December 2007

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand december 2007. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Veteranenelftal VV Gassel sluit 2007 af met thuisnederlaag
  |  maandag 31 december 2007  |

Het veteranenelftal van de VV Gassel is het jaar 2007 afgesloten met een thuisnederlaag. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd met 3-6 verloren van Havenzicht. In de eerste helft konden de Gasselse veteranen nog goed partij bieden, maar na de rust bleken de bezoekers toch de betere ploeg te zijn. Van de drie Gasselse doelpunten werden er twee gescoord door debutant Bart Loeffen. De andere treffer kwam van de voet van Bernie Rooyackers die eveneens zijn debuut maakte.

Veteranenelftal zaterdag 29 december a.s. tegen Havenzicht
  |  vrijdag 28 december 2007  |

Het veteranenelftal van de VV Gassel sluit het jaar 2007 zaterdag 29 december a.s. af met een thuiswedstrijd tegen het veteranenteam van Havenzicht. De aftrap van dit duel is om 15:30 uur. De technische staf verzoekt de geselecteerde spelers om om 15:00 uur aanwezig te zijn.

Aangepast trainingsprogramma selectie en dameselftal
  |  maandag 24 december 2007  |

De spelers van de selectie hebben van trainer Fred Seeger vrijaf gekregen tot donderdag 10 januari 2008. Vanaf deze donderdag zal er weer gewoon twee keer in de week getraind worden. Verder staat voor zaterdag 12 januari 2008 een training in combinatie met een selectie-uitje op het programma. De speelsters van Gassel dames 1 beginnen op donderdag 03 januari 2008 weer met trainen, maar in tegenstelling tot de selectie zal het dameselftal tot aan de Carnaval (eerste weekend van februari 2008) alleen op de donderdagavonden trainen. Donderdag 10 januari 2008 zal er overigens weer een snerttraining zijn.

Ook 01 januari 2008 weer Nieuwjaarsreceptie VV Gassel

Volgens al jarenlang goede traditie zal ook op 01 januari van het jaar 2008 door de voetbalvereniging Gassel een Nieuwjaarsreceptie worden gehouden. De aanvang van deze altijd zeer gezellige en drukbezochte bijeenkomst is om 16:00 uur. Plaats van handeling is uiteraard de kantine van VV Gassel op het sportpark "de Oude Kamp". Zoals gebruikelijk zal dan ook bekend worden gemaakt wie de sportman en sportvrouw van het jaar 2007 zijn geworden. Net als vorig jaar kunnen de bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie via het uitbrengen van hun stem meebeslissen over de sportman en sportvrouw van het jaar. Bovendien maken alle aanwezigen kans op twee keer twee kaartjes voor de wedstrijd Willem II - AZ en zal notaris Verploegen de nummers van de eerste tien uitgelote certificaten voor de verbouwing bekend maken. Eens te meer dus een reden om komende Nieuwjaarsdag naar de kantine van VV Gassel te komen. De bekende Gasselse DJ Ronnie zal zorgen voor de muzikale gezelligheid.

Bericht van Michel uit Uruzgan in Afghanistan
  |  donderdag 20 december 2007  |

Onderstaand berichtje ontving de redactie van de VV Gassel website afgelopen woensdag van Michel vanuit Uruzgan. Hallo mensheid, Hier ff een kort berichtje uit Tarin Kowt. Na een reis van bijna twee dagen toch veilig aangekomen in Uruzgan. Vanuit Eihoven naar de Vereningde Arabische Emiraten gevlogen waar we een overnachting in de woestijn hebben gehad. Tering koud zonder slaapzakje. Daarna weer verder gevlogen naar Kandahar waar we weer over zijn gestapt om naar Tarin Kowt te vliegen. Alles goed hier behalve dan het weer. Voor het eerst hebben we hier vandaag regen gehad na wekenlang zonneschijn en mooi weer. Balen dus. De strandspullen en korte broek zijn dus weer opgeborgen. Maw er moet weer gewerkt worden. Verder is het werk wel leuk en uitdagend, dus dat is het probleem niet. Probleem is wel dat je hier niet ff lekker een pintje kunt drinken na een dagje hard werken en veel stress. Voor het eerst in mijn leven heb ik daarom toch maar een alcoholvrij biertje gedronken. Wat een troep zeg. Verder hier alles onder controle. Veel stof. veel vliegtuigen en heli’s die voor nog meer stof zorgen, mooie uitzichten (kale vlaktes en bergen met sneeuw) en weinig vrouwen. Op naar de kerstdagen met die alcoholvrije bocht. Ik wens u allen dan ook prettige feestdagen en geniet ervan. Check jullie later, Michel

Ook uitwedstrijd van veteranenelftal VV Gassel geschrapt

Nadat woensdag al de oefenwedstrijd van Gassel A1 voor komende zaterdag was afgelast, is nu ook de uitwedstrijd van het veteranenelftal van de VV Gassel tegen De Gele Duivels van zaterdag a.s. geschrapt vanwege de winterse weersomstandigheden.

Oefenwedstrijd Gassel A1 tegen Achilles '29 A2 afgelast
  |  woensdag 19 december 2007  |

De voor zaterdag 22 december 2007 op het programma staande oefenwedstrijd van Gassel A1 tegen Achilles '29 A2 gaat niet door. Vanwege de aanhoudende vorst zijn de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel de komende dagen niet geschikt voor het spelen van (oefen)wedstrijden.

Gassel 1 verliest thuis nipt van VCA 1, alleen zege Gassel 3
  |  zondag 16 december 2007  |

Gassel 1 is er vandaag niet in geslaagd om het jaar 2007 met een overwinning af te sluiten. Op een koud sportpark "de Oude Kamp" in Gassel verloor de ploeg met 0-1 van VCA 1. De eerste kansen waren voor de thuisploeg, maar tot een vroeg Gassels doelpunt kwam het niet. Tim Jaspers was dichtbij de 1-0, zijn mooie afstandsschot belandde echter tegen de lat. Aan de andere kant behoedde doelman Tom van Raaij zijn ploeg voor een achterstand door een lobje nog met zijn vingertoppen tegen de lat aan de tikken. In het begin van de tweede helft hadden de bezoekers een licht veldoverwicht en dit resulteerde in de tiende minuut na de rust in een 0-1 voorsprong. De Gasselse formatie ging vervolgens op jacht naar de gelijkmaker en daarbij meer en meer op aanval spelen. Tot echt uitgespeelde kansen leidde dit overigens niet. Joris van Raaij leek met een fraai schot voor 1-1 te gaan zorgen, maar de doelman van de gasten tikte de bal nog net uit de kruising. De ploeg uit Sint-Agatha was vervolgens uit de counter een aantal malen dichtbij een beslissende tweede treffer, maar onder meer de lat en doelman Tom van Raaij voorkwamen dit. In een hectische slotfase zetten de Gasselnaren nog een keer alles op alles, maar de gelijkmaker bleef uit. Ook Gassel 2 deed deze zondag slechte zaken door op eigen veld met 0-2 te verliezen van het eveneens hoog geklasseerde Volkel 3. In een wedstrijd vol strijd waren er voor de rust weinig uitgespeelde kansen voor een van de beide ploegen. Na zo'n kwartier in de tweede helft werd Ruud de Kleijn binnen de beruchte lijnen gevloerd en kregen de Gasselnaren een strafschop te nemen. De doorgaans trefzekere Geert Ariëns lukte het helaas niet om de bal tegen de touwen te schieten. Een tiental minuten later was het aan de andere kant wel raak voor de bezoekers. Toen de Gasselnaren niet veel later ook nog een tweede tegentreffer moesten incasseren was het duel beslist. Gassel 3 boekte in Cuijk een vrij makkelijk 2-6 overwinning op JVC Cuijk 8. Na een slimme steekpass van Silvo Lemmers tikte Maurice Willems de 0-1 binnen. Even later zorgde Mari van der Burgt voor de tweede Gasselse treffer. Na een benutte strafschop van de thuisploeg lukte het Gassel 3 om de voorsprong toch weer verder uit te bouwen. Na voorbereidend werk van Silvo Lemmers scoorde Maurice Willems 1-3. Bij de 1-4 was Maurice Willems de aangever en Silvo Lemmers degene die doeltreffend afrondde. Uit een voorzet van Ronnie Derks tikte Maurice Willems de 1-5 binnen. Na een tweede Cuijkse tegentreffer zorgde Jos Thijssen voor de 2-6 eindstand. Een afgemeten voorzet van Silvo Lemmers werd met een fraaie kopbal tegen de touwen gewerkt. Gassel 4 speelde in Uden een goede wedstrijd tegen koploper UDI '19/Beter Bed 15. De uiteindelijke 4-1 nederlaag was gesien het spelbeeld dan ook wat geflatteerd. Het was de Gasselse formatie die de score wist te openen. Na een prachtige steekbal van Arthur Rikken scoorde Peter de Wit de openingstreffer. Het lukte de Gasselnaren nog wel om deze 0-1 voorsprong vast te houden tot de rust, maar in de twee helft moest men toch het onderspit delven. Het dameselftal van de VV Gassel verloor op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 0-3 van de nummer twee op de ranglijst OVC '63 dames 1. Na niet goed uitverdedigen van Gasselse zijde kwam de ploeg uit Oijen in de veertigste minuut op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft gingen de Gasselse dames op jacht naar de gelijkmaker tien minuten na de rust scoorden de bezoeksters opnieuw. Even later gevolgd door een derde treffer. Gassel dames 1 probeerde het daarna nog wel, maar tot een eretreffer kwam het deze wedstrijd niet.

