  donderdag 06 mei 2021  |

Als gevolg van het definitief niet doorgaan van de KNVB Regiocup voor de seniorenteams heeft het bestuur van VV Gassel het groot onderhoud van de velden, dat normaal gesproken in de zomerstop plaatsvindt, een aantal weken vervroegd. Het groot onderhoud zal in fases worden uitgevoerd en de eerste fase start op maandag 17 mei 2021. Als eerste zijn het trainingsveld en veld 2 aan de beurt. Vanwege Hemelvaartsdag (donderdag 13 mei 2021) betekent dit dus dat er op dinsdag 11 mei 2021 voor het laatst op deze twee velden getraind kan worden. Daarna worden alle goals van de beide velden verwijderd. Tot medio juni 2021 kan er nog op het hoofdveld worden getraind. Daarna start de volgende fase en is het hoofdveld aan de beurt voor het groot onderhoud. De eerste training van het seizoen 2021-2022 staat gepland op zondag 11 juli 2021. Tijdens het trainen op het hoofdveld mogen de (verplaatsbare) doelen van het trainingsveld en veld 2 worden gebruikt, maar na de training dienen die weer op de juiste plek terug worden gezet zodat het hoofdveld wel goed gemaaid kan worden. Het bestuur rekent erop dat het trainingsveld en veld 2 vanaf 17 mei 2021 tot het einde van het groot onderhoud niet meer worden betreden!


Dit seizoen definitief geen KNVB Regiocup voor de seniorenteams
  |  donderdag 06 mei 2021  |

De KNVB heeft deze donderdag bekend gemaakt dat de eerder aangekondigde KNVB Regiocup dit seizoen definitief niet meer haalbaar is voor senioren. Doordat het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei 2021 naar (op z’n vroegst) 18 mei 2021, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi. Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen in elk geval tot 18 mei 2021 niet per team trainen. Dit mag net als het afgelopen halfjaar alleen in groepjes van vier. Om verantwoord wedstrijden te kunnen spelen, is een periode van twee tot drie weken nodig om wedstrijdfit te kunnen worden. In dat geval, zou de KNVB Regiocup op z’n vroegst in het weekend van 5/6 juni 2021 kunnen starten. Voor een toernooivorm blijft er dan te weinig tijd over aangezien de zomervakantie op 10 juli 2021 van start gaat (Regio Noord) en er in de zomer op veel sportcomplexen grasonderhoud nodig is. Voor de seniorenteams van VV Gassel is het seizoen 2020-2021 dus klaar wat betreft wedstrijden. Wel staan er nog wat trainingen op het programma. Of de KNVB Regiocup voor de jeugdteams wel gespeeld kan worden, is nog onbekend. Jeugdspelers mogen wel al enige tijd normaal trainen en op de eigen vereniging partijtjes spelen en dus hebben zij geen optraintijd nodig. Vooralsnog houdt de KNVB de optie voor de Regiocup bij de jeugd nog open.


VV Gassel is op zoek naar nieuwe trainer voor het tweede elftal
  |  woensdag 28 april 2021  |

Voor het tweede elftal van VV Gassel is de voetbalvereniging op zoek naar een nieuwe trainer. Dit mag een jonge startende trainer zijn, maar ook een trainer met al jarenlange ervaring die op dinsdag- en donderdagavond de jonge talentvolle groep wil trainen en op zondag tijdens de wedstrijden wil coachen. Als trainer ben je volledig verantwoordelijk voor het samenstellen van uitdagende trainingen en het ontwikkelen van een speelstijl die past bij het team en waarin jouw hand zichtbaar is. Lijkt het je leuk om bij een gezellige club jezelf te ontwikkelen als beginnend trainer of wil je jouw jarenlange opgedane ervaring delen, dan gaan we graag met jou in gesprek. Tegenover je werkzaamheden staat een vergoeding. Ben je geďnteresseerd stuur dan een email naar bestuur@vvgassel.nl.


Nieuwe info en indelingen jeugdteams Regiocup bekend gemaakt
  |  zaterdag 10 april 2021  |

