Augustus 2016

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand augustus 2016. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Aanvangstijdstip van bekerwedstrijd SES 4 - Gassel 2 vervroegd
  |  dinsdag 30 augustus 2016  |

Zondag 04 september 2016 speelt Gassel 2 de eerste poulewedstrijd van het bekertoernooi 2016-2017. In Langenboom is SES 4 dan de tegenstander. Aanvankelijk was de aanvangstijd 12:00 uur maar vanwege de beschikbaarheid van de velden op het Langenboomse sportpark is de aftrap vervroegd naar 10:00 uur.

Oefenthuisduel vrouwenelftal komende dinsdag gaat niet door

De voor komende dinsdagavond op het programma staande oefenthuiswedstrijd van Gassel vrouwen 1 tegen Nooit Gedacht vrouwen 2 uit Geffen gaat niet door. Het eerstvolgende duel van het Gasselse vrouwenelftal is nu de tweede bekerpoulewedstrijd op zondag 04 september 2016.

Gassel 3 en VR1 zijn het bekertoernooi gestart met ruime zege
  |  zondag 28 augustus 2016  |

Voor Gassel 3, Gassel 4 en Gassel vrouwen 1 begon deze zondag het bekeravontuur 2016-2017. Met twee ruime overwinningen en een gelijkspel kan worden gesproken van een prima start. Het derde elftal wist in Schaijk met 1-5 te winnen van DAW 6. Aan Gasselse zijde maakten Johan Jaspers, Silvo Lemmers, Bart Loeffen en Joland Thijssen dus een succesvolle comeback binnen de lijnen. Bart van Leur zal volgende week zijn rentree maken en kon nu alvast wat minuten maken als vlaggoloog. De Gasselnaren kenden een uitstekende start want binnen tien minuten stond er al een 0-3 voorsprong op het scorebord. Het was Remco van der Heijden die de openingstreffer voor zijn rekening nam. Vervolgens wist Bart Loeffen de marge te verdubbelen waarna Dirk Vollenberg de Schaijkse goalie voor de derde maal liet vissen. Nog voor het einde van de eerste helft had DAW 6 de bal ook een keer tegen de touwen liggen. Na de rust trok Gassel 3 de wedstrijd definitief naar zich toe. Dirk Verbruggen nam de 1-4 voor zijn rekening, waarna Tom van Raaij de eindstand bepaalde op 1-5. Gassel 4 moest om 10:00 uur in Uden aantreden voor het pouleduel tegen FC de Rakt 5. In de brandende zon was het voor zowel alle spelers als de leden van de technische staf flink afzien. In de eerste helft waren er kansen over en weer. Het was dan ook een klein wonder dat het bij de rust nog 0-0 stond want een ruststand van 2-2 of 3-3 was zeker mogelijk geweest. De Gasselnaren wisten eenmaal de paal te raken en ook werd een Gasselse inzet nog net van de lijn gehaald. Al vrij snel in de tweede helft kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. De bal werd door de verdeding van Gassel 4 gespeeld waarna een Udense speler alleen op doelman Kevin Siroen af kon gaan. Die was vervolgens kansloos. Binnen een minuut of tien was de stand weer in evenwicht. Bart Meijer gaf een goede inspeelpass op Riny van der Venne. Die draaide goed weg en legde de bal vervolgens keurig breed op Kenny Borgers. Hij bleef koel en schoot het leren monster in de verre hoek tegen de touwen. Twee minuten na de gelijkmaker een grote kans voor Gassel 4 op een 1-2 voorsprong, maar na een voorzet van Bart Meijer ging de inzet van Riny van der Venne van dichtbij over het doel. In de resterende speeltijd waren er nog wat kansjes, maar gescoord werd er niet meer. Al met al was het 1-1 gelijkspel een terechte uitslag. Het vrouwenelftal van de VV Gassel mocht in de eerste van de drie poulewedstrijden aantreden op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Tegenstander voor de Gasselse vrouwen was SDDL vrouwen 1 uit Demen. Hoewel de bezoeksters in de vijftiende minuut de score openden, was de thuisploeg wel duidelijk de betere ploeg. Na de ingelaste drinkpauze begon het goed te lopen bij Gassel vrouwen 1 en de gelijkmaker bleef dan ook niet lang uit. Het was Paulien Jans die met een schot van afstand de 1-1 scoorde. Niet veel later rondde Lieke van Thiel doeltreffend af na voorbereidend werk van Demi Verheugen en Anouk van Thiel. De Gasselse vrouwen gingen prima door en na een voorzet van Anouk van Thiel schoot Lieke van Thiel de 3-1 tegen de touwen. Met een fraaie knal in de rechterhoek zorgde Demi Verheugen daarna voor 4-1. Weer wat later was het weer Lieke van Thiel die scoorde na een voorzet van haar zus Anouk. De Gasselse doelpuntenmachine bleef rustig doordraaien en na een mooi één-tweetje met Janneke Raemakers zorgde Demi Verheugen voor het zesde doelpunt van Gassel vrouwen 1. Anouk van Thiel knalde de 7-1 tegen de touwen na een mooie steekpass van Demi Verheugen. In de resterende speeltijd kon het aanwezige thuispubliek nog tweemaal juichen. Eerst leverde goed druk zetten op de Demense keepster een doelpunt op van Anouk van Thiel waarna Lieke van Thiel na een prima assist van Janneke Raemakers de 9-1 op het scorebord zette. Dit was tevens ook de eindstand en dus een dikverdiende zege van het Gasselse vrouwenelftal. Gassel 2 kwam vandaag niet in actie omdat tegenstander JVC Cuijk 5 zich heeft terug getrokken uit het bekertoernooi.