Gassel F1 pakt kampioenschap na tiende overwinning op rij
  |  zaterdag 15 december 2007  |

Gassel F1 kampioen 2007-2008 Gassel F1 heeft zich op deze koude decemberzaterdag verzekerd van de titel in de 2e klasse 101 van de najaarscompetitie 2007. De Gasselnaren wonnen op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 2-1 van UDI '19/Beter Bed F6. Dat de Gasselse formatie de terechte kampioen is, blijkt wel uit het feit dat alle tien gespeelde wedstrijden winnend werden afgesloten. Hoewel Gassel F1 in de eerste helft de betere ploeg was, lukte het aanvankelijk niet om de bal achter de Udense doelman te krijgen. Bij de rust stond het dan ook nog steeds 0-0. Vrij snel na de rust kwamen de Gasselnaren dan toch op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Lieke van Thiel. De Gasselse formatie ging goed door en vijf minuten later was het opnieuw raak. Ditmaal was het Anouk van Thiel die scoorde. Een kleine tien minuten voor tijd leek het nog even spannend te gaan worden na de aansluitingstreffer van de bezoekers uit Uden, maar de spelers en speelsters van Gassel F1 gaven de 2-1 voorsprong niet meer uit handen. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Perry Bens konden de felicitaties van het in grote getale aanwezige publiek in ontvangst worden genomen. Uiteraard werd het behalen van de titel na de wedstrijd nog gevierd in de kantine van VV Gassel. Voor de beide trainers stond onder meer een heuse pitcher bier klaar.
(klik hier voor een fotoreportage)
  Tegelijk met Gassel F1 speelde ook Gassel E2 nog een inhaalwedstrijd. De Gasselnaren moesten het opnemen tegen SC st Hubert E2 dat zich bij winst kampioen mocht noemen. In het begin van de wedstrijd ging het aardig gelijk op, maar was het toch de ploeg uit Sint-Hubert die de score wist te openen. In de tweede helft lukte het de gasten om de score verder uit te bouwen. Uiteindelijk verloren de Gasselnaren met 0-4. Ondanks deze afsluitende nederlaag kan Gassel E2 terugkijken op een goede najaarscompetitie 2007 met een keurige vijfde plaats als eindresultaat. Gassel A1 speelde vandaag in Ravestein een oefenwedstrijd tegen Ravenstein A1. Ondanks dat de Gasselnaren vijf keer wisten te scoren, werd er toch een 5-3 oefennederlaag geleden. Na een eigen doelpunt van Max Arendse kwam de Gasselse formatie nog voor de rust op 1-1 via Jeroen van der Heijden. Uit een voorzet van Max Arendse stifte hij al vallend de bal over de doelman heen in het doel. De tweede helft was amper begonnen of Roy Brans passeerde met een strakke terugspeelbal zijn eigen doelman. Gassel A1 kwam daarna sterk terug en op aangeven van Jeroen van der Heijden tikte Rik Verbruggen de 2-2 binnen. Door wat blessuregevallen kreeg de A1 van de VV Gassel het daarna even wat lastiger en dit leidde tot de derde en vierde treffer van de thuisploeg. Nadat Paul Cornelissen binnen de beruchte lijnen was gevloerd, schoot Paul Barten vanaf de strafschopstip vervolgens de 4-3 tegen de touwen. Vlak voor tijd bepaalde Ravenstein A1 de einstand op 5-3.

