Februari 2017

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand februari 2017. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Gassel JO11-2 inmiddels overgeplaatst naar klasse van de JO11-1
  |  maandag 27 februari 2017  |

Zoals eerder gemeld was Gassel JO11-2 voor de voorjaarsreeks 2017 ingedeeld in de 1e klasse 104. Recentenlijk is de Gasselse formatie overgeplaatst naar een andere klasse. De Gasselnaren zitten nu in de 2e klasse 102. Dit is de klasse waarin ook Gassel JO11-1 is ingedeeld. Hetgeen dus betekent dat beide teams het tegen elkaar op zullen moeten nemen in competitieverband. Dit unieke feit in de roemrijke historie van de VV Gassel staat gepland voor zaterdag 01 april 2017. Op de standen- en de programmapagina van Gassel JO11-2 staan inmiddels respectievelijk de nieuwe klasse-indeling en het complete wedstrijdprogramma. Verder heeft zich in de klasse waarin Gassel MO17-1 is ingedeeld voor de voorjaarscompetitie 2017 inmiddels ook een wijziging voorgedaan. SES MO17-1 is namelijk vervangen door Blauw Geel '38/Jumbo MO17-1. Dit heeft tot gevolg dat de Gasselse meiden op zaterdag 13 mei 2017 dus geen bezoek krijgen van de Langenboomse formatie maar van het meidenteam uit Veghel.

Oefenwedstrijd gepland voor zowel Gassel 3 als Gassel vrouwen 1

Voor zowel Gassel 3 als Gassel vrouwen 1 is inmiddels een oefenwedstrijd ingepland. Het derde elftal speelt op zondag 05 maart 2017 op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen Alverna 4. De aftrap is om 11:00 uur. De betreffende zondag is door de KNVB aangemerkt als inhaalzondag, maar Gassel 3 heeft die dag geen inhaalverplichtingen en dus was er ruimte voor een oefenduel. Het vrouwenelftal van de VV Gassel komt op donderdagavond 09 maart 2017 in actie voor een oefenwedstrijd. In Malden is Juliana '31 vrouwen 1 dan de tegenstander. De aanvangstijd is 20:15 uur.

Gassel 2, 3, 4 en VR1 één week later klaar met competitie '16-'17
  |  woensdag 22 februari 2017  |

De competitie 2016-2017 zal voor Gassel 2, Gassel 3, Gassel 4 en Gassel vrouwen 1 een week later eindigen dan aanvankelijk de bedoeling was. Volgens het oorspronkelijke wedstrijdschema zou namelijk op zondag 07 mei 2016 de 22e en tevens laatste wedstrijdronde worden afgewerkt. Inmiddels is echter bekend dat er ook op zondag 14 mei 2017 nog gevoetbald zal moeten worden. Op die zondag heeft de KNVB namelijk het inhalen van wedstrijdronde 14 gepland. Deze wedstrijdronde stond op het programma voor zondag 12 februari 2017, maar werd toen door de KNVB in zijn geheel afgelast. Door de "extra zondag" zijn de lagere seniorenelftallen en het vrouwenelftal van de VV Gassel nu tegelijk met Gassel 1 klaar met de competitie. Voor het eerste elftal is de 26e en laatste wedstrijdronde namelijk al in het oorspronkelijke wedstrijdschema gepland op zondag 14 mei 2017. Mochten er in de komende weken nog volop wedstrijden worden afgelast, dan bestaat uiteraard de kans dat het wedstrijdprogramma door de KNVB opnieuw wordt aangepast.

Uitstekende zondag voor de VV Gassel met vijf zeges uit vijf duels
  |  zondag 19 februari 2017  |

Zondag 19 februari 2017 gaat de geschiedenisboeken van de VV Gassel in als een uitstekende zondag. De vijf seniorenteams die vandaag in actie kwamen, wisten namelijk allevijf een overwinning te behalen. Hiermee werd voor de eerste keer in het seizoen 2016-2017 een score van 100% gehaald bij een compleet programma! Gassel 1 heeft op bezoek bij SBV 1 uit Haren de volle buit mee naar huis genomen. Op deze druilerige zondagmiddag was de Gasselse formatie de sterkste ploeg op een moeilijk bespeelbaar veld. De eerste goede kans van de wedstrijd was dan ook voor de bezoekers. Na goed voorbereidend werk van Erik Barten was het Ramon van der Venne die op de vijandelijke doelman stuitte. Niet veel later was het wel raak voor Gassel 1, na een goede aanval vond Ramon van der Venne de diepgaande Guido Sprengers, die vanuit een vrij lastige hoek knap binnenschoot. In het vervolg van de eerste helt golfde het spel wat op en neer, maar beide ploegen werden niet heel gevaarlijk meer. Tot twee minuten voor rust, Gassel 1 leek de score te verdubbelen, maar op aangeven van de grensrechter besloot de scheidsrechter de goal wegens buitenspel af te keuren. Na rust weinig verandering in het spelbeeld, de Gasselnaren op zoek naar de tweede goal en de thuisploeg probeerde, vooral via uitvallen daar iets tegenover te stellen. In de 75e minuut gooide Gassel 1 de wedstrijd in het slot. Na een goede aanval via de linkerflank kwam de bal terecht bij Joris van Bommel. Die speelde zich knap vrij en schoot vanaf een meter of vijftien de bal kiezelhard binnenkant paal achter de Harense doelman. Hierna kreeg de Gasselse formatie nog mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar de teller bleef op twee staan. Al met al toch weer een goede overwinning en dus drie punten voor Gassel 1, dat nu weer voorzichtig naar boven op de ranglijst mag kijken. Gassel 2 moest deze wedstrijdronde op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel aantreden tegen Venhorst 3, de nummer drie van de ranglijst. De Gasselnaren speelden een prima wedstrijd en werden hiervoor beloond met de drie punten want na het laatste fluitsignaal stond er een 2-1 eindstand op het scorebord. In de heenwedstrijd eerder dit seizoen werd de Gasselse formatie in de eerste helft compleet weggespeeld met als gevolg een 5-0 achterstand bij de rust. Dit keer had Gassel 2 de zaak wel prima op orde. Niet alleen zat het achterin goed op slot, ook kwamen er aan de andere kant kansen op de openingstreffer. In de twintigste minuut kwam de thuisploeg op een verdiende 1-0 voorsprong. Op aangeven van Youri Arts schoot Mattijs van Spijk de 1-0 tegen de touwen. De Gasselse voorsprong bleef echter niet zo heel lang in stand want een minuut of acht later wist Venhorst 3 de gelijkmaker te scoren. De Gasselse formatie liet zich door deze tegenslag niet van de wijs brengen en ging via goed combinatievoetbal op zoek naar een nieuwe voorsprong. De strijdwijze had succes want enkele minuten voor rust kon het thuispubliek opnieuw juichen. Na een snelle aanval over de linkerflank legde Teng Derks de bal voor op Jochem Baltussen. Die wist daar wel raad mee en hij schoot het leren monster rustig tegen de touwen. In de tweede helft probeerden de bezoekers de stand weer in evenwicht te brengen. De spelers van Gassel 2 moesten hierdoor vooral verdedigen, maar deden dit vooralsnog uitstekend. Onder aanvoering van doelman Cas van Spijk bleef de boel achterin dicht, al waren er wel enkele hachelijke momenten voor het Gasselse doel. Omdat enkele snelle tegenstoten van de thuisploeg geen bevrijdende derde treffer opleverden, bleef het spannend tot en met de laatste seconde. Uiteindelijk werd het keiharde werken beloond want de 2-1 ruststand werd tevens ook de eindstand en dus was de tweede competitiezege van Gassel 2 een feit! Voor Gassel 3 stond in Escharen de gemeentelijke derby tegen Estria 5 op het programma. Om in het spoor van koploper SC st Hubert 3 te blijven, waren de Gasselnaren alleen gebaat bij een overwinning. Het duel leverde uiteindelijk een dikverdiende 1-3 zege op. Het was Bart Loeffen die de bezoekers in de eerste helft op een 0-1 voorsprong zette. Na een voorzet van Dirk Verbruggen kopte hij de bal tegendraads tegen de touwen. Hoewel de Gasselse formatie voor de rust het betere van het spel had, lukte het de thuisploeg toch om tegen de verhouding in de 1-1 achter doelman Anton de Wit te krijgen. In de tweede helft was het veldoverwicht van Gassel 3 nog veel duidelijker en de een na de andere kans op de 1-2 deed zch voor. Bas van Raaij verzuimde echter koppend te scoren en William de Kleijn liet tot tweemaal toe de kans