December 2014

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand december 2014. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Ook 01 januari 2015 weer Nieuwjaarsreceptie VV Gassel
  |  woensdag 31 december 2014  |

Volgens al jarenlang goede traditie zal ook op 01 januari van het jaar 2015 door de VV Gassel een Nieuwjaarsreceptie worden gehouden. De aanvang van deze altijd zeer gezellige en drukbezochte happening is om 16:00 uur. Plaats van handeling is uiteraard de kantine van VV Gassel op sportpark "de Oude Kamp". Zoals gebruikelijk zal dan ook bekend worden gemaakt wie de sportman, sportvrouw en talent van het jaar 2014 zijn geworden. De bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie kunnen via het uitbrengen van hun stem beslissen over de sportman, sportvrouw en talent van het jaar. Verder zal notaris Verploegen weer de nummers van uitgelote certificaten voor de verbouwing bekend maken en zal er een gezellig stukkie muziek te horen zijn. Eens te meer dus een reden om komende Nieuwjaarsdag naar de kantine te komen.

Twee oefenduels tijdens winterstop ingepland voor Gassel 1
  |  zaterdag 27 december 2014  |

Ter voorbereiding op de start van de tweede helft van de competitie 2014-2015 zijn er voor Gassel 1 twee oefenwedstrijden ingepland. De eerste van de twee oefensessies is op zondag 11 januari 2015. De Gasselnaren spelen dan een thuisduel tegen DVE-Trajanus 1 uit Nijmegen. Deze ploeg speelt deze competitie in de 4e klasse E van het district Oost. Met 23 punten uit 13 wedstrijden bezet DVE-Trajanus 1 de vierde plaats. Een week later, op zondag 18 januari 2015, speelt Gassel 1 opnieuw op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De tegenstander is dan Diosa 1. De formatie uit Balgoij komt dit seizoen uit in de 5e klasse E van het district Oost en staat daarin momenteel op een zesde plaats met 17 punten uit 12 gespeelde duels. Van beide oefenwedstrijden is de aftrap om 12:00 uur. De eerste competitiewedstrijd van 2015 voor de Gasselse formatie is op zondag 08 februari 2015. Op eigen veld wacht dan de gemeentelijke derby tegen Estria 1.

Thuiswedstrijden van Gassel 2 en Gassel vrouwen 1 afgelast
  |  zaterdag 20 december 2014  |

Ook voor de spelers van Gassel 2 en speelsters van Gassel vrouwen 1 is de winterstop nu officieel begonnen. Eigenlijk zouden beide formaties komende zondag nog in actie moeten komen voor een inhaalthuiswedstrijd. Door de vele neerslag van de afgelopen dagen zijn de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel echter onbespeelbaar, waardoor de duels Gassel 2 - JVC Cuijk 5 en Gassel vrouwen 1 - Venhorst vrouwen 2 zijn afgelast. De nieuwe speeldatum is op dit moment nog niet bekend.

Gassel 3 komende zondag niet in actie voor inhaalwedstrijd
  |  dinsdag 15 december 2014  |

De spelers en technische staf van Gassel 3 kunnen van de winterstop gaan genieten. Eigenlijk zou de Gasselse formatie komende zondag nog in actie moeten komen voor de inhaaluitwedstrijd tegen Astrantia 2 uit Middelaar, maar dit duel is uitgesteld omdat de Gasselnaren een baaldag hebben aangevraagd. De nieuwe speeldatum is op dit moment nog niet bekend.

Nieuwe speeldatum voor afgelast bekerduel van Gassel B1

Voor de afgelopen zaterdag afgelaste bekerthuiswedstrijd van Gassel B1 tegen JVC Cuijk B3 is inmiddels een nieuwe speeldatum bekend gemaakt voor de KNVB. Het betreffende duel uit de derde ronde van het bekertoernooi 2014-2015 staat nu op de agenda voor zaterdag 31 januari 2015. De aftrap op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is om 14:30 uur.

