Augustus 2004

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand augustus 2004. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Gassel 1 verliest laatste poulewedstrijd beker
  |  dinsdag 31 augustus 2004  |

Gassel 1 is er niet in geslaagd om de eerste ronde van het bekertoernooi met een positief resultaat af te sluiten. De laatste poulewedstrijd, thuis tegen SC st Hubert 1, ging met 3-4 verloren. Nadat de gasten al binnen drie minuten op een 0-1 voorsprong waren gekomen, werd het na zo'n twintig minuten wedstrijd 0-2 voor de ploeg uit Sint-Hubert. Kort daarop wist Tim van Overbeek de achterstand te verkleinen, maar nog voor de rust hadden de gasten de voorsprong vergroot naar 1-4. Al vroeg in de tweede helft bracht Ruud de Kleijn de achterstand terug tot twee doelpunten. Via Tim Jaspers werd het nog wel 3-4, maar een gelijkspel zat er niet meer in voor de Gasselse formatie. Zondag a.s. begint voor de Gasselnaren het echte werk. Op de eerste speeldag van de competitie moet dan op eigen veld worden aangetreden tegen OKSV 1 uit Overlangel.

Gelijkspel Gassel 1 in tweede bekerwedstrijd
  |  maandag 30 augustus 2004  |

Gassel 1 heeft in haar tweede poulewedstrijd uit de eerste ronde van het bekertoernooi met 1-1 gelijk gespeeld tegen Venhorst 1. De compleet in het nieuw gestoken Gasselse formatie kwam halverwege de eerste helft op voorsprong door een treffer van Harm van Boekel. Op aangeven van Tim van Overbeek tikte hij de bal beheerst binnen. Echter nog voor de rust wisten de gasten met een snel uitgevoerde counter de stand weer in evenwicht te brengen. Hoewel beide ploegen in de tweede helft dichtbij de winnende treffer waren, bleef het bij een 1-1 stand. Door dit resultaat en het 1-1 gelijkspel tussen SC st Hubert 1 en UDI '19/Beter Bed 2 zijn de Gasselnaren met nog één poulewedstrijd voor de boeg, kansloos voor het bereiken van de tweede bekerronde. Inmiddels is ook voor Gassel 2 het bekertoernooi van start gegaan. Afgelopen zondag moest in Cuijk worden aangetreden tegen JVC Cuijk 2 dat maar liefst zes klassen hoger speelt dan de Gasselse formatie. Uiteindelijk stopte de teller bij zeventien tegendoelpunten.

Oefenwedstrijden dames en Gassel 4 gaan niet door
  |  vrijdag 27 augustus 2004  |

De voor zondag 29 augustus a.s. op het programma staande oefenwedstrijden van Gassel 4 en Gassel dames 1 tegen respectievelijk Viteese '08 8 uit Gennep en SBV dames 1 uit Haren gaan niet door. In beide gevallen kon de tegensander niet genoeg mensen bij elkaar krijgen en zag zich daardoor genoodzaakt om de wedstrijd af te blazen.

VV Gassel organiseert clubdag op 28 augustus 2004

Op zaterdag 28 augustus a.s. organiseert de voetbalvereniging Gassel een clubdag voor al haar leden en sponsors. Op deze dag vinden tal van activiteiten plaats zoals onder andere een mix-toernooi voor de jeugd en de uitreiking van de prijzen van de in mei jl. gehouden Rabobank jeugdtalentendag. Verder speelt Gassel A1 een oefenwedstrijd tegen NEC B1 en zal omstreeks 16:00 uur het nieuwe clubbord aan de Ten Holtweg worden onthuld. Ook zal voor het eerst de clubvlag in top gaan van de nieuwe vlaggenmast op het parkeerterrein. Om 16:30 uur vindt de presentatie van alle teams plaats. Niet alleen is voor het dameselftal een nieuwe sponsor gevonden, ook hebben maar liefst zes shirtsponsors hun team helemaal in het nieuw gestoken. De clubdag wordt afgesloten met de bekerwedstrijd van Gassel 1 tegen Venhorst 1. De aftrap van dit duel is om 18:00 uur. Kortom reden genoeg om komende zaterdagmiddag een bezoek te brengen aan sportpark "de Oude Kamp" in Gassel.

Ruime oefenzege Gassel A1 op Vitesse '08 A2

Gassel A1 heeft woensdag 25 augustus jl. een 7-0 oefenzege behaald op Vitesse '08 A2 uit Gennep. Meest succesvol aan Gasselse zijde was Rob Roefs met vijf treffers. De overige twee doelpunten werden gescoord door Coen van de Broek en Nicky Hendriks. Volgens trainer John Hendriks was het krachtverschil tussen beide ploegen echter minder groot dan de uitslag doet vermoeden. Voetbalballend waren beide teams vrijwel gelijkwaardig, alleen wist Gassel A1 uit bijna elke kans te scoren en gaf het verdedigend bijna niets weg.

Gassel 1 verliest eerste poulewedstrijd bekertoernooi
  |  woensdag 25 augustus 2004  |

Gassel 1 is er niet in geslaagd om de eerste poulewedstrijd van de eerste ronde van het bekertoernooi winnend af te sluiten. Hoewel de Gasselnaren prima partij boden, bleek tegenstander UDI '19/Beter Bed 2 gewoonweg nog een maatje te groot. Na een 2-0 achterstand bij de rust werd het uiteindelijk 7-0 voor de ploeg uit Uden. Zaterdag 28 augustus a.s. wacht voor de Gasselse formatie de tweede poulewedstrijd. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is Venhorst 1 dan de tegenstander.

Tweede plaats Gassel 1 op Zilveren Zwaluw toernooi
  |  maandag 23 augustus 2004  |

Gassel 1 kan terugkijken op een succesvolle deelname aan het sterkbezette Zilveren Zwaluw toernooi. Nadat op zaterdag al het in de vijfde klasse uitkomende Beugense VIOS was verslagen, werd op zondag in de halve finale ook vijfdeklasser VCA 1 aan de Gasselse zegekar gebonden. Het duel tegen de door voormalig Gassel-trainer John Boeijen getrainde formatie uit Sint-Agatha had voor de rust overigens meer weg van een partij rugby en boksen dan van een voetbalwedstrijd. Na een doelpuntloze eerste helft, kregen de Gasselnaren in de tweede helft meer en meer de overhand. Dit resulteerde zo'n kwartier voor tijd in een dikverdiende voorsprong. Op aangeven van Silvo Lemmers was het Ruud de Kleijn die koelbloedig afrondde. Doordat de Gasselse formatie verzuimde om de wedstrijd vervolgens definitief te beslissen, bleef het tot het einde toe spannend. In de slotfase was VCA dichtbij de gelijkmaker, maar doelman Erik van Toor redde fraai. Een minuut later was de 2-0 dan toch een feit. Na een voorzet van Ruud de Kleijn was het Bas van Raaij die met rechts de bal binnen tikte en daarmee de finaleplaats definitief veilig stelde. In de finale moest Gassel 1 het opnemen tegen vierdeklasser De Zwaluw. In de eerste helft deed de Gasselse formatie zeker niet onder voor de ploeg uit Oeffelt en waren er ook wel degelijk kansen. Een afstandschot van Bas van Raaij belandde echter tegen de lat en inzetten van onder andere Ruud de Kleijn en Geert Ariëns werden gekeerd door de doelman van De Zwaluw. Doordat ook Gassel goalie Henk de Tank zijn doel schoon wist te houden stond het bij de rust nog 0-0. Tien minuten in de tweede helft sloeg een speler van De Zwaluw de bal overduidelijk met zijn hand in het Gasselse doel, maar helaas voor de Gasselnaren had ongeveer iedereen op het sportpark dit gezien behalve het arbitrale trio. Twee minuten later wist de Oeffeltse formatie voor de tweede keer te scoren en was de wedstrijd gespeeld. De behaalde tweede plaats is echter een prima resultaat en het vertoonde spel geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Gassel 1 naar halve finale Zilveren Zwaluw toernooi
  |  zaterdag 21 augustus 2004  |

Gassel 1 heeft dankzij een 2-1 overwinning op VIOS 1 de halve finale van het sterkbezette Zilveren Zwaluw toernooi in Oeffelt weten te bereiken. Na een wat aftastend begin was het de ploeg uit Beugen die met een schot van afstand de score wist te openen. De Gasselse formatie schakelde vervolgens een tandje bij en wist de tegenstander terug te dringen tot op de eigen helft. Na ruim een half uur spelen was de verdiende gelijkmaker een feit. Bij een kleine scrimmage voor het Beugense doel was het Ruud de Kleijn die attent reageerde en de 1-1 binnen schoot. Ook in de tweede helft hadden de Gasselnaren het betere van het spel en werden diverse prima aanvallen op de mat gelegd. Kansen op een tweede treffer waren er dan ook voldoende maar deze bleef aanvankelijk uit. Een klein kwartier voor tijd was het dan toch voor de tweede keer raak voor Gassel 1. Uit een voorzet van Ruud de Kleijn kopte William de Kleijn de bal tegen de touwen. In het resterende deel van de wedstrijd werd de 2-1 voorsprong niet meer uit handen gegeven waardoor de Gasselnaren de laatste vier bereikten. In de op zondag 22 augustus a.s. te spelen halve finale moet de Gasselse formatie het opnemen tegen VCA 1 uit Sint-Agatha dat het Boxmeerse Olympia '18 2 met 6-2 wist te verslaan. De aftrap van dit duel is om 12:00 uur.