liggen alleen voor de Escharense keeper. Wat later in de tweede helft kon ook Bart Loeffen alleen op de doelman afgaan, maar ook hij kreeg de bal niet in het doel. Omdat de speeltijd steeds meer verstreek leek het niet benutten van de prima kansen de Gasselnaren lelijk op te gaan breken. Op wat gelukkige wijze kwam Gassel 3 ver in de tweede helft dan toch op een 1-2 voorsprong. Een vrije trap van William de Kleijn vanaf een meter of twintig verdween namelijk via de muur in het Escharense doel. In de 85e minuut bracht Tom van Raaij de Gasselnaren definitief in veilige haven. Hij schoot namelijk een toegekende strafschop onberispelijk in de kruising. De elfmeter was toegekend na een overtreding op Bart Loeffen binnen de beruchte lijnen. Al met al kwam de Gasselse formatie dus met de schrik vrij, al viel er op de overwinning gezien het wedstrijdbeeld niets af te dingen. Gassel 4 speelde in Schaijk een prima wedstrijd tegen DAW 8 en won uiteindelijk dikverdiend met een overtuigende 1-6. Na een kleine tien minuten spelen kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong. George van der Zon-Brouwer passte mooi op de diepgaande Riny van der Venne, die gaf vervolgens direct een voorzet waarna Kenny Borgers de bal aannam en keurig binnen schoot. De Gasselnaren gingen goed door en na zo'n half uur viel de mooiste treffer van de wedstrijd. Kenny Borgers zette een één-tweetje op met Broos Meijs, waarna het uitstekend afrondde met een bekeken schuiver in de linkerhoek. Nog voor het einde van de eerste helft stond het al 0-3. Broos Meijs kon alleen op de keeper af. Zijn schot werd vervolgens gekeerd, maar in de rebound lobde Broos Meijs de bal over de keeper alsnog tegen de touwen. Na de rust wist DAW 8 wat terug te doen, maar vervolgens ging Gassel 4 weer op jacht naar een grotere voorsprong. Deze bleef niet lang uit. Kenny Borgers onderschepte de bal in de Schaijkse defensie en liet de doelman vervolgens kansloos. Tom Broers nam vervolgens het vijfde Gasselse doelpunt voor zijn rekening. Hij bleef rustig vanaf elf meter en schoot het leren monster feilloos binnen. Een minuut of vijf voor tijd bepaalde Bart Meijer de eindstand op 1-6. Hij ontving de bal na een ingooi van Broos Meijs op de eigen helft, zette daarna de turbo erop en alleen voor doelman rondde hij beheerst af. Samenvattend dus een prima wedstrijd van Gassel 4. Koploper Gassel vrouwen 1 had het deze wedstrijdronde lastig tegen SV Venray vrouwen 3, maar in tegenstelling tot het duel in Venray eerder dit seizoen waren het dit keer de Gasselse vrouwen die aan het langste eind trokken. Aanvankelijk leek het vrouwenelftal van de VV Gassel op weg naar een vrij makkelijke overwinning want binnen twaalf minuten stond de ploeg op een 2-0 voorsprong. Na goed doorgaan van Anouk van Thiel tikte Demi Verheugen de bal bij de tweede paal binnen. Vervolgens was de Venrayse keepster kansloos bij een fraai schot van afstand van Lieke van Thiel. De bezoeksters kwamen vervolgens ijzersterk terug. Amper twee minuten na de 2-0 lag de aansluitingstreffer al in het Gasselse doel. Niet zo heel veel later redde keepster Paulien Raemakers twee keer knap op inzetten van dichtbij, maar bij de derde poging was ze kansloos en stond het 2-2. Het spel golfde vervolgens wat op en neer zonder echt grote kansen voor beide ploegen. Vijf minuten voor rust kwam Gassel vrouwen 1 op een 2-3 achterstand. Na een gevaarlijk indraaiende corner werd de bal van dichtbij over de lijn gewerkt. De Gasselse vrouwen begonnen uitstekend aan de tweede helft want al heel snel na de hervatting was de opgelopen achterstand al ongedaan gemaakt. Maakster van de 3-3 was Demi Verheugen. De thuisploeg gooide het tempo nog wat meer omhoog in een poging opnieuw op voorsprong te komen. Zo'n kwartier na de gelijkmaker lag de bal voor de vierde keer in het doel van SV Venray vrouwen 3. Billie Cuppen stuurde met een fraaie verre trap Anouk van Thiel de diepte in op de linkerflank. Zij gaf vervolgens een strakke voorzet waarna Lieke van Thiel de bal binnen liep met haar knie. Een minuut of tien later leverde een snelle tegenstoot over rechts wederom succes op. Dit keer kwam de voorzet van Lieke van Thiel en was Anouk van Thiel de doelpuntenmaakster. De bezoeksters gaven zich nog niet gewonnen dus de Gasselse defensie moest in de resterende speeltijd nog vol aan de bak. Aan de andere kant waren er ook nog kansen op een zesde Gasselse treffer. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en bleef het dus bij 5-3 en kon Gassel vrouwen 1 weer drie punten laten bijschrijven. Vanwege de carnaval zijn er komend weekend geen wedstrijden. Vervolgens is er op zondag 05 maart 2017 een inhaalprogramma met inhaalduels voor Gassel 1, Gassel 2 en Gassel 4.

Aanzienlijk verschil in duels voorjaarsreeks Gasselse jeugdteams
  |  zaterdag 18 februari 2017  |

Kijkend naar het wedstrijdprogramma van de Gasselse jeugdteams voor de voorjaarscompetitie 2017, dan blijkt het aantal te spelen duels nogal te verschillen. Zo is Gassel JO9-1 in een klasse ingedeeld die bestaat uit twaalf teams waardoor de Gasselnaren dus elf keer in actie moeten komen. Gassel JO11-1 daarentegen heeft op dit moment maar zeven tegenstanders en speelt daardoor dus vier wedstrijden minder dan de JO9-1. De andere jeugdteams van de VV Gassel zitten in een klasse die bestaat uit tien teams waardoor er dus negen competitieduels op het programma staan. De eerste wedstrijd staat gepland op zaterdag 04 maart 2017. De laatste speeldag is zaterdag 13 mei 2017, behalve dus voor Gassel JO9-1. Zij moeten op zaterdag 20 mei en zaterdag 27 mei 2017 nog aantreden. De complete wedstrijdprogramma's zijn inmiddels te vinden op de programmapagina van het betreffende team.

Paaszaterdag 15 april nieuwe speeldatum Gassel 1 - Ravenstein 1
  |  maandag 13 februari 2017  |

Inmiddels is de nieuwe speeldatum bekend voor de afgelopen zondag afgelaste thuiswedstrijd van Gassel 1 tegen Ravenstein 1. Het betreffende duel staat nu gepland op Paaszaterdag 15 februari 2017. De aftrap op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is om 18:00 uur. Voor de afgelaste wedstrijden van de overige seniorenelftallen van de VV Gassel is nog geen nieuwe speeldatum bekend gemaakt.

Ook streep gezet thuiswedstrijd van Gassel 1 tegen Ravenstein 1
  |  zondag 12 februari 2017  |

Ook de spelers van Gassel 1 kunnen de voetbalschoenen deze zondag in de kast laten staan. De voor vandaag gepland staande thuiswedstrijd tegen Ravenstein 1 is namelijk afgelast. De velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel zijn afgekeurd. Op dit moment is er nog geen inhaaldatum bekend. Omdat gisteren al de competitieduels van de lagere seniorenteams en het vrouwenelftal zijn afgelast, komt dus geen enkel team van VV Gassel vandaag in actie.

Competitiewedstrijden Gassel 2, 3, 4 en VR1 afgelast door de KNVB
  |  zaterdag 11 februari 2017  |

Gassel 2, Gassel 3, Gassel 4 en Gassel vrouwen 1 komen zondag 12 februari 2017 niet in actie. De KNVB in het district Zuid II heeft namelijk alle competitiewedstrijden in de categorie B afgelast. De nieuwe speeldatum is nog niet bekend. De thuiswedstrijd van Gassel 1 tegen Ravenstein 1 gaat vooralsnog gewoon door. Dit duel valt namelijk onder categorie A.

Gassel JO19-1 speelt oefenduel tegen HBV JO91-1 op 18 februari
  |  maandag 06 februari 2017  |

Ter voorbereiding op de start van de voorjaarscompetitie 2017 zal Gassel JO19-1 op zaterdag 18 februari 2017 een oefenwedstrijd gaan spelen tegen HBV JO19-1. Plaats van handeling is het sportpark in Beers. De aftrap staat gepland om 14:30 uur.

Nipte uitwinst voor Gassel 1, topper Gassel VR1 eindigt onbeslist
  |  zondag 05 februari 2017  |

Op deze eerste zondag van februari 2017 kwamen vier van de vijf Gasselse seniorenteams in actie voor de eerste competitiewedstrijd van 2017. Uiteindelijk werden er zeven punten bijeen gevoetbald dankzij twee zeges en één gelijkspel. Het vlaggenschip van de VV Gassel moest naar Wilbertoord waar men de strijd moest aangaan met De Willy's 1. Gassel 1 had deze wedstrijd het veldoverwicht, maar de thuisploeg was zeker ook niet ongevaarlijk. Bij snelle tegenaanvallen van de thuisploeg was de Gasselse defensie echter attent. Halverwege de eerste helft was het de Gasselse formatie die op voorsprong kwam. Na een afstandsschot van Guido Sprengers kon de doelman van de thuisploeg de inzet maar half wegwerken. Ramon van der Venne was er vervolgens als de kippen bij om de rebound te verzilveren, 0-1. In het vervolg van de eerste helft bleef Gassel 1 het veldoverwicht houden en ging het op zoek naar meer. Pal voor rust hadden de bezoekers recht op een strafschop, maar de scheidsrechter van dienst stond nog aan de andere kant van het veld en kon de situatie niet beoordelen. Ruststand dus 0-1. Na rust weinig spektakel, de thuisploeg ging op zoek naar de aansluiting, Gassel 1 kreeg daardoor in de omschakeling enkele grote kansen om de score uit te breiden, maar het ontbrak telkens aan finesse in de afronding. Aan de andere kant trad Gassel doelman Rik van der Loop een aantal keer goed op bij Wilbertoords gevaar. Aangezien beide ploegen niet meer tot scoren kwamen in de tweede helft konden de Gasselnaren met de 0-1 weer naar huis. Een goed begin van het nieuwe jaar dus, zaak om deze lijn door te trekken. Gassel 3 had vandaag weinig moeite met hekkensluiter Juliana Mill 6. In Mill werd het uiteindelijk 2-5. Al vrij snel in de wedstrijd zorgde William de Kleijn op aangeven van Bart Loeffen voor de 0-1. Wat later nam hij ook de tweede Gasselse treffer voor zijn rekening. Het derde elftal ging goed door en meer treffer konden dan ook niet uitblijven. Na een actie op de rechterflank van Tom van Raaij stapte Bas van Raaij handig over de bal waarna Bart Loeffen in vrijstaande positie keurig raak schoot. Wat later in de eerste helft wilde Bas van Raaij breed leggen op William de Kleijn. Voordat deze echter kon uithalen had de linksback van de thuisploeg de bal al in zijn eigen doel geschoten. Nog voor het rustsignaal leek ook de 0-5 tegen de touwen te gaan, maar op miraculeuze wijze wist de Millse doelman de bal nog net uit zijn doel te koppen. Aan de andere kant was het bij een snelle uitval wel raak waardoor de rust dus aanbrak met een 1-4 tussenstand. In de tweede helft waren doelpunten een stuk schaarser dan voor de rust want de man van het scorebord hoefde nog maar twee keer in actie te komen. Beide ploeg wisten elk eenmaal te scoren en dus kwam er een 2-5 eindstand op het digitale wedstrijdformulier te staan. Maker van het vijfde Gasselse doelpunt was William de Kleijn die daarmee zijn dagtotaal dus op drie bracht. De treffer kwam tot stand na een snelle combinatie met Bart Loeffen. Voor Gassel 4 stond deze wedstrijdronde de gemeentelijke derby tegen GVV '57 2 op het programma. De Gasselnaren hadden minimaal een punt verdiend, maar leden uiteindelijk een onnodige 2-3 thuisnederlaag. Na een doelpuntloos eerste half uur vielen er in een kort tijdsbestek maar liefst vier doelpunten. Na de 0-1 en de 0-2 van de bezoekers scoorde Rob Roefs de aansluitingstreffer. Uit een voorzet van Bart Meijer belandde zijn inzet in eerste instantie op de paal, maar in de rebound werkte hij de bal met zijn buik alsnog tegen de touwen. Nog voor einde van de eerste helft gaven de Gasselnaren opnieuw te makkelijk een tegentreffer weg. Met een 1-3 achterstand op zak ging Gassel 4 in de tweede helft op jacht naar doelpunten. De spanning kwam weer helemaal terug in de wedstrijd dankzij een doelpunt van Kenny Borgers. Na een prima pass van Bjorn Celen kapte hij zijn directe tegenstander uit en schoot hij de bal vervolgens rustig in de verre hoek binnen. De 3-3 leek een kwestie van tijd maar zowel Rob Roefs als Broos Meijs wisten opgelegde kansen niet te benutten. Ondanks verwoede pogingen en een uitstekende inzet slaagde Gassel 4 er uiteindelijk niet in om nog minimaal een punt uit het vuur te slepen. Koploper Gassel vrouwen 1 startte de tweede seizoenshelft direct met een topper want Constantia vrouwen 1, de nummer twee op de ranglijst, kwam op bezoek. De aanwezige toeschouwers kregen een spannende wedstrijd te zien die uiteindelijk geen winnaar kende want na het laatste fluitsignaal stond het scorebord op 3-3. De Gasselse vrouwen kwamen zeer sterk uit de startblokken want al in de tweede minuut had Anouk van Thiel de 1-0 op haar schoen, maar van dichtbij raakte ze bal niet goed. Amper een minuut later was een vlammend schot van Demi Verheugen net over gevlogen en werd een schot van Lieke van Thiel geblokt. De eerste kans van de bezoeksters uit Wanroij, in de negende minuut, was direct een hele grote, maar gelukkig voor de thuisploeg werd de bal van dichtbij over geschoten. Vervolgens waren de meeste kansen voor de thuisploeg, maar wist Constantia vrouwen 1 toch als eerste te scoren. Een toegekende strafschop werd benut. Vijf minuten later was de stand alweer in evenwicht. Anouk van Thiel werd binnen de beruchte lijnen gevloerd waarna Demi Verheugen de pingel keurig tegen de touwen schoot. In de 37e minuut kwam het Gasselse vrouwenelftal op een 2-1 voorsprong. Een voorzet van Lieke van Thiel kwam via een Wanroijs been bij de tweede paal waarna Anouk van Thiel van dichtbij kon binnen koppen. In de tweede helft deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. De bezoeksters bleken het best uit de kleedkamer te zijn gekomen want na een minuut of zeven in de tweede helft scoorden zij de 2-2. Een kleine tien minuten later was het opnieuw raak en dus moesten de Gasselse vrouwen in de achtervolging. De thuisploeg had niet veel tijd nodig om de stand weer in evenwicht te brengen want amper twee minuten na de 2-3 was de 3-3 een feit. Demi Verheugen wist wel raad met een vrije trap net buiten de zestien en hoewel de keepster de bal nog toucheerde ging deze wel tegen de touwen. In de 73e minuut een grote kans voor de Gasselse vrouwen na een fraaie poort van Demi Verheugen, maar het leidde uiteindelijk tot slechts een corner die niets opleverde. Niet veel later wist keepster Kim Oppers met een uitstekende redding een 3-4 achterstand te voorkomen na een snelle uitval. In de laatste tien minuten van de wedstrijd bleven beide formaties met veel passie en inzet strijden voor de overwinning. De grootste kans op een winnende vier treffer was voor Constantia vrouwen 1, maar opnieuw wist keepster Kim Oppers met een fraaie en dus belangrijke redding te voorkomen dat de drie punten naar Wanroij gingen. Door het gelijkspel kwam er weliswaar een einde aan een zegereeks van negen duels op rij, maar blijft Gassel vrouwen 1 koploper met een voorsprong van twee punten op Constantia vrouwen 1. Gassel 2 kwam niet in actie doordat de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk 3 was afgelast door club uit Cuijk.

Uitwedstrijd Gassel 2 tegen JVC Cuijk 3 afgelast door Cuijkse club
  |  zaterdag 04 februari 2017  |

Gassel 2 komt zondag 05 februari 2017 niet in actie. De gepland staande compeititiewedstrijd tegen JVC Cuijk 3 is namelijk afgelast door de club uit Cuijk. De wedstrijden van de overige seniorenteams van VV Gassel gaan komende zondag vooralsnog gewoon door.

Prima overwinning Gassel 1 in oefenduel tegen Vianen Vooruit O23
  |  donderdag 02 februari 2017  |

Voor Gassel 1 stond gisteravond de oefenwedstrijd tegen Vianen Vooruit onder 23 jaar op het programma. De Gasselnaren wisten op het kunstgrasveld van SIOL in Katwijk uiteindelijk een prima 3-1 overwinning te behalen. Bij de rust stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord. Maker van de Gasselse treffer was Ramon van der Venne. Hij benutte een strafschop die was toegekend na een overtreding op Roel Strik binnen de beruchte lijnen. Al vrij snel in de tweede helft zorgde Pieter van Bommel voor een 2-1 voorsprong na een goede combinatie. Niet veel later liet Dirk van Spijk met een mooi schot de Vianense doelman opnieuw kansloos. In de resterende speeltijd werd er niet meer gescoord. Gassel 1 lijkt dus klaar voor de tweede seizoenshelft. Wanneer de weergoden het toelaten spelen de Gasselnaren komende zondag de eerste competitiewedstrijd van 2017. In Wilbertoord is De Willy's 1 dan de tegenstander.