December 2006

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand december 2006. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Ook 01 januari 2007 weer Nieuwjaarsreceptie van VV Gassel
  |  dinsdag 26 december 2006  |

Volgens al jarenlang goede traditie zal ook op 01 januari van het jaar 2007 door de voetbalvereniging Gassel een Nieuwjaarsreceptie worden gehouden. De aanvang van deze altijd zeer gezellige en drukbezochte bijeenkomst is om 16:00 uur. Plaats van handeling is uiteraard de kantine van VV Gassel op het sportpark "de Oude Kamp". Zoals gebruikelijk zal dan ook bekend worden gemaakt wie de sportman en sportvrouw van het jaar 2006 zijn geworden. Nieuw dit jaar is dat de bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie via het uitbrengen van hun stem kunnen meebeslissen over de sportman en sportvrouw van het jaar. Eens te meer dus een reden om komende Nieuwjaarsdag naar de kantine van VV Gassel te komen. De bekende Gasselse DJ Ronnie zal zorgen voor de muzikale gezelligheid.

Ruime zege Gassel A1 in oefenduel tegen Hapse Boys A2
  |  maandag 18 december 2006  |

Gassel A1 heeft zaterdag 16 december 2006 in Haps een 0-5 oefenzege behaald tegen Hapse Boys A2. Op een ontzettend slecht veld zagen de aanwezige toeschouwers voor de rust een sterk spelende Gasselse formatie met zeer veel kansen en fraai combinatievoetbal. Het duurde echter toch tot de slotfase van de eerste helft voor de Gasselnaren op voorsprong kwamen. De keeper van de thuisploeg verkeek zich op een afstandsschot van Simon Gloudemans. Gelijk hierna stuurde Guido Sprengers op links wederom Simon Gloudemans weg die bekeken met links de 0-2 scoorde. Na de thee was het veld helemaal onbespeelbaar en dit maakte het voetballen tegen een vooral fysiek zeer sterke tegenstander er niet makkelijker op. Uiteindelijk werd het nog 0-3 door Paul Barten via een knappe lob van ruim dertig meter over de te ver voor de goal staande Hapse doelman. Een voorzet van Simon Gloudemans werd vervolgens door Guido Sprengers binnen geschoten waardoor het 0-4 werd. Uiteindelijk wist ook Rik Verbruggen na een knappe actie van Max Arendse nog te scoren waarmee de eindstand 0-5 werd.

Gassel 1 verliest opnieuw door tegendoelpunt in de slotfase
  |  zondag 17 december 2006  |

