Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand december 2005. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Nieuwjaarsreceptie verplaatst naar 08 januari 2006
(ingezonden bericht)
  |  vrijdag 30 december 2005  |

Vanwege het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid Tien Derks, hebben wij als bestuur van VV Gassel besloten om de Nieuwjaarsreceptie op 01 januari 2006 niet door te laten gaan en deze te verplaatsen naar zondag 08 januari 2006. Wij hopen u dan te ontmoeten tussen 16:00 uur en 18:00 uur in de kantine van onze vereniging op sportpark "de Oude Kamp". Wij vertrouwen erop dat u begrip heeft voor deze beslissing. Wij wensen zijn gezin en familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Bestuur VV Gassel.

Nieuwe speeldatum voor duel Odiliapeel 1 - Gassel 1
  |  dinsdag 20 december 2005  |

Voor de afgelopen zondag afgelaste competitiewedstrijd Odiliapeel/Braks Groep 1 - Gassel 1 is inmiddels een nieuwe speeldatum gevonden. De KNVB in het district Zuid II heeft het betreffende duel nu vastgesteld voor zondag 22 januari 2006.

Trainer van Vijfeijken geeft selectie twee weken vrijaf
  |  zondag 18 december 2005  |

De spelers van de selectie hebben van trainer Eus van Vijfeijken twee weken vrijaf gekregen. Zowel komende week als in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw zal er niet worden getraind. De eerste training voor de selectie in het nieuwe jaar is op maandag 02 januari 2006.

Gassel 3 sluit 2005 af met nederlaag tegen DAW 6

Gassel 3 is er vandaag niet in geslaagd om het jaar 2005 af te sluiten met een overwinning. Het inhaalduel tegen DAW 6 ging met 5-2 verloren. De Gasselnaren speelden in de eerste helft duidelijk ver beneden hun kunnen. De thuisploeg was voor de rust wel in goede doen en het was dan ook DAW 6 dat de score wist te openen. Een te korte terugspeelbal in de Gasselse defensie en een terechte strafschop tegen die werd benut, betekende achtereenvolgens een 2-0 en een 3-0 achterstand. De Schaijkse formatie scoorde in de eerste helft ook nog een vierde treffer. Dankzij een doelpunt van Bert Strik bleef de schade voor Gassel 3 na de eerste helft nog een beetje beperkt. Na de rust lieten de Gasselnaren zien wel degelijk goed te kunnen voetballen want met enige regelmaat werd een prima lopende Gasselse aanval op de mat gelegd. Ook kwamen er een aantal goede kansen. Helaas voor Gassel 3 wist alleen Bert Strik er hiervan één te benutten waardoor de in de eerste helft opgelopen achterstand niet meer goed gemaakt kon worden. Omdat de thuisploeg in de tweede helft ook nog eenmaal wist te scoren, eindigde het duel uiteindelijk in 5-2. Gassel 1, Gassel 2, Gassel 4 en Gassel dames 1 kwamen vandaag niet in actie. Het inhaalduel van Gassel 1 werd afgelast en de andere teams hadden deze inhaalzondag sowiewso al geen competitieverplichtingen.

Duel Gassel 1 voor Land van Cuijk Cup op 05 maart 2006

Door de organisatie van de Land van Cuijk Cup is inmiddels een nieuwe speeldatum gevonden voor het duel Gassel 1- HBV 1. Dit duel uit de tweede ronde van dit toernooi stond aanvankelijk gepland voor zondag 18 december 2005, maar vanwege inhaalverplichtingen van de Gasselse formatie moest naar een nieuwe speeldatum worden gezocht. De nieuwe speeldatum is zondag 05 maart 2006. De aanvangstijd van deze derby blijft 14:30 uur. Net als alle andere wedstrijden van de Land van Cuijk Cup wordt het duel gespeeld op sportpark “Kampzicht” te Rijkevoort.

Inhaalwedstrijd Odiliapeel 1 - Gassel 1 afgelast

De voor vandaag op het programma staande inhaalwedstrijd Odiliapeel/Braks Groep 1 - Gassel 1 gaat niet door. De club uit Odiliapeel heeft het duel afgelast vanwege de slechte gesteldheid van het veld. Op welke datum het duel nu gespeeld zal moeten worden, is nog niet bekend. Gassel 3 komt vandaag wel in actie. De Gasselse formatie moet het in Schaijk gaan opnemen tegen DAW 6. Later vandaag meer over dit duel.

