NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Januari 2006


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand januari 2006. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Nieuwe speeldatum voor afgelaste thuisduels Gassel 1 en 4
  |  zondag 29 januari 2006  |

De KNVB in het district Zuid II heeft inmiddels een nieuwe speeldatum bepaald voor de zondag 29 januari 2006 afgelaste thuisduels van Gassel 1 en Gassel 4 tegen respectievelijk VCA 1 en De Willy's 3. Beide wedstrijden moeten nu worden gespeeld op zondag 05 februari 2006. Voor Gassel 1 stond voor zondag 05 februari a.s. aanvankelijk een oefenwedstrijd tegen Estria 1 uit Escharen gepland, maar door de competitieverplichtingen van de Gasselnaren op die zondag is de oefenwedstrijd vanzelfsprekend komen te vervallen. Voor de zaterdag 28 januari 2006 afgelaste uitwedstrijden van Gassel A1 en Gassel C1 is nog geen nieuwe speeldatum bekend.


Algehele afgelasting Nederlands amateurvoetbal door KNVB
  |  vrijdag 27 januari 2006  |

De voetbalschoenen kunnen dit weekend op de schap blijven staan. Vandaag heeft de KNVB namelijk bekend gemaakt dat zij het complete amateurvoetbal voor het weekend van zaterdag 28 januari 2006 en zondag 29 januari 2006 heeft afgelast vanwege de weersomstandigheden. Van de Gasselse teams zouden dit weekend eigenlijk alleen Gassel 1, Gassel 4, Gassel A1 en Gassel C1 in actie moeten komen. Voor de overige teams stond sowieso al geen wedstrijd op het programma. De algehele afgelasting komt uiteraard niet als een verrassing want door de stevige vorst in de afgelopen dagen zijn de speelvelden momenteel keihard. Wanneer de afgelaste wedstrijden moeten worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend. De kans bestaat dat de afgelaste inhaalduels van Gassel 1 en Gassel 4 tegen respectievelijk VCA 1 en De Willy's 3 nu zullen worden vastgesteld voor zondag 05 februari 2006. Definitief uitsluitsel hierover wordt vandaag of maandag a.s. verwacht. Voor de spelers van de selectie is er komende zondag overigens geen training ingelast.


Toestemming leden voor privatisering veldonderhoud
  |  vrijdag 27 januari 2006  |

Niets lijkt de definitieve privatisering van het veldonderhoud nog in de weg te kunnen staan. Donderdagavond gaven de leden van de VV Gassel tijdens een extra ingelaste algemene ledenvergadering het bestuur toestemming om de privatisering definitief te regelen met de gemeente Grave. Volgens de statuten van de VV Gassel moest het bestuur voor het tekenen van de privatiseringsovereenkomst hiervoor eerst toestemming vragen aan de leden. In totaal waren 51 leden van de VV Gassel bij de hiervoor speciaal ingelaste ledenvergadering aanwezig. Vier leden hadden de moeite genomen zich netjes af te melden. Om even na tien uur opende voorzitter Cor van Boekel de vergadering. Nadat hij nog even kort de gevolgen van de privatisering had uitgelegd, werd officieel toestemming gevraagd aan de aanwezige leden. Geen van de aanwezige leden bleek bezwaar te hebben tegen de privatiseringsplannen. Vervolgens gaven de leden ook officieel toestemming voor de privatisering van het clubgebouw. Deze toestemming was nodig in het kader van de verbouwingsplannen en de daarmee verband houdende vergunningaanvraag. Tot slot van de vergadering ging de voorzitter ook nog even in op de invoering van de spelerspas met ingang van het seizoen 2006-2007. (Meer informatie hierover vindt u binnenkort op deze site en in de komende editie van het clubblad "Doeltreffend".) Zo'n tien minuten nadat hij de vergadering had geopend kon voorzitter Cor van Boekel de vergadering al weer officieel sluiten. Uiteraard deed hij dit pas nadat hij alle aanwezige leden had bedankt voor hun komst naar de kantine en iedereen een gratis consumptie had aangeboden.


Oefenduel Gassel dames 1 - Excellent dames 1 afgelast
  |  woensdag 25 januari 2006  |

De voor donderdag 26 januari 2006 op het programma staande oefenwedstrijd van Gassel dames 1 tegen Excellent dames 1 uit Oploo gaat niet door. Zoals te verwachten viel, is het duel afgelast vanwege de vorst. In plaats van de wedstrijd is er nu door trainer Frans Peters voor de speelsters van het dameselftal een training ingelast.


