Februari 2006

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand februari 2006. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Training selectie verplaatst van dinsdag naar woensdag
  |  zaterdag 25 februari 2006  |

Dinsdag 28 februari 2006 is er vanwege de Carnaval geen training voor de spelers van de selectie. De betreffende training is door trainer Eus van Vijfeijken verplaatst naar woensdag 01 maart 2006. De training begint zoals gebruikelijk om 20:00 uur. De training van het dameselftal op dinsdag 28 januari a.s. gaat eveneens niet door vanwege de Carnaval.

Gassel 1 doet opnieuw goede zaken, derbywinst Gassel 4
  |  zondag 19 februari 2006  |

Gassel 1 heeft vandaag opnieuw goede zaken gedaan in de strijd om afstand te nemen van de onderste regionen van de ranglijst. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd VIOS 1 uit Beugen met 3-0 verslagen. Echte kansen bleven aanvankelijk vrij lang uit. Na zo'n 25 minuten was Bart Loeffen dichtbij de 1-0, maar zijn schot vloog net over het Beugense doel. Vijf minuten later stond het na een prachtige en snelle aanval wel 1-0 voor Gassel 1. Joris van Raaij onderschepte de bal net buiten het eigen strafschopgebied en begon vervolgens aan een lange rush naar voren. Na een snel een-tweetje met Nicky Hendriks joeg hij vanaf een meter of vijftien van het doel de bal snoeihard via de onderkant van de lat hoog tegen de touwen. De gasten probeerden daarna om wat terug te doen via een schot van afstand, maar Gassel A1 keeper Jordy Hubers tikte de bal over de lat. Vlak voor de rust kwam de Gasselse formatie op 2-0. Een prima afgemeten voorzet van Tim van Overbeek werd door de vrijstaande William de Kleijn bij de tweede paal binnen gekopt. Vroeg in de tweede helft was het opnieuw raak voor Gassel 1. Bart Loeffen gaf de bal mee aan Nicky Hendriks die het vervolgens koel afmaakte. In het resterende deel van de tweede helft bleven de Gasselnaren de wedstrijd onder controle houden tegen het niet echt aandringende VIOS 1. Kansen op de 4-0 waren er nog wel, maar in de 3-0 stand kwam geen verandering meer. Voor de tweede week op rij pakte Gassel 1 hierdoor drie belangrijke punten. Gassel 3 was deze zondag helaas wat minder succesvol. In Escharen ging de gemeentelijke derby tegen Estria 4 met 4-1 verloren. Zeker voor de rust waren de Gasselnaren gewoon niet goed genoeg om het de thuisploeg echt moeilijk te maken. Bij de rust stond het dan ook al 4-0 voor Estria 4. In de tweede helft een beter spelend derde elftal, maar meer dan een eretreffer van Willie Strik zat er voor de Gasselnaren na de rust niet in. Derbysucces was er deze speelronde wel voor Gassel 4. In Velp werd het hoger op de ranglijst staande SCV '58 2 op een 0-3 nederlaag getrakteerd. In de eerste helft zette Piërre Arts de Gasselse formatie via een vrije trap op een 0-1 voorsprong. Na de rust wist Anton de Wit de marge te verdubbelen. Toen diezelfde Anton de Wit wat later in de tweede helft ook nog de 0-3 had weten te scoren, was de wedstrijd gespeeld en waren de drie punten in veilige haven. Gassel dames 1 bood tegenstander Ravenstein dames 1 aanvankelijk goed partij. Na zo'n half uur spelen wisten de gasten uit een corner echter toch de score te openen. Niet veel later was het opnieuw raak voor de ploeg uit Ravenstein. Binnen tien minuten in de tweede helft kregen de Gasselse dames nog eens twee tegentreffers te verwerken. Jana Peters leek een kwartier voor tijd nog wel de eretreffer te gaan scoren, maar de binnenkant van de paal stond een Gassels doelpunt in de weg. In de slotfase werd het uiteindelijk ook nog 0-5. De spelers van Gassel 2 hoefden vandaag niet in actie te komen. Hun thuiswedstrijd tegen VCO 2 uit 't Oventje werd afgelast.