Dubbele cijfers Gassel 3, ook ruime zeges Gassel 2 en VR1
  |  zondag 14 december 2014  |

Deze zondag is prima verlopen vooor de VV Gassel. De drie seniorenteams die in actie kwamen, boekten namelijk alledrie een mooie zege. Gassel 2 moest op bezoek bij OKSV 2. Dat de Gasselnaren favoriet waren voor de drie punten bleek ook wel uit de voorspelling op de website van de thuisploeg. De voorspelde 1-3 uitslag stond tijdens de wedstrijd wel even op het scorebord, maar uiteindelijk zegevierde de Gasselse formatie met 2-5. Binnen tien minuten lag de openingstreffer tegen de touwen. Doelpuntenmaker was Paul Cornelissen. Zo'n kwartier later wisten de bezoekers de marge te verdubbelen. Na tien mislukte pogingen lukte het Tovenaar Tom van Raaij eindelijk om een vrije trap voor het doel te krijgen. Daar stond William de Kleijn die precies genoeg van de grond kwam om de bal binnen te koppen. Amper drie minuten later konden de Gasselnaren wederom juichen. William de Kleijn scoorde de 0-3 met een fraaie boogbal van buiten de zestien over de doelman. In de slotfase van de eerste helft vielen nog drie treffers. Eerst was het raak voor de thuisploeg na slecht uitverdedigen van de Gasselse defensie. Vervolgens kwam Gassel 2 op een 1-4 voorsprong. Na een pass van Tom van Raaij was er een handig overstapje van William de Kleijn waarna Remco van der Heijden de bal tegen de touwen schoot. Vlak voor het rustsignaal scoorde OKSV 2 nog de 2-4 na wat geklungel aan Gasselse zijde. In de tweede helft bleken doelpunten veel schaarser. Zo'n acht minuten na rust maakte William de Kleijn er 2-5 van. Hij kreeg de bal voor zijn voeten na een mislukte uittrap van de Overlangelse doelman en schoot deze vervolgens vanaf wel veertig meter mooi in het doel. Hiermee was het duel eigenlijk al gespeeld. In de resterende speeltijd waren er nog kansen voor beide formaties, maar in de 2-5 tussenstand kwam geen verandering meer en dus kon Gassel 2 in Overlangel de drie punten in de tas stoppen. Een aantal kilometer verderop maakte ook Gassel 3 er een succesvolle zondag van. De Gasselnaren wonnen in Ravenstein uiteindelijk met 0-10 van het plaatselijke derde elftal. In de eerste helft zag het er helemaal niet naar uit dat de Gasselnaren de dubbele cijfers zouden gaan halen. Het ging namelijk behoorlijk gelijk op en ook de thuisploeg kreeg diverse kansen, maar wist deze niet te benutten. Aan de andere kant stond het vizier van de Gasselse spelers wel op scherp. Na een klein kwartier spelen opende Peter Goossens de score na een assist van gelegenheidsdoelman Bart Meijer. Een minuut of zes kregen de Gasselnaren nog een verlaat Sinterklaaskado van Ravenstein 3. Een speler van de thuisploeg speelde terug op zijn eigen doelman. Die kon echter niet meer op tijd reageren waardoor de bal dus in eigen doel ging. Vrij snel in de tweede helft wist Kenny Borgers er 0-3 van te maken. Hij reageerde attent op een afvallende bal en schoot deze vervolgens beheerst binnen. Heel snel daarna zorgde Kanny Borgers ook voor het vierde Gasselse doelpunt. Het verzet van de thuisploeg was hiermee gebroken en in de resterende speeltijd konden de Gasselnaren naar hartelust aan het doelsaldo werken. Een paar minuten na de 0-4 maakte Tom Broers er al 0-5 van. Weer enkele minuten later knalde Riny van der Venne een afvallende bal tegen de touwen en was het halve dozijn vol. De bezoekers bleven doorjagen op meer doelpunten en een minuut of achttien voor tijd rondde Rob Roefs een vanaf de middenlijn gestarte solo doeltreffend af. Op schittende wijze nam Kenny Borgers de 0-8 voor zijn rekening. Hij joeg de bal vanaf de zijkant van het zestienmetergebied via de binnenkant van de paal tegen de touwen. Gassel 3 rook de dubbele cijfers en zette nog eens aan. Zo'n vijf minuten voor tijd wist Riny van der Venne de Ravensteindse doelman voor de negende keer te laten vissen. Vlak daarop bepaalde Riny van der Venne de eindstand op 0-10. Al met al dus een zeer fraaie uitslag. Ook in het thuisduel van Gassel vrouwen 1 tegen Handel vrouwen 1 vielen de doelpunten als rijpe appelen. De score van het derde elftal werd echter net niet gehaald door de Gasselse vrouwen want bij hen stopte de teller bij 9-0. Na een kleine zeven minuten was de openingstreffer een feit. Linda Hendriks scoorde uit een voorzet van Sanne Hendriks. Vervolgens duurde het toch wel een tijdje voordat de thuisploeg het overwicht wist om te zetten in een grotere voorsprong. Na een voorzet van Sanne Hendriks kwam Demi Verheugen van ver inlopen waarna ze de bal onhoudbaar achter de Handelse keepster gleed. Ondanks diverse Gasselse kansen stond het bij de rust nog altijd maar 2-0. Binnen tien minuten in de tweede helft was de voorsprong echter verdubbeld. Eerst tikte Sanne Hendriks de bal bij de tweede paal binnen na een hoge voorzet van Linda Hendriks. Vlak daarop scoorde Demi Verheugen de 4-0 op aangeven van Sanne Hendriks. In de 22e minuut waren de rollen precies omgekeerd en scoorde Sanne Hendriks na een assist van Demi Verheugen. Zo'n kwartier voor tijd zette Demi Verheugen de 6-0 op het scorebord na een succesvolle solo. Drie minuten later leverde een prachtige Gasselse aanval een zevende doelpunt op. Linda Hendriks tikte de bal op Sanne Hendriks die het leren monster vervolgens weer doorspeelde op Demi Verheugen. Zij schoot de bal langs de keepster tegen de touwen. In de 78e minuut konden de aanwezige tifosi van de thuisploeg opnieuw juichen. Weer was het Demi Verheugen die doel trof. Dit keer na een voorzet van Janneke Raemakers. De negende en laatste treffer van de wedstrijd kwam op naam van Sanne Hendriks. Ze scoorde nadat Demi Verheugen de bal vanaf de achterlijn had voorgezet. Volgende week zondag staat voor Gassel 2, Gassel 3 en Gassel vrouwen 1 nog een inhaalduel op het programma. Daarna start ook voor deze teams de winterstop.

Genomineerden voor sportman, sportvrouw en talent bekend
  |  zaterdag 13 december 2014  |

Door het organisatiecomité zijn gisteravond tijdens de goed bezochte en gezelllige Oudjaarsinterkerstborrel de namen bekend gemaakt van de genomineerden voor de felbegeerde titels sportman en sportvrouw van het jaar. Voor sportman van het jaar 2014 zijn Ramon van der Venne (Gassel 1), Peter de Wit (Gassel 2) en Arthur Rikken (Gassel 3) genomineerd. De genomineerden voor sportvrouw van het jaar 2014 zijn Fleur Hendriks en Susan Kathagen. Voor de vorig jaar in het leven geroepen eretitel talent van het jaar zijn de A1-spelers Cas van Spijk en Steef Vollenberg genomineerd. Zoals al jaren gebruikelijk vindt de bekendmaking van de winnaars van deze eretitels plaats tijdens de Nieuwjaarsreceptie die ook dit keer weer op 01 januari zal worden gehouden.

Bekerwedstrijden van Gassel B1 en Gassel MC1 zijn afgelast
  |  vrijdag 12 december 2014  |

Het meidenteam van de VV Gassel hoeft morgen niet af te reizen naar Boxmeer voor de bekeruitwedstrijd tegen Olympia '18 MC1. Het duel uit de derde ronde van het bekertoernooi is namelijk afgelast door de Boxmeerse club. De nieuwe speeldatum is inmiddels bekend. De wedstrijd staat nu op de agenda voor zaterdag 31 januari 2015. De aftrap in Boxmeer is om 11:45 uur. Deze vrijdagavond is ook de voor zaterdag 13 december 2014 gepland staande bekerthuiswedstrijd van Gassel B1 tegen JVC Cuijk B3 van het programma geschrapt. Door de vele neerslag van de afgelopen tijd zijn de velden van sportpark "de Oude Kamp" onbespeelbaar. De nieuwe datum voor dit bekerduel is nog niet bekend.

Komende vrijdagavond Oudjaarsinterkerstborrel in kantine
  |  maandag 08 december 2014  |

Voor degene die het al weer vergeten zijn of nog niet gehoord hebben hierbij nog even een herinnering. Voor alle elftallen zijn de trainingen van donderdag 11 december 2014 namelijk verzet naar vrijdag 12 december 2014. De training zal worden gehouden van circa 19:45 uur tot circa 21:00 uur. Daarna zullen er in de kantine twee soorten speciaalbiertjes op de tap worden geïntroduceerd. Het eerste glas van ieder speciaalbiertje is gratis. Verder zullen er verschillende heerlijke hapjes aanwezig zijn. Tevens zullen deze avond alle genomineerden voor Talent van het jaar 2014, Sportman van het jaar 2014 en Sportvrouw van het jaar 2014 bekend worden gemaakt. Kortom genoeg ingrediënten voor een gezellige avond. Partners maar ook niet-leden zijn komende vrijdag allemaal van harte welkom in de kantine van VV Gassel op sportpark "de Oude Kamp".

Ruime winst Gassel 1, fraaie thuiszege Gassel 3 op koploper
  |  zondag 07 december 2014  |