Wekelijkse training voor overige senioren deze week hervat
  |  woensdag 25 januari 2006  |

Na een winterstop van een aantal weken, kan er vanaf deze week door de spelers van Gassel 3 en Gassel 4 en de andere liefhebbers weer wekelijks worden getraind op de donderdagavonden. De training begint zoals gebruikelijk om 20:15 uur.


Belangrijk punt voor Gassel 1, inhaalverlies dameselftal
  |  zondag 22 januari 2006  |

Gassel 1 heeft vandaag in de inhaalwedstrijd tegen Odiliapeel/Braks Groep 1 een belangrijk punt gepakt. In Odiliapeel werd het na een rommelige wedstrijd 1-1. Vanaf het eerste fluitsignaal leverden beide ploegen volop strijd om de bal. Zeker in de eerste helft lukte het de Gasselnaren nauwelijks om een goede aanval op de mat te leggen. Joris van Raaij was met een schot van afstand nog het dichtst bij een treffer. De thuisploeg kwam voor de rust ook niet verder dan een paar schoten van afstand. In de eerste minuut van de tweede helft was Nicky Hendriks dichtbij de 0-1, maar zijn inzet kon worden gepakt door de doelman van de thuisploeg. Het venijn van deze wedstrijd zat duidelijk in de staart. Een kwartier voor tijd wist Nicky Hendriks na een prima steekpass van Joris van Raaij de bal langs de uitgekomen doelman te tikken. De inzet was echter net niet hard genoeg want een verdediger van Odiliapeel kon de bal nog net van de lijn halen. Twee minuten later wist de thuisploeg na een snelle counter wel te scoren. Vlak daarop leek het zelfs 2-0 te worden, maar Gassel-doelman Gert-Jan Schook voorkwam dit met een prima ingreep. Vijf minuten nadat de ploeg op een 1-0 achterstand was gekomen, scoorde de Gasselse formatie de 1-1. De keeper van de thuisploeg raakte een terugspeelbal totaal verkeerd, waarna de uiterst attent reagerende Bart Loeffen er als de kippen bij was om de bal in het lege doel te knallen. De laatste minuten verliepen nog tamelijk hectisch, maar het bleef bij 1-1. Ook Gassel dames 1 moest op deze koude zondag voor een inhaalduel in actie komen. Tegenstander op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was NLC '03 dames 1. Het dameselftal van de VV Gassel kwam prima uit de startblokken wat direct resulteerde in een aantal goede kansen. In de tiende minuut kwamen de Gasselse dames dan ook verdiend op voorsprong door een treffer van Jana Peters. Na deze vroege treffer liet Gassel dames 1 het echter behoorlijk afweten, waardoor de ploeg uit Lith binnen drie minuten de gelijkmaker kon scoren. Daarna waren er wel weer kansen op een tweede Gasselse treffer, maar deze werden onbenut gelaten. Via een snelle counter over de linkerflank kwamen de gasten halverwege de eerste helft op een 1-2 voorsprong. Op slag van rust werd het wederom uit een snelle tegenstoot 1-3. In de tweede helft een sterker Gassel dat op jacht ging naar de aansluitingstreffer. Deze was na ongeveer een uur wedstrijd een feit. Opnieuw was het Jana Peters die succesvol op het doel schoot. In het laatste half uur deed Gassel dames 1 verwoede pogingen om de score weer in evenwicht te brengen, maar de gelijkmaker bleef uit waardoor de inhaalwedstrijd met 2-3 verloren ging. De spelers van Gassel 2, Gassel 3 en Gassel 4 hoefden deze inhaalzondag niet in actie te komen.


Thuiswedstrijden Gassel A1 en Gassel C1 afgelast
  |  zaterdag 21 januari 2006  |

De spelers van Gassel A1 en Gassel C1 zullen zeker nog een week moeten wachten voordat voor hen de voorjaarscompetitie 2006 daadwerkelijk van start gaat. Aanvankelijk zouden beide teams vandaag, zaterdag 21 januari 2006, de eerste wedstrijd moeten spelen, maar vanwege de slechte gesteldheid van de velden op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werden hun thuiswedstrijden afgelast. De A1 zou op eigen veld moeten aantreden tegen De Zwaluw A1 uit Oeffelt en de C1 kreeg het Beerse HBV C1 op bezoek. Wanneer de vandaag afgelaste wedstrijden ingehaald zullen moeten worden, is nu nog niet bekend. Of de voor zondag 22 januari 2006 op het programma staande inhaalwedstrijd van Gassel dames 1 tegen NLC '03 dames 1 wel doorgang zal vinden is nog maar de vraag. Mogelijk al later vandaag of anders zondagmorgen zal hierover een beslissing worden genomen.


