Augustus 2007

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand augustus 2007. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Komend weekend competitiestart jeugd, senioren en dames
  |  vrijdag 31 augustus 2007  |

Na weken van alleen maar trainen, beker- en oefenwedstrijden spelen, gaat het vanaf komend weekend weer om het serieuze werk en de echte knikkers. Zowel voor de jeugd als voor de senioren en dames van de VV Gassel start dit weekend de competitie 2007-2008. Tijdens de eerste wedstrijdronde van de najaarscompetitie 2007 moeten de Gasselse junioren en pupillen aantreden op vreemde bodem. Gassel A1 treft in Sint-Antonius DSV A2. Ook in de voorjaarscompetitie 2007 troffen beide ploegen elkaar. De Gasselnaren wisten toen de uitwedstrijd met 0-1 te winnen. Gassel C1 krijgt zaterdag 01 september 2007 te maken met JVC Cuijk C3. Niet alleen voor de nieuwe trainer John Boeijen, maar ook voor de spelers en speelsters een toch wel onbekende tegenstander. Voor Gassel E1 begint de najaarscompetitie 2007 met een uitwedstrijd tegen De Zwaluw E1 uit Oeffelt. De Gasselnaren zullen ongetwijfeld gaan proberen om hun nieuwe tenues in te wijden met een overwinning. De F1 van de VV Gassel moet het in Schaijk gaan opnemen tegen DAW F4, een tegenstander waar vorig seizoen niet tegen gespeeld is. Gassel F2 krijgt op de eerste speeldag direct te maken met een zeer sterke opponenent. De Gasselse formatie moet het namelijk in Mill gaan opnemen tegen de F3 van Juliana. Een jaar geleden, op de eerste speeldag van de najaarscompetitie 2006, troffen beide ploegen elkaar ook. In Gassel verloor de F2 toen met 0-8. Tijd voor revanche dus. Vanwege een oneven aantal teams in hun klasse hebben Gassel D1 en Gassel E2 op de eerste speeldag vrijaf. Ook het veteranenelftal van de VV Gassel komt zaterdag 01 september a.s. in actie. Op eigen veld nemen de Gasselnaren het dan om 16:00 uur op tegen het Beatpaleis. Grote vraag is uiteraard of de Gasselse formatie er dit keer in zal slagen om de eerste overwinning uit de historie te boeken. Voor Gassel 1 begint de competitie 2007-2008 op zondag 02 september 2007 met het uitduel tegen HRC '27 1. Ook vorig seizoen troffen beide ploegen elkaar. In Afferden kwamen de Gasselnaren toen na de rust op een 1-2 voorsprong, maar werd het uiteindelijk toch nog 2-2. Of Gassel 1 klaar is voor de competiestart zal zondag moeten blijken. Met drie verloren bekerduels en één verloren oefenwedstrijd waren de Gasselnaren in de voorbereiding niet al te succesvol, maar dat is inmiddels verleden tijd. Het gaat nu echt om de punten dus de spelers zullen ongetwijfeld gebrand zijn op een goed resultaat. Ook het tweede en derde elftal van de VV Gassel treffen op de eerste speeldag een oude bekende als tegenstander. Zo wacht voor Gassel 2 de uitwedstrijd tegen Festilent 4. Afgelopen seizoen wist de Gasselse formatie beide confrontaties met de ploeg uit Zeeland winnend af te sluiten. Op eigen veld werd het 3-1 terwijl in de uitwedstrijd een knappe 2-3 zege werd behaald. Gassel 3 begint de nieuwe competitie op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen Juliana Mill 6. Vorig seizoen hadden de Gasselnaren het tweemaal niet makkelijk tegen de Millse formatie. Het thuisduel werd moeizaam met 4-2 gewonnen en in Mill kwam Gassel 3 niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Bovendien is de Gasselse formatie in de zomerstop enkele spelers kwijt geraakt. Gassel 4 mag tijdens de eerste wedstrijdronde aantreden op eigen veld. Het Beugense VIOS '38 4 brengt een bezoek aan de thuishaven van VV Gassel. Qua historie is over deze wedstrijd nauwelijks iets te vinden in de Gasselse archieven. De redactie van deze website waagt zich dan ook maar niet aan een voorspelling. Voor Gassel dames 1 start de nieuwe competitie in Oss. Om 12:00 uur plaatselijke tijd moet worden afgetrapt tegen Schadewijk dames 1. Ook over deze tegenstander is weinig bekend. De Gasselse dames hebben in de drie bekerwedstrijden nogal wat tegengoals moeten incasseren, dus veel zal komende zondag afhangen van de defensie. Wanneer deze solide genoeg is, zijn er zeker kansen voor de dames op een goed resultaat.

Gassel 2 door naar tweede ronde bekertoernooi 2007-2008

Inmiddels is bekend geworden dat VV Gassel toch nog met één team vertegenwoordigd is in de tweede ronde van een bekertoernooi. Door de fraaie 0-3 uitzege van Gassel 2 op Constantia 2 is het tweede elftal namelijk als eerste in de poule geëindigd waarmee een ticket voor de tweede bekerronde is verdiend. Weliswaar had de ploeg uit Wanroij na de drie gespeelde poulewedstrijden ook zes punten, maar het doelsaldo van de Gasselnaren was met +3 wat beter dan de +0 van de Wanroijse formatie. De tweede bekerronde wordt afgewerkt op zondag 22 oktober 2007. De tegenstander voor de Gasselnaren is nog niet bekend omdat de loting nog moet plaats vinden. Overigens wist Gassel 2 ook vorig seizoen als enig team van de VV Gassel door te dringen tot de tweede bekerronde.

Oefenduel Gassel dames 1 - Berghem Sport dames 2 afgelast
  |  dinsdag 28 augustus 2007  |

De voor vanavond gepland staande oefenwedstrijd van Gassel dames 1 tegen Berghem Sport dames 2 gaat niet door. De club uit Berghem was er ten onrechte vanuit gegaan dat de wedstrijd op donderdag 30 augustus 2007 gespeeld zou worden. Voor vanavond kreeg de Berghemse formatie niet genoeg speelsters meer bij elkaar. Verplaatsing naar donderdag a.s. was ook geen optie omdat er dan geen veld en kleedkamer beschibaar zijn in Gassel.

Gassel D1 zaterdag a.s. vrijaf door overplaatsen tegenstander
  |  maandag 27 augustus 2007  |

Voor de spelers van Gassel D1 begint de voorjaarscompetitie 2007 een week later dan aanvankelijk de bedoeling was. Eigenlijk zouden de Gasselnaren zaterdag 01 september a.s. tijdens de eerste wedstrijdronde in Haps moeten aantreden tegen Hapse Boy D1, maar omdat de ploeg uit Haps inmiddels door de KNVB in een andere klasse is geplaatst is dit duel komen te vervallen.

Gassel 2 sluit eerste bekerronde af met fraaie uitzege
  |  zondag 26 augustus 2007  |

Het tweede elftal van de VV Gassel heeft de eerste bekerronde in stijl weten af te sluiten. In Wanroij werd de laatste poulwedstrijd overtuigend met 0-3 gewonnen. Al in de eerste minuut trof Ruud de Kleijn de paal. Na een kwartier werd de Gasselse aanvalsdrift wel beloond. Na een scrimmage voor het doel van Constantia 2 tikte Tim Jaspers de bal binnen. Tien minuten later was het opnieuw raak. Ruud de Kleijn werd binnen de beruchte lijnen gevloerd, waarna Jeroen van Vijfeijken de toegekende strafschop benutte. Zowel Ruud de Kleijn als Tim Jaspers kregen daarna diverse prima kansen om de score verder uit te bouwen, maar ze kregen de bal niet langs de Wanroijse doelman. Verder kopte Tom van Raaij nog tegen de lat en trof ook Ferry Stevens nog de paal. Uiteindelijk werd he ttoch nog 0-3 door een schot vanaf dertig meter van Ruud de Kleijn in de benedenhoek. Voor Gassel dames 1 viel er in de laatste poulewedstrijd weinig eer te behalen. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd met 1-10 verloren van UDI '19/Beter Bed dames 1. Bij een 0-6 achterstand zorgde Billie Cuppen voor de Gasselse eretreffer.

Stevige bekernederlaag Gassel 1, ook verlies Gassel A1 en C1

Gassel 1 is het bekertoernooi 2007-2008 geëindigd met een stevige thuisnderlaag. Op kermiszaterdag 25 augustus 2007 ging de Gasselse formatie op eigen veld met 1-6 onderuit tegen het eveneens in de vijfde klasse uitkomende Ruwaard 1. Al bij de rust keken de Gasselnaren tegen een 0-3 achterstand aan. Vroeg in de tweede helft scoorde Bart Loeffen tegen. Na zijn directe tegenstander te hebben uitgekapt schoof hij de bal in de hoek van het doel. Even leek Gassel 1 op jacht te kunnen gaan naar de aansluitingstreffer, maar de ploeg uit Oss scoorde de 1-4. Daarna was het gedaan met de tegenstander van de thuisploeg en konden de gasten uitlopen naar een 1-6 eindstand. Ook Gassel A1 en Gassel C1 kwamen in actie voor een poulewedstrijd uit de eerste ronde van het bekertoernooi. Beide teams verloren hun uitwedstrijd nipt. De A1 van de VV Gassel kwam in de uitwedstrijd teegn Hapse Boys A1 al vrij snel op een 1-0 achterstand. Na ruim een half uur spelen was de stand weer in evenwicht. Een afstandschot van Guido Sprengers kon in eerste instantie nog wel worden gekeerd door de Hapse doelman, maar in de rebound tikte Nord Strik de gelijkmaker binnen. Meteen daarna was het opnieuw raak voor de Gasselnaren. Na een afgeslagen corner schoot Guido Sprengers de bal ineens tegen de touwen. Direct na de rust scoorde Hapse Boys de 2-2. Dit leek ook de eindstand te gaan worden, maar vijf minuten voor tijd werd een counter het volop in de aanval zijnde Gassel A1 toch fataal en stond het 3-2. In de allerlaatste minuut kon Paul Cornelissen alleen op het Hapse doel af, maar hij werd nog voor dat hij het zestienmetergebied had bereikt gestuit waardoor deze kans op de gelijkmaker verloren ging. Ondanks de nipte nederlaag was de technische staf vanGassel A1 tevreden over het vertoonde spel. Gassel C1 slaagde er niet in de zeer ruime zege in de eerste poulewedstrijd een passend vervolg te geven. In Landhorst was Menos C1 net met 2-1 te sterk. Zaterdag 25 augustus 2007 speelde het veteranenelftal van de VV Gassel een vriendschappelijke wedstrijd tegen een combinatie van Gassel 3 en Gassel 4. Na een alleraardigste wedstrijd ging de winst uiteindelijk naar de ploeg van Gassel 3 en Gassel 4. Via een schot van afstand zorgde Anton de Wit voor de openingstreffer. Na de rust tikte Maurice Willems na een handig overstapje van Bart Meijer de 0-2 binnen. Een minuut of tien voor tijd scoorde Geert Ariëns namens de Gasselse veteranen nog wel de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij.

Gassel 2 en dames verliezen tweede bekerduel, gelijkspel A1
  |  donderdag 23 augustus 2007  |

Gassel 2 is er niet in de geslaagd de overwinning in de eerste bekerpoulewedstrijd een passend vervolg te geven. Deze donderdagavond werd op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel een 2-4 nederlaag geleden tegen De Willy's 2. Voor de rust werd er door de Gasselnaren vrij aardig gevoetbald. Dit leidde tot een viertal goede mogelijkheden, maar een treffer bleef uit. Na de rust kwam de Gasselse formatie toch op voorsprong door een doelpunt van Ruud de Kleijn. Na een Wilbertoordse verdediger de bal te hebben ontfutseld, omspeelde hij ook de doelman waarna hij de bal tegen de touwen schoot. Niet veel later was de stand alweer in evenwicht na een slechte uittrap van de Gasselse keeper. Via een wat rommelig doelpunt wisten de gasten daarna opnieuw te scoren. Gedwongen door de 1-2 achterstand ging Gassel 2 in het resterende deel van de wedstrijd achterin één op één spelen. Dt leidde echter niet tot de gelijkmaker, maar tot een derde en vierde treffer van De Willy's 2. Vijf minuten voor tijd zorgde Jeroen van Vijfeijken met een benutte strafschop voor de 2-4 eindstand. Ook Gassel dames 1 lukte het vandaag niet om bekersucces te behalen. In Vinkel gingen de Gasselse dames met 8-1 onderuit tegen EVVC dames 1. In de eerste helft speelde het dameselftal van de VV Gassel duidelijk onder haar kunnen waardoor de thuisploeg bij de rust al op een 6-0 voorsprong stond. In de tweede helft boden de Gasselse dames beduidend beter tegenspel, maar een nederlaag kon niet meer worden voorkomen. Bij een 7-0 tussenstand schoot Maartje van Raaij de Gasselse eretreffer achter de Vinkelse doelvrouw. Afgelopen woensdagavond al speelde Gassel A1 de tweede poulewedstrijd uit de eerste bekerronde. Op eigen veld werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen Excellent A1. De ploeg uit Oploo had de beste kansen, maar Gassel doelman Rik van der Loop wist met tal van prima reddingen de nul te houden.

Slecht spelend Gassel 1 verliest ook tweede bekerwedstrijd
  |  dinsdag 21 augustus 2007  |

Een zeer matig Gassel 1 heeft deze dinsdagavond ook de tweede poulewedstrijd uit de eerste ronde van het bekertoernooi 2007-2008 verloren. In Demen werd met 3-1 verloren van de plaatselijkse zesdeklasser SDDL 1. De Gasselnaren kwamen nog wel op een 0-1 voorsprong via Ramon van der Venne, maar wisten deze voorsprong niet vast te houden. Al met al een wedstrijd om snel te vergeten. Zaterdag 25 augustus a.s. wacht voor de Gasselse formatie nog de derde en laatste poulewedstrijd teegn Ruwaard 1 uit Oss.

Knappe bekeroverwinning Gassel 2, dameselftal thuis onderuit
  |  zondag 19 augustus 2007  |

Nadat gisteren al Gassel 1 aan het bekertoernooi was begonnen, moesten deze zondag Gassel 2 en Gassel dames 1 aantreden voor hun eerste wedstrijd. Het tweede elftal van de VV Gassel boekte een prima uitzege op Excellent 2. In Oploo werd het 2-4. Het was Bart Loeffen die de Gasselnaren op voorsprong zette door een foutje van de doelman keihard af te straffen. Nog voor de rust stond het 0-2. Bart Loeffen ging goed door en zijn voorzet werd door Tim Jaspers binnen getikt. In het begin van de tweede helft lieten de Gasselse spelers het even weten en via een eigen doelpunt werd het 1-2. Nog geen vijf minuten later had de thuisploeg de stand zelfs weer helemaal in evenwicht gebracht. Hierna schakelde Gassel 2 duidelijk een paar tandjes hoger en het was Nicky Hendriks die na een afgeslagen corner de 2-3 in de rechterbenedenhoek schoot. Toen diezelfde Nicky Hendriks wat later in de tweede helft na een fraaie solo beheerst de vierde Gasselse treffer had weten te scoren, was het duel gespeeld. Het dameselftal van de VV Gassel kende een wat mindere start van het bekertoernooi. De thuiswedstrijd tegen Vorstenbossche Boys dames 1 ging met 0-4 verloren. Ondanks een selectie van twintig speelsters, had assistent-trainer Geert Linders deze zondag slechts elf speelsters tot zijn beschikking. Na een 0-2 achterstand bij de rust, moesten de Gasselse dames in de tweede helft ook nog eens met tien man verder. Via nog eens twee treffer wist de ploeg uit Vorstenbosch het duel in de tweede helft definitief te beslissen. De Gasselse dames kregen nog wel wat kansen op de eretreffer, maar deze bleef uit. Komende donderdag wacht voor zowel Gassel 2 als Gassel dames 1 de tweede poulewedstrijd.

Bekerverlies Gassel 1 en Gassel A1, monsterzege Gassel C1
  |  zaterdag 18 augustus 2007  |

Gassel 1 is het bekertoernooi 2007-2008 begonnen met een nederlaag. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel ging de eerste poulewedstrijd tegen vierdeklasser DAW 1 met 1-6 verloren. Het was de ploeg uit Schaijk die met een 0-1 voorsprong op zak kon gaan rusten. Na een kleine twintig minuten in de tweede helft kreeg Bart Loeffen een uitstekende kans op de 1-1. Op aangeven van Nicky Hendriks kopte hij van dichtbij echter naast de verkeerde kant van de paal. Vlak daarop was het aan de andere kant wel raak, al zat er een sterke buitenspellucht aan deze treffer. De Gasselnaren waren nog geen twee minuten later dichtbij de aansluitingstreffer, maar Bart Loeffen kreeg de bal niet langs de DAW-doelman. Toen niet veel later de gasten wel weer wisten te scoren, was het duel gespeeld. Bij een 0-4 tussenstand zorgde Jeroen Nibbeling met een hard schot van afstand voor de Gasselse eretreffer. In de slotfase werd het uiteindelijk ook nog 1-5 en 1-6. Ook Gassel A1 en Gassel C1 kwamen deze zaterdag in actie voor een bekerduel. De A1 van de VV Gassel bleek in Volkel nog een maatje te klein voor Volkel A1. Toch wisten de Gasselnaren zeker in het eerste deel van de wedstrijd prima tegenstand te bieden. Na de openingstreffer van de thuisploeg was het Paul Cornelissen die na goed storend werk samen met Nord Strik voor de gelijkmaker zorgde. Gassel A1 kreeg voor de rust nog wel wat kansen, maar tot een tweede treffer kwam het niet. Vlak voor het einde van de eerste helft wist de thuisploeg de 2-1 te scoren. Vroeg in de tweede helft was het opnieuw raak. Dankzij nog vijf tegentreffers in het laatste half uur, moest de Gasselse formatie uiteindelijk met een 8-1 nederlaag op zak weer terug naar huis. Gassel C1 boekte vandaag een monsterzege. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd FC Uden C3 met maar liefst 14-0 de pan in gehakt. Uiteraard was de overwinning dik verdiend. Zeer positief was dat de ploeg bleef combineren en dat men elkaar de doelpunten gunde. Nadat Maike Arts de score had geopend, zorgde Demi Verheugen voor de 2-0. Dankzij drie treffers van Willem Kathagen en doelpunten van Youri Arts en Demi Verheugen stond er bij de rust een 7-0 voorsprong op het bord. Ook in de tweede helft vielen de doelpunten als rijpe appelen. Via Youri Arts werd het 8-0 en 9-0, waarna Stefan van der Loop de dubbele cijfers op het scorebord bracht. Gina Arendse scoorde vervolgens de 11-0, waarna Jeff ten Haaf voor de twaalfde keer de Udense doelman wist te passeren. Met nog eens twee treffers zorgde Willem Kathagen uiteindelijk voor de 14-0 eindstand. De nieuwe jeugdtrainer John Boeijen kan dus in elk geval terugkijken op een geslaagd debuut als trainer van Gassel C1. Ondanks hun nieuwe shirts is het de veteranen van de VV Gassel niet gelukt om de eerste overwinning te boeken. Na de ruime thuisnederlaag van vorige week, werd ditmaal op eigen veld nipt met 1-2 verloren van de veteranen van Astrantia. De nederlaag had zeer zeker voorkomen kunnen worden, want de Gasselse formatie meer dan voldoende kansen. Via een binnen geschoten vrije trap kwamen de gasten uit Middelaar in de eerste helft op voorsprong. Een wat te korte terugspeelbal leidde na de rust tot de 0-2. Vlak voor tijd bracht Geert Ariëns de spanning nog wel terug in de wedstrijd, maar tot de verdiende gelijkmaker kwam het niet. Van de uitreiking van de nieuwe tenues zijn ook foto's gemaakt.
(klik hier voor een fotoreportage)

Gezocht: nieuwe organisatoren voor de VV Gassel voetbalpool
  |  vrijdag 17 augustus 2007  |

Zoals u waarschijnlijk wel weet organiseert de VV Gassel al een aantal jaren een leuke voetbalpool over Gassel 1 waarbij onder andere de uitslagen, aantallen voor- en tegendoelpunten, topscoorder en aantallen gele en rode kaarten voorspeld moeten worden. De afgelopen twee seizoenen hebben Rudy Derks en William de Kleijn de organisatie van deze voetbalpool voor hun rekening genomen. Beide hebben vanwege andere (privé) verplichtingen komend seizoen echter te weinig tijd om de voetbalpool te organiseren. Het bestuur van VV Gassel en de organisatie zijn daarom op zoek naar één of twee nieuwe organisatoren. Belangrijkste werkzaamheden voor de organisatie zijn het invoeren van de op de poolformulieren ingevulde gegevens in een reeds bestaand Excel-model en het wekelijks (na iedere gespeelde wedstrijd) uitdraaien van een nieuwe tussenstand. Een beetje verstand van Excel is dus wel handig, maar u hoeft zeker geen computer-whizzkid te zijn om de voetbalpool te kunnen organiseren. Belangstellenden kunnen zich melden bij het bestuur van VV Gassel bestuur@vvgassel.nl of bij Rudy Derks en William de Kleijn. Ook voor eventuele vragen over de organisatie van de voetbalpool kunt u bij hen terecht.

Onnodige nederlaag voor Gassel 1 in eerste oefenwedstrijd
  |  woensdag 15 augustus 2007  |

Gassel 1 heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2007-2008 nipt, maar onnodig verloren. In Megen werd het tegen Ulysses 1 uiteindelijk 5-4. Ondanks de nederlaag kunnen de Gasselnaren terugkijken op goede wedstrijd. Zeker in de eerste helft werd door de Gasselse formatie prima gevoetbald. Nadat de thuisploeg de score had geopend, zorgde Nicky Hendriks voor de gelijkmaker. Na koeltjes de keeper te hebben omspeeld schoot hij de bal in het lege doel. De Gasselnaren gingen goed door en met een fraaie vrije trap in de rechterbovenhoek scoorde William de Kleijn de 1-2. Nog voor de rust was de derde Gasselse treffer een feit. Een goede actie van Martijn Sprengers werd door Tim van Overbeek doeltreffend afgerond. Ook in het begin van de tweede helft was er succes voor Gassel 1. Een schot van afstand van Nicky Hendriks belandde via de onderkant van de lat tegen de touwen. Hierna kreeg de Gasselse formatie het conditioneel steeds moeilijker. In het resterende deel van de tweede helft werd er ook duidelijk minder scherp verdedigd dan in de eerste helft. Dit alles leidde er uiteindelijk toe dat de 1-4 voorsprong in het laatste half uur nog werd verspeeld. Zaterdag 18 augustus a.s. komt Gassel 1 opnieuw in actie. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel moet dan om 18:00 uur worden aangetreden voor een bekerduel tegen vierdeklasser DAW 1 uit Schaijk.

Training overige senioren start donderdag 30 augustus 2007

Ook in het seizoen 2007-2008 bestaat voor de overige senioren en andere liefhebbers weer de mogelijkheid om wekelijks op de donderdagavond te trainen. De eerste training staat gepland voor donderdag 30 augustus 2007. De aanvangstijd is net als in voorgaande jaren 20:00 uur.

Nieuwe veteranenelftal VV Gassel start seizoen met verlies
  |  zaterdag 11 augustus 2007  |

Het nieuwe veteranenteam van de VV Gassel heeft haar eerste officiële wedstrijd er inmiddels opzitten. Onder grote publieke belangstelling werd deze zaterdag op sportpark "de Oude Kamp" gespeeld tegen SVV uit Venray. Dat de bezoekers al de nodige jaren actief zijn in het veteranenvoetbal bleek ook wel uit de eindstand. Want hoewel de Gasselnaren erg hun best deden, werd toch een 2-9 nederlaag geleden. Nadat de veteranen van SVV in de eerste helft op voorsprong waren gekomen, was het even later Peter Oppers die met een fraai schot hoog in het doel voor de gelijkmaker zorgde. Lang genieten van de gelijke tussenstand kon de Gasselse formatie niet, want nog voor de rust was de 1-2 en 1-3 een feit. In het begin van de tweede helft liepen de gasten snel uit naar een 1-6 voorsprong en was het duel gespeeld. Ondanks een aantal stijlvolle reflexen van doelman Tien Schel en goede ingrepen van laatste man Pierre Arts moesten nog enkele tegentreffers meer worden geïncasseerd. Bij een 1-8 zorgde Wim Linders na een fraai één-tweetje met Alexander van Roosmalen voor de tweede Gasselse treffer. Zaterdag 18 augustus 2007 komen de Gasselse veteranen opnieuw op eigen veld in actie. Tegenstander zijn dan de veteranen van Astrantia uit Middelaar.

Aanvangstijd bekerwedstrijd Constantia 2 - Gassel 2 gewijzigd
  |  vrijdag 10 augustus 2007  |

De aanvangstijd van de voor kermiszondag 26 augustus 2007 op het programma staande bekeruitwedstrijd van Gassel 2 tegen Constantia 2 is inmiddels gewijzigd in 13:00 uur. Aanvankelijk zou om 11:00 uur moeten worden afgetrapt, maar op verzoek van de vereniging uit Wanroij is de aanvangstijd twee uur uitgesteld.