Gassel 1 sluit bekertoernooi 2016-2017 af met thuisnederlaag
  |  zaterdag 27 augustus 2016  |

Gassel 1 heeft het bekertoernooi 2016-2017 deze zaterdagavond afgesloten met een 1-3 thuisnederlaag tegen Vianen Vooruit 1. In de eerste helft was het meeste balbezit voor de bezoekers en hadden zij ook wat meer kansen. Toch wisten de Gasselnaren de schade beperkt te houden tot slechts één tegentreffer. In de tweede helft bood de Gasselse formatie prima tegenstand aan de derdeklasser uit Vianen. Met een prima redding voorkwam doelman Sjors Cuppen dat een kopbal tegen de touwen ging. Vervolgens zorgde Niels Paters in de 64e minuut op fraaie wijze voor de gelijkmaker. Hij schoot de bal van buiten de zestien met een keurige boog over de wat te ver voor zijn doel staande Vianense doelman. Zo'n tien minuten later was Niels Paters ook dichtbij de 2-1, maar zijn harde schot vloog rakelings voorlangs. In de 82e minuut wist Vianen Vooruit 1 opnieuw op voorsprong te komen uit een vrije trap. De 1-2 tussenstand leek vervolgens ook de eindstand te gaan worden, maar in de slotminuut werd het via een benutte strafschop ook nog 1-3. Volgende week zondag start voor Gassel 1 "het echte werk", namelijk de competitie 2016-2017. In 't Oventje is VCO 1 dan de tegenstander.

Gassel 1 na thuisverlies geen kans meer op tweede bekerronde
  |  dinsdag 23 augustus 2016  |

Deze dinsdagavond stond voor Gassel 1 de tweede poulewedstrijd van het bekertoernooi 2016-2017 op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" was De Zwaluw 1 de tegenstander. In de eerste helft waren beide formaties aan elkaar gewaagd, maar waren het alleen de bezoekers uit Oeffelt die wisten te scoren. De Gasselnaren stonden tot tweemaal toe te slapen bij een corner en dit leverde een tweetal tegentreffers op. In de tweede helft werd er door de thuisploeg veel meer druk gezet op de defensie van De Zwaluw 1. Goed doorjaren door de hele ploeg leverde de aansluitingstreffer op van Niels Paters. Hij schoot de bal vanaf een meter of 25 mooi over de Oeffeltse doelman tegen de touwen. In de resterende speeltijd had Gassel 1 diverse kansen om de stand weer in evenwicht te brengen, maar geen van de Gasselse spelers wist alleen voor de keeper doeltreffend af te ronden. Aan de andere kant was er ook nog een goede kans voor de formatie uit Oeffelt, maar ook die leverde geen doelpunt op. Uiteindelijk bleef het dus bij 1-2. Door dit resultaat en de tweede poulezege van Vianen Vooruit 1 heeft de Gasselse formatie geen kans meer op het bereiken van de volgende bekerronde. In de laatste poulewedstrijd, komende zaterdag op eigen veld tegen Vianen Vooruit 1, gaat het wat Gassel 1 betreft dus uitsluitend om de eer en het goede gevoel voor de competitiestart op zondag 04 september 2016.

Doelpuntrijk oefenduel overtuigend gewonnen door Gassel VR1
  |  zondag 21 augustus 2016  |

Het vrouwenelftal van de VV Gassel heeft deze zondag een keurige 3-6 oefenzege behaald op JVC Cuijk vrouwen 1. Op de overwinning viel niets af te dingen want de Gasselse formatie was de gehele wedstrijd duidelijk de betere ploeg. Kansen voor de thuisploeg waren schaars, maar mede door twee foutjes bij de Gasselnaren konden de Cuijkse dames toch driemaal scoren. Op dinsdag 30 augustus 2016 komt Gassel vrouwen 1 opnieuw in actie voor een oefenduel. Op eigen veld is Nooit Gedacht vrouwen 2 dan de tegenstander.

Gassel 1 is bekertoernooi 2016-2017 gestart met een gelijkspel

Gassel 1 is het bekertoernooi 2016-2017 gestart met een gelijkspel. In Katwijk eindigde de eerste poulewedstrijd tegen SIOL 1 in een 1-1 gelijkspel. Het was Kevin Arts die de Gasselse formatie in de eerste helft op een 0-1 voorsprong zette. Deze tussenstand was tevens ook de ruststand. Ook in de tweede helft bleef deze stand heel lang op het scorebord staan. De Gasselnaren leken de drie punten uit het vuur te kunnen slepen, maar in de laatste seconden van de blessuretijd wist de thuisploeg alsnog de gelijkmaker te scoren. Komende dinsdagavond speelt Gassel 1 de tweede poulewedstrijd. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is De Zwaluw 1 dan de tegenstander. De aftrap is om 18:45 uur. De Oeffeltse formatie is het bekeravontuur gestart met een 5-0 uitnederlaag tegen Vianen Vooruit 1.

Nipte zege voor Gassel 1 in oefenthuiswedstrijd tegen Diosa 1
  |  vrijdag 19 augustus 2016  |

Voor Gassel 1 stond afgelopen donderdagavond een oefenduel tegen Diosa 1 op het programma. De Gasselnaren wisten de zegereeks van het Gouden Klok toernooi voort te zetten want het duel werd winnend afgesloten. Uiteindelijk bleek één doelpunt voldoende voor de Gasselse zege. Maker van de enige en dus winnende treffer was Ramon van der Venne. Eigenlijk zou ook het vrouwenelftal in actie komen voor een oefenwedstrijd tegen Boekel Sport vrouwen 1, maar door miscommunicatie werd het betreffende duel uiteindelijk niet gespeeld.

Komende donderdagavond oefenthuiswedstrijd Gassel vrouwen 1
  |  woensdag 17 augustus 2016  |

Het vrouwenelftal van de VV Gassel speelt morgenavond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2016-2017. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is Boekel Sport vrouwen 1 de tegenstander. De aftrap is om 19:45 uur.

Wijziging in bekerprogramma van zowel Gassel 2 als Gassel 4

Inmiddels heeft zich wijzigingen voorgedaan in het bekerprogramma van Gassel 2 en Gassel 4. Zo is JVC Cuijk 5 uit de bekerpoule van Gassel 2 gehaald, waardoor deze poule nog maar uit drie teams bestaat. Dit heeft als consequentie dat de Gasselnaren op zondag 28 augustus 2016 vrijaf hebben omdat het thuisduel tegen de Cuijkse formatie is komen te vervallen. Ook voor Gassel 4 is er één bekerpoulewedstrijd geschrapt. Estria 6 is namelijk teruggetrokken uit Groep 4 12 waardoor het vierde elftal op zondag 04 september 2016 geen bekerverplichtingen meer heeft. De bekerprogramma's van Gassel 1, Gassel 3 en Gassel vrouwen 1 zijn ongewijzigd gebleven.

Oefenthuiswedstrijd van Gassel 2 tegen Diosa 2 gaat niet door

De op donderdag 18 augustus 2016 gepland staande oefenthuiswedstrijd van Gassel 2 tegen Diosa 2 uit Balgoij gaat niet door. Vanwege een spelerstekort aan Gasselse zijde is het betreffende duel komen te vervallen. Het oefenduel Gassel 1 - Diosa 1 gaat wel gewoon door. De aftrap op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is om 19:30 uur.

Gassel 1 wint het Gouden Klok toernooi na ruime zege in finale
  |  zondag 14 augustus 2016  |

Wat vorig jaar net niet lukte, wist Gassel 1 dit jaar wel te realisren. De Gasselse formatie won namelijk editie 2016 van het Gouden Klok toernooi in Sint-Hubert. In de finale werd een duidelijke 3-0 overwinning behaald op FC Uden 2. Al bij de rust stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Het was Ramon van der Venne die de openingstreffer voor zijn rekening nam. Hij profiteerde optimaal nadat de Udense doelman last had gehad van een polletje. Wat later in de eerste helft zorgde Ramon van der Venne ook voor het tweede Gasselse doelpunt. Dit keer schoot hij een vrije trap vanaf een mooie positie tegen de touwen. In de loop van de tweede helft kregen de Gasselnaren een strafschop toegekend. Ramon van der Venne wist hier wel raad mee en met zijn derde treffer van de dag zorgde hij voor een beslissende 3-0 voorsprong. De resterende speeltijd werd vervolgens rustig volgemaakt waardoor Gassel 1 het toernooi dus op zijn naam schreef en de bijbehorende trofee in ontvangst mocht nemen. Al met al dus een mooie start van het seizoen 2016-2017. Komende donderdag speelt de Gasselse formatie de laatste oefenwedstrijd van deze voorbereiding. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel 1 is Diosa 1 dan de tegenstander.

Gassel 1 winnaar Gouden Klok toernooi 2016

Gassel 1 bereikt finale van Gouden Klok toernooi in Sint-Hubert
  |  zaterdag 13 augustus 2016  |

Voor het tweede jaar op rij heeft Gassel 1 de finale gehaald van het Gouden Klok toernooi in Sint-Hubert. De Gasselnaren wisten deze zaterdag bovenaan te eindigen in Poule A en plaatsten zich hiermee voor de eindstrijd. In de eerste poulewedstrijd was SC st Hubert 1 de tegenstander. Dankzij twee doelpunten van Ramon van der Venne werd dit duel uiteindelijk met 0-2 gewonnen. Doelman Sjors Cuppen bewees zijn ploeg een grote dienst door een Sint-Hubertse strafschop te stoppen. In het tweede en laatste pouleduel moest worden aangetreden tegen Achilles Reek 1. Om poulewinnaar te worden was een overwinning noodzakelijk. Mede door een treffer van Joris van Raaij leek de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel te gaan eindigen. In de laatste seconde van de wedstrijd wist Dirk van Spijk echter grote onoplettendheid in de Reekse defensie genadeloos af te straffen en hiermee Gassel 1 een 2-1 overwinning te bezorgen. Vermeldenswaardig was verder dat doelman Sjors Cuppen ook in deze wedstrijd een penalty wist te keren waardoor hij zijn ploeg dus in de race hield. Tegenstander voor de Gasselse formatie in de finale is FC Uden 2 dat in Poule B afrekende met Sambeek 1 en SCMH 1 uit Mariaheide. De finale wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2016 en de aftrap op het Sint-Hubertse sportpark is om 14:30 uur.

Nipt verlies en gelijkspel in oefenwedstrijden tegen FC de Rakt
  |  woensdag 10 augustus 2016  |

Afgelopen dinsdagavond kwamen zowel Gassel 1 als Gassel 2 in actie voor een oefenwedstrijd. Het eerste elftal trad in Uden aan tegen FC de Rakt 1, dat in de competitie 2016-2017 ook een van de tegenstanders is. Beide formaties waren niet in grootse vorm waardoor de aanwezige toeschouwers een vrij matig oefenduel te zien kregen. De Gasselnaren kwamen dankzij een doelpunt van Ramon van der Venne nog wel op een 0-1 voorsprong, maar konden deze nipte marge niet vasthouden tot aan het laatste fluitsignaal. Het oefentreffen eindigde dus in een 1-1 gelijkspel. Tegelijkertijd speelde Gassel 2 op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen FC de Rakt 2. De Udense formatie was qua veldspel wel wat sterker, maar de thuisploeg bood aardig partij en liet zo nu en dan leuk combinatievoetbal zien. In de slotfase van de eerste helft opende FC de Rakt 2 de score. Al vrij snel na de rust zorgde Kevin Siroen voor de gelijkmaker. Hij scoorde met een bekeken schot in de hoek na een doorkopbal van Tom van Raaij. De Gasselnaren gingen goed door en kwamen wat later in de tweede helft op een 2-1 voorsprong. Tom van Raaij alias Tita Tovenaar stuurde met een mooie pass Dirk Verbruggen de diepte in. Die plaatste de bal vervolgens op beheerste en fraaie wijze over de net wat te ver voor zijn doel staande Udense keeper tegen de touwen. Vervolgens brachten de bezoekers via een snelle aanval de stand weer in evenwicht. Het slotakkoord kwam ook van FC de Rakt 2. Doelman Sjors Cuppen redde prima op een hard schot vanaf een meter of 23, maar in de rebound was hij kansloos op de inzet van de Udense spits.

Maximaal aantal teams Kennisquiz bereikt, aanmeldtermijn dicht
  |  dinsdag 09 augustus 2016  |

Inmiddels is het niet meer mogelijk om nog teams aan te melden voor de achtste editie van de Kennisquiz van VV Gassel. De laatste dagen zijn er nog diverse aanmeldingen binnen gekomen bij de organisatie waardoor het maximale aantal teams van 34 nu is bereikt. Aan de vorige editie in 2015 deden 32 teams mee. De Kennisquiz vindt plaats op vrijdag 30 september 2016 in de kantine van VV Gassel.

Nipte nederlaag Gassel 1 in eerste oefenduel seizoen 2016-2017
  |  maandag 08 augustus 2016  |

Afgelopen zondag stond voor Gassel 1 de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2016-2017 op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was Hapse Boys 1 de tegenstander. De Gasselnaren legden een aardig veldspel op de mat, maar verloren uiteindelijk toch nipt met 1-2. In de eerste helft bleven doelpunten uit. De grootste kansen waren voor de thuisploeg want tot tweemaal toe kwam een Gasselse speler alleen voor de Hapse doelman. Beide keren leverde dit echter geen treffer op. In de 75e minuut wisten de bezoekers de score te openen. Een minuut of acht later was de stand weer in evenwicht. Dirk van Spijk liet de bal mooi lopen, waarna Niels Paters raak schoot. De 1-1 tussenstand leek vervolgens ook de eindstand te gaan worden, maar in de slotseconden van dit oefenduel scoorde de formatie uit Haps uit een vrije trap toch nog een winnende tweede treffer. Ondanks de nipte nederlaag kunnen de Gasselnaren terugkijken op een nuttig oefenduel. Dinsdagavond 09 augustus 2016 komt Gassel 1 opnieuw in actie voor een oefenwedstrijd. In Uden is FC de Rakt 1 dan de tegenstander. Ook Gassel 2 speelt dan een oefenpot. De Gasselnaren ontvangen op het Gasselse sportpark het tweede elftal van FC de Rakt.

Meedoen aan achtste editie Gasselse Kennisquiz is nog mogelijk
  |  zaterdag 06 augustus 2016  |

Zoals al eerder gemeld zal op vrijdag 30 september 2016 al weer de 8e editie van de Gasselse Kennisquiz gaan plaatsvinden in de kantine van VV Gassel. Aan deze quiz kunnen maximaal 32 teams meedoen. Tot nu toe hebben 26 teams zich aangemeld, zodat er dus nog plek is voor een zestal Een team mag bestaan uit maximaal 6 personen. Dus als je nog mee wilt doen, geef je dan snel op door het sturen van een mail naar het mailadres kennisquizgassel@gmail.com met daarbij de vermelding van de teamnaam en de teamleden.

Komende zondag eerste oefenduel Gassel 1 seizoen 2016-2017
  |  vrijdag 05 augustus 2016  |

Na een drietal trainingen in de afgelopen week staat komende zondag de eerste oefenwedstrijd voor Gassel 1 van het seizoen 2016-2017 op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is Hapse Boys 1 de tegenstander. De bal gaat vanaf 12:00 uur aan het rollen. De geselecteerden voor deze oefenwedstrijd zijn inmiddels te vinden op de opstellingenpagina van Gassel 1. Voor de niet-geselecteerde selectiespelers staat er om 11:30 uur een training op het programma. Graag wel scheenbeschermers meenenem is het verzoek van de technische staf.

Voornamelijk regionale competitie-indeling jeugdteams VV Gassel
  |  woensdag 03 augustus 2016  |

Door de KNVB in het district Zuid II zijn inmiddels ook de klasse-indelingen voor de jeugdteams van VV Gassel voor de najaarscompetitie 2016 bekend gemaakt. Voor alle teams geldt dat verreweg de meeste tegenstanders uit de regio komen. Gassel JO19-1 (Gassel A1) is ingedeeld in de 3e klasse 103 en krijgt daarin onder andere te maken met Heijen JO19-1, Vianen Vooruit JO19-1 en De Zwaluw JO19-1 uit Oeffelt. Ook staat een gemeentelijke derby tegen Estria JO19-2 uit Escharen op het programma. Gassel JO15-1 (Gassel C1) moet het in de 3e klasse 104 onder meer gaan opnemen tegen Juliana Mill JO15-2 en gemeentegenoot GVV '7 JO15-1 uit Grave. Twee wat verder weg gelegen tegenstanders zijn Gemert JO15-4 en SV Venray JO15-4. Gassel JO11-1 (Gassel E1) is terecht gekomen in de 2e klasse 101. Andere teams in deze klasse zijn bijvoorbeeld SV Milsbeek JO11-1, SIOL JO11-2 uit Katwijk, VIOS '38 JO11-1 it Beugen en het Boxmeerse Olympia '18 JO11-2. Gassel JO11-2 (Gassel E2) heeft als tegenstander in de 3e klasse 104 onder andere Astrantia JO11-1 uit Middelaar, JVC Cuijk JO11-5, RKOSV Achates JO11-4 uit Ottersum en het Gennepse Vitesse '08 JO11-5. Gassel JO9-1 (Gassel F1) tenslotte is ingedeeld in de 3e klasse 101. Andere teams in deze klasse zijn bijvoorbeeld HBV JO9-2 uit Beers, ST SC st Hubert/De Willy's JO9-2, SES JO9-3 uit Langenboom en Constantia JO9-3 uit Wanroij. De complete klasse-indelingen zijn te vinden op de standenpagina van het betreffende elf- of zevental. Het wedstrijdschema van de najaarscompetitie 2016 is op dit moment nog niet bekend.

Meeste bekerpouleduels Gasselse jeugdteams op vreemde bodem
  |  dinsdag 02 augustus 2016  |

Van de vijftien bekerpouleduels die er voor de jeugdteams van VV Gassel de komende periode op het programma staan, worden er slechts zes op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel afgewerkt. De overige negen worden gespeeld op vreemde bodem. Voor vier van de vijf Gasselse jeugdteams bestaat de poulefase van het bekertoernooi 2016-2017 uit twee uitwedstrijden en één thuiswedstrijd. Alleen Gassel JO11-1 (Gassel E1) mag bij twee van de drie bekerduels thuis aantreden. De speeldata van de bekerwedstrijden bij de jeugd zijn zaterdag 10 september 2016, zaterdag 17 september 2016 en zaterdag 29 oktober 2016. De complete bekerprogramma's inclusief de aanvangstijden zijn te vinden op de programmapagina's van de betreffende elf- en zeventallen. Overigens zijn alleen de bekerwedstrijden van Gassel JO11-2 (Gassel E2) nog niet officieel door de KNVB vastgesteld. De Gasselse formatie is wel ingedeeld in Groep 4 10, maar heeft daarin nog niet het speelnummer 2, het enige nog vrije nummer, toegewezen gekregen. Het wedstrijdprogramma van Gassel JO11-2 dat nu op deze site is geplaatst, is dus nog onder voorbehoud.

Ook flink aantal spelers 3e en 4e aanwezig bij 1e training selectie
  |  maandag 01 augustus 2016  |

Afgelopen zondag stond voor de spelers van de selectie van de VV Gassel de eerste training van het seizoen 2016-2017 op het programma. Een groot aantal selectiespelers was nog op vakantie waardoor de opkomst wat lager was dan in voorgaande jaren. Toch kon hoofdtrainer Pierre Hermsen een groot aantal spelers verwelkomen omdat naast de circa twaalf spelers van de selectie ook een flinke groep spelers van Gassel 3 en Gassel 4 naar sportpark "de Oude Kamp" was gekomen. Na een loop van circa veertig minuten stond er een serie pass- en trapoefeningen op het programma. Na de ook dit keer weer prima verzorgde lunch volgde nog een oefening waarbij het passen en trappen centraal stond. De training werd afgesloten met een partijspel. Dinsdagavond 02 augustus 2016 staat de volgende training op het programma.