Thuiswedstrijd Gassel 2 tegen VCO 2 afgelast
  |  zaterdag 18 februari 2006  |

De voor zondag 19 februari 2006 op het programma staande thuiswedstrijd van Gassel 2 tegen VCO 2 uit 't Oventje gaat niet door. Vanwege de slechte gesteldheid van veld twee van sportpark "de Oude Kamp" is het duel afgelast. De thuiswedstrijden van Gassel 1 en Gassel dames 1 gaan vooralsnog gewoon door. Een nieuwe speeldatum voor de wedstrijd Gassel 2 - VCO 2 is op dit moment nog niet bekend.

Gassel A1 wint na thriller, grote thuisoverwinning Gassel E1

Gassel A1 heeft ook haar ook tweede wedstrijd in de voorjaarscompetitie 2006 weten te winnen. Deze zaterdag werd UDI '19/Beter Bed A4 in een ware thriller met 5-4 verslagen. De start van de Gasselnaren was echter niet zo niet goed, want het waren de gasten uit Uden die een 0-2 voorsprong wisten te nemen. Echter nog voor de rust had Gassel A1 de achterstand weer weggewerkt. Na goed doorjagen van Martijn Sprengers belandde de bal uiteindelijk bij Sjoerd Driessen die de 1-2 op het bord bracht. Vlak voor rust leidde een ingestudeerde corner tot de gelijkmaker. Op aangeven van Rik Verbruggen kopte Twan Broersma de bal tegen de touwen. Na zo'n half uur spelen in de tweede helft kwamen de Gasselnaren door een treffer van Coen van de Broek op een 3-2 voorsprong. Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd lukte het de Udense formatie om de 3-3 binnen te schieten. Dit leek de eindstand te gaan worden, maar vlak na de Udense gelijkmaker kregen de Gasselnaren een penalty toegekend omdat Sjoerd Driessen op onreglementaire wijze binnen de zestien was gestuit. Coen van de Broek bleef koel en schoot de strafschop tegen het net. Nog geen twee minuten later was het 5-3 voor Gassel A1. Keeper Tom van Raaij plukte een Udense corner uit de lucht en trapte de bal vervolgens snel naar de in de voorhoede staande Sjoerd Driessen. Deze rondde de aanval bekwaam af. Vlak voor het laatste fluitsignaal scoorden de gasten uit Uden nog tegen waardoor het duel eindigde in 5-4. Gassel E1 heeft zich uitstekend gerevancheerd voor de nipte uitnederlaag van vorige week. Vandaag werd op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met maar liefst 8-0 gewonnen van De Willy's E1 uit Wilbertoord. De doelpunten werden keurig verdeeld over de twee helften want bij de rust stond het reeds 4-0 voor de Gasselnaren. Grote man bij de Gasselse formatie was Remco van der Heijden. Vijf van de acht treffers kwamen van zijn voet. De overige drie doelpunten werden gescoord door Kevin Arts, Robin Thoonen en Jesse van Spijk. Gassel E2 speelde in een leuke en spannende wedstrijd met 0-0 gelijk tegen koploper Juliana Mill E4. Beide ploegen waren erg aan elkaar gewaagd en streden om iedere bal. Zowel de Gasselse formatie als de tegenstander uit Mill wist een aantal doelrijpe kansen te creëren, maar het lukte geen van beide om tot scoren te komen waardoor de wedstrijd eindige in de stand waarmee het duel ook was begonnen. De beide F-zeventallen moesten deze wedstrijdronde de punten aan de tegenstander laten. Gassel F1 verloor op eigen veld met 0-5 van De Zwaluw F2 uit Oeffelt en de F2 ging thuis met 1-3 onderuit tegen Juliana Mill F3. Hoewel de spelers van Gassel F2 bijna de gehele wedstrijd op de helft van de tegenstander waren te vinden, deden een aantal zeer doeltreffend uitgevoerde counters van de gasten uit Mill de Gasselnaren uiteindelijk de das om. De spelers van Gassel D1 en Gassel C1 hoefden vandaag niet in actie te komen. Voor Gassel C1 stond deze speelronde geen wedstrijd op het programma vanwege een oneven aantal teams in de 3e klasse C01 en de thuiswedstrijd van Gassel D1 tegen Hapse Boys D2 werd afgelast.

Nieuwe speeldatum afgelaste duels Gassel 1 en Gassel 4

Voor de inmiddels al meerdere keren afgelaste competitiewedstrijden Gassel 1 - VCA 1 en Gassel 4 - De Willy's 3 heeft de KNVB wederom een nieuwe speeldatum gevonden. De beide duels staan nu op de agenda voor zondag 05 maart 2006.