Dit weekend beperkt inhaalprogramma Gasselse teams
  |  vrijdag 16 december 2005  |

Het competitieprogramma voor komend inhaalweekend is wat de Gasselse teams betreft heel beperkt. Van de jeugdelftallen van de VV Gassel moet alleen Gassel A1 op zaterdag 17 december 2005 aantreden. Voor de Gasselse formatie wacht op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel de streekderby tegen HBV A1 uit Beers. Gezien de stand op de ranglijst lijken op papier de winstkansen van de Gasselnaren wat groter, maar in een derby is uiteraard van alles mogelijk. Het is echter nog maar de vraag of de wedstrijd gespeeld kan worden, want de Gasselse speelvelden liggen er momenteel niet goed bij. Ook de voorspelde weersomstandigheden zijn weinig hoopgevend. De KNVB in het district Zuid II heeft voor wat betreft de senioren en dames voor zondag a.s. een inhaalprogramma gepland. Van de Gasselse teams hoeven hierdoor alleen Gassel 1 en Gassel 3 in actie te komen. Voor beide formaties betreft het een uitwedstrijd. Het eerste elftal dient af te reizen naar Odiliapeel voor het treffen met Odiliapeel/Braks Groep 1. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt slechts één punt, dus er staat het nodige op het spel. De Gasselnaren zullen er dan ook zeker op gebrand zijn om een goed resultaat te gaan behalen. Bovendien heeft de Gasselse formatie nog wat goed te maken, want het thuisduel op de eerste speeldag van dit seizoen ging met 1-2 verloren. Gassel 3 moet het komende zondag in Schaijk gaan opnemen tegen DAW 6. De ploeg uit Schaijk is de laatste weken aan een opmars bezig, dus het zal voor de Gasselnaren ongetwijfeld een pittige klus worden om één of meer punten mee te nemen naar Gassel.

Nieuwe speeldata afgelaste duels Gassel 1 en dames 1
  |  woensdag 14 december 2005  |

De KNVB in het district Zuid II heeft vandaag de nieuwe speeldatum bekend gemaakt voor het afgelopen zondag afgelaste thuisduel van Gassel 1 tegen VCA 1. Het duel tegen de formatie uit Sint-Agatha staat nu op de agenda voor zondag 15 januari 2006. Ook voor de wedstrijd Gassel dames 1 - NLC '03 dames 1 heeft de voetbalbond inmiddels een nieuwe speeldatum gevonden. Het duel is nu vastgesteld voor zondag 22 januari 2006.

Opnieuw nederlaag Gassel 2, ook verlies Gassel 3 en 4
  |  zondag 11 december 2005  |

Gassel 2 is voor de tweede week op rij tegen een nederlaag aangelopen. Na het verlies van vorige week bij Herpinia 3 werd deze zondag op eigen veld met 2-4 verloren van UDI '19/Beter Bed 7. De start van de Gasselnaren was prima want al in de derde minuut was de openingstreffer een feit. Met een fraaie volley schoot Tim van Overbeek vanaf een meter of zestien de bal tegen de touwen. Nadat de gasten niet veel later de stand weer in evenwicht hadden gebracht, kreeg Gassel 2 een strafschop te nemen. Tim van Overbeek schoot de bal echter over het Udense doel. Enkele minuten voor de rust kwam de Gasselse formatie dan toch op een 2-1 voorsprong. Wim Linders tikte de bal door op Tim Jaspers die het leren monster vervolgens knap mee nam en met een fraaie lobje over de Udense doelman in het doel deponeerde. Het lukte de Gasselnaren niet om met deze 2-1 voorsprong de rust in te gaan want in de laatste minuut van de eerste helft scoorde UDI '19/Beter Bed 7 via een kopbal de 2-2. In de tweede helft waren de beste kansen aanvankelijk voor de gasten maar tot een doelpunt leidde dit niet. Tien minuten voor tijd was Tim Jaspers met een prima schot van afstand dichtbij succes, maar de Udense doelman tikte de bal nog net uit zijn doel. Vlak daarop was het aan de andere kant wel raak na een slippertje in de Gasselse defensie. In de slotfase gingen de Gasselnaren nog wel op jacht naar de gelijkmaker maar in plaats van 3-3 zou het uiteindelijk nog 2-4 worden. Ook Gassel 3 moest de punten vandaag aan de tegenstander laten. In Oss ging de Gasselse formatie met 5-3 onderuit tegen Cito 5. De eerste helft verliep tamelijk dramatisch voor de Gasselnaren want bij de rust stond de thuisploeg al op een 3-0 voorsprong. Direct in de tweede helft scoorde Ad van Spijk tegen. Na opnieuw een Osse treffer was het Willie Strik die de tweede Gasselse treffer op het bord bracht. Bij een 5-2 tussenstand verkleinde Willie Strik de achterstand met zijn tweede doelpunt van de middag nog wel weer tot twee treffers, maar meer zat er voor Gassel 3 vandaag gewoon niet in. Gassel 4 moest op deze dertiende speeldag op bezoek bij de nog zonder puntverlies zijnde koploper Festilent/Morgenzon 5. Hoewel de Gasselnaren goed tegenstand boden, lukte het niet om voor een stuntje te zorgen. Na een 2-0 ruststand eindigde het duel uiteindelijk in een 3-1 overwinning voor de ploeg uit Zeeland. Maker van de Gasselse eretreffer was Pierre Arts. Gassel 1 en Gassel dames 1 kwamen vandaag niet in actie. Hun thuiswedstrijden werden afgelast omdat het hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was afgekeurd.

Ook thuiswedstrijd Gassel 1 tegen VCA 1 afgelast

Net als het thuisduel van Gassel dames 1 tegen NLC '03 dames 1 is ook de voor zondag 11 december 2005 op het programma staande thuiswedstrijd van Gassel 1 tegen VCA 1 afgelast. Het hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is afgekeurd. Wanneer het duel tegen de ploeg uit Sint-Agatha moet worden ingehaald, is op dit moment nog niet bekend. Ook voor het afgelastde duel van de Gasselse dames is nog geen nieuwe speeldatum bekend.

Thuisduel Gassel dames 1 tegen NLC '03 dames 1 afgelast
  |  zaterdag 10 december 2005  |

Het voor zondag 11 december 2005 op het programma staande thuisduel van Gassel dames 1 tegen NLC '03 dames 1 uit Lith gaat niet door. Het duel is afgelast vanwege de slechte gesteldheid van de velden op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Of de eveneens voor komende zondag op de agenda staande thuiswedstrijden van Gassel 1 en Gassel 2 wel doorgang zullen vinden, zal in de loop van zondagochtend bekend worden.

Winst voor Gassel A1 en Gassel C1 in inhaalwedstrijd

Gassel A1 heeft zich prima hersteld van de ruime uitnederlaag van vorige week zaterdag tegen UDI '19/Beter Bed A4. Vandaag werd in mistige weersomstandigheden en op een slecht bespeelbaar veld van sportpark "de Oude Kamp" met 4-1 gewonnen van Sambeek A1. Bij de rust stonden de Gasselnaren op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Sjoerd Driessen. In de tweede helft was het Coen van de Broek die de marge vergrootte tot twee doelpunten. Met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd zorgde Sjoerd Driessen vervolgens voor een 3-0 tussenstand. Nadat de gasten uit Sambeek hadden weten tegen te scoren bracht Coen van de Broek via een benutte strafschop de 4-1 eindstand op het scorebord. De penalty was toegekend doordat Twan Broersma op onreglementaire wijze binnen de beruchte lijnen was neergelegd. Ook Gassel C1 boekte op deze inhaalzaterdag een thuisoverwinning. De Gasselnaren wonnen de gemeentelijke derby tegen SCV '58 C1 met 2-0. Met zijn eerste doelpunt uit zijn carrière zette Glenn Cornelissen de Gasselse formatie op een 1-0 voorsprong. Nog voor het einde van de eerste helft kwam Gassel C1 op 2-0. Een door Paul Barten getrapte corner werd door Paul Cornelissen tegen de touwen gekopt. Na de rust verzuimden de Gasselnaren om de voorsprong verder uit te bouwen. Doordat echter achterin de zaak stevig op slot zat, kwam de verkregen voorsprong in de tweede helft geen seconde in gevaar. Door de overwinning is de Gasselse formatie in de najaarscompetitie 2005 op een keurige tweede plaats geëindigd. Voor de pupillenteams van de VV Gassel stond deze inhaalzaterdag geen wedstrijd op het programma.

Ook komend weekend weer tal van interessante wedstrijden
  |  vrijdag 09 december 2005  |

Voor de pupillenteams van de VV Gassel zit de najaarscompetitie 2005 er inmiddels op. Zij hoeven zaterdag 10 december 2005 dan ook niet in actie te komen. Voor Gassel A1 en Gassel C1 staat voor komende zaterdag een inhaalwedstrijd op het programma. De A-junioren mogen het op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel gaan opnemen tegen Sambeek A1. Hoewel de ploeg uit Sambeek slechts twee plaatsen lager staat op de ranglijst, is het verschil in punten tussen de beide ploegen toch behoorlijk. De Gasselnaren hebben namelijk in de voorgaande negen duels vijftien punten bijeen gevoetbald terwijl de Sambekenaren op slechts drie punten zijn blijven steken. Winstkansen voor Gassel A1 lijken op voorhand dan ook zeker aanwezig. Voor Gassel C1 wacht komende zaterdag de gemeentelijke derby tegen SCV '58 C1. Op papier zijn de op een tweede plaats staande Gasselnaren favoriet voor de drie punten want de ploeg uit Velp bezet momenteel de zevende plaats. Het is en blijft echter een derby dus de Gasselse formatie zal het zeker niet makkelijk gaan krijgen. Bij de senioren en dames staan voor zondag 11 december 2005 een aantal zeer interessante wedstrijden op het programma. Zo treft Gassel 1 op eigen veld VCA 1 dat momenteel wordt getraind door voormalig Gassel-trainer en -speler John Boeijen. De ploeg uit Sint-Agatha heeft momenteel drie punten meer dan de Gasselse formatie, maar heeft wel één wedstrijd meer gespeeld. Het uitduel eerder dit seizoen werd nipt met 0-1 gewonnen door Gassel 1. Het tweede elftal van de VV Gassel speelt komende zondag ook thuis. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is UDI '19/Beter Bed 7 de tegenstander. De ploeg uit Uden staat momenteel op een derde plaats dus de Gasselnaren kunnen hun borst nat maken. In de uitwedstrijd werd door Gassel 2 dankzij een sterke tweede helft een 1-3 zege behaald. Gassel 3 dient deze dertiende wedstrijdronde af te reizen naar Oss voor het duel tegen Cito 5. De thuiswedstrijd leverde een 4-4 gelijkspel op. Of er nu weer volop gescoord gaat worden door de beide ploegen is moeilijk te voorspellen, maar de Gasselse formatie zal er ongetwijfeld alles aan doen om niet met lege handen terug te moeten keren naar Gassel. Het vierde elftal wacht zondag a.s. een loodzware klus. De Gasselnaren moeten namelijk op bezoek bij koploper Festilent/Morgenzon 5. De ploeg uit Zeeland heeft in de tot dusver tien gespeelde wedstrijden nog geen enkel punt laten liggen, maar wie kan Gassel 4 voor een stunt zorgen. Voor Gassel dames 1 staat de thuiswedstrijd tegen NLC '03 dames 1 op het programma. Een goed resultaat moet voor het dameselftal van de VV Gassel zeker mogelijk zijn want de eerder dit seizoen tegen de ploeg uit Lith afgewerkte uitwedstrijd werd met 0-2 gewonnen. Ook het vertoonde spel in het vorige week gespeelde duel tegen Odiliapeel dames 1 moet de ploeg vertrouwen geven. Of alle voor dit weekend op de agenda staande thuiswedstrijden gespeeld kunnen worden is twijfelachtig want de velden op sportpark "de Oude Kamp" verkeren door het weer in de afgelopen weken in slechte staat.

Afgelast duel Gassel 4 nu vastgesteld voor 15 januari 2006
  |  dinsdag 06 december 2005  |

Ook voor het op zondag 04 december 2005 afgelaste thuisduel van Gassel 4 tegen De Willy's 3 heeft de KNVB in het district Zuid II inmiddels een nieuwe speeldatum bepaald. Het duel tegen de formatie uit Wilbertoord zal nu worden gespeeld op zondag 15 januari 2006. Het aanvangstijdstip van 12:00 uur is ongewijzigd gebleven.

Nieuwe speeldatum duel Odiliapeel/Braks Groep 1 - Gassel 1
  |  maandag 05 december 2005  |

Door de KNVB in het district Zuid II is vandaag een nieuwe speeldatum bekend gemaakt voor het gisteren, zondag 04 december 2005, afgelaste competitieduel Odiliapeel/Braks Groep 1 - Gassel 1. Het duel staat nu op de agenda voor zondag 18 december 2005. Op deze zondag zou de Gasselse formatie eigenlijk ook in actie moeten komen tegen HBV 1 in het kader van de Land van Cuijk Cup, maar vanwege de competitieverplichtingen van Gassel 1 zal het duel tegen de ploeg uit Beers nu naar een andere datum verschoven moeten worden. Welke datum dit zal zijn is momenteel nog niet bekend.

Duur puntverlies Gassel 2, nipte thuisnederlaag Gassel 3
  |  zondag 04 december 2005  |

Gassel 2 is in de achtervolging op koploper Festilent/Morgenzon 3 vandaag tegen duur puntverlies aangelopen. In Herpen werd met 3-2 verloren van Herpinia 3. Het was de thuisploeg die de score wist te openen. Daarna kwam het tweede elftal goed terug en met een rechtstreeks binnen geschoten corner bracht Rob Roefs de Gasselnaren weer langszij. De Gasselse formatie ging goed en door en na een fraaie combinatie op het middenveld werd Rob Roefs in stelling gebracht. Uit zijn voorzet schoot Wim Linders vervolgens de 1-2 achter de Herpse doelman. In het resterende deel van de eerste helft kreeg Gassel 2 nog diverse opgelegde kansen om de score verder uit te bouwen. Maar hoe groot de kansen ook waren, het lukte de Gasselnaren niet om meer afstand te nemen. Het missen van de kansen zou de Gasselse formatie in de tweede helft lelijk gaan opbreken. De ploeg uit Herpen werd namelijk na de rust steeds sterker en het tweede elftal kwam meer en meer onder druk te staan. Dit alles leidde uiteindelijk niet alleen tot de 2-2, maar ook nog tot een derde treffer van Herpinia 3 waardoor zij er met de drie punten vandoor gingen. Ook Gassel 3 moest de punten vandaag aan de tegenstander laten. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd nipt met 3-4 verloren van Festilent/Morgenzon 4. Nadat de gasten uit Zeeland op een 0-1 voorsprong waren gekomen, ontstond een klein opstootje wat Ronnie Derks een rode kaart opleverde. Ondanks de numerieke minderheid wisten de Gasselnaren goed tegenstand te bieden. Bij de rust stond het dan ook nog altijd maar 0-1. De beginfase van de tweede helft verliep echter niet zo goed voor Gassel 3 want in korte tijd vergrootte Festilent/Morgenzon 4 de voorsprong tot 0-3. Door een kopgoal van John Hendriks werd de achterstand verkleind tot twee treffers, maar niet veel later was het opnieuw de Zeelandse formatie die succesvol was. Het derde elftal bleef echter knokken voor een goed resultaat. Met een benutte strafschop zorgde Willie Strik voor de 2-4. Wat later in de tweede helft scoorde hij ook de aansluitingstreffer. Doordat de gasten verzuimden om een vijfde treffer te scoren, kende het duel nog een spannende slotfase. In de laatste minuut was Ad van Spijk met een kopbal nog dichtbij de gelijkmaker, maar zijn inzet ging net naast. Gassel dames 1 speelde in Odiliapeel een goede wedstrijd tegen het op een tweede plaats staande Odiliapeel/Braks Groep dames 1. De start van het dameselftal was echter niet al te best want al in de eertse minuut moest keepster Kim Oppers de bal uit het net halen. Een vijftal minuten later had Vanja van Iersel de gelijkmaker op de schoen, maar haar inzet ging voorlangs. Een hoog in het doel geschoten bal halverwege de eerste helft bracht de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Dit was ook de ruststand. Na een klein uur spelen scoorden de Odiliapeelse dames voor een derde maal. Kort daarop was de 4-0 een feit waarmee de wedstrijd was beslist. De Gasselse dames gingen nog wel op jacht naar een eretreffer, maar tot een Gassels doelpunt kwam het deze zondag niet. De spelers van Gassel 1 en Gassel 4 hoefden vandaag niet in actie te komen. Hun wedstrijden werden afgelast. De afgelasting van het duel Odiliapeel/Braks Groep 1 - Gassel 1 was toch wel verrassend te noemen, want de velden in Odiliapeel waren volgens een verslaggever die toevallig ter plaatse was toch gewoon goed bespeelbaar. Bovendien werd het duel van Gassel dames 1 tegen Odiliapeel/Braks Groep dames 1 ook gewoon gespeeld.