Komend weekend laatste competitieduels voor de winterstop
  |  vrijdag 14 december 2007  |

Na een aantal weken met bijna alleen maar afgelaste wedstrijden, lijkt de bal komend weekend eindelijk weer eens keer serieus te gaan rollen. Niet alle jeugdteams van de VV Gassel hoeven in actie te komen, want voor Gassel A1, Gassel C1, Gassel D1, Gassel E1 en Gassel F2 zit de najaarscompetitie 2007 er inmiddels op. Gassel E2 wacht zaterdag 15 december 2007 op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel nog de inhaalwedstrijd tegen SC st Hubert E2. De bezoekers uit Sint-Hubert staan momenteel op een tweede plaats op de ranglijst en kunnen bij winst koploper Vitesse '08 E3 op doelsaldo nog passeren. De Gasselnaren bezetten met negentien punten uit negen duels de vijfde plek en hebben dit seizoen al enkele malen aangetoond ook hoger klasseerde tegenstanders prima tegenstand te kunnen bieden. Het belooft op papier dan ook een mooie wedstrijd te gaan worden. Gassel F1 mag alsnog in actie komen voor het inhaalduel tegen UDI '19/Beter Bed F6 (zie nieuwsbericht hieronder). Weten de Gasselnaren er minimaal één punt uit te slepen dan is de eerste plaats in de 2e klasse 101 veilig gestel. Voor komende zaterdag staan er ook nog twee vriendschappelijke wedstrijden op de agenda. Zo speelt Gassel A1 om 14:30 uur in Ravenstein een oefenwedstrijd tegen Ravenstein A1. Het veteranenelftal van de VV Gassel neemt het op eigen veld op tegen de veteranen van SES uit Langenboom. De aftrap van dit duel is om 17:00 uur. Voor de senioren en dames staan zondag 16 december a.s. de laatste competitiewedstrijden voor de winterstop op het programma. Gassel 1 sluit het jaar 2007 af met een thuiswedstrijd tegen VCA 1. De ploeg uit Sint-Agatha staat momenteel met twee punten meer één plaats hoger op de ranglijst, maar de Gasselse formatie heeft een wedstrijd minder gespeeld. De drie punten zijn overigens niet alleen van belang voor de plaats op de ranglijst, maar ook voor de strijd om de tweede periodetitel waarvoor beide ploegen nog volop in de race zijn. De heenwedstrijd eerder dit seizoen ging voor de Gasselnaren onnodig met 4-2 verloren dus men heeft nog wat goed te maken. De spelers van Gassel 2 zullen ook vol aan de bak moeten om met een goed gevoel de winterstop in te kunnen gaan. De momenteel als derde geklasseerde Gasselse formatie krijgt bezoek van de nummer twee Volkel 3. Willen de Gasselnaren de aansluiting met koploper SES 3 uit Langenboom houden, dan zijn de drie punten eigenlijk een must. Bovendien heeft Gassel 2 nog wat recht te zetten want in Volkel werd eerder dit seizoen een nipte 1-0 nederlaag geleden. Gassel 3 en Gassel 4 moeten deze wedstrijdronde aantreden op vreemde bodem. Het derde elftal moet het in Cuijk gaan opnemen tegen JVC Cuijk 8. De thuiswedstrijd werd door de Gasselnaren vrij makkelijk met 10-1 gewonnen. In het verleden behaalde resultaten zijn echter geen garantie voor de toekomstig succes, dus het is zaak om de thuisploeg niet te onderschatten. Gassel 4 heeft zondag a.s. een zware uitwedstrijd voor de boeg. De Gasselse formatie speelt namelijk in Uden tegen koploper UDI '19/Beter Bed 15. Het thuisduel ging door de Gasselnaren bovendien met 1-5 verloren. Het dameselftal sluit de eerste seizoenshelft af op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De ploeg krijgt bezoek van OVC '63 dames 1. De tegenstander uit Oijen voerde dit seizoen lange tijd de ranglijst aan, maar is inmiddels gezakt naar een tweede plaats. Gassel dames 1 is momenteel terug te vinden op de zevende plaats. Hoewel de uitwedstrijd eerder dit seizoen met 0-3 verloren ging, zijn er voor de Gasselse dames wel degelijk kansen op een goed resultaat. Zeker wanneer men het prima spel uit de thuiswedstrijd tegen Achilles Reek dames 1 opnieuw op de Gasselse mat weet te leggen.