Extra algemene ledenvergadering ingelast door bestuur
  |  vrijdag 20 januari 2006  |

Het bestuur van de VV Gassel is al sinds enige tijd met vertegenwoordigers van de gemeente Grave in gesprek over de privatisering van het veldonderhoud. Tijdens de in november 2005 gehouden algemene jaarvergadering 2005 is dit onderwerp ook als agendapunt ter sprake gekomen. Inmiddels is het stadium dat de privatisering een feit wordt bijna bereikt. Zo is het de bedoeling dat op donderdag 09 februari 2006 door beide partijen (gemeente Grave en VV Gassel) een overeenkomst wordt getekend waarin het onderhoud van de velden definitief overgaat van de gemeente naar de VV Gassel. Dit uiteraard tegen een jaarlijkse vergoeding. Op basis van de huidige statuten moet het bestuur voor het tekenen van een dergelijke privatiseringsovereenkomst hiervoor echter eerst toestemming vragen aan de leden via een algemene ledenvergadering. Een en ander is ook door de jurist van de gemeente Grave aan het bestuur medegedeeld. Door het bestuur is inmiddels dan ook een extra Algemene Ledenvergadering ingelast. Deze vergadering zal worden gehouden op donderdag 26 januari 2006 in de kantine van VV Gassel. De vergadering zal beginnen om 22:00 uur. De (ere)leden en ouders van jeugdleden ontvangen nog dit weekend een uitnodiging voor deze extra ledenvergadering. Echt lang zal de vergadering normaal gesproken niet duren want op de agenda staan naast de opening, rondvraag en sluiting slechts twee andere agendapunten; toestemming privatisering veldonderhoud en toestemming privatisering gebouwen.


Bestuur vraagt mening leden over datum Nieuwjaarsreceptie
  |  vrijdag 20 januari 2006  |

Tijdens de vergadering van 11 januari 2006 heeft het bestuur van VV Gassel de begin dit jaar gehouden Nieuwjaarsreceptie nog even geŽvalueerd. Daarbij is ook gesproken over de datum waarop deze receptie in de toekomst gehouden zou moeten worden. De meningen hierover bleken toch wat uiteen te lopen. Een aantal bestuursleden wil absoluut vasthouden aan de al jarenlange traditie van 01 januari als dag van de Nieuwjaarsreceptie, terwijl enkele andere bestuursleden ook wel voorstander zijn van het verplaatsen van de Nieuwjaarsreceptie naar bijvoorbeeld de eerste zondag in januari. Besloten is om voor hierover een definitief besluit te nemen, eens aan de leden te vragen hoe zij hier over denken. In het kader daarvan is dan ook een nieuwe poll op deze site geplaatst. Graag dan ook uw reacties over dit onderwerp. Dit kan uiteraard ook via een berichtje op het forum, een "comment" bij de poll of een mailtje naar het bestuur
(bestuur@vvgassel.nl)
.


Komende zaterdag start voorjaarscompetitie 2006 junioren
  |  vrijdag 20 januari 2006  |

De junioren van de VV Gassel kunnen na een winterstop van ruim een maand komende zaterdag weer aan de bak. Voor hen gaat dan namelijk de voorjaarscompetitie 2006 van start. Zo moet Gassel A1 het tijdens deze eerste speelronde gaan opnemen tegen De Zwaluw A1. De ploeg uit Oeffelt is voor de Gasselnaren geen onbekende want ook bij de najaarscompetitie 2005 was De Zwaluw A1 een van de tegenstanders van Gassel A1. Het op zaterdag 08 oktober 2005 in Oeffelt gespeelde duel tussen beide formaties eindigde in een 4-3 zege voor de thuisploeg. Overigens waren de Gasselnaren na afloop van deze wedstrijd niet echt te spreken over het optreden van de scheidsrechter omdat hij in de tweede helft van het duel zo'n beetje alles onbestraft liet. De spelers van Gassel A1 zullen er dus ongetwijfeld op gebrand zijn op een goed resultaat te behalen. Voor Gassel C1 wacht zaterdag 21 januari a.s. eveneens een thuiswedstrijd. Het Beerse HBV C1 brengt een bezoek aan sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Door de goede prestaties in de najaarscompetitie 2005 is de Gasselse formatie voor deze voorjaarscompetitie 2006 in een hogere klasse ingedeeld. Grote vraag is dan ook hoe de Gasselnaren het er in deze competitie vanaf zullen gaan brengen. De derby tegen de Beerse formatie is alvast een mooie graadmeter. Voor de pupillenteams van de VV Gassel gaat de voorjaarscompetitie 2006 op zaterdag 04 februari 2006 van start. Bij de senioren en dames staat voor dit weekend wederom een inhaalprogramma op de agenda. Van de Gasselse teams hoeven alleen Gassel 1 en Gassel dames 1 aan te treden voor een inhaalduel. Het eerste elftal dient af te reizen naar Odiliapeel voor de uitwedstrijd tegen Odiliapeel/Braks Groep 1. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst bedraagt slechts ťťn punt in het voordeel van de Gasselnaren dus voor beide ploegen zijn de belangen groot. Op de eerste speeldag van deze competitie wist de ploeg uit Odiliapeel in Gassel met 1-2 te winnen. De spelers van Gassel 1 hebben dus nog wat goed te maken. Gassel dames 1 speelt komende zondag op eigen veld tegen NLC '03 dames 1. Winstkansen zijn voor de Gasselse dames zeer zeker aanwezig. Zo staat Gassel dames 1 niet alleen in de huidige stand een paar plaatsen boven de ploeg uit Lith, ook de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd in Lith werd door de Gasselse dames winnend afgesloten.


Gasselse dames spelen gelijk tegen Excellent dames 2
  |  woensdag 18 januari 2006  |

De op dinsdag 17 januari 2006 gespeelde oefenwedstrijd tussen Gassel dames 1 en Excellent dames 2 is geŽindigd in een 2-2 gelijkspel. Op een redelijk bespeelbaar veld van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel waren het de dames uit Oploo die in de eerste helft de score wisten te openen. Echter nog voor de rust hadden de Gasselse dames dankzij doelpunten van Anneke Paters en Sanne Hendriks de 0-1 achterstand weten om te buigen in een 2-1 voorsprong. De tweede helft leek doelpuntloos te blijven, maar in zo'n beetje de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Excellent dames 2 alsnog de gelijkmaker. Op donderdag 26 januari 2006 speelt Gassel dames 1 opnieuw een oefenwedstrijd tegen een damesteam van Excellent. Dan is echter niet het tweede, maar het eerste dameselftal van de club uit Oploo de tegenstander.


Nieuwe speeldatum afgelaste duels Gassel 1 en Gassel 4
  |  maandag 16 januari 2006  |

De KNVB in het district Zuid II heeft vandaag bekend gemaakt dat de op zondag 15 januari 2006 afgelaste competitiewedstrijden van Gassel 1 en Gassel 4 tegen respectievelijk VCA 1 en De Willy's 3 moeten worden ingehaald op zondag 29 januari 2006. Voor beide elftallen gaat het om een thuiswedstrijd.


Inhaalthuiswedstrijden van Gassel 1 en Gassel 4 afgelast
  |  zondag 15 januari 2006  |

De voor vandaag op het programma staande inhaalwedstrijden Gassel 1 - VCA 1 en Gassel 4 - De Willy's 3 gaan niet door. De duels werden afgelast omdat de velden op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel vanwege de vorst niet bespeelbaar zijn. Op welke zondag de betreffende wedstrijden nu gespeeld zullen moeten worden is nog niet bekend. Meest waarschijnlijke speeldag lijkt vooralsnog zondag 29 januari 2006 te zijn.


Oefenwedstrijden ingelast voor Gassel 1 en het dameselftal
  |  vrijdag 13 januari 2006  |

Door de technische staf van Gassel 1 is een oefenduel ingelast op zondag 05 februari 2006. Tegenstander hierin is gemeentegenoot Estria 1 uit Escharen. De aftrap van het duel dat zal worden gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel staat gepland voor 12:00 uur. Ook voor de speelsters Gassel dames 1 zijn inmiddels een tweetal oefenwedstrijden ingelast. In beide duels is een team van Excellent uit Oploo de tegenstander. Op dinsdag 17 januari 2006 spelen de Gasselse dames thuis tegen Excellent dames 2 en op donderdag 26 februari 2006 komt Excellent dames 1 op bezoek.


Komende zondag einde winterstop voor Gassel 1 en Gassel 4
  |  vrijdag 13 januari 2006  |

Na een winterstop van een aantal weken zullen Gassel 1 en Gassel 4 komende zondag weer eens vol aan de bak moeten voor een competitiewedstrijd. Voor beide elftