NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Februari 2013


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand februari 2013. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Data jaarlijkse evenementen VV Gassel inmiddels bekend
  |  woensdag 27 februari 2013  |

Ook in 2013 zullen door de VV Gassel weer de bekende evenementen worden georganiseerd. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. Inmiddels zijn ook alle data bekend, zodat u deze alvast in uw agenda kunt noteren. Op zondag 05 mei 2013 staat de jaarlijkse competitieafsluiting gepland. Twee weken later, op zondag 19 mei 2013, vindt op het Julianaplein in het centrum van Gassel het karttoernooi plaats. Vervolgens wordt op zaterdag 01 juni 2013 het GOK-toernooi gehouden. Ook het vierde weekend van juni 2013 moet u zeker vrij houden. Op zaterdag 22 juni 2013 staat namelijk de kennisquiz op het programma. Een dag later, op zondag 23 juni 2013, is de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" het strijdtoneel van het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi. Voor meer informatie over de evenementen en deelname kunt u contact opnemen met de organisatoren.


Nieuwe speeldata gevonden voor onlangs afgelaste duels
  |  dinsdag 26 februari 2013  |

Door de KNVB zijn inmiddels nieuwe speeldata bekend gemaakt voor de afgelopen weekend afgelaste competitieduels. Voor de seniorenteams zijn de wedstrijden van wedstrijdronde 13, die eerder ook al voor 09 december 2012 op de agenda hadden gestaan, nu vastgesteld voor Tweede Paasmaandag 01 april 2013. De afgelopen zondag afgelaste wedstrijdronde 01 van de voorjaarscompetitie bij de vrouwen is eveneens door de KNVB opnieuw vastgesteld voor Tweede Paasdag. De afgelaste wedstrijden van zaterdag 23 februari jl. bij de junioren en pupillen zijn door de KNVB ingepland op Paaszaterdag 30 maart 2013. Ook voor de eerder dit seizoen afgelaste wedstrijdronde 02 bij de jeugd is inmiddels een nieuwe speeldatum gevonden. Deze wedstrijden staan nu op de agenda voor zaterdag 04 mei 2013. De complete resterende competitieprogramma's zijn te vinden op de programmapagina van de betreffende teams.


Competitieduels van zondag 24 februari door KNVB afgelast
  |  zaterdag 23 februari 2013  |

De Gasselse senioren en vrouwen hoeven zondag 24 februari 2013 niet in actie te komen. De KNVB in het district Zuid II heeft namelijk alle competitiewedstrijden in zowel categorie A (Gassel 1) en categorie B (Gassel 2, 3 en vrouwen) afgelast. De nieuwe speeldatum voor de afgelaste duels is op dit moment nog niet bekend.


Uitwedstrijd van Gassel A1 tegen Odiliapeel A1 ook geschrapt
  |  zaterdag 23 februari 2013  |

Ook de spelers van Gassel A1 kunnen de voetbalschoenen deze zaterdag in de tas laten. De uitwedstrijd tegen Odiliapeel/Braks Groep A1 is door de club uit Odiliapeel afgelast. Eerder waren al de competitieduels van de andere jeugdteams van de VV Gassel van het programma geschrapt. Het voor vandaag gepland staande uitduel van de Gasselse veteranen tegen HBV veteranen gaat vooralsnog gewoon door.


Ook uitduels van Gassel B1, Gassel D1 en Gassel MD1 afgelast
  |  zaterdag 23 februari 2013  |

Nadat vrijdagavond al de thuisduels van de Gasselse jeugdteams van het programma voor zaterdag 23 februari 2013 waren geschrapt, zijn nu ook de meeste uitwedstrijden afgelast. De uitduels van Gassel D1 tegen ST Festilent/VCO D2 uit Zeeland, Gassel MD1 tegen Constantia MD2 uit Wanroij en Gassel B1 tegen De Zwaluw B1 uit Oeffelt gaan namelijk niet door. Dit betekent dat vooralsnog vandaag alleen het uitduel van Gassel A1 tegen Odiliapeel/Braks Groep A1 door zal gaan. Wanneer de afgelaste duels moeten worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend.