Gassel 1 heeft voor de derde week op rij een nederlaag geleden dankzij een winnende tegentreffer vlak voor tijd. Ditmaal was het Toxandria 1 dat er dankzij een 1-2 zege met de drie punten vandoor ging. Na een kwartier spelen kwamen de Gasselnaren op een 0-1 achterstand. De Gasselnaren probeerden daarna wel iets terug te doen, maar schoten van Bart Loeffen en Ruud de Kleijn troffen geen doel zodat de Gasselse formatie met achterstand kon gaan rusten. In de tweede helft aanvankelijk een beter en feller spelende ploeg uit Rijkevoort die direct al een goede scoringskans kregen om de voorsprong te vergroten. Een kleine tien minuten na de rust kwam Gassel 1 op gelijke hoogte nadat Bart Loeffen een prima voorzet afleverde vanaf links welke uitstekend werd ingeschoten door Ruud de Kleijn. Bart Loeffen kreeg niet veel later nog een heel goede kans om de Gasselnaren op voorsprong te zetten, maar zijn schot ging rakelings over. Daarna kregen de gasten steeds meer grip op de wedstrijd, maar dankzij uitstekend ingrijpen van Gassel doelman Tom van Raaij werd erger voorkomen. Vlak voor tijd is het uiteindelijk dan toch raak voor Toxandria 1 waardoor de Gasselse formatie het jaar 2006 afsloot met een 1-2 nederlaag. Gassel 2 pakte deze zondag een punt door op eigen veld met 2-2 gelijk te spelen tegen Constantia 4. In de eerste helft kwam een bekend probleem van de Gasselse formatie weer om de hoek kijken, namelijk het benutten van 100% kansen. Zo'n vijf opgelegde kansen werden onbenut gelaten. Doordat de gasten uit Wanroij wel eenmaal succesvol waren, konden de Gasselnaren gaan rusten met een 0-1 achterstand op zak. In de tweede helft scoorde Jeroen Nibbeling namens Gassel 2 dan toch de gelijkmaker al ging hier wel een blunder van de Wanroijse doelman aan vooraf. Vlak voor tijd kwam de thuisploeg toch weer op achterstand en leek een nederlaag onvermijdelijk. Ver in blessuretijd sloeg de Gasselse formatie echter toch nog toe. Een corner werd uitstekend ingekopt door Tim Jaspers. Nog geen minuut later had Jeroen van Vijfeijken tot tweemaal nog een winnende derde treffer op de schoen, maar tot de 3-2 kwam het niet. Gassel 3 moest na lange tijd weer eens een nederlaag incasseren. In Overloon werd ongelukkig met 1-0 verloren van het op een tweede plaats staande SSS '18 4. Op een lastig te bespelen veld ging het in de eerste helft redelijk gelijk op, al kwamen de Gasselnaren een keer goed weg toen een Overloonse inzet op de paal belandde. Bij de rust stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord. De tweede helft was zo'n twintig minuten oud toen de thuisploeg de score wist te openen na een uitglijder in de Gasselse defensie. De Gasselnaren deden in het resterende deel van de wedstrijd nog wel verwoede pogingen om de stand weer in evenwicht te brengen, maar het lukte niet om tot scoren te komen. Gassel dames 1 tenslotte bleef in de thuiswedstrijd tegen het lager geklasseerde Volharding dames 2 uit Vierlingsbeek steken op een 1-1 gelijkspel. Het was Kim Oppers die met een fraai schot van afstand de Gasselse dames op een 1-0 voorsprong zette. In de tweede helft lukte het de gasten om de 1-1 achter keepster Ingrid Jaspers te knallen. Hoewel Gassel dames 1 daarna nog wel een veldoverwicht had, kwam in de 1-1 tussenstand geen verandering meer waardoor de ploeg genoegen moest nemen met slechts één punt. De spelers van Gassel 4 kwamen deze laatste wedstrijdronde voor de winterstop niet in actie omdat ze een snipperdag hadden opgenomen. Voor alle senioren- en dames is de winterstop nu officieel een feit. De lengte van de winterstop verschilt echter behoorlijk. Zo hoeft Gassel 1 pas weer op zondag 04 maart 2007 voor een competitiewedstrijd in actie te komen. Daarentegen staan er bijvoorbeeld voor Gassel 3 in de maand januari 2007 drie inhaalwedstrijden op het programma.

Komend weekend laatste competitieduels voor de winterstop
  |  vrijdag 15 december 2006  |

Komend weekend staan al weer de laatste competitiewedstrijden van 2006 op het programma. Met uitzondering van Gassel C1 zijn alle jeugdteams inmiddels klaar met hun najaarscompetitie 2006. De C-junioren kunnen zaterdag 16 december a.s. de eerste seizoenshelft afsluiten. De Gasselnaren moeten in Demen aantreden voor de inhaalwedstrijd tegen SDDL D1. De thuisploeg heeft negen punten dus het zal voor de pas één punt hebbende Gasselse formatie een pittige klus worden om de competitie met een positief resultaat af te sluiten. Voor de senioren en dames staat voor zondag 17 december 2006 een bijna compleet competitieprogramma op de agenda. Alleen de spelers van Gassel 4 hebben een snipperdag opgenomen. Gassel 1 moet het op eigen veld gaan opnemen tegen Toxandria 1. Beide ploegen hebben momenteel zeventien punten, alleen hebben de gasten uit Rijkevoort nog een inhaalwedstrijd voor de boeg. In de eerder dit seizoen gespeelde ontmoeting waren de betere kansen voor de Gasselnaren, maar was het uiteindelijk Toxandria 1 dat dankzij een 2-0 zege de drie punten pakte. Ook Gassel 2 mag in de laatste wedstrijd voor de winterstop aantreden op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Tegenstander voor de Gasselnaren is Constantia 4. De Gasselse formatie heeft twee punten minder dan de ploeg uit Wanroij, dus bij winst kan een klein sprongetje op de ranglijst worden gemaakt. De uitwedstrijd in Wanroij eindigde in een 1-1 gelijkspel. De spelers van Gassel 3 zullen komende zondag vol aan de bak moeten. Voor hen wacht namelijk de uitwedstrijd tegen de nummer twee op de ranglijst SSS '18 4. Het Overloonse team is ook de enige ploeg die tot dusver in dit seizoen van de Gasselnaren wist te winnen. Dankzij een winnend doelpunt in de blessuretijd werd het in Gassel 2-3. Gassel dames 1 tenslotte krijgt zondag 17 december 2007 Volharding dames 2 op bezoek. Op papier zijn de Gasselse dames toch wel favoriet voor de drie punten. Dit niet alleen vanwege de hogere klassering op de ranglijst, maar ook omdat Gassel dames 1 eerder dit seizoen in Vierlingsbeek met 0-1 hebben gewonnen. Of alle gepland staande competitieduels ook daadwerkelijk doorgang zullen vinden, is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Uitduel tegen FC Uden 7 op verzoek van Gassel 4 uitgesteld
  |  dinsdag 12 december 2006  |

De spelers van Gassel 4 hoeven voor de winterstop niet meer in actie te komen voor een competitieduel. De voor zondag 17 december 2006 op het programma staande uitwedstrijd tegen koploper FC Uden 7 is namelijk uitgesteld. Vanwege een tekort aan spelers is door de Gasselse formatie een snipperdag aangevraagd, die inmiddels ook door de KNVB is goedgekeurd. Wanneer het duel tegen de Udenaren moet worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend.

VV Gassel website dagen onbereikbaar door storing provider
  |  maandag 11 december 2006  |

Als gevolg van een technische storing bij de provider waar de VV Gassel website wordt gehost is de site al een aantal dagen onbereikbaar. De problemen met de webservers van de provider begonnen vrijdagavond omstreeks 17:30 uur en waren vandaag (maandag 11 december 2006) nog altijd niet opgelost. Uiteraard excuses van de redactie voor dit ongemak. Overigens was deze storing de bekende druppel en is inmiddels gestart met de verhuizing van de VV Gassel website naar een meer betrouwbare provider. De verhuizing zal als het goed is eind van de week een feit moeten zijn.

Gassel 1 verliest in slotseconde, wel overwinning Gassel 4
  |  zondag 10 december 2006  |

Gassel 1 is er deze zondag niet in geslaagd om een positief resultaat te behalen in de uitwedstrijd tegen Constantia 1. De Gasselse formatie verloor uiteindelijk met 2-1. De winnende treffer van de thuisploeg viel pas in slotseconde van de blessuretijd. In de eerste helft was er veel strijd, maar uitgespeelde kansen waren er niet of nauwelijks. Constantia 1 was alleen met een vrije trap gevaarlijk. Aan de andere kant was de door Tim Jaspers in stelling gebrachte Nicky Hendriks dichtbij succes, maar na de keeper te hebben omspeeld, schoot hij vanuit een moeilijke hoek in het zijnet. In laatste seconden van de eerste helft kwam de Wanroijse formatie via een binnen gekopte corner op een 1-0 voorsprong. Deze stand bleef in de tweede helft lange tijd op het scorebord staan. Twintig minuten voor tijd was Tim Jaspers kansrijk op de gelijkmaker, maar hij raakte de bal verkeerd. Vijf minuten later was het wel raak voor de Gasselnaren. Een schot van Johan Jaspers belandde voor de voeten van Tim van Overbeek die vervolgens van dichtbij raak schoot. Vlak daarop moest de Gasselse formatie met tien man verder na een tweede gele kaart voor William de Kleijn. De ingevallen keeper Jordy Hubers hielf de Gasselnaren met een aantal uitstekende reddingen vervolgens op de been, maar in de laatste seconde van de lange blessuretijd was ook hij kansloos op een kopbal van dichtbij. Van de overige seniorenelftallen kwam alleen Gassel 4 in actie. Het vierde elftal won op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 3-1 van SES 5. Het was Marinho de Kleijn die op aangeven van Arthur Rikken met een bekeken schot de Gasselnaren op een 1-0 voorsprong zette. Nog voor de rust maakte Arthur Rikken er na een assist van Arno Brans 2-0 van. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft wisten de gasten uit Langenboom de aansluitingstreffer te scoren. Gassel 4 liet het er echter niet bij zitten en wat later in de tweede helft was de marge van twee treffers weer hersteld. Na een mooie Gasselse aanval rondde Anton de Wit een voorzet van Rob Roefs doeltreffend af. Al met al een verdiende zege van de Gasselnaren, al had de score eigenlijk wel een stuk hoger moeten zijn.

Uitwedstrijd van Gassel 2 tegen De Zwaluw 3 uitgesteld
  |  vrijdag 08 december 2006  |

Inmiddels is bekend geworden dat de voor zondag 10 december 2006 op het programma staande uitwedstrijd van Gassel 2 tegen De Zwaluw 3 geen doorgang zal vinden. De Gasselse formatie heeft een snipperdag opgenomen. Een nieuwe speeldatum voor het betreffende duel is op dit moment nog niet bekend.

Komend weekend alleen wedstrijden voor senioren en dames

Dit weekend zijn het alleen maar de senioren en dames die in actie moeten komen. Dit komt omdat, op Gassel C1 na, alle jeugdteams van de VV Gassel de najaarscompetitie 2006 er inmiddels op hebben zitten. De C-junioren kunnen zaterdag 16 december 2006 de eerste seizoenshelft afsluiten. Voor de senioren en dames staat voor zondag 10 december 2006 een compleet competitieprogramma op de agenda. Zo wacht voor Gassel 1 in Wanroij de derby tegen Constantia 1. Het verschil tussen de beide middenmotors bedraagt slechts één punt, dus het zal ongetwijfeld een spannende pot voetbal gaan worden. De eerder dit seizoen in Gassel gespeelde wedstrijd werd nipt met 3-2 gewonnen door de Gasselnaren. De spelers en technische staf van Gassel 2 moeten komende zondag afreizen naar Oeffelt voor het duel tegen De Zwaluw 3. Hoewel de thuiswedstrijd door de Gasselnaren op overtuigende wijze werd gewonnen, doet de Oeffeltse formatie het tot dusver aanzienlijk beter in de reserve vijfde klasse 523. De thuisploeg is daardoor terug te vinden op een vijfde plaats, terwijl de Gasselnaren momenteel als negende geklasseerd staan. Ook Gassel 3 speelt deze wedstrijdronde op vreemde bodem. In Oploo is Excellent 4 de tegenstander. Enkele weken geleden werd op een inhaalzondag het duel Gassel 3 - Excellent 4 afgewerkt. De Gasselse formatie wist deze wedstrijd met 7-1 te winnen en is daardoor op papier de favoriet voor de drie punten. Als enige van de vier seniorenelftallen mag Gassel 4 zondag 10 december a.s. aantreden op het vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De Gasselnaren zullen het moeten opnemen tegen SES 5. Het vierde elftal heeft niet alleen al achttien punten meer dan de gasten uit Langenboom, maar wist ook de eerder dit seizoen gespeelde ontmoeting met 6-0 te winnen. Gassel dames 1 tenslotte treft deze wedstrijdronde het dameselftal van Westerbeekse Boys. Op eigen veld verloren de Gasselse dames door een treffer in de slotminuut nipt met 1-2, dus de ploeg zal er zeker op gebrand zijn om dit keer wel een positieve uitslag neer te zetten. Of alle gepland staande competitiewedstrijden ook daadwerkelijk gespeeld kunnen worden is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Nieuwe speeldatum inhaalwedstrijd SDDL C1 - Gassel C1

Door de KNVB in het district Zuid II is een nieuwe speeldatum bekend gemaakt voor de inhaaluitwedstrijd van Gassel C1 tegen SDDL C1. Het duel zal nu worden gespeeld op zaterdag 16 december 2006. De aftrap is om 11:00 uur.