Zoals al eerder gemeld gaat de KNVB als alternatief voor de stopgezette / niet meer gestarte (voorjaars)competities de Regiocup organiseren. Dit betreft een regionale competitie zonder promotie of degradatie. Inmiddels lijkt het erop dat in de aankomende periode versoepelingen in Nederland mogelijk zijn. Vooruitlopend op het weer mogen spelen van wedstrijden tegen andere clubs is de KNVB gestart met de invulling van de poules voor de Regiocup en het ontwikkelen van een speeldagenkalender voor de resterende maanden. De poule-indelingen voor de jeugdteams van VV Gassel zijn afgelopen vrijdag bekend gemaakt. Zo is Gassel JO16-1 ingedeeld in Groep 4 25 en treft het daarin met Handel JO16-1 en SV Milsbeek/Astrantia JO16-1 twee teams die ook in de najaarscompetitie 2020 tegenstander waren. Verder wacht een gemeentelijke derby tegen EGS '20 JO16-1. Gassel JO14-1 krijgt in Groep 4 18 niet echt te maken met regionale tegenstanders want naast bijvoorbeeld Berghem Sport JO14-3 en SJO VITA JO14-1 uit Oijen maken ook MOSA '14 JO14-1 uit Haren en Megen en het Udense UDI '19/CSU JO14-1 deel uit van de groep. Gassel JO12-1 is terecht gekomen in Groep 5 28 en de samenstelling daarvan is nagenoeg geheel gelijk aan de 4e klasse 17 waarin de Gasselse formatie was ingedeeld in de najaarscompetitie 2020. Alleen SV DWSH '18 JO12-1 dat fier aan kop ging in de najaarsreeks ontbreekt. Gassel JO10-1 heeft de minst regionale indeling van de zes Gasselse jeugdteams. Tegenstanders in Groep 2 12 zijn namelijk onder andere SV Oostrum JO10-1 en SV Venray JO10-4. De dichtst bijzijnde opponent is Omlympia '18 JO10-1 uit Boxmeer. Ook Gassel JO9-1 treft vier tegenstanders van buiten de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Zo wachten onder andere duels tegen Blauw Geel '38/JUMBO JO9-1 uit Veghel, Gemert JO9-1 en HVCH JO9-1 uit Heesch. De jongste Gasselse formatie die actief is in de Regiocup, Gassel JO7-1, treft twee keer twee tegenstanders van dezelfde club. Groep 1 063 bestaat namelijk uit EGS '20 JO7-4 en EGS '20 JO7-5 en SIOL JO7-1 en SIOL JO7-2. De groep wordt gecompleteerd door SJO Vianen Vooruit/HBV JO7-1. De complete groep-indelingen zijn te vinden op de standenpagina van het betreffende jeugdteam. De indelingen voor de seniorenteams van VV Gassel worden komende week door de KNVB gepubliceerd. Wanneer de eerste duels voor de Regiocup gespeeld gaan worden, is op dit moment nog niet bekend. De daadwerkelijke start is zodra de coronamaatregelen het toelaten. Door de KNVB is daarom een flexibel speelschema gemaakt. In dit schema is rekening gehouden met verschillende startdata. Klik hier voor het speelschema. Voor de Gasselse jeugdteams geldt in elk geval het deel van het schema voor poules met zes teams. Zodra er nieuwe informatie door de KNVB bekend is gemaakt, zal dat hier worden gepubliceerd.


Jarige VV Gassel trakteert op actie met contributie komend seizoen
  |  zaterdag 06 maart 2021  |

Op 15 juni van dit jaar bereikt VV Gassel de mooie leeftijd van 75 jaar. Oorspronkelijk was het plan om het weekend van 18 juni 2021 een prachtig feest te organiseren. Door de bekende Corona omstandigheden gaat dit feest helaas niet door. Wel is er voor volgend jaar een nieuwe datum bepaald waar in het 76e jaar van VV Gassel het 75-jarig jubileum wordt gevierd. Wederom is er gekozen voor een volledig feestweekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni 2022. Tot aan het moment van het feestweekend in 2022 zal VV Gassel met een aantal leuke acties en evenementen komen zowel voor leden als niet leden. De eerste actie heeft betrekking op de contributie voor komend voetbaljaar. Vanwege het 75-jarig jubileum betalen zowel onze huidige leden, als onze nieuwe leden volgend jaar maar 75% van het normale contributiebedrag. Indien je als VV Gassel lid een nieuw lid (persoon die minimaal het afgelopen jaar geen lid van VV Gassel is geweest) aandraagt, betaal je samen maar 75% voor een lidmaatschap en ben je met 2 personen lid. Ditzelfde geldt ook wanneer je met 2 personen lid wilt worden van VV Gassel. Dan betaal je samen de kosten van 75% van een lidmaatschap. Je bent dan dus met 2 personen lid en daarvoor betaal je per persoon slechts 37,5% van de reguliere prijs. Houdt u de de komende maanden de VV Gassel website, de social media kanalen en de regionale media in de gaten voor meer 75-jarig jubileum acties als aanloop naar het feestweekend in juni 2022. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ledenadministratie@vvgassel.nl.Naar het nieuwsarchief