Competitiewedstrijden van Gassel 1 en Gassel 4 afgelast

De voor vandaag, zondag 04 december 2005, op het programma uitwedstrijd van Gassel 1 tegen Odiliapeel/Braks Groep 1 gaat niet door. De wedstrijd werd door de thuisploeg afgelast vanwege de gesteldheid van het hoofdveld in Odiliapeel. Ook het thuisduel van Gassel 4 tegen De Willy´s 3 is afgelast. Wanneer de beide afgelaste duels ingehaald moeten worden is momenteel nog niet bekend.

Nipte bekernederlaag Gassel C1, inhaalverlies Gassel A1
  |  zaterdag 03 december 2005  |

Gassel C1 is er vandaag niet in geslaagd om de vierde ronde van het bekertoernooi te bereiken. Op een winderig en koud sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd nipt met 0-1 verloren van Nulandia C1. Hoewel de ploeg uit Nuland een paar klassen hoger speelt dan de Gasselse formatie, was daar tijdens de wedstrijd niet zo heel veel van te werken. Nulandia C1 was voetballend gezien wel wat beter, maar de Gasselnaren wisten mede dankzij een uitstekende inzet gedurende de gehele wedstrijd prima partij te bieden. Na een doelpuntloze eerste helft, waren het vlak na de rust de gasten die op voorsprong kwamen. De openingstreffer zou uiteindelijk ook de winnende blijken te zijn, want de Gasselnaren slaagden er niet in om de gelijkmaker te scoren. De spelers van Gassel C1 probeerden het wel, maar echt grote kansen leverde het Gasselse offensief in de tweede helft niet op. Toch kunnen de Gasselnaren terugkijken op een geslaagd bekeravontuur. Ook de spelers van de A1 moesten vandaag in actie komen. Voor hen wachtte in Uden de inhaalwedstrijd tegen UDI '19/Beter Bed A4. Een succesvolle middag werd het niet want Gassel A1 verloor met 6-2. De Gasselnaren speelden in de eerste helft zeer matig. Gevolg van dit collectief falen was een 4-0 achterstand bij de rust. Het spel dat de Gasselse formatie in de tweede helft op de mat wist te leggen was wel vrij aardig, maar het lukte de ploeg niet om de in de eerste helft opgelopen achterstand nog ongedaan te maken. Door twee treffers van Sjoerd Driessen werd de Gasselse eer nog wel enigszins gered. Voor de pupillenteams van de VV Gassel stond deze beker- en inhaalzaterdag geen wedstrijd op het programma.

Komende zaterdag bekerduel Gassel C1 tegen Nulandia C1
  |  vrijdag 02 december 2005  |

Het merendeel van de jeugdteams van de VV Gassel hoeft zaterdag 03 december 2005 niet in actie te komen. Zo staat alleen voor Gassel A1 een competitiewedstrijd op het programma. Het betreft het eerder dit seizoen uitgestelde uitduel tegen UDI '19/Beter Bed A4 uit Uden. Het verschil in punten tussen de beide ploegen is klein dus het zal ongetwijfeld een spannende wedstrijd gaan worden. Naast Gassel A1 moet ook Gassel C1 komende zaterdag in actie komen. Voor de C1 gaat het echter niet om een duel in het kader van de najaarscompetitie 2005 maar om een bekerwedstrijd. Tegenstander in het duel uit de derde ronde van het bekertoernooi is Nulandia C1. De ploeg uit Nuland speelt een aantal klassen hoger dan de Gasselse formatie en is daardoor bij de bookmakers favoriet voor de winst. Gassel C1 heeft zich eerder dit seizoen echter ontpopt als een echte "cupfighter" door onder andere gemeentegenoot GVV '57 C1 uit het bekertoernooi te knikkeren. Bovendien hebben de Gasselnaren het thuisvoordeel want het bekerduel wordt gespeeld op het sportpark van de VV Gassel. Wanneer u de spelers van Gassel C1 wilt steunen in hun strijd om een ticket voor de vierde ronde van het bekertoernooi, dan moet u zaterdag a.s. om 14:00 uur op sportpark "de Oude Kamp" aanwezig zijn want op dat tijdstip zal namelijk worden afgetrapt. De senioren en dames beginnen zondag 04 december 2005 aan de tweede seizoenshelft. Op het programma staan de returns van de duels die tijdens wedstrijdronde 1 zijn gespeeld. Voor Gassel 1 wacht komende zondag de uitwedstrijd tegen Odiliapeel/Braks Groep 1. Opnieuw een zeer belangrijk duel voor de Gasselse formatie want de ploeg uit Odiliapeel heeft momenteel slechts één punt minder dan de Gasselnaren hetgeen betekent dat bij winst voor de thuisploeg zij de Gasselse formatie passeren op de ranglijst. Het thuisduel ging voor Gassel 1 met 1-2 verloren. Beide tegendoelpunten werden gescoord na een snel uitgevoerde counter, dus de Gasselnaren zouden nu gewaarschuwd moeten zijn. De spelers van Gassel 2 moeten zondag a.s. vroeg uit de veren. De aftrap van het uitduel tegen Herpinia 3 is namelijk al om 10:00 uur. Gezien de stand op de ranglijst moeten de Gasselnaren erin kunnen slagen om de drie punten mee naar Gassel te nemen want de ploeg uit Herpen staat momenteel zes plaatsen lager dan de Gasselse formatie. Het thuisduel tegen Herpinia 3 werd door Gassel 2 vrij overtuigend met 4-1 gewonnen. Voor Gassel 3 en Gassel 4 staat komende zondag een thuiswedstrijd op het programma. Het derde elftal ontvangt Festilent/Morgenzon 4 dat een aantal plaatsen hoger op de ranglijst staat. De Gasselnaren hebben nog wat goed te maken tegen de ploeg uit Zeeland want op de eerste speeldag van deze competitie werd met 4-2 verloren van de Zeelandse formatie. Gassel 4 speelt om 12:00 uur op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen De Willy's 3. Op papier moet het voor de Gasselse formatie niet al te moeilijk zijn om de drie punten in Gassel te houden want de tegenstander uit Wilbertoord is na negen gespeelde wedstrijden nog altijd puntloos. De uitwedstrijd eerder dit seizoen werd door de Gasselnaren tamelijk eenvoudig met 0-3 gewonnen. Net als Gassel 1 moet ook het dameselftal van de VV Gassel komende zondag in Odiliapeel aantreden. Het zal voor de Gasselse dames waarschijnlijk allesbehalve makkelijk worden om een goed resultaat te behalen want niet alleen staat Odiliapeel/Braks Groep dames 1 op een tweede plaats, ook het thuisduel tijdens de eerste speelronde ging met 0-7 verloren. Overigens is het afhankelijk van de weersomstandigheden in de komende dagen of de op het programma staande wedstrijden ook daadwerkelijk allemaal gespeeld kunnen worden. Gelet op de staat waarin de meeste speelvelden momenteel verkeren, is het niet ondenkbaar dat bij behoorlijk wat neerslag er opnieuw wedstrijden afgelast zullen gaan worden.