Gassel 1 heeft de laatste wedstrijd voor de winterstop succesvol afgerond, in en tegen Sambeek was de Gasselse formatie met 1-4 de sterkste. In een wedstrijd waar de gevoelstemperatuur voor de aanwezige toeschouwers diep onder het vriespunt lag, heeft de trouwe Gasselse aanhang in ieder geval niet voor niets kou geleden. In de openingsfase zag het er nog niet naar uit dat de Gasselnaren het uiteindelijke resultaat ook zouden gaan behalen. Na ongeveer twintig minuten kwam de thuisploeg namelijk op een 1-0 voorsprong. Ondanks het betere Gasselse veldspel werden er in de eerste fase van de wedstrijd nauwelijks echte kansen gecreëerd. Gassel 1 werd wel een aantal malen gevaarlijk over de rechterflank via Kevin Arts. Ook Ramon van der Venne, Nicky Hendriks en Paul Barten zorgden voor gevaar, maar tot meer dan een groot aantal corners leidde dit nog niet. Pal voor rust was het uit een corner dan toch raak voor Gassel 1, Kevin Arts kopte de bal terug op Paul Barten, die vervolgens van dichtbij de bal de goal in frommelde. Na rust hetzelfde spelbeeld. De Gasselse formatie als de bovenliggende partij en Sambeek 1 dat af en toe door middel van een uitval gevaarlijk werd. In de 73e minuut was het invaller Remco van der Heijden die met zijn eerste balcontact de bezoekers op voorsprong zette na een voorzet van Ramon van der Venne. In de 80e minuut werd de wedstrijd door Ramon van der Venne in het slot gegooid. Na een diepe pass van Niels Paters speelde hij zich knap vrij om vervolgens met buitenkant rechts de keeper te passeren. In de 90e minuut zorgde Nicky Hendriks voor de kers op de taart. Hij maakte de 1-4, op aangeven van Erik Barten kon hij de bal van dichtbij binnentikken. Gassel 2 kreeg deze wedstrijdronde bezoek van Festilent 6. De Gasselnaren speelden zeker in de eerste helft duidelijk onder hun normale niveau. Veelvuldig was sprake van onnodig balverlies waardoor het Zeelandse doel nauwelijks echt onder vuur genomen werd. Ook de bezoekers wisten weinig kansen te creëren. Wel was er op het hele veld volop strijd om de bal. Op slag van rust kwam de Gasselse formatie dan toch op een 1-0 voorsprong. Na wat hotseknots kwam de bal bij Paul Cornelissen. Op de rand van de zestien kapte hij zich mooi vrij waarna hij de bal hard en hoog buiten het bereik van de doelman tegen de touwen knalde. In het begin van de tweede helft was de thuisploeg enkele malen kansrijk op de 2-0. Een hard schot van Steef Vollenberg vloog echter net over en een inzet van Jeroen van der Heijden was niet hard genoeg om het de Zeelandse goalie echt moeilijk te maken. Aan de andere kant moest doelman Rik van der Loop ook enkele malen in actie komen. Ongeveer halverwege de tweede helft kwam Mattijs van Spijk net te laat om een voorzet binnen te tikken. Hoewel de bezoekers ook diverse malen gevaarlijk doorkwamen, bleven de beste kansen toch voor Gassel 2. Na een vrije trap van Sander Verhallen was er een vrije schietkans voor William de Kleijn, maar hij schoot de bal recht in de handen van de keeper. Twee minuten later voorkwam Rik van der Loop met een prima redding de Zeelandse gelijkmaker. Ondertussen had de Tovenaar Tom van Raaij voor het nodige vermaak gezorgd door direct na een prachtige poort een zwaar waardeloze dieptepass te geven. De grootste kans op de 2-0 was in de 78e minuut voor William de Kleijn, maar zijn dropkick vloog hard naast de verkeerde kant van de paal. Door de marge van slechts één doelpunt bleef het spannend. In de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd zorgde Paul Cornelissen voor de beslissing. Na een verre trap naar voren vanuit de Gasselse defensie tikte hij de bal keurig langs de uitkomende