Februari 2007

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand februari 2007. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Op donderdag 01 maart 2007 weer ouderwetse snerttraining
  |  woensdag 28 februari 2007  |

Op veler verzoek organiseert VV Gassel ook dit jaar weer tijdens de winterstop een ouderwetse snerttraining. De snerttraining met medewerking van Mentale Thé and "his famous soeppan", zal dit jaar worden gehouden op donderdag 01 maart 007. Dit betekent dus eerst lekker trainen en daarna in de kantine genieten van een (gratis) kop heerlijke, zelfgemaakte, echte Gasselse snert! Het aanvangstijdstip van de snerttraining wijkt niet af van dat van een normale training. Voor het dameselftal start de training dus om 19:45 uur, voor de selectie en voor de overige senioren en andere liefhebbers om 20:00 uur.

Gassel 3 wint met moeite inhaalduel tegen de hekkensluiter
  |  zondag 25 februari 2007  |

Gassel 3 heeft op deze laatste zondag van februari 2007 de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Juliana Mill winnend afgesloten. Op het steeds modderiger en slechter wordend veld twee van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd het uiteindelijk 4-2. De Gasselnaren maakten het zichzelf onnodig moeilijk door in de eerste helft te veel kansen onbenut te laten en wat te gemakkelijk twee goals weg te geven. Al vroeg in de wedstrijd kwam de Gasselse formatie via Maurice Willems op een 1-0 voorsprong. Een tiental minuten later stond het 2-0 nadat Ronnie Derks uit een afgeslagen corner de bal alsnog binnen schoot. De derde Gasselse treffer kwam op naam van Bert Strik. Hij reageerde attent nadat de Millse doelman een schot van afstand van Niels Driessen niet klemvast kon houden. Nadat de gasten uit een counter de achterstand al wat hadden weten te verkleinen, was het vlak voor de rust opnieuw Juliana Mill dat scoorde. De tweede helft verliep nogal rommelig. Echt grote kansen bleven dan ook uit. Die keren dat de bezoekers gevaarlijk dreigden te worden, greep gelegenheidsdoelman Silvo Lemmers koelbloedig in. Een klein kwartier voor het einde van de officiële speeltijd schoot Bennie Arts de 4-2 tegen de touwen en was de Gasselse zege veilig gesteld.

Komende dinsdag oefenwedstrijd Gassel 1 tegen Estria 1

Ter voorbereiding op de hervatting van de competitie speelt Gassel 1 op dinsdag 27 februari 2007 een oefenwedstrijd tegen gemeentegenoot Estria 1 uit Escharen. Plaats van handeling is sportpark "de Oude Kamp" in Gassel en de aftrap staat gepland voor 20:00 uur.

Ruime zege Gassel A1 in inhaalduel tegen Hapse Boys A2
  |  zaterdag 24 februari 2007  |

Gassel A1 heeft deze zaterdag een fraai inhaalzege weten te behalen tegen Hapse Boys A2. In Haps werd het 0-4. Het was Thijs van der Donk die de Gasselse formatie in de eerste helft op een 0-1 voorsprong zette. Ook de tweede treffer werd gescoord door Thijs van der Donk. Nog voor het einde van de eerste helft was de onvervalste hattrick van Thijs van der Donk een feit en stond het 0-3 voor de Gasselse formatie. Ook na de rust wisten de Gasselnaren nog een keer te scoren. Ditmaal was het Nord Strik die voor de Gasselse treffer zorgde. De moeite van het vermelden waard was verder het goede spel van een aantal spelers van Gassel C1 en de prima inzet van de gehele ploeg. Ook Gassel E2 moest vandaag voor een inhaalwedstrijd in actie komen. Helaas lukte het de Gasselnaren niet om een positief resultaat te behalen. In Beugen bleek VIOS E3 een maatje te groot want het werd uiteindelijk 9-0 voor de thuisploeg.

