|

2018-2019

|

Gassel JO12-1 - UDI '19/CSU JO12-2

Op deze pagina vindt u het verslag van de competitiewedstrijd tussen Gassel JO12-1 en UDI '19/CSU JO12-2 uit het seizoen 2018-2019 welke is gespeeld op zaterdag 06 oktober 2018. De uitslag van deze wedstrijd was 7-10.

Gassel JO12-1 doet zichzelf tekort
  |  Auteur: Jos Thijssen (leider Gassel JO12-1)  |

Gassel JO12-1 moest het vandaag in haar tweede wedstrijd vd competitie opnemen tegen UDI '19/CSU JO12-2. Gassel ging erg goed van start. Doelpunten van Sil Verhallen, Tygo van Deventer betekende een 2-0 voorsprong totdat UDI '19 iets terugdeed 2-1. Daarna bouwde Gassel de voorsprong uit door een doelpunt van Tygo van Deventer en Gijs Thijssen 4-1. Een speler van UDI '19 schoot een pass van Jazz Goossens in eigen doel waardoor het zelfs 5-1 werd. Vervolgens was het weer de beurt aan UDI '19 dat de ruststand bepaalde op 5-2. Beide teams kregen in de eerste helft volop kansen. Na de rust was het direct 5-3 en even later werd door een frommelgoal de aansluitingstreffer door UDI '19 gemaakt 5-4. Daarna was het Gassel weer dat scoorde, Tygo van Deventer rondde af 6-4. Toch was het verschil even later weer één doelpunt, UDI '19 schoot vlak voor de time-out de 6-5 binnen. Na de time out was het UDI '19 dat Gassel terugdrong en kort na de time out was het gelijk 6-6. Daarna leek het wel of Gassel niet meer kon en UDI '19 vleugels kreeg, binnen korte tijd was het 6-8 in het voordeel vd tegenstander. Gassel wist toch nog de aansluitingstreffer te maken door Sil Verhallen 7-8. Maar de hoop op toch nog een goed resultaat was snel weer voorbij. Binnen enkele minuten scoorde UDI '19 nog tweemaal waardoor een eindstand van 7-10 op het bord stond. Er had meer ingezeten maar Gassel kon met opgeheven hoofd toch het veld verlaten.