Februari 2012

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand februari 2012. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Gassel 2 verliest inhaalwedstrijd, oefenzege voor Gassel 1
  |  zondag 26 februari 2012  |

Gassel 2 is er vandaag niet in geslaagd om punten af te snoepen van het hoger geklasseerde FC Uden 3. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd de inhaalwedstrijd met 0-2 verloren. De Gasselse formatie speelde een aardige wedstrijd en iedereen werkte keihard voor een goed resultaat. In de eerste helft bleven doelpunten uit. Na de rust kwamen de bezoekers uit Uden via een fraaie treffer op een 0-1 voorsprong. Na een lobje over een Gasselse verdediger werd de bal in de kruising van de verre hoek geknald. De Gasselnaren probeerden daarna wel om de achterstand ongedaan te maken, maar naarmate de wedstrijd vorderde vloeiden de krachten meer en meer weg. Toen FC Uden 3 wat later in de tweede helft de 0-2 had weten te scoren, was het sportieve duel beslist. Gassel 1 en Gassel dames 1 kwamen deze zondag ook in actie. Ter voorbereiding op de hervatting van de competitie komende zondag werd er geoefend tegen respectievelijk FC de Rakt 1 uit Uden en De Zwaluw dames 1 uit Oeffelt. Het eerste elftal wist uiteindelijk een 4-3 zege te behalen. Nadat de gasten uit Uden de score hadden geopend, zorgde Paul Cornelissen voor de gelijkmaker. Na een goede actie schoot hij de bal vanaf de rand zestien strak onderin de hoek. Nog voor het einde van de eerste helft stond het 2-1 voor Gassel 1. Bart Loeffen speelde Ramon van der Venne aan, die vervolgens Paul Barten diep stuurde. Zijn voorzet werd door Bart Loeffen binnen geschoten. De Gasselnaren begonnen nogal slap aan de tweede helft. FC de Rakt 1 profiteerde van een onoplettenheid in de Gasselse defensie waardoor het 2-2 werd. Een aantal minuten later was het opnieuw raak voor de bezoekers. De thuisploeg schakelde daarna een tandje bij en uit een corner maakte Paul Cornelissen er 3-3 van. De Gasselse formatie ging goed door en via een keurig binnen geschoten strafschop zorgde Sander Verhallen voor de winnende vierde treffer. Het dameselftal moest genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel. Na een steekpass van Karen Paters schoot Janneke Raemakers de openingstreffer tegen de touwen. Gassel dames 1 kwam vervolgens op een 2-0 voorsprong. Opnieuw was het Janneke Raemakers die scoorde en Karen Paters die de assist verzorgde. De dames uit Oeffelt gaven zich echter nog niet gewonnen en wisten de 2-0 stand om te buigen in 2-3. Het Gasselse dameselftal wilde het thuispubliek niet teleurstellen en ging op jacht naar de gelijkmaker. Deze zou er uiteindelijk ook komen. Karen Paters legde de bal terug op Kim Oppers die vervolgens de Oeffeltse keepster kansloos liet. Voor Gassel 3 stond er vandaag geen wedstrijd op het programma.

Geslaagde en drukbezochte jaarlijkse vrijwilligersavond

Afgelopen vrijdagavond vond in de kantine van VV Gassel de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Het werd ook dit jaar weer een gezellige happening. Naast drankjes was er een lekker en prima verzorgd buffet van De Brouwketel. Verder werden de ruim honderd aanwezigen getrakteerd op een stukje cabaret. Tijdens de vrijwilligersavond werd oud-voorzitter Cor van Boekel bedankt voor zijn jarenlange inzet voor de club. Op onderstaande foto van Arie Derks is te zien hoe hij uit handen van de nieuwe voorzitter Jos van der Heijden een een fraai aandenken kreeg.