Gassel F1 zaterdag a.s. toch in actie voor inhaalwedstrijd

Gassel F1 moet zaterdag 15 december 2007 toch nog voor een inhaalwedstrijd in actie. Aanvankelijk had de KNVB voor het afgelaste thuisduel van de Gasselnaren tegen UDI '19/Beter Bed F6 geen nieuwe datum meer vastgesteld, maar inmiddels heeft men bekend gemaakt dat dit komende zaterdag alsnog gespeeld moet worden. Bij een overwinning of gelijkspel is de Gasselse formatie definitief als eerste geëindigd in de 2e klasse 101 en kan de vlag zaterdag in top. De aftrap van het inhaalduel tegen de Udenaren is in onderling overleg tussen beide clubs bepaald op 11:00 uur.

Komende zaterdag inhaalduel Gassel E2 tegen SC st Hubert E2
  |  maandag 10 december 2007  |

Met uitzondering van de spelers van Gassel E2 zijn de junioren en pupillen van de VV Gassel klaar met de najaarscompetitie 2007. De in de afgelopen weken afgelaste wedstrijden zijn door de KNVB niet meer opnieuw vastgesteld. Alleen het inmiddels al twee maal afgelaste thuisduel van Gassel E2 tegen SC st Hubert E2 heeft van de KNVB nog een nieuwe speeldatum gekregen. De betreffende wedstrijd staat nu op de agenda voor zaterdag 15 december 2007. De aftrap staat gepland voor 11:00 uur.

Ook alle wedstrijden senioren en dames door KNVB afgelast
  |  zaterdag 08 december 2007  |

Nadat de KNVB in het district Zuid II vrijdagmiddag al alle wedstrijden voor zaterdag 08 december 2007 had afgelast, is inmiddels bekend geworden dat ook het complete wedstrijdprogramma voor zondag a.s. is geschrapt. Dit betekent dus dat de senioren en dames van de VV Gassel komende zondag niet in actie hoeven te komen. De algehele afgelasting komt uiteraard niet overwachts. Wanneer wedstrijdronde 13 moet worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend.

Tijdens winterstop oefenduel Gassel 1 en 2 tegen FC Uden
  |  vrijdag 07 december 2007  |

Zowel voor Gassel 1 als Gassel 2 is een oefenwedstrijd ingelast tijdens de winterstop. Beide formaties gaan het op zondag 20 januari 2008 in Uden opnemen tegen het eerste en tweede elftal van FC Uden. De aftrap van de oefenduels staat gepland voor 12:00 uur.

Twee thuisduels toegevoegd aan programma veteranenelftal

Door de technische staf van het veteranenelftal van de VV Gassel zijn inmiddels een tweetal wedstrijden toegevoegd aan het programma. Het betreft in beide gevallen een thuisduel. Zo spelen de Gasselnaren op zaterdag 15 december 2007 op eigen veld tegen de veteranen van SES uit Langenboom. Op zaterdag 22 november 2008 neemt de Gasselse formatie het op tegen HBV veteranen uit Beers. Beide duels hebben een aanvangstijd van 17:00 uur. Naast deze twee aanvullingen is inmiddels ook een wedstrijd geschrapt. Dit betreft de thuiswedstrijd tegen Naadje Pet op zaterdag 26 april 2008.