Thuiswedstrijden Gassel E1, Gassel E2 en Gassel F1 afgelast
  |  vrijdag 22 februari 2013  |

Gassel E1, Gassel E2 en Gassel F1 hoeven zaterdag 23 februari 2013 niet in actie te komen. De op het programma staande thuiswedstrijden tegen respectievelijk Volkel E3, Odiliapeel/Braks Groep E2 en Astrantia F1 uit Middelaar zijn namelijk afgelast. Reden voor de afgelasting zijn het te harde speelveld en de koude weersomstandigheden. Een nieuwe speeldatum is nog niet bekend. De uitwedstrijden van de andere Gassel jeugdteams gaan vooralsnog gewoon door.


Aanvangstijd darttoernooi 17:45 uur, meedoen nog mogelijk
  |  donderdag 21 februari 2013  |

Zaterdag 23 februari 2013 vindt in de kantine de 4e editie van het darttoernooi van VV Gassel plaats. De organisatie heeft inmiddels bekend gemaakt dat het toernooi om 17:45 uur begint. De deelnemende heren en dames worden verzocht om 17:30 uur aanwezig te zijn, zodat de eerste partijen op tijd kunnen starten. Deelnemers die niet op tijd aanwezig kunnen zijn, wordt gevraagd dit even door te geven aan de organisatoren Ronny van Gemert of Ramon van der Venne. Het is overigens nog steeds mogelijk om aan dit darttoernooi mee te doen. Mocht je dus zin hebben in een gezellig avondje darten, geef je dan nu op bij Ronny van Gemert of Ramon van der Venne. Inschrijven kan nog tot vlak voor aanvang van het toernooi. De inschrijfkosten bedragen slechts € 7,50 per persoon en er zijn ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen. Nog belangrijker is dat de winnaars zich een jaar lang dartkampioen van Gassel mogen noemen.


Bekeravontuur Gassel C1 nog niet voorbij door nieuwe stunt
  |  woensdag 20 februari 2013  |

Het bekeravontuur van Gassel C1 is nog steeds niet ten einde. Deze woensdagavond plaatste de Gasselse formatie zich knap voor de vierde ronde door een nieuwe bekerstunt. Op een druk bezocht sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd het enkele klassen hoger spelende Ruwaard C1 met 1-0 verslagen. De bezoekers uit Oss hadden voor de wedstrijd volop vertrouwen in een goede afloop en spraken al van een makkie. Ze kwamen echter bedrogen uit. De Gasselnaren begonnen ijzersterk aan de wedstrijd en zaten er gelijk vanaf het eerste fluitsignaal fel op. Er werd continu goed druk op de bal gezet en de spelers van Ruwaard C1 hadden hier duidelijk moeite mee. Na een kwartier had het al 3-0 kunnen staan, maar het lukte de Gasselse formatie niet om de kansen ook om te zetten in doelpunten. De bezoekers kwamen in de gehele eerste helft niet verder dan één schot op het Gasselse doel. Na een donderspeech in de rust begon de Osse formatie stormachtig aan de tweede helft. Gassel C1 gaf echter geen krimp en speelde hetzelfde spelletje als voor de rust. Zo'n acht minuten voor tijd werd de strijdwijze beloond met een treffer. Pieter van Bommel ging goed door tot in de zestien en gleed de bal met een halve sliding tegen de touwen. Het lukte de Gasselnaren, die stuk voor stuk boven zichzelf uitstaken, om de 1-0 voorsprong vast te houden tot aan het laatste fluitsignaal. Hiermee was de nieuwe bekerstunt een feit. De overwinning werd vervolgens gevierd met een zakje chips in de kantine. Tegen wie de C1 van VV Gassel het in de volgende ronde moet gaan opnemen is op dit moment nog niet bekend.


Gassel 1 wint oefenwedstrijd tegen zesdeklasser De Willy's 1
  |  woensdag 20 februari 2013  |