Zeelandse doelman in het lege doel. Gassel 3 moest het op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel opnemen tegen de nog ongeslagen koploper Constantia 4. De uitwedstrijd eerder dit seizoen was met 5-1 verloren gegaan, dus de Gasselnaren waren op zoek naar revanche. Al vroeg in de wedstrijd voorkwam de lat dat Peter Goossens met een schot van afstand de score opende. In de elfde minuut was het wel raak voor de Gasselse formatie. Tom Broers passeerde een tegenstander op de rechterflank en gaf de bal goed voor waarna Riny van der Venne het leren monster tegen de touwen knalde. Een kleine drie minuten later was het op vrijwel identieke wijze opnieuw raak. Wederom was het doelpunt van Riny van der Venne en kwam de assist van Tom Broers. Weer twee minuten later was de glaszuivere hattrick van Riny van der Venne een feit. Na een afgemeten voorzet van Peter Goossens schoot hij de bal voor de derde keer binnen slechts vijf minuten achter de Wanroijse doelman. Na zo'n kwart wedstrijd werden de bezoekers wat sterker en moest de thuisclub wat meer de verdedigende stellingen opzoeken. Er kwamen ook enkele kansen voor Constantia 4, maar de hardwerkende Gasselnaren slaagden erin om de 3-0 voorsprong vast te houden tot aan het rustsignaal. In de tweede helft had Gassel 3 het betere veldspel. Achterin werd er nauwelijks wat weggegeven terwijl de ploeg aan de andere kant een aantal goede kansen op de 4-0 kreeg. Na wat onbenut gelaten kansen was het in de de 63e minuut wel raak voor de Gasselnaren. Een schot van Peter Goossens belandde tegen de kruising waarna Kenny Borgers de bal in de rebound alsnog tegen de touwen schoot. Een kleine vier minuten later wisten de bezoekers wat terug te doen. Vervolgens waren er enkele Wanroijse kansen op een tweede treffer, maar doelman Kevin Siroen keepte een prima wedstrijd. Een minuut of zeven voor tijd werd de wedstrijd defintief beslist. Jerry Boeters werd binnen de beruchte lijnen gevloerd, waarna hij de toegekende strafschop zelf koeltjes binnen schoot. Met de ruime 5-1 voorsprong op zak speelde Gassel 3 de wedstrijd vervolgs rustig uit. Al met al dus een uitstekende prestatie van de Gasselnaren. Door dit resultaat is de achterstand op Constantia 4 terug gebracht tot nog maar twee punten. Het vrouwenelftal van de VV Gassel moest deze zondag onnodig puntverlies incasseren. De Gasselse vrouwen kwamen in Haps niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen de nummer tien op de ranglijst Hapse Boys vrouwen 1. De bezoeksters kenden wel een bliksemstart want ongeveer vanaf de aftrap zorgde Demi Verheugen voor een 0-1 voorsprong. Gassel vrouwen 1 kreeg in het verloop van de eerste helft diverse mooie kansen om de voorsprong uit te bouwen, maar helaas stond het vizier niet scherp genoeg afgesteld. De 0-1 tussenstand was dan ook tevens de ruststand. Al vroeg in de tweede helft kregen de Gasselse vrouwen een strafschop toegekend. Demi Verheugen wist daar wel raad mee en zette haar ploeg daarmee op 0-2. De Hapse vrouwen gaven zich echter nog niet gewonnen en amper vijf minuten later was de aansluitingstreffer een feit. Na ruim twintig minuten spelen in de tweede helft scoorde de thuisploeg opnieuw waarmee de Gasselse voorsprong dus teniet was gedaan. In het spannende laatste kwartier was de grootste kans voor Gassel vrouwen 1, maar omdat deze niet werd benut eindigde het treffen dus in een 2-2 gelijkspel. In tegenstelling tot Gassel 1, moeten Gassel 2, Gassel 3 en Gassel vrouwen 1 dit jaar nog tweemaal in actie komen. Komende zondag is er een regulier competitieprogramma en een week later staat er voor de drie teams nog een inhaalwedstrijd op het programma.