Komend weekend volop thuisduels voor Gasselse teams
  |  vrijdag 17 februari 2006  |

In tegenstelling tot het vorige weekend zijn er komend weekend hoofdzakelijke thuiswedstrijden voor de Gasselse teams. Zo spelen de junioren en pupillenteams die in actie moeten komen, allemaal op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Gassel A1 treft het Udense UDI '19/Beter Bed A4 dat tot op heden nog geen duel in de voorjaarscompetitie 2006 heeft gespeeld. De Gasselse formatie daarentegen kende een prima start, want afgelopen zaterdag werd Excellent A1 in Oploo met 1-2 verslagen. Overigens troffen Gassel A1 en UDI '19/Beter Bed A4 elkaar ook in de najaarscompetitie 2005. In Uden werd het toen 6-2 voor de thuisploeg, dus de Gasselnaren hebben nog wat goed te maken. Gassel C1 heeft deze wedstrijdronde vrijaf. De D1 van VV Gassel speelt zaterdag 18 februari 2006 op eigen veld tegen Hapse Boys D3. De ploeg uit Haps wist net als de Gasselse formatie haar eerste wedstrijd te winnen. De Gasselnaren deden dat overigens tegen Hapse Boys D2. In de najaarscompetitie 2005 eindigde het duel tussen beide ploegen in een 3-3 gelijkspel. Gassel E1 moet het komende zaterdag gaan opnemen tegen De Willy's E1. Zowel de Gasselse formatie als de ploeg uit Wilbertoord verloor de eerste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie 2006, dus beide ploegen zullen er ongetwijfeld op gebrand zijn om in deze wedstrijd een en ander recht te zetten. Voor Gassel E2 dat afgelopen zaterdag knap de uitwedstrijd tegen DAW E7 wist te winnen, wacht het thuisduel tegen koploper Juliana Mill E4. Ook Gassel F2 stuit op een team van de club uit Mill. De Gasselnaren spelen namelijk tegen Juliana Mill F3. Het in het kader van de najaarscompetitie 2005 gespeelde duel verliep zeer spannend en ging voor de Gasselnaren uiteindelijk nipt met 2-3 verloren. Gassel F1 kan zaterdag a.s. vast en zeker flink aan de bak. De ploeg ontvangt namelijk De Zwaluw F2 uit Oeffelt waarvan vorig najaar nog met 5-0 van werd verloren. Ook voor zondag 19 februari 2006 staan er weer tal van interessante wedstrijden op het programma. Gassel 1 wacht wederom een belangrijk duel in de strijd om weg te blijven van de onderste plaatsen op de ranglijst. De Gasselnaren moeten het op eigen veld gaan opnemen tegen VIOS 1. De ploeg uit Beugen staat momenteel weliswaar een paar plaatsen lager op de ranglijst, maar mag zeker niet onderschat worden. Bovendien kreeg Gassel 1 in de eerder dit seizoen gespeelde heenwedstrijd met maar liefst 5-1 aan de broek. Gesteund door de fraaie uitzege van afgelopen zondag zullen de Gasselnaren ongetwijfeld proberen om revanche te nemen voor deze forse nederlaag. Ook de spelers van Gassel 2 zullen na de onnodige 4-2 uitnederlaag van vorige week tegen Constantia 4, komende zondag vast en zeker met revanchegevoelens het veld op gaan. Tegenstander voor de Gasselse formatie is VCO 2 uit 't Oventje. Gezien de stand op de ranglijst en het feit dat eerder dit seizoen met 5-2 werd gewonnen, zouden de Gasselnaren in staat moeten zijn om de drie punten in Gassel te houden. Voor Gassel 3 en Gassel 4 wacht deze speelronde een gemeentelijke derby op vreemde bodem. Het derde elftal dient af te reizen naar Escharen voor het treffen met Estria 4 en het vierde elftal van de VV Gassel moet het honderd meter verderop opnemen tegen het Velpse SCV '58 2. De eerder dit seizoen gespeelde thuisduels leverden voor de Gasselse formaties wisselend succes op. Gassel 3 won met 3-1 van Estria 4, maar Gassel 4 moest met 0-4 haar meerdere erkennen in SCV '58 2. Of het dit keer wat de uitslag betreft dezelfde kant op zal gaan is moeilijk te zeggen, want het blijven natuurlijk derby's. Gassel dames 1 tenslotte mag zondag a.s. op eigen veld aantreden tegen Ravenstein dames 1. In Ravenstein werd met 3-1 verloren en ook de huidige ranglijst spreekt niet in het voordeel van de Gasselse dames. Uiteraard zal het dameselftal er alles aan doen om een goed resultaat te behalen, maar makkelijk zal het zeker niet worden. Overigens is het nog niet zeker of alle wedstrijden wel doorgang zullen kunnen vinden. Een en ander is afhankelijk van de hoeveelheid neerslag die in de komende dagen zal vallen.

Oefenduel Gassel dames 1 - Excellent dames 1 afgelast
  |  dinsdag 14 februari 2006  |

De voor donderdag 16 februari a.s. gepland staande oefenwedstrijd van Gassel dames 1 tegen Excellent dames 1 gaat niet door. Het duel is afgelast in verband met omstandigheden bij de tegenstander uit Oploo. In plaats van de oefenwedstrijd is nu een training ingelast voor de Gasselse dames. De aanvang van deze training is, net zoals anders, om 19:45 uur.

Donderdag 16 februari 2006 weer ouderwetse snerttraining

Op veler verzoek en volgens inmiddels goed VV Gassels gebruik is er ook tijdens deze winterperiode weer een ouderwetse snerttraining gepland. De snerttraining wordt dit jaar gehouden op donderdag 16 februari 2006. Dit betekent dat u na de training in de kantine kunt genieten van een (gratis) kop heerlijke, echte Gasselse snert gemaakt door Mentale Thé and "his famous soeppan" volgens nog altijd geheim gebleven recept. Daarnaast zal ook het roggebrood met spek natuurlijk niet ontbreken. Het aanvangstijdstip van de snerttraining wijkt overigens niet af van dat van een normale training.

Oefenwedstrijd Gasselse dames tegen Excellent dames 1

Op verzoek van de technische staf is voor het dameselftal van de VV Gassel een oefenwedstrijd ingelast op donderdag 16 februari 2005. Tegenstander van de Gasselse dames is Excellent dames 1 uit Oploo. Het oefenduel wordt gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" te Gassel en de aftrap staat gepland voor 19:30 uur. De betreffende wedstrijd is volgens trainer Frans Peters niet alleen bedoeld ter voorbereiding op de hervatting van de competitie, maar ook als soort van afscheidswedstrijd voor de binnenkort voor een periode van tien maanden naar Nieuw Zeeland vertrekkende Martine Hendriks.

Belangrijke drie punten Gassel 1, ook fraaie zege Gassel 4
  |  zondag 12 februari 2006  |

Gassel 1 heeft deze zondag drie belangrijke punten binnen gehaald. In Heijen werd knap met 0-1 gewonnen van het op een derde plaats staande Heijen 1. Na een wat op en neer gaande openingsfase wist Nicky Hendriks gevaarlijk door te komen over de rechterflank. Zijn schot werd echter gekeerd door een Heijense verdediger. Even later kwam diezelfde Hendriks een teenlengte tekort om een lage strakke voorzet van Bart Loeffen binnen te tikken. Wat later in de tweede helft ontsnapte Gassel tot tweemaal toe aan een achterstand na een snelle counter van de thuisploeg. Eén inzet werd echter gekeerd door Gassel-doelman Gert Jan Schook, de andere inzet belandde tegen de buitenkant van de paal. Vrij vroeg in de tweede helft kwam de Gasselse formatie op een 0-1 voorsprong. Bart Loeffen was twee verdedigers te slim af en gaf de bal prima voor. De bij de tweede paal staande Nicky Hendriks bleef koel en tikte de bal vervolgens tegen de touwen. Gedwongen door de 0-1 achterstand ging de thuisploeg hierna wat meer de aanval zoeken, maar de Gasselse defensie gaf nauwelijks een uitgespeelde kans weg. In de laatste tien minuten had Nicky Hendriks tot tweemaal toe de 0-2 op zijn schoen, maar tot een tweede Gasselse treffer kwam het niet. Daardoor bleef het in de bij vlagen hectische slotfase nog even erg spannend, maar de Gasselnaren gaven de verkregen voorsprong niet meer uit handen. Gassel 2 begon bijzonder slecht aan het uitduel tegen Constantia 4. Gevolg hiervan was dat de ploeg binnen twintig minuten op een 3-0 achterstand stond. Dankzij een doelpunt van Tim Jaspers was de marge bij de rust terug gebracht tot twee treffers. In de tweede helft een duidelijk beter voetballend Gassel 2. Dit leidde al vrij snel tot de aansluitingstreffer van Dirk Verbruggen. Ook waren er daarna een aantal kansen op de gelijkmaker, maar deze werden onbenut gelaten. Vlak voor tijd scoorde de formatie uit Wanroij de 4-2 en was het duel definitief gespeeld. Ook Gassel 3 moest de punten vandaag aan de tegenstander laten. Koploper Ravenstein 3 was op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 4-8 te sterk voor het derde elftal van de VV Gassel. Bij een 0-2 achterstand scoorde Bert Strik tegen, maar daarna waren het weer de gasten die uitliepen naar een 1-5 voorsprong. Bennie Arts zorgde vervolgens voor 2-5, waarna Ravenstein 3 weer een aantal aanvallen doeltreffend wist af te ronden. De Gasselnaren hadden pech dat tot driemaal toe een bal tegen de paal of lat ging, maar dankzij doelpunten van Willie Strik en Willie Thoonen kreeg de score uiteindelijk toch nog een wat draaglijker aanzicht. Gassel 4 boekte op eigen veld een fraaie 2-1 overwinning tegen het hoog geklasseerde UDI '19/Beter Bed 11. Bij de rust stond het 1-0 in het voordeel van de Gasselse formatie door een treffer van Marc Peters. Op aangeven van Janick de Kleijn scoorde Bart Meijer na zo'n kwartier in de tweede helft de 2-0. Even later was Janick de Kleijn zelf ook succesvol, maar zijn treffer werd terecht afgekeurd vanwege buitenspel. Tien minuten voor tijd scoorden de gasten uit Uden de aansluitingstreffer. Dit was het begin van een hectische slotfase waarin tot tweemaal toe een speler van UDI '19 met rood van het veld werd gestuurd. In de 2-1 stand kwam echter geen verandering meer. De speelsters van Gassel dames 1 hoefden deze wedstrijdronde niet in actie te komen. Hun uitduel tegen Festilent/Morgenzon dames 2 werd uitgesteld vanwege een sterfgeval bij de Zeelandse vereniging.

Gassel A1, D1 en E2 starten voorjaarscompetitie 2006 met zege
  |  zaterdag 11 februari 2006  |

Gassel A1, Gassel D1 en Gassel E2 zijn de voorjaarscompetitie 2006 begonnen met een fraaie uitoverwinning. De A-junioren boekten in Oploo een 1-2 zege tegen Excellent A1. Bij de rust stonden de Gasselnaren nog op een 1-0 achterstand, maar in de tweede helft werd een en ander alsnog rechtgezet. Het was Twan Broersma die uit een corner van Niels Driessen de gelijkmaker tegen de touwen kopte. De 1-1 tussenstand leek ook de eindstand te gaan worden, maar een minuut of zeven voor tijd sloeg de met een prima inzet spelende Gasselse formatie alsnog keihard toe. Na een mooie aanval over rechts ging Twan Broersma goed door en zorgde hij met zijn tweede treffer van de middag voor de 1-2 voorsprong. In de blessuretijd werd het nog wel even hectisch voor het Gasselse doel, maar de Gasselnaren gaven de verkregen voorsprong niet meer uit handen. Ook Gassel D1 kan terugkijken op een prima eerste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie 2006. Dankzij een uitstekende teamprestatie werd Hapse Boys D2 in Haps met 2-4 verslagen. De in de spits geposteerde Jeroen Albers opende met een mooie treffer de score. Vervolgens lukte het Youri Arts om Gasselse voorsprong te vergroten tot twee doelpunten. In de slotminuut van de eerste helft wist de thuisploeg tegen te scoren, waardoor het duel een 1-2 ruststand kende. In de tweede helft was het opnieuw Youri Arts die scoorde en daarmee zijn naam als goaltjesdief weer alle eer aan deed. Zo'n vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Hapse Boys D2 de spanning weer terug in de wedstrijd door de aansluitingstreffer te scoren. Even later was de thuisploeg ook dichtbij de 3-3, maar met een prachtige katachtige reflex behoedde keeper Dirk Klein Gunnewiek zijn ploeg voor een derde tegentreffer. In de hierop volgende tegenaanval wist Youri Arts met een vierde Gasselse treffer de wedstrijd definitief te beslissen. Gassel E2 was vandaag in Schaijk met 0-1 te sterk voor DAW E7. In een spannende wedstrijd bleef het lange tijd 0-0, maar uiteindelijk was het Luuk van der Loop die zich matchwinner mocht noemen. De overige jeugdteams van de VV Gassel waren deze zaterdag helaas wat minder succesvol. Gassel C1 moest volgens de technische staf duidelijk nog even wennen aan de hogere klasse waarin de ploeg is ingedeeld. Men speelde niet alleen te slordig waardoor nogal eens onnodig balverlies werd geleden, ook werden zeker drie open kansen onbenut gelaten. Tegenstander Toxandria C1 uit Rijkevoort had duidelijk minder moeite met scoren en won hierdoor uiteindelijk met 4-0 van Gassel C1. Gassel E1 liet het met name in de eerste helft van het uitduel tegen SES E2 wat afweten, waardoor de ploeg bij de rust met 2-0 achter stond. In de tweede helft werd er wel goed gewerkt door de Gasselse spelers en werden ook twee doelpunten gemaakt. Omdat ook de Langenboomse formatie in de tweede helft nog eenmaal wist te scoren, bleven de drie punten in Langenboom. De Gasselse doelpunten werden gescoord door Kevin Arts en Jesse van Spijk. Ook Gassel F1 en Gassel F2 moesten de punten aan de tegenstander laten. De F1 ging in Boxmeer met 5-1 onderuit tegen Olympia '18 F4 en de F2 moest in Sint-Antonius met 3-1 haar meerdere erkennen in DSV F6. Maker van de Gasselse treffer was Ward Peeters.

Komend weekend weer volop interessante competitieduels
  |  vrijdag 10 februari 2006  |

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten dan zal er, voor het eerst sinds lange tijd, dit weekend weer eens een nagenoeg compleet competitieprogramma afgewerkt kunnen worden. Voor de jeugdteams van de VV Gassel betekent dit dat ze dan eindelijk de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie 2006 zouden kunnen gaan spelen. Tot op heden werden alle gepland staande wedstrijden afgelast. Alle jeugdelftallen moeten tijdens deze speelronde overigens aantreden op vreemde bodem. Zo wacht voor Gassel A1 komende zaterdag het uitduel tegen Excellent A1. De ploeg uit Oploo heeft tot nu toe al wel één wedstrijd voor de voorjaarscompetitie 2006 kunnen spelen. De betreffende wedstrijd werd door Excellent A1 overtuigend met 6-1 gewonnen, dus de Gasselnaren zullen flink aan de bak moeten. Gassel C1 moet het gaan opnemen tegen het Rijkevoortse Toxandria C1. De Gasselse formatie is ten opzichte van de najaarscompetitie 2005 in een hogere klasse ingedeeld, dus de grote vraag is natuurlijk hoe de Gasselnaren het in deze klasse zullen gaan doen. De D1 van de VV Gassel dient zaterdag 11 februari 2006 af te reizen naar Haps voor het duel tegen Hapse Boys D2. De beide ploegen hebben dit seizoen nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. Gassel E1 treft deze speelronde wel een bekende tegenstander. In Langenboom moet namelijk worden aangetreden tegen SES E2. Tijdens de najaarscompetitie 2005 eindigde het duel tussen de beide formaties in een 3-3 gelijkspel. Ook Gassel E2 en Gassel F1 spelen komende zaterdag tegen een team dat ze eerder dit seizoen al een keer zijn tegengekomen. De E2 speelt in Schaijk tegen DAW E7 en de F1 stuit in Boxmeer op Olympia '18 F4. De voorgaande confrontaties leverden voor de VV Gassel wisselend succes op. De E2 won wel weliswaar met 2-0 van DAW E7, maar de F1 ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen de formatie uit Boxmeer. Voor Gassel F2 tenslotte wacht het uitduel tegen DSV F6 uit Sint-Antonius. Ook bij de senioren staan deze speelronde een aantal interessante competitieduels op het programma. Gassel 1 moet het in Heijen gaan opnemen tegen het op een derde plaats staande Heijen 1. Het zal voor de Gasselnaren ongetwijfeld een zware klus gaan worden om een goed resultaat te behalen. Niet alleen staat de thuisploeg een stuk hoger op de ranglijst, ook de thuiswedstrijd eerder dit seizoen ging met 1-3 verloren. Ook Gassel 3 en Gassel 4 stuiten komende zondag op een hoog geklasseerde tegenstander. Voor beide teams geldt echter wel dat ze mogen aantreden op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Het derde elftal speelt om 10:00 uur tegen koploper Ravenstein 3 en het vierde elftal treft om 12:00 uur het Udense UDI '19/Beter Bed 11. De eerder dit seizoen afgewerkte uitwedstrijd ging voor zowel Gassel 3 als Gassel 4 ruim verloren, dus de Gasselse winstkansen zijn op papier in elk geval niet al te groot. Gassel 2 tenslotte moet het deze wedstrijdronde in Wanroij gaan opnemen tegen Constantia 4. Op eigen veld wisten de Gasselnaren een fraaie 4-1 overwinning te behalen en ook de huidige stand van de reserve 5e klasse 521 spreekt in het voordeel van het tweede elftal. De thuisploeg zal de drie punten echter zeker niet kado doen. Zoals al eerder gemeld hebben de Gasselse dames dit weekend vrijaf omdat hun uitwedstrijd tegen Festilent/Morgenzon dames 2 is uitgesteld.

Wedstrijd Festilent dames 2 - Gassel dames 1 uitgesteld
  |  donderdag 09 februari 2006  |

Het dameselftal van de VV Gassel hoeft zondag 12 februari a.s. niet naar Zeeland af te reizen voor het competitieduel tegen Festilent/Morgenzon dames 2. Reden voor het niet doorgaan van de wedstrijd is een sterfgeval bij de club uit Zeeland. Een nieuwe speeldatum is op dit moment nog niet bekend.

Oefenwedstrijd Gassel 1 - NEC A2 niet gespeeld

De voor donderdagavond 09 februari 2006 op het programma staande oefenwedstrijd van Gassel 1 tegen NEC A2 is niet gespeeld omdat alleen de Gasselnaren op het Gasselse sportpark "de Oude Kamp" aanwezig waren. De tegenstander uit Nijmegen bleek in geen velden of wegen te bekennen. De contactpersoon van de Nijmeegse formatie had volgens eigen zeggen al in een eerder stadium afgebeld.

Opnieuw afgehele afgelasting competitievoetbal door KNVB
  |  vrijdag 03 februari 2006  |

Voor de tweede week op rij zal sprake zijn van een weekend zonder competitievoetbal voor de Gasselse teams. Deze vrijdagmiddag heeft de KNVB in het district Zuid II namelijk het complete wedstrijdprogramma voor dit weekend afgelast. Gezien de weersomstandigheden van de afgelopen tijd is deze algehele afgelasting uiteraard niet bepaald verrassend te noemen. De afgelasting betekent voor Gassel A1 en Gassel C1 overigens wel dat zij ook na drie wedstrijdrondes in de voorjaarscompetitie 2006 nog altijd geen duel hebben gespeeld. Voor de pupillenteams van de VV Gassel zou de voorjaarscompetitie 2006 komende zaterdag van start gaan. De afgelasting betekent verder dat de KNVB voor de vierde keer op zoek kan naar een nieuwe speeldatum voor de inhaalwedstrijden Gassel 1 - VCA 1 en Gassel 4 - De Willy's 3. De andere twee seniorenelftallen en ook het dameselftal waren dit weekend sowieso al vrijgesteld van competitieverplichtingen. Wanneer de dit weekend afgelaste duels moeten worden ingehaald is momenteel nog niet bekend. Voor de spelers van de selectie is er komende zondag geen training.

Ingelaste oefenwedstrijd tegen NEC A2 voor Gassel 1

Ter voorbereiding op de hervatting van de competitie zal Gassel 1 op donderdag 09 februari 2006 een oefenwedstrijd spelen tegen NEC A2. Het duel tegen de formatie uit Nijmegen wordt gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De aftrap staat gepland voor 20:00 uur. Uiteraard is het doorgaan van deze oefenwedstrijd afhankelijk van de weersomstandigheden en de daarmee nauw verband houdende gesteldheid van de velden.