Voor Gassel 1 stond dinsdagavond 19 februari 2013 een oefenuitwedstrijd tegen zesdeklasser De Willy's 1 op het programma. Het doelpuntrijke duel eindigde uiteindelijk in een 3-6 overwinning voor de Gasselnaren. Een zege met dubbele cijfers was mogelijk geweest, maar er werden nog behoorlijk wat kansen onbenut gelaten. De aanwezige toeschouwers kregen meerdere mooie Gasselse aanvallen te zien. Aan de andere kant waren er nog wel wat schoonheidsfoutjes in de opbouw. De thuisploeg wist de score te openen. Via de een benutte strafschop van William de Kleijn kwam de stand weer in evenwicht. De pingel werd toegekend doordat Paul Cornelissen binnen de beruchte lijnen was gevloerd. Sjoerd Driessen zorgde vervolgens voor een 1-2 voorsprong. Hij ging alleen op de Wilbertoordse doelman af en scoorde beheerst. Door een buitenspelgoal werd het 2-2. Nicky Hendriks zette de Gasselse formatie weer op voorsprong met een doeltreffend schot van afstand. Gassel 1 ging goed door en met een rake kopbal bracht William de Kleijn de 2-4 op het scorebord. Na een mooie aanval scoorde Paul Cornelissen op aangeven van Tim Jaspers het vijfde Gasselse doelpunt. Ook het zesde en laatste doelpunt van de bezoekers kwam voort uit een prima aanval. Doelpuntenmaker was dit keer Nicky Hendriks en de assist werd verzorgd door William de Kleijn. In de resterende speeltijd wist De Willy's 1, dat momenteel wordt getraind door voormalig speler en trainer van Gassel 1 John Boeijen, met een kopbal nog voor 3-6 te zorgen. Al met al een nuttige oefenwedstrijd voor de Gasselnaren. Komende zondag hervat Gassel 1 de competitie 2012-2013 met een uitduel tegen Juliana Mill 1.


Twee ereleden benoemd tijdens geslaagde vrijwilligersavond
  |  maandag 18 februari 2013  |

Op vrijdagavond 15 februari 2013 vond in de kantine van VV Gassel de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Ook dit jaar werd het weer een heel gezellig samenzijn. Naast drankjes was er een lekker en prima verzorgd buffet van De Brouwketel. Verder werden de aanwezige getrakteerd op een leukje cabaret van tonprater Berry Knapen. Rond de klok van negen uur nam voorzitter Jos van der Heijden de microfoon ter hand om iedereen welkom te heten en de shirtsponsors en vrijwilligers hartelijk te danken voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Jan Josemanders benoemd tot erelid

Verder stond hij ook even stil bij het overlijden van VVV-lid Gerrit Vollenberg afgelopen najaar. Omdat Hans Eleuwarin en Marco Baltussen dit seizoen zijn gestopt met hun vrijwilligerswerk voor de club werden zij nog even afzonderlijk bedankt. Daarna had de voorzitter een speciale verrassing voor twee vrijwilligers die zich decennialang intensief hebben ingezet voor de VV Gassel, te weten Jan Josemanders en Harrie Willems. Beide werden door het bestuur benoemd tot erelid. Na dit officiële gedeelte bleef het nog lang erg gezellg in de kantine.

Harrie Willems benoemd tot erelid


Gassel vrouwen 1 sluit voorbereiding af met mooie oefenzege
  |  zondag 17 februari 2013  |

Het vrouwenelftal van de VV Gassel lijkt helemaal klaar te zijn voor de start van de voorjaarscompetitie 2013. Deze zondag werd namelijk de voorbereiding afgesloten met een prima oefenzege. In Beers werd het in een hogere klasse spelende HBV vrouwen 1 met 4-5 verslagen. De Gasselse vrouwen begonnen uitstekend aan de wedstrijd en namen al snel een ruime voorsprong. Eerst was het Billie Cuppen die de Beerse keepster verschalkte met een mooie boogbal. Vervolgens zorgde Demi Verheugen op schitterende wijze voor de 0-2. Uit een vrije trap vanaf zeker 25 meter van het doel joeg ze de bal met een streep in de kruising. Gassel vrouwen 1 ging goed door en nog voor er een half uur was gespeeld, stond er een 0-4 voorsprong op het scorebord. Het derde doelpunt kwam ook van de voet van Demi Verheugen. Alleen voor de keepster schoot ze de bal rustig tegen de touwen. Met een schuiver in de verre hoek zorgde Maartje van Raaij voor de vierde Gasselse treffer. In de resterende minuten van de eerste helft wist de thuisploeg tegen te scoren. In het eerste deel van de tweede helft kwamen de Gasselse vrouwen er niet echt aan te pas. De op het oog comfortabele 1-4 voorsprong, verdween dan ook in een rap tempo van het scorebord. Pas na de gelijkmaker van HBV vrouwen 1 ging het vrouwenelftal van de VV Gassel weer beter spelen en kwam de wedstrijd weer in evenwicht. Beide ploegen gingen daarna op jacht naar een voorsprong, maar kansen op een vijfde treffer werden onbenut gelaten. Het oefenduel leek vervolgens in 4-4 te gaan eindigen, maar in de blessuretijd wisten de Gasselse vrouwen alsnog de overwinning te pakken. Na een aanval over de rechterflank gaf Sanne Hendriks de bal voor. Via de teen van Yvonne Cruijsen belandde de bal bij Demi Verheugen. Die wist daar wel raad mee en knalde het leren monster vervolgens keihard via de onderkant van de lat tegen de touwen. Al met al een keurige oefenzege voor de Gasselse vrouwen. Komende zondag staat de eerste wedstrijd in de promotiepoule op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is gemeentegenoot Estria vrouwen 1 uit Escharen dan de tegenstander.