Inhaalduels jeugd voor komende zaterdag door KNVB afgelast

De KNVB in het district Zuid II heeft deze vrijdagmiddag alle voor zaterdag 08 december 2007 op het programma staande inhaalwedstrijden afgelast. Van de zeven Gasselse jeugdteams zouden eigenlijk alleen Gassel E1, Gassel F1 en Gassel F2 in actie moeten komen voor een inhaalduel op eigen veld. De afgelasting door de KNVB komt uiteraard niet als een verrassing gezien de slechte weersomstandigheden van de afgelopen tijd en de matige tot slechte staat waarin de meeste speelvelden momenteel verkeren. Of de afgelaste inhaalduels later dit jaar nogmaals ingepland worden, is nog niet bekend. De kans hierop lijkt vrij klein. Of de Gasselse senioren en dames zondag 09 december 2007 wel voor een competitiewedstrijd moeten aantreden is nog even afwachten. Gelet op de weersvoorspellingen hangt ook voor komende zondag een algehele afgelasting in de lucht. In de loop van zaterdag a.s. zal hierover meer duidelijkheid zijn.

Volop oefenwedstrijden voor Gassel A1 tijdens de winterstop
  |  woensdag 05 december 2007  |

De spelers van Gassel A1 kunnen tussen het einde van de najaarscompetitie 2007 en het begin van de voorjaarscompetitie 2008 diverse keren aan de bak voor een oefenwedstrijd. Inmiddels staan drie oefenduels gepland in de winterstop. Zo spelen de Gasselnaren op zaterdag 15 december 2007 in Ravenstein tegen de plaatselijke A1. Een week later wordt op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel geoefend tegen Achilles '29 A2 uit Groesbeek. Op 12 januari 2008 wacht de Gasselse formatie in Wanroij een oefenwedstrijd tegen Constantia A1. Of alle gepland staande oefenduels ook daadwerkelijk gespeeld kunnen worden, is uiteraard ook afhankelijk van de weersomstandigheden.

Nieuwe speeldatum inhaalduel Gassel E2 - SC st Hubert E2
  |  dinsdag 04 december 2007  |

De KNVB in het district Zuid II heeft inmiddels een nieuwe speeldatum bepaald voor het afgelopen zaterdag afgelaste inhaalthuisduel van Gassel E2 tegen SC st Hubert E2. Het duel staat nu gepland voor zaterdag 08 december 2007. De aanvangstijd is door de KNVB vastgesteld op 11:00 uur. Voor de overige duels die op zaterdag 01 december 2007 zijn afgelast, is nog geen nieuwe speeldatum bekend. De kans bestaat dat deze wedstrijden niet meer gespeeld hoeven te worden.

Ruime uitoverwinning Gassel 3, duels overige teams afgelast
  |  zondag 02 december 2007  |

Van de vier Gasselse seniorenelftallen is vandaag alleen Gassel 3 in actie gekomen. De wedstrijden van Gassel 1, Gassel 2, Gassel 4 en Gassel dames 1 werden afgelast vanwege de slechte gesteldheid van de velden. Het derde elftal van de VV Gassel boekte in Mill een ruime 2-7 overwinning op Juliana Mill 6. Al vrij vroeg in de wedstrijd was de 0-1 een feit. Een indirecte vrije schop op een meter of zes voor het Millse doel werd door Ronnie Derks binnen geschoten. Niet veel later stond het 0-2. Na een handige steekbal van Ronnie Derks rondde Maurice Willems doeltreffend af. Zo halverwege de eerste helft besloot John Hendriks even voor Sinterklaas te spelen door de thuisploeg een doelpunt kado te doen. Met een fraaie kopbal liet hij doelman Marius van der Linden volstrekt kansloos. Direct na de rust was de marge van twee goals weer hersteld dankzij Jos Thijssen. Met een verwoestend schot van afstand joeg hij de bal in de rechterbovenhoek. De Millse formatie gaf zich echter nog niet gewonnen en kwam terug tot 2-3. Nog geen twee minuten later was het aan de andere kant ook raak voor Gassel 3. Een voorzet van Rob Roefs werd door Maurice Willems bij de tweede paal binnen gegleden. De Gasselnaren gingen vervolgens goed door en even later zorgde Bennie Arts voor een vijfde Gasselse treffer. Na een fraaie solo vol lichaamsschijnbewegingen rondde hij beheerst af. Ronnie Derks zorgde daarna voor 2-6 door de bal vanaf een meter of twintig mooi in de kruising te schieten. Uiteindelijk werd het ook nog 2-7 door een benutte strafschop van Ronnie Derks.