Gassel MC1 pakt najaarskampioenschap via ruime thuiszege
  |  zaterdag 06 december 2014  |

Voor de tweede zaterdag op rij kon er een najaarskampioenschap worden bijgeschreven in de geschiedenisboeken van de VV Gassel. Nadat vorige week Gassel B1 de platte kar op kon, was het ditmaal Gassel MC1 dat de najaarstitel 2014 in de wacht sleepte. De Gasselse meiden hadden op een drukbezocht sportpark "de Oude Kamp" in Gassel weinig moeite met hekkensluiter Festilent MC1. Nadat Lieke van Thiel de score had geopend, was het wat later in de eerste helft haar zus Anouk van Thiel die de 2-0 op het scorebord bracht. Nog voor het rustsignaal van scheidsrechter Willie Strik lag de bal voor de derde maal in het Zeelandse doel. Dit keer was het Susie Willems die wist te scoren. Al vroeg in de tweede helft gooiden de Gasselse meiden de kampioenswedstrijd definitief in het slot. Want in de vijfde minuut na rust schoot Noa van Spijk de bal vanaf net buiten de zestien tegen de touwen. In de resterende speeltijd had de thuisploeg het meeste balbezit en ook de beste kansen. Maar ondanks diverse hoekschoppen en vrije trappen rondom het Zeelandse strafschopgebied bleven meer Gasselse doelpunten uit. Aan de andere kant moest keepster Merijn Janssen ook nog enkele Zeelandse inzetten onschadelijk maken. Na twee minuten blessuretijd klonk het laatste fluitsignaal en kon Gassel MC1 net als vorig seizoen de najaarstitel gaan vieren. Een knappe prestatie van de Gasselse meiden! Het kampioenschap van de 1e klasse M01 werd behaald dankzij 22 punten uit 8 duels en een doelsaldo van 34-12.

Gassel MC1 najaarskampioen 1e klasse M01

Ook Gassel C1 en Gassel E1 speelden vandaag de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie 2014. Helaas eindigden beide formaties met een uitnederlaag. De C-junioren verloren in Vianen met 2-1 van Vianen Vooruit C1. De Gasselse formatie zat opnieuw krap in de beschikbare spelers en daarom waren drie spelers van Gassel D1 aan de selectie toegevoegd. In de eerste helft liep het nog niet echt soepel bij de bezoekers. Dat de thuisploeg de score opende was gezien het spelbeeld dan ook geen verrassing. Doelman Jasper Eleuwarin was kansloos in een één-tegen-één situatie met een Vianense aanvaller. De 1-0 tussenstand was tevens ook de ruststand. Na wat omzettingen door de technische staf in de rust, speelden de Gasselnaren in de tweede helft duidelijk beter. Een goede Gasselse aanval leidde ook tot de gelijkmaker. Dirk van Spijk speelde een tegenstander voorbij en legde vervolgens af op Kacper Broekman. Die knalde de bal vanaf een meter of twintig fraai via de onderkant van de lat achter de Vianense goalie. In de resterende speeltijd waren er kansen voor beide ploegen. Het was echter alleen Vianen Vooruit dat nog een tweede maal wist te scoren en zo de drie punten in eigen huis hield. De thuisploeg profiteerde optimaal van een foutje in de Gasselse defensie. De technische staf van Gassel C1 wil nog wel even Helma Rijkers bedanken voor het vlaggen tijdens de eerste helft. De spelers van Gassel E1 begonnen heel slaperig aan het uitduel tegen Sambeek E1. Gevolg hiervan was dat ze binnen vijf minuten tegen een 3-0 achterstand aankeken. Even leek de Gasselse formatie de draad goed op te pakken, maar het was opnieuw de thuisploeg die nog voor het einde van de eerste helft tweemaal scoorde. Uit een door de technische staf in de rust uitgevoerde analyse bleek overigens dat de Gasselse spelers wat te fanatiek Sinterklaasfeest gevierd hadden. In de tweede helft wist Gassel E1 zich redelijk te herstellen. Dit leverde een verdiende eretreffer op van Femke van Thiel. In het verdere verloop van de wedstrijd wist de Sambeekse formatie nogmaals te scoren, waardoor het duel dus eindigde in 6-1. Voor Gassel A1, Gassel B1, Gassel D1, Gassel F1 en Gassel F2 zat de najaarscompetitie 2014 er vorige week al op.

Komende zaterdag 12:00 uur kampioenswedstrijd Gassel MC1
  |  vrijdag 05 december 2014  |

Gassel MC1 kan zaterdag 06 december 2014 het najaarskampioenschap van de 1e klasse M01 binnen halen. De Gasselse meiden ontvangen op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel Festilent MC1. Bij winst is de titel sowieso een feit. Ook in het geval het treffen met de Zeelandse meiden in een gelijkspel eindigt dan kunnen de champagneflessen ontkurkt worden. Waarschijnlijk zal JVC Cuijk MC1 dan wel op hetzelfde aantal punten komen, maar omdat het doelsaldo bij de jeugd niet telt zijn beide formaties dan najaarskampioen. Mochten de Gasselse meiden verliezen van Festilent MC1 dan zijn ze afhankelijk van het resultaat van het duel JVC Cuijk MC1 - OSS '20 MC1. De aftrap van de kampioenswedstrijd is om 12:00 uur en dus niet om 09:45 uur zoals bij een standaard thuiswedstrijd van Gassel MC1. Kom komende zaterdag dus allemaal naar de thuishaven van de VV Gassel om het meidenteam te steunen in de jacht op de najaarstitel!