Fred Seeger vanaf komend seizoen hoofdtrainer VV Gassel
  |  donderdag 07 december 2006  |

Woensdagavond 06 december 2006 heeft het bestuur van VV Gassel overeenstemming bereikt met trainer Fred Seeger over een contract om met ingang van het seizoen 2007-2008 als hoofdtrainer van de VV Gassel aan de slag te gaan. De Cuijkenaar is geen onbekende binnen het regionale voetbal. Na onder meer als jeugdtrainer in Haps en Vianen gewerkt te hebben, is hij als hoofdtrainer begonnen bij Constantia uit Wanroij. Momenteel is hij werkzaam bij vierdeklasser Heijen waarmee hij vorig seizoen promotie naar de vierde klasse wist te behalen. Fred Seeger wordt de opvolger van Eus van Vijfeijken die enkele weken geleden te kennen heeft gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van de VV Gassel. Overigens is inmiddels bekend geworden dat Eus van Vijfeijken volgend seizoen terugkeert naar Heijen, waarmee de uitwisseling van trainers tussen Heijen en VV Gassel officieel een feit is.

Druk oefenprogramma voor Gassel 1 tijdens de winterstop
  |  dinsdag 05 december 2006  |

De spelers van Gassel 1 hoeven zich tijdens de komende winterstop niet te vervelen. Inmiddels zijn namelijk een viertal oefenduels ingelast voor de Gasselse formatie. De eerste oefenwedstrijd voor Gassel 1 is op dinsdag 16 januari 2007. In Wilbertoord is dan De Willy's 1 de tegenstander. Een week later wacht een ontmoeting met Vianen Vooruit 1. Dit duel zal worden gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Voor zondag 04 februari 2007 staat het oefenduel Achilles Reek 1 - Gassel 1 op de agenda. Tegelijkertijd speelt dan ook het tweede elftal van de VV Gassel een wedstrijd tegen Achilles Reek 2. De vierde en laatste oefenwedstrijd voor de Gasselse formatie staat gepland voor zondag 11 februari 2006. In Escharen wordt dan geoefend tegen gemeentegenoot Estria 1.

Drietal oefenwedstrijden ingelast voor Gassel A1

Door de technische staf van Gassel A1 zijn een drietal oefenwedstrijden ingelast tot aan de start van de voorjaarscompetitie 2007. Zo spelen de Gasselnaren zaterdag 09 december a.s. in Haps een oefenduel tegen Hapse Boys A2. Op 06 januari 2007 staat een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen DSV A2 uit Sint-Antonius op het programma. Een week later neemt de Gasselse formatie het in Wilbertoord op tegen De Willy's A1. Alledrie de oefenwedstrijden hebben een aanvangstijdstip van 14:30 uur.

Ongelukkige thuisnederlaag Gassel 1, wel winst 3e en dames
  |  zondag 03 december 2006  |

Gassel 1 heeft op deze regenachtig decemberzondag een ongelukkige en omverdiende 1-2 thuisnederlaag geleden tegen SC st Hubert 1. Door het verlies zijn de Gasselnaren bovendien hun ongeslagen status in thuiswedstrijden kwijt. In de eerste helft hadden de gasten uit Sint-Hubert het betere van het spel. Dit leidde tot een 0-1 ruststand. Na de thee was het de Gasselse formatie die duidelijk het beste veldspel op de mat wist te leggen. Uiteindelijk scoorde William de Kleijn de verdiende gelijkmaker. Gassel 1 leek vervolgens door te kunnen drukken en onder andere Nicky Hendriks en Bart Loeffen kregen kansen op de 2-1. Tot een tweede Gasselse treffer kwam het echter niet. Uiteindelijk zou de thuisploeg zelfs helemaal met lege handen komen te staan, want vlak voor tijd wist SC st Hubert 1 wel te scoren. Ook Gassel 2 lukte het vandaag niet om de drie punten in Gassel te houden. De Gasselnaren verloren met 2-3 van SC st Hubert 2. Het was Tim Jaspers die de Gasselse formatie op een 1-0 voorsprong zette. Echter nog voor de rust was de stand weer in evenwicht. Binnen vijf minuten in de tweede helft stond het 1-3 nadat de Sint-Hubertse formatie tot tweemaal toe een Gasselse fout keihard had afgestraft. Een kwartier tijd scoorde Tim Jaspers nog wel de aansluitingstreffer, maar daar bleef het bij. Succes was er deze wedstrijdronde wel voor Gassel 3. Het derde elftal van de VV Gassel won in Sint-Antonius met 1-4 van DSV 4. In de eerste helft hadden de Gasselnaren de harde wind vol tegen, waardoor het nauwelijks mogelijk was een goede aanval op te zetten. Het meeste gevaar kwam voor de rust dan ook van de thuisploeg, maar dankzij een aantal uitstekende ingrepen van doelman Marius van der Linden bleef de nul op het scorebord. Na ruim twintig minuten kwam Gassel 3 op voorsprong. Op aangeven van Niels Driessen tikte Ramon van der Venne de bal binnen. Op slag van rust was er opnieuw Gassels succes. Een dieptepass van Jos Thijssen bereikte Silvo Lemmers die het vervolgens koeltjes afrondde. Vroeg in de tweede besliste de Gasselse formatie de wedstrijd. Eerst was het Ramon van der Venne die raak schoot na een afgeslagen corner en vlak daarop werd een prima voorzet van Ramon van der Venne bij de eerste paal binnen getikt door Willie Strik. Uiteindelijk wist de thuisploeg nog een eretreffer te scoren. Gassel 4 kwam in de uitwedstrijd tegen UDI '19/Beter Bed 14 niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Na een doelpuntloze eerste helft zette Peter de Wit de Gasselnaren na de rust op een 0-1 voorsprong. De man van de assist bij dit doelpunt was Bart Meijer. Lang duurde de Gasselse voorsprong niet, want al vrij snel scoorde de Udense formatie de gelijkmaker. De spelers van Gassel 4 lieten het er echter niet bij zitten en de jacht op een tweede treffer werd geopend. Via een door Anton de Wit benutte strafschop werd de 1-2 een feit. De strafschop werd verkregen doordat Joland Thijssen op onreglementaire wijze binnen de beruchte lijnen was gestuit. Helaas kon de Gasselse formatie ook deze voorsprong niet lang vasthouden. Vervolgens kwam er in de stand geen verandering meer waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met één punt. Gassel dames 1 pakte deze wedstrijdronde wel de volle buit. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd Achates RKOSV dames 2 overtuigend met 5-1 verslagen. Na een kleine 25 minuten spelen in de eerste helft scoorde Marieke Hendriks de 1-0. In eerste instantie stond de paal een treffer in de weg, maar in de rebound was het wel raak. In de slotminuut van de eerste helft tikte de ploeg uit Ottersum de gelijkmaker binnen. De Gasselse dames begonnen voortvarend aan de tweede helft en via Jana Peters werd een 2-1 voorsprong genomen. De ploeg bleef goed doorgaan en via een doelpunt van Marieke Hendriks werd de marge vergroot tot twee. In het resterende deel van de wedstrijd wist het dameselftal nog tweemaal te scoren. Eerst was het Anneke Nibbeling die voor 4-1 zorgde, waarna Maartje van Raaij de 5-1 eindstand op het bord bracht.

Gassel A1 sluit najaarscompetitie 2006 af met nederlaag
  |  zaterdag 02 december 2006  |

Gassel A1 is er vandaag niet in geslaagd om de najaarscompetitie 2006 winnend af te sluiten. De laatste wedstrijd ging in Katwijk met 5-2 verloren tegen SIOL A1. In de eerste helft waren kansen voor de Gasselnaren schaars. Alleen met wat schoten van afstand werd het doel van de thuisploeg onder vuur genomen. SIOL A1 wist voor de rust wel tweemaal te scoren. Al heel snel in de tweede helft had de Katwijkse formatie uitgebouwd tot 5-0. Hoewel de wedstrijd al beslist was, ging de Gasselse formatie in het resterende deel van de twee helft wel steeds beter voetballen. Dit leidde uiteindelijk ook tot twee eretreffers. De eerste treffer kwam op naam van Rik Verbruggen. Zijn ingeschoten strafschop werd in eerste instantie nog wel gepareerd door SIOL-doelman, maar in de rebound joeg hij de bal alsnog snoeihard tegen te touwen. De 5-2 kwam tot stand na een snelle Gasselse aanvaller. Uiteindelijk tikte Rik Verbruggen de bal achter zijn standbeen door naar Nord Strik die vervolgens raak schoot. De overige jeugdteams kwamen vandaag niet in actie.