Komend weekend beperkt inhaalprogramma Gasselse teams
  |  vrijdag 23 februari 2007  |

De meeste elftallen van de VV Gassel hebben komend weekend vrijaf. Voor zowel de jeugd als de senioren en dames is door de KNVB in het district Zuid II namelijk een inhaalspeeldag ingelast. Dit heeft tot gevolg dat op zaterdag 24 februari a.s. alleen Gassel A1 en Gassel E2 in actie moeten komen. Voor zondag 25 februari 2007 staat alleen voor Gassel 3 een inhaalduel op de agenda. De A-junioren moeten het in Haps gaan opnemen tegen Hapse Boys A2. Winstkansen voor de Gasselse formatie zijn zeker aanwezig want in december 2006 wist Gassel A1 een oefenwedstrijd tegen deze Hapse formatie vrij overtuigend te winnen. Gassel E2 wacht een bezoek aan Beugen voor het uitduel tegen VIOS E3. De thuisploeg is de competitie gestart met een overtuigende 7-4 overwinning, terwijl de Gasselnaren in hun eerste duel een 2-6 nederlaag moesten incasseren. Gassel 3 mag komende zondag aantreden op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Tegenstander voor de Gasselse formatie is Juliana Mill 6 dat momenteel op een laatste plaats staat met één punt uit veertien gespeelde wedstrijden. Het derde elftal doet het met 22 punten uit elf duels tot dusver dus aanzienlijk beter. Of dit ook een garantie is voor de drie punten zal zondag blijken.

Inhaalduel Heijen D2 - Gassel D1 verplaatst naar woensdag

De spelers van Gassel D1 hoeven komende zaterdag niet in actie te komen. Aanvankelijk stond voor zaterdag 24 februari 2007 het inhaalduel tegen Heijen D2 op het programma, maar in overleg is besloten om dit duel te verplaatsen. De nieuwe speeldatum is woensdag 28 februari 2007. De aanvangstijd is 19:00 uur en het vertrek uit Gassel is om 18:00 uur.

Ook oefenwedstrijd Estria 1 - Gassel 1 afgelast
  |  zondag 11 februari 2007  |

Zoals gezien de weersomstandigheden te verwachten viel, is de voor deze zondag op het programma staande oefenwedstrijd van Gassel 1 tegen Estria 1 afgelast. De velden op het sportpark in Escharen zijn onbespeelbaar. Zaterdagavond al was de inhaalthuiswedstrijd van Gassel 4 tegen Vianen Vooruit 5 van het programma geschrapt.

Alle competitieduels jeugdteams VV Gassel door KNVB afgelast
  |  vrijdag 09 februari 2007  |

De jeugdspelers van de VV Gassel kunnen zaterdag 11 februari a.s. hun voetbalschoenen in de kast laten staan. De KNVB in het district Zuid II heeft namelijk alle op het programma staande competitiewedstrijden voor zaterdag 11 februari 2007 afgelast. Wanneer de afgelaste wedstrijden moeten worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend.