Eerste wedstrijden Gasselse Mini F-teams op 02 maart 2013
  |  zondag 17 februari 2013  |

Afgelopen najaar deed VV Gassel met één Mini F-team mee aan de competitie voor Mini-Pupillen. Door diverse nieuwe aanmelden kan er dit voorjaar met twee Mini F-teams aan de competitie worden deelgenomen. Inmiddels is het speelschema door de KNVB in het district Zuid II bekend gemaakt. De eerste wedstrijden voor Gassel Mini F1 en Gassel Mini F2 zijn op zaterdag 02 maart 2013. In Schaijk zijn dan DAW Mini F3 en OKSV Mini F1 de tegenstanders. Een week later mogen de Gasselse formaties aantreden voor eigen publiek. Achilles Reek Mini F1 en Mini F2 komen dan naar sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De thuiswedstrijden van de Gasselse Mini F beginnen altijd om 09:30 uur. Het complete voorlopige wedstrijdprogramma is te vinden op de programmapagina van Gassel Mini F.


Oefenuitduel Gassel 1 van zondag a.s. afgelast, geen training
  |  zaterdag 16 februari 2013  |

Gassel 1 hoeft zondag 17 februari 2013 niet in actie te komen. De op het programma staande oefenuitwedstrijd tegen SBV 1 is namelijk afgelast. De velden op sportcomplex Elzenbos in Haren laten het niet toe om er een wedstrijd op te spelen. Omdat ook de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel in slechte staat verkeren, is er komende zondag geen ingelaste training voor de selectie van VV Gassel.


Veteranenelftal VV Gassel zaterdag 23 februari weer in actie
  |  zaterdag 16 februari 2013  |

Door de technische staf van het veteranenelftal van de VV Gassel is deze het voorlopige wedstrijdprogramma voor 2013 bekend gemaakt. De Gasselse veteranen komen voor het eerst in actie op zaterdag 23 februari 2013. In Beers is dan het veteranenelftal van HBV de tegenstander. De aanvangstijd is echter nog niet vastgesteld. Een week later, op zaterdag 02 maart 2013, is het eerste optreden van 2013 voor eigen publiek. De Gasselse veteranen gaan het dan om 16:00 uur opnemen tegen De Morgenzon uit Zeeland. Op zaterdag 09 maart 2013 komt Germania veteranen uit Groesbeek naar sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De aftrap van deze wedstrijd is om 17:00 uur. Het complete voorlopige wedstrijdprogramma is te vinden op de programmapagina van Gassel veteranen.


Ook duel Sambeek C1 - Gassel C1 van programma geschrapt
  |  zaterdag 16 februari 2013  |

Inmiddels is bekend dat ook de spelers van Gassel C1 de schoenen vandaag in de tas kunnen laten. De uitwedstrijd tegen Sambeek C1 is namelijk door de vereniging uit Sambeek afgelast. De wedstrijden van de andere jeugdteams van de VV Gassel waren eerder al van het programma geschrapt.


Dinsdagavond a.s. oefenwedstrijd Gassel 1 tegen De Willy's 1
  |  vrijdag 15 februari 2013  |

Ter voorbereiding op de hervatting van de competitie 2012-2013, welke gepland staat voor zondag 24 februari 2013, zal Gassel 1 nog een tweetal oefenwedstrijden afwerken. Zoals al eerder gemeld spelen de Gasselnaren komende zondag om 12:00 uur in Haren tegen SBV 1. Nieuw op het programma is een oefenduel tegen De Willy's 1 op dinsdagavond 19 februari 2013. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Wilbertoord en begint om 20:00 uur. Voor de spelers van Gassel 2 en Gassel A1 is er op die dinsdag gewoon training vanaf 20:00 uur.