Beperkt programma Gasselse teams voor komend weekend
  |  vrijdag 01 december 2006  |

Doordat de meeste jeugdteams van de VV Gassel vorige week zaterdag al hun laatste wedstrijd van de najaarscompetitie 2006 hebben gespeeld, is het wedstrijdprogramma voor komend weekend beperkt. Op zaterdag 02 december 2006 hoeven alleen de spelers Gassel A1 in actie komen. Voor hen wacht in Katwijk het inhaalduel tegen SIOL A1. Het verschil in punten tussen beide ploegen is momenteel slechts één, dus als de op een laatste plaats staande Gasselnaren weten te winnen dan is men de rode lantaarn definitief kwijt. Wat betreft het programma voor zondag 03 december 2006 is het vooral de dubbele ontmoeting met SC st Hubert die opvalt. Zowel Gassel 1 als Gassel 2 moet het komende zondag opnemen tegen een team van de vereniging uit Sint-Hubert. Het verschil in punten tussen Gassel 1 en tegenstander SC st Hubert 1 is slechts één, dus het belooft een spannende wedstrijd te gaan worden. Ook de heenwedstrijd eerder dit seizoen leverde geen winnaar op. Vorig seizoen ging de Gasselse formatie door een treffer in de blessuretijd nipt met 0-1 onderuit. Op papier lijken de kansen op een goed resultaat voor Gassel 2 een stuk kleiner. Opponent SC st Hubert 2 staat momenteel namelijk met 23 punten uit tien duels bovenaan, terwijl de Gasselnaren tot op heden pas negen punten bijeen hebben weten te voetballen. Ook de uitwedstrijd ging met 4-2 verloren. Gassel 3 en Gassel 4 moeten deze twaalfde wedstrijdronde aantreden op vreemde bodem. Het derde elftal van de VV Gassel stuit in Sint-Antonius op DSV 4. Hoewel tussen beide ploegen een gat van tien punten zit, bleek de thuisploeg voor de Gasselnaren een lastige tegenstander. In Gassel werd met de nodige pijn en moeite nipt met 2-1 gewonnen. Gassel 4 wacht zondag 03 december a.s. een bezoek aan Uden voor het treffen met UDI '19/Beter Bed 14. De thuiswedstrijd werd door de Gasselse formatie met 4-1 gewonnen, dus het vierde elftal moet in staat worden geacht om met de drie punten op zak huiswaarts te keren. Gassel dames 1 tenslotte dient het op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel te gaan opnemen tegen Achates RKOSV dames 2. Op de eerste speeldag bleken de Gasselse dames in Ottersum met 0-7 te sterk, dus winstkansen zijn er zeer zeker. Het dameselftal van de VV Gassel moet uiteraard wel waken voor onderschatting van de tegenstander want afgelopen zondag pakte de Ottersumse formatie de eerste drie punten van deze competitie. Of alle gepland staande wedstrijden ook daadwerkelijk gespeeld kunnen worden, is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Volop inhaalwedstrijden voor Gasselse teams in januari 2007

Voor bijna alle seniorenelftallen en ook voor het dameselftal van de VV Gassel heeft de KNVB in het district Zuid II een aantal inhaalwedstrijden vastgesteld in de maand januari 2007. Zo moeten op zondag 14 januari 2007 Gassel 3, Gassel 4 en Gassel dames 1 inhalen tegen respectievelijk Toxandria 4 (uit), Vianen Vooruit 5 (thuis) en De Willy's dames 2 (uit). Een week later, op zondag 21 januari 2007, staan de duels Gassel 2 - VCA 2 en Juliana Mill 6 - Gassel 3 op de agenda.

Komende zaterdag toch inhaalwedstrijd voor Gassel A1

De spelers van Gassel A1 zullen zaterdag 02 december a.s. toch in actie moeten komen. De KNVB in het district Zuid II heeft namelijk gisteren bekend gemaakt dat de zaterdag 25 november 2006 afgelaste wedstrijd SIOL A1 - Gassel A1 komende zaterdag moet worden ingehaald. De aftrap staat gepland voor 14:30 uur. De uitwedstrijd tegen de Katwijkse formatie is voor de Gasselnaren de laatste uit de wedstrijdreeks van de najaarscompetitie 2006.