Komend weekend bijna alleen uitduels voor Gassels teams

Net als vorig weekend is ook komende zondag sprake van een zeer beperkt competitieprogramma voor de Gasselse senioren en dames. Alleen de spelers van Gassel 4 moeten voor een inhaalduel in actie komen. De Gasselnaren krijgen op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel bezoek van Vianen Vooruit 5. Hoewel de Vianense formatie slechts twee plaatsen lager staat op de ranglijst is het verschil van twaalf verliespunten tussen beide ploegen toch aanzienlijk. Voor Gassel 1 wacht zondag a.s. opnieuw een oefenduel. Ditmaal gaan de Gasselnaren het in Escharen opnemen tegen gemeentegenoot Estria 1. De aftrap van dit duel is om 12:00 uur. De jeugdteams van de VV Gassel komen zaterdag 10 februari 2007 volop in actie. Alleen Gassel E2 heeft deze wedstrijdronde vrijaf. Wel zal het rustig blijven op het Gasselse sportpark want er staan uitsluitend uitwedstrijden op de agenda. Zo moet Gassel A1 het in Sint-Antonius gaan opnemen tegen DSV A2. Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijd van deze najaarscompetitie 2007 en zullen er dus op gebrand zijn om nu wel een goed resultaat te behalen. De C1 stuit deze speelronde op SIOL C1. De Gasselnaren kunnen hun borst natmaken want de Katwijkse formatie wist vorige week met maar liefst 9-3 te winnen van JVC Cuijk C3. Voor Gassel D1 wacht komende zaterdag het uitduel tegen JVC Cuijk D4. Net als de D1 wist ook de thuisploeg de eerste wedstrijd winnend af te sluiten. De uitwedstrijd van Gassel E1 tegen UDI '19/Beter Bed E3 kan toch wel worden bestempeld als een heuse topper. De nog zonder puntverlies zijnde Gasselse formatie moet het namelijk in Uden opnemen tegen de nog ongeslagen koploper. Gassel F1 lijkt in elk geval op papier een zware uitwedstrijd voor de boeg te hebben. De Gasselnaren moeten namelijk afreizen naar Boxmeer voor het treffen met Olympia '18 F3. De Boxmeerse formatie wist in haar eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie 2007 met maar liefst 11-0 te winnen van SIOL F1 terwijl de F1 van VV Gassel na twee gespeelde duels nog puntloos is. Gassel F2 tenslotte heeft zaterdag 11 februari 2007 zeker kansen om de eerste overwinning van vorige week een passend vervolg te geven. De Gasselse formatie speelt namelijk in Sambeek tegen de plaatselijke F4 die door een 1-8 nederlaag op de eerste speeldag momenteel op een laatste plaats staat. Of alle op het programma staande duels ook daadwerkelijk allemaal gespeeld kunnen worden, is nog maar de vraag. De velden zijn door de weersomstandigheden van de laatste dagen nu niet bepaald in goede staat en bovendien wordt er voor zaterdag en zondag nog behoorlijk wat neerslag voorspeld.

Gassel 3 verliest inhaalthuiswedstrijd tegen Milsbeek 5
  |  zondag 04 februari 2007  |

Gassel 3 is er deze zondag niet in geslaagd om de inhaalwedstrijd tegen Milsbeek 5 in winst om te zetten. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd het 0-2. De Gasselse formatie kreeg wel kansen, maar het lukte de ploeg niet om tot scoren te komen. Voor Gassel 1 stond vandaag een oefenwedstrijd tegen Achilles Reek 1 op het programma. In Reek werd het 1-0 voor de thuisploeg dankzij een benutte penalty in de slotminuut. De nederlaag was niet nodig geweest, maar de niet compleet zijnde Gasselse formatie was te slordig in de afwerking. Succes in een oefenwedstrijd was er vandaag wel voor Gassel 2. Het tweede elftal van de VV Gassel won op eigen veld met 3-1 van Achilles Reek 2. Het was Ruud de Kleijn die de Gasselnaren op een 1-0 voorsprong zette. Na een mooie Gasselse aanval speelde Dirk Verbruggen in op Tim Jaspers. Deze legde prima af op Rob Roefs die vervolgens doeltreffend afrondde. Wat later in de wedstrijd mocht Jeroen van Vijfeijken vanaf elf meter aanleggen voor de 3-0. Het lukte hem echter niet om de bal binnen te schieten, maar in de rebound zorgde Niels Driessen alsnog voor de derde Gasselse treffer. Uiteindelijk werd het uit een counter nog 3-1. Gassel 4 en Gassel dames 1 hoefden vandaag niet in actie te komen.