Redelijke opkomst eerste training selectie seizoen 2007-2008
  |  dinsdag 07 augustus 2007  |

De eerste training van het seizoen 2007-2008 voor de selectie van VV Gassel is redelijk bezocht. In totaal waren deze dinsdagavond achttien selectiespelers present. De nieuwe hoofdtrainer Fred Seeger had voor de aanwezigen best een pittige, maar gevarieerde training in elkaar gezet. Zo stonden na de warming-up onder andere wat positiespellen en sprintoefeningen op het programma. De spelers van de selectie moeten deze week nog tweemaal aan de bak want naast de gebruikelijke donderdagavond wordt er deze eerste trainingsweek ook op woensdagavond 08 augustus 2007 getraind. Het dameselftal van de VV Gassel is inmiddels al weer volop in training. Nadat afgelopen donderdag voor het eerst werd getraind, stond vanavond de tweede training op het programma. Trainer Frans Peters kon elf speelsters verwelkomen. Naast de nodige loopoefeningen, mochten de aanwezige dames zich ook bezig houden met passen en trappen. De training werd afgesloten met een partijspel.

Gasselse dames spelen oefenwedstrijd tegen Berghem Sport
  |  zondag 05 augustus 2007  |

Ter voorbereiding op de competitie 2007-2008 is voor het dameselftal van de VV Gassel op dinsdag 28 augustus 2007 nog een oefenwedstrijd ingelast. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel spelen de Gasselse dames dan tegen Berghem Sport dames 2. De aftrap van het duel is om 19:15 uur.

Zaterdag 11 augustus a.s. officiële start veteranen VV Gassel
  |  zaterdag 04 augustus 2007  |

Met ingang van komend seizoen heeft de VV Gassel ook een veteranenteam. Bij de initiatiefnemers Geert Ariëns, Theo Jaspers en Wim Linders hebben zich inmiddels zo'n twintig spelers aangemeld. Het veteranenteam van de VV Gassel is niet ingedeeld in een competitie, maar speelt in de periode augustus 2007 tot en met juni 2008 in principe wekelijks op zaterdag een vriendschappelijke uit- of thuiswedstrijd tegen een ander veteranenteam. Zaterdag 11 augustus 2007 staat de eerste wedstrijd op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel neemt het nieuwe veteranenteam van de VV Gassel het dan op tegen de veteranen van SVV uit Venraij. De aftrap van het duel is om 17:00 uur. Andere tegenstanders voor de Gasselse veteranen zijn onder meer de veteranen van Astrantia uit Middelaar, Hapse Boys en gemeentegenoot Estria uit Escharen. Ook staan de Gasselse veteranen duels te wachten tegen veteranenteams met bijzondere namen als Beatpaleis, Gele Duivels en Havenzicht. Aan het programma is tevens een heuse interland toegevoegd. Op zaterdag 16 februari 2008 wordt namelijk een wedstrijd gespeeld tegen veteranen uit het Duitse Wyler.

Gassel 1 begint bekertoernooi 2007-2008 thuis tegen DAW 1

Inmiddels is bekend geworden dat Gassel 1 het bekertoernooi 2007-2008 begint met een thuiswedstrijd. Op zaterdag 18 augustus 2007 komt DAW 1 uit Schaijk naar sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Ook de derde en tevens laatste poulewedstrijd uit de eerste bekerronde is een thuisduel voor de Gasselse formatie. Het Osse Ruwaard 1 is op zaterdag 25 augustus 2007 in Gassel dan de tegenstander. Voor Gassel 2 start het bekertoernooi op vreemde bodem. Zondag 19 augustus 2007 dienen de Gasselnaren af te reizen naar Oploo voor het duel tegen Excellent 2. Diezelfde zondag mogen de Gasselse dames wel aantreden op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp". Zij spelen dan tegen Vorstenbossche Boys dames 1 hun eerste poulewedstrijd. Namens de jeugd van VV Gassel doen Gassel A1 en Gassel C1 mee aan het bekertoernooi 2007-2008. Voor beide teams geldt dat ze zaterdag 18 augustus 2007 voor het eerst in actie moeten komen. De A-junioren moeten naar Volkel voor de uitwedstrijd tegen Volkel A1 en de spelers van de C1 ontvangen op eigen veld de C3 van FC Uden. Voor alle bekercompetities geldt dat de eerste ronde wordt gespeeld in poulevorm. Vanaf ronde 2 geldt het knock-out-systeem. Alleen de poulewinnaars gaan door naar de tweede ronde.
(De complete bekerprogramma's voor de diverse elftallen zijn imiddels geplaatst op de programmapagina van het betreffende elftal.