Aandenken voor oud-voorzitter Cor van Boekel

Gassel C2 hervat competitie met mooie thuisoverwinning
  |  zaterdag 25 februari 2012  |

Gassel C2 heeft de voorjaarscompetitie 2012 uitstekend hervat. Deze zaterdag werd namelijk de inhaalthuiswedstrijd tegen DSV C2 met 2-1 gewonnen. De eerste helft verliep een beetje rommelig. De Gasselnaren zetten vroeg druk op defensie van de bezoekers en deze strijdwijze leverde al vrij snel succes op. Hans van Houtum onderschepte de bal op het middenveld en doordat de andere aanvallers goed ruimte maakten kon hij zo doorstomen richting de keeper en het doeltreffend afronden. Wat later in de eerste helft kwam de formatie uit Sint-Anthonis op 1-1. Men profiteerde optimaal van het niet goed op elkaar aansluiten van de Gasselse linies. Gelegenheidsdoelman Kevin Siroen keepte een goede wedstrijd, maar kon de gelijkmaker niet voorkomen. Ongeveer halverwege de tweede helft kwam Gassel C2 echt goed in haar spel en kwamen er ook volop kansen. Max van Swam was met een kopbal dichtbij de 2-1, maar de DSV-doelman voorkwam dit. Een aantal minuten later werd het toch 2-1. Koen Ariëns nam een afgeslagen corner ineens op zijn slof en de bal vloog fraai tegen de touwen. Ondanks dat er nog enkele Gasselse spelers geblesseerd uitvielen, kwam de 2-1 voorsprong in de resterende minuten niet meer in gevaar. Al met al een mooie overwinning. De overige jeugdteams kwamen vandaag niet in actie.

Gassel 1 en Gassel dames 1 verliezen oefenthuiswedstrijd
  |  vrijdag 24 februari 2012  |

Voor Gassel 1 en Gassel dames 1 stond afgelopen donderdagavond een oefenwedstrijd op het programma. Een succesvolle avond werd het niet want beide formaties moesten een thuisnederlaag incasseren. Het eerste elftal ging met 2-3 onderuit tegen zesdeklasser SC st Hubert 1. De Gasselnaren wisten de score nog wel te openen. Na de gelijkmaker van de bezoekers kwam de thuisploeg andermaal op voorsprong. De formatie uit Sint-Hubert scoorde in het resterende deel van de wedstrijd echter nog zowel de 2-2 als de 2-3. Sjoerd Driessen en Joris van Raaij waren de doelpuntenmakers aan Gasselse zijde. Het dameselftal van de VV Gassel verloor op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 2-4 van Hapse Boys dames 1. Nadat de Hapse dames de score hadden geopend zorgde Janneke Raemakers voor de gelijkmaker. Na een hoge bal van Kim Oppers over de verdediging rondde ze het doeltreffend af. Nog voor het einde van de eerste helft stonden de bezoeksters op een 1-2 voorsprong. Bij een 1-3 tussenstand zorgde Sanne Hendriks na een steekpass van Martine Hendriks voor de aansluitingstreffer. De Gasselse dames probeerden het daarna nog wel, maar de gelijkmaker bleef uit. Hapse Boys dames 1 wist nog een vierde treffer te scoren en daarmee het oefenduel definitief te beslissen. Komende zondag komen Gassel 1 en Gassel dames 1 opnieuw in actie voor een oefenduel.

Gassel C2 komende zaterdag in actie voor inhaalwedstrijd
  |  dinsdag 21 februari 2012  |

Als enige jeugdteam van de VV Gassel moet Gassel C2 komende zaterdag aantreden voor een inhaalwedstrijd. De Gasselnaren krijgen bezoek van DSV C2 uit Sint-Anthonis. De aftrap is om 11:45 uur. Op zondag 26 februari 2012 speelt Gassel 2 op eigen veld een inhaalduel tegen FC Uden 3. Deze wedstrijd begint om 11:30 uur. Verder staan er voor komende zondag nog twee oefenwedstrijden op het programma. Om 10:00 uur neemt Gassel dames 1 het op tegen De Zwaluw dames 1 uit Oeffelt en om 13:00 uur trapt Gassel 1 af tegen FC de Rakt 1. Beide oefenduels worden afgewerkt op sportpark "de Oude Kamp" te Gassel.

Komende donderdag oefenduel voor Gassel 1 en dameselftal
  |  vrijdag 17 februari 2012  |

Voor zowel Gassel 1 als Gassel dames 1 is er op donderdagavond 23 februari 2012 een oefenwedstrijd ingelast. Het eerste elftal speelt op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen SC st Hubert 1. Het dameselftal krijgt bezoek van Hapse Boys dames 1. Beide oefenduels beginnen om 20:00 uur. Vanwege de oefenduels is er komende donderdagavond geen training voor de spelers van Gassel 2 en de overige senioren. De opstellingen zijn inmiddels te vinden op de opstellingenpagina van Gassel 1 en Gassel dames 1.

Op donderdagavond aangepaste trainingen, rest afgelast
  |  maandag 13 februari 2012  |

Hoewel de vorstperiode inmiddels achter de rug is, zijn de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel zeker nog niet vorstvrij. Om te voorkomen dat de velden kapot gelopen worden, zijn alle (reguliere) trainingen afgelast. Wel is er voor donderdagavond voor het dameselftal en de selectie + B-elftal een korte aangepaste training ingelast. Deze trainingen beginnen om 20:00 uur en zullen ongeveer een half uur tot een klein uurtje duren. De kantine zal vanaf omstreeks 20:30 uur geopend zijn.

Inhaalduel Constantia 4 - Gassel 2 op 26 februari 2012
  |  donderdag 09 februari 2012  |

Door de KNVB is de inmiddels bekend gemaakt dat het op 20 november 2011 uitgestelde uitduel van Gassel 2 tegen Constantia 4 moet worden ingehaald op zondag 26 februari 2012. De aftrap in Wanroij is om 11:00 uur. Aanvankelijk had de KNVB het inhaalduel Gassel 2 - FC Uden 3 op de agenda gezet voor zondag 26 februari a.s., maar daar is nu dus een streep doorgehaald. Wanneer de Gasselnaren dan wel moeten inhalen tegen de formatie uit Uden is op dit moment nog niet bekend.

Data jaarlijkse evenementen VV Gassel inmiddels bekend
  |  woensdag 08 februari 2012  |

Ook in 2012 zullen door de VV Gassel weer de bekende evenementen worden georganiseerd. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Inmiddels zijn ook alle data bekend, zodat u deze alvast in uw agenda kunt noteren. Op zondag 06 mei 2012 staat de jaarlijkse competitieafsluiting gepland. Een week later, op zondag 13 mei 2012, vindt op het Julianaplein in het centrum van Gassel het karttoernooi plaats. Vervolgens wordt op zondag 27 mei 2012 het GOK-toernooi gehouden. Aanvankelijk was hiervoor een andere datum gereserveerd, maar inmiddels heeft organisatie definitief gekozen voor de laatste zondag van mei. Ook het vierde weekend van juni 2012 moet u zeker vrij houden. Op zaterdag 23 juni 2012 staat namelijk de kennisquiz op het programma. Een dag later, op zondag 24 juni 2012, is de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" het strijdtoneel van het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi. Voor meer informatie over de evenementen en deelname kunt u contact opnemen met de organisatoren.

Ook komend weekend geen duels vanwege afgelasting KNVB
  |  maandag 06 februari 2012  |

Net als vorig weekend zullen er ook komend weekend geen competitiewedstrijden in het amateurvoetbal worden gespeeld. De KNVB heeft vandaag namelijk alle wedstrijden van zaterdag 11 februari en zondag 12 februari 2012 afgelast. Nieuwe speeldata zijn nog niet bekend. In het weekend van 18 en 19 februari 2012 zijn er ook geen wedstrijden vanwege de carnaval.

Gassel Mini F begint met uitduel tegen Hapse Boys Mini F
  |  zaterdag 04 februari 2012  |

Inmiddels is door de KNVB in het district Zuid II de indeling voor de Mini F bekend gemaakt. Voor de Mini F1 en Mini F2 van de VV Gassel staan er komend voorjaar onder meer wedstrijden op het programma tegen De Zwaluw Mini F3 en F4 uit Oeffelt, Vianen Vooruit Mini F1 en F2, Heijen Mini F1 en F2 en SV Milsbeek Mini F1 en F2. De eerste duels zijn op zaterdag 03 maart 2012. Gassel Mini F1 en Gassel Mini F2 spelen dan om 11:00 uur in Haps tegen respectievelijk Hapse Boys Mini F1 en Hapse Boys Mini F2. Een week later wacht het eerste optreden voor eigen publiek. Tegenstanders zijn dan RKOSV Achates Mini F1 en RKOSV Achates Mini F2. Het complete wedstrijdprogramma is te vinden op de programmapagina van Gassel Mini F.