Gassel F2 boekt eerste zege dit seizoen, ook winst D1 en E1
  |  zaterdag 03 februari 2007  |

Zaterdag 03 februari 2007 zal de geschiedenisboeken van de VV Gassel ingaan als een heuglijke dag voor Gassel F2. Het jongste jeugdteam wist vandaag namelijk niet alleen het eerste doelpunt van dit seizoen te scoren, maar gelijk ook voor de eerste keer dit seizoen een wedstrijd te winnen. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd OKSV F2 met 2-1 verslagen. Het in grote getale aanwezige thuispubliek kreeg een leuke en sportieve wedstrijd te zien. Na een 0-0 ruststand waren het in de tweede helft de gasten uit Overlangel die de score openden. De Gasselnaren lieten het er echter niet bij zitten en vanuit een moeilijke hoek schoot Cas van Houtum de gelijkmaker tegen de touwen. De Gasselse formatie ging goed door en gaandeweg de tweede helft kwamen er kansen op een tweede doelpunt. Uiteindelijk was het Anouk van Thiel die de feestvreugde compleet maakte door een tweede en tevens winnende treffer te scoren. De leden van de technische staf van Gassel F2 waren uiteraard zeer tevreden met het behaalde resultaat en gaven een groot compliment aan het hele team voor de getoonde inzet. Niet alleen de F2, maar ook Gassel D1 en Gassel E1 wisten deze speeldag de drie punten in Gassel te houden. De D1 won vrij gemakkelijk met 4-1 van Milsbeek D1. Het was Demi Verheugen die voor een 1-0 voorsprong zorgde. Vervolgens werd het 2-0 door wederom een doelpunt van Demi Verheugen. Toen ze wat later in de wedstrijd ook de 3-0 scoorde, was de hattrick compleet. Via Jesse van Spijk werd de voorsprong uitgebouwd tot 4-0. Pas in de slotminuut lukte het de Milsbeeke formatie om via de strafschopstip wat terug te doen. Al met al had de score nog wel wat hoger kunnen uitvallen, maar het bleef bij vier Gasselse doelpunten. Voor Gassel E1 stond deze zaterdag de gemeentelijke derby tegen Estria E2 op het programma. Net als in de najaarscompetitie 2006 was het ook nu weer de Gasselse formatie die na een spannend duel als winnaar uit de bus kwam. De Gasselnaren kenden een bliksemstart want al in de eerste minuut scoorde Joris van Bommel de 1-0. De gasten uit Escharen kwamen echter sterk terug en nog voor de rust was de stand weer in evenwicht. Ook in de tweede helft had Estria E2 aanvankelijk een overwicht, maar in het laatste kwartier kregen de Gasselnaren duidelijk de overhand. Dit leidde uiteindelijk ook tot een tweede Gasselse treffer. Met een fraai schot van afstand lukte het Remco van der Heijden om de doelman te passeren. De verkregen 2-1 voorsprong, werd vervolgens op geroutineerde wijze tot het laatste fluitsignaal vast gehouden. Gassel C1 kwam in de thuiswedstrijd tegen DSV C3 veelvuldig onder druk te staan, maar wist uiteindelijk toch een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen. Via Jeroen Albers kwamen de Gasselnaren op voorsprong, echter nog voor het einde van de eerste helft wisten de gasten uit Sint-Antonius de gelijkmaker te scoren. Na de rust lukte het de C1 om uit één van de weinige kansen opnieuw op voorsprong te komen. Doelpuntenmaker was ditmaal Harrij Gerrits. Zo'n tien minuten voor tijd werd het 2-2 en daar bleef het ook bij. Gassel A1 speelde een goede wedstrijd tegen HBV A1, maar verloor uiteindelijk toch met 0-1. Na een 0-1 achterstand bij de rust, ging de Gasselse formatie in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker. Dit leidde ook tot een aantal grote kansen. Zo zette Rik Verbruggen met een fraaie dieptepass Thijs van der Donk alleen voor de keeper, maar deze schoot vervolgens net naast. Ook een inzet van Nord Strik had een beter lot verdiend. In de slotfase waren er nog een aantal gevaarlijke situaties voor het Beerse doel, maar een Gassels doelpunt bleef uit. Ook Gassel E2 en Gassel F1 verloren hun thuiswedstrijd. De E2 moest op eigen veld met 2-6 haar meerdere erkennen in Olympia '18 E5. Hoewel de Gasselnaren zeker niet slecht speelden, was de tegenstander uit Boxmeer gewoon net wat beter. Opvallend was dat de twee Gasselse doelpunten bijna identiek waren. Beide keren ging het om een scherp indraaiende corner van Bart van Spijk die uiteindelijk door de Boxmeerse doelman in het doel werd gestompt. Gassel F1 ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen Milsbeek F1.

Komend weekend naast competitiewedstrijden ook oefenduels
  |  vrijdag 02 februari 2007  |

Gezien de huidige weersomstandigheden is het nagenoeg zeker dat Gassel A1, Gassel C1, Gassel D1, Gassel E1 en Gassel E2 komende zaterdag hun eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie 2007 kunnen gaan spelen. De spelers van Gassel F1 en Gassel F2 kwamen vorige week al in actie voor hun eerste duel. Voor alle Gasselse jeugdteams staat deze wedstrijdronde een thuiswedstrijd op de agenda. De A-junioren van de VV Gassel moeten het gaan opnemen tegen HBV A1. De Beerse formatie is voor de Gasselnaren geen onbekende, want ook in de najaarscompetitie 2006 troffen beide ploegen elkaar. In Beers werd het toen 2-1 voor de thuisploeg, dus de spelers van Gassel A1 zullen er ongetwijfeld op gebrand zijn om revanche te nemen. Voor Gassel C1 staat het thuisduel tegen DSV C3 uit Sint-Antonius. Omdat beide ploegen dit seizoen nog niet tegen elkaar hebben gespeeld, valt nauwelijks te zeggen wie favoriet is voor de drie punten. Ook Gassel D1 treft met Milsbeek D1 een onbekende tegenstander. Voor Gassel E1 wacht de gemeentelijke derby tegen Estria E2. Eerder dit seizoen, in de najaarscompetitie 2006, waren de Gasselnaren op eigen veld met 2-0 te sterk voor de formatie uit Escharen. De E2 van de VV Gassel krijgt zaterdag 03 februari a.s. bezoek van Olympia ’18 E5 uit Boxmeer. De beide 7-zeventallen startten de voorjaarscompetitie 2007 vorige week zaterdag met een uitnederlaag. Deze zaterdag mag men voor eigen publiek gaan proberen om zich te revancheren voor deze valse start. Kansen op de eerste overwinning zijn er zeker voor Gassel F1 want van tegenstander Milsbeek F1 werd in de najaarscompetitie 2006 nog met 0-1 gewonnen. De F2 wacht het treffen met OKSV F2 uit Overlangel. Bij de senioren en dames is wederom sprake van een inhaalzondag. Dit heeft tot gevolg dat er alleen voor Gassel 3 een competitiewedstrijd op het programma staat. De Gasselnaren mogen het op het eigen vertrouwde sportpark “de Oude Kamp” te Gassel gaan opnemen tegen Milsbeek 5. Beide formaties hebben momenteel 22 punten, maar het derde elftal heeft drie wedstrijden minder gespeeld. Naast dit inhaalduel van Gassel 3 staan er op zondag 04 februari 2007 nog een tweetal oefenwedstrijden gepland. Zowel Gassel 1 als Gassel 2 oefent tegen Achilles Reek. Het eerste elftal speelt om 12:00 uur in Reek tegen Achilles Reek 1. Op hetzelfde tijdstip beginnen ook de tweede elftallen aan hun oefenwedstrijd, met dit verschil dat het duel Gassel 2 - Achilles Reek 2 wordt gespeeld op de thuishaven van VV Gassel.

Nieuwe speeldatum afgelaste wedstrijden jeugd VV Gassel
  |  donderdag 01 februari 2007  |

Door de KNVB in het district Zuid II is inmiddels een nieuwe speeldatum bekend gemaakt voor een aantal afgelaste wedstrijden van Gasselse jeugdteams. Het betreft de wedstrijden Hapse Boys A2 - Gassel A1, Heijden D2 - Gassel D1 en VIOS E3 - Gassel E2 die afgelopen zaterdag werden afgelast. De nieuwe speeldatum voor deze drie duels is zaterdag 24 februari 2007.