Ook thuisduels Gasselse jeugd en uitwedstrijd van D1 afgelast
  |  vrijdag 15 februari 2013  |

Nadat eerder op de dag al enkele uitwedstrijden van Gasselse jeugdteams waren afgelast (zie nieuwsbericht hieronder), zijn nu ook de voor zaterdag 16 februari 2013 op het programma staande thuiswedstrijden geschrapt. Het betreft de duels Gassel E1 - HVCH E4 en Gassel F1 - DAW F6. De velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel zijn onbespeelbaar. Verder heeft Vitesse '08 uit Gennep inmiddels een streep gezet door de wedstrijd Vitesse '08 D2 - Gassel D1. Een nieuwe speeldatum is op dit moment nog niet bekend. De enige nog niet afgelaste wedstrijd is het uitduel van Gassel C1 tegen Sambeek C1.


Uitwedstrijden Gassel A1, Gassel B1 en Gassel MD1 afgelast
  |  vrijdag 15 februari 2013  |

Omdat er dit keer geen algehele afgelasting van de KNVB in het district Zuid II is, moeten de clubs zelf besluiten of de wedstrijden van komend weekend kunnen doorgaan. Van het competitieprogramma van zaterdag 16 februari 2013 voor de Gasselse jeugdteams zijn inmiddels de eerste wedstrijden afgelast. Zo zijn de uitduels van Gassel A1 en Gassel B1 tegen respectievelijk Toxandria A1 en Toxandria B2 door de club uit Rijkevoort afgelast. Ook heeft Vianen Vooruit inmiddels de wedstrijd Vianen Vooruit MD1 - Gassel MD1 geschrapt. De duels van Gassel C1, Gassel D1, Gassel F1 en Gassel E1 gaan vooralsnog gewoon door. Gassel E2 heeft komende zaterdag sowieso geen competitieverplichtingen.


Snipperdag Gassel 3, eerdere wijzigingen teruggedraaid
  |  dinsdag 12 februari 2013  |

Op dinsdag 05 februari jl. werd via een nieuwsbericht op deze site gemeld dat de aanvangstijden van een drietal competitiewedstrijden waren gewijzigd. Inmiddels zijn twee van de drie gemelde wijzigingen weer teruggedraaid. Dit heeft te maken met een opgenomen snipperdag door Gassel 3 op zondag 24 februari 2013. De voor die dag gepland staande thuiswedstrijd tegen HBV 3 uit Beers is op verzoek van de Gasselnaren verplaatst naar Paaszaterdag 30 maart 2013. De aftrap is om 17:00 uur. Door het uitstel van de thuiswedstrijd van Gassel 3 zijn er op zondag 24 februari 2013 nog maar twee thuisduels over, te weten die van Gassel 2 en Gassel vrouwen 1. Een wijziging van de aanvangstijden vanwege de beschikbaarheid van de velden en kleedkamers is hierdoor dus niet meer nodig. De thuiswedstrijd van het vrouwenelftal tegen Estria vrouwen 1 begint daarom gewoon om 11:00 uur. Ook Gassel 2 trapt af op vertrouwde tijdstip van 11:30 uur en niet zoals eerder gemeld om 12:00 uur.


Gassel E2 komende zaterdag vrijaf door uitstel thuisduel
  |  dinsdag 12 februari 2013  |

De spelers en technische staf van Gassel E2 moeten nog wat langer wachten op de start van de voorjaarscompetitie 2013. Eigenlijk zou komende zaterdag op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel gespeeld gaan worden tegen Vianen Vooruit E2, maar dit duel is door de KNVB verschoven naar donderdagavond 11 april 2013. De aanvangstijd is 19:00 uur.


Oefenduel Gassel 1 afgelast, mogelijk wel op 14 februari
  |  donderdag 07 februari 2013  |

Zoals verwacht kon de oefenuitwedstrijd van Gassel 1 tegen SCV '58 1 deze donderdagavond niet worden gespeeld. De velden van het Velpse sportpark waren onbespeelbaar. In plaats daarvan is er door de spelers van het eerste elftal getraind. In de komende dagen zal worden bekeken of het oefenduel op donderdag 14 februari 2013 wel gespeeld kan worden. Zodra hier meer over bekend is, zal dat uiteraard op deze site worden gepubliceerd.


Aanvangstijden van drietal competitiewedstrijden gewijzigd
  |  dinsdag 05 februari 2013  |

Van een drietal competitiewedstrijden is de aanvangstijd gewijzigd. Op zondag 24 februari 2013 spelen Gassel 2, Gassel 3 en Gassel vrouwen 1 alledrie een thuisduel. Vanwege de beschikbare kleedkamers en velden moest er daarom wat worden geschoven met de vaste aanvangstijden. De Gasselse vrouwen trappen zullen al om 10:00 uur aftrappen voor hun gemeentelijke derby tegen Estria vrouwen 1 uit Escharen. De thuiswedstrijd van Gassel 2 tegen Estria 3 begint pas 12:00 uur in plaats van om 11:30 uur. Verder heeft de op zondag 03 maart 2013 op het programma staande uitwedstrijd van Gassel 3 tegen Hapse Boys 6 een andere aanvangstijd gekregen. In plaats van om 12:30 uur zal dit duel om 12:00 uur beginnen.


Wisselende resultaten Gassel 1 en vrouwenteam in oefenduels
  |  zondag 03 februari 2013  |

Voor zowel Gassel 1 als Gassel vrouwen 1 stond er deze koude zondag een oefenwedstrijd op het programma. Het eerste elftal speelde op het kunstgrasveld van DAW in Schaijk tegen Maaskantse Boys 1. Het werd een wedstrijd om snel te vergeten. Nadat de ploeg uit Maren-Kessel de score had geopend, zorgde Paul Cornelissen voor de gelijkmaker. Door een foutje in de Gasselse defensie werd het daarna 2-1. De Gasselnaren gingen vervolgens achterin één-op-één spelen, maar tot de gelijkmaker leidde dit niet. Via twee succesvol uitgevoerde counters bepaalde Maaskantse Boys 1 de eindstand op 4-1. Overigens kon Gassel 1 met slechts dertien spelers afreizen naar Schaijk omdat Sjoerd Driessen en Nicky Hendriks niet waren gekomen. Donderdagavond 07 februari 2013 komt de Gasselse formatie opnieuw in actie voor een oefenduel. In Velp is gemeentegenoot SCV '58 1 dan de tegenstander. Voor de spelers van Gassel en Gassel A1 is er gewoon een training om 20:00 uur. De Gasselse vrouwen boekten vandaag wel een keurige oefenzege. De ploeg van trainer Tiny Derks had weinig moeite met Nooit Gedacht vrouwen 3. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd het uiteindelijk 7-1. Het was Maartje van Raaij die de openingstreffer wist te scoren. Wat later in de eerste helft nam ze ook de 2-0 voor haar rekening. Gassel vrouwen 1 ging goed door en via een treffer van Sanne Hendriks werd de voorsprong verder vergroot. Nog voor het rustsignaal zorgde Janneke Raemakers voor 4-0. Ook in de tweede helft was de thuisploeg duidelijk de betere ploeg. Na de 5-0 van Sanne Hendriks schoot Janneke Raemakers de zesde Gasselse treffer tegen de touwen. De 7-0 van Sanne Hendriks bleek het laatste doelpunt van Gassel vrouwen 1. In de resterende minuten wisten de bezoeksters uit Geffen nog een eretreffer te scoren.


Training voor veteranen en overige senioren weer van start
  |  zaterdag 02 februari 2013  |

De veteranen, overige senioren en andere liefhebbers kunnen de trainingsspullen weer uit de kast gaan halen. Vanaf donderdag 07 februari 2013 kan er namelijk weer wekelijks op de donderdagavond worden getraind. De aanvangstijd is net als voor de winsterstop 20:15 uur. Uiteraard is na afloop van de training de kantine geopend.


Alle competitieduels Gasselse jeugdteams door KNVB afgelast
  |  vrijdag 01 februari 2013  |

De jeugdteams van de VV Gassel hoeven komende zaterdag niet in actie te komen voor een competitiewedstrijd. De KNVB in het district Zuid II heeft namelijk alle competitieduels van zaterdag 02 februari 2013 in de categorie B afgelast. Alle Gasselse jeugdteams vallen onder deze categorie. Een nieuwe speeldatum is op dit moment nog niet bekend. Meest waarschijnlijke inhaaldatum is zaterdag 30 maart 2013.Terug naar het archief