JEUGDZAKEN

 | 

Oefenstof


VV Gassel beschikt inmiddels over een groot aantal pdf-bestandjes met daarin trainingsvormen voor alle jeugdcategorieŽn. Hierover kan iedereen vrij beschikken waardoor er voor is gekozen om de betreffende bestanden op deze site te zetten. De jeugdtrainers/-leiders kunnen het niet alleen bekijken, maar ook downloaden om er gebruik van te kunnen maken. De totale stof is verdeeld over een viertal leeftijdscategorieŽn.Algemene info over de oefenstof


De oefenstof is niet alleen afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen. Ook kun je als trainer per leeftijdsgroep selecteren wat je specifiek wilt verbeteren bij het aanvallen, verdedigen of het benutten van kansen. De leeftijdsgroepen zijn onder 13 jaar, onder 11 jaar, onder 9 jaar en onder 7 jaar. Hieronder kan een leeftijdsgroep worden geselecteerd.


Te selecteren leeftijdsgroepen


Klik
hier
 voor de oefenstof onder 13 jaar.

Klik
hier
 voor de oefenstof onder 11 jaar.

Klik
hier
 voor de oefenstof onder 9 jaar.

Klik
hier
 voor de oefenstof onder 7 jaar.


Oefenstof oudere jeugdteams


Voor de oudere jeugdteams beschikt de VV Gassel nog over pdf-bestandjes met oefenstof. Deze stof is echter al van een aantal jaren geleden (wordt nog gesproken over A-, B- en C-junioren) en zal nog een keer worden vernieuwd. Tot die tijd kan hieronder de oude oefenstof geraadpleegd / gedownload worden.


Te selecteren leeftijdsgroepen


Klik
hier
 voor de oefenstof onder 19 jaar.

Klik
hier
 voor de oefenstof onder 17 jaar.

Klik
hier
 voor de oefenstof onder 15 jaar.