Thuisduels Gassel 1, Gassel 2 en Gassel dames 1 afgelast

De voor deze zondag op het programma staande thuiswedstrijden van Gassel 1, Gassel 2 en Gassel dames 1 gaan niet door. De velden op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel zijn onbespeelbaar waardoor alle thuisduels voor vandaag zijn afgelast. De uitwedstrijden van Gassel 3 en Gassel 4 tegen respectievelijk Juliana Mill 6 en VIOS '38 4 uit Beugen gaan wel gewoon door. Een nieuwe speeldatum voor de afgelaste duels is nog niet bekend.

Veteranenelftal verliest ongeslagen status op kunstgras
  |  zaterdag 01 december 2007  |

Het veteranenelftal van de VV Gassel is er vandaag niet in geslaagd om de ongeslagen status op kunstgras in stand te houden. Op het kunstgrasveld van Union in Malden werd met 5-3 verloren van de veteranen van Union. De Gasselnaren moesten aanvankelijk weer even wennen aan de niet alledaagse ondergrond. Via een aantal snel uitgevoerde counters kwam de thuisploeg op een 3-0 voorsprong. Vervolgens werd Geert Ariëns binnen de beruchte lijnen gevloerd, waarna de Gasselse formatie een strafschop te nemen kreeg. Pierre Arts bleef koel en schoot de bal onberispelijk tegen de touwen. Na de rust gingen de Gasselse veteranen nog wat meer op de aanval spelen en kwamen er ook wat meer kansen. Na een aanval uit het boekje werd de achterstand verkleind tot 3-2. Joland Thijssen stuurde met een splijtende steekpass Bart Meijer de diepte in. Deze gaf vervolgens strak voor waarna Geert Ariëns fraai raak kopte. Vlak na de Gasselse tegentreffer was het aan de andere kan ook raak en stond het 4-2. De Gasselnaren gaven niet op en uit een strakke voorzet van Joland Thijssen kopte Geert Ariëns de bal opnieuw achter de Maldense doelman. Uiteindelijk maakte de veteranen van Union er nog 5-3 van.

Gassel F1 verstevigt koppositie, overige inhaalduels afgelast

Gassel F1 heeft deze zaterdag haar koppositie weten te verstevigen dankzij een inhaalzege op VCO F1. In 't Oventje werd het 1-4 waardoor de Gasselnaren ook na negen gespeelde duels nog zonder puntverlies zijn. In de eerste helft had de Gasselse formatie de wind vol tegen waardoor het moeilijk voetballen was. Gassel F1 kwam desondanks toch op een 0-1 voorsprong via een doelpunt van Rens Rooyackers. Net veel later scoorde de thuisploeg echter de gelijkmaker waardoor er bij een rust een 1-1 tussenstand op het scorebord stond. In de tweede helft was de Gasselse formatie duidelijk de betere ploeg en dit werd ook uitgedrukt in doelpunten. Het was Cas van Houtum die voor een 1-2 voorsprong zorgde. Ook de derde treffer kwam van de voet van Cas van Houtum. Met een fraaie volley joeg hij de bal achter de doelman van VCO F1. Uiteindelijk werd het ook nog 1-4 dankzij een treffer van Anouk van Thiel. De overige jeugdteams van de VV Gassel kwamen vandaag niet in actie. Voor Gassel F2 stond er sowieso geen inhalwedstrijd gepland en de inhaalthuisduels van Gassel A1, Gassel C1, Gassel D1, Gassel E1 en Gassel E2 werden afgelast vanwege de slechte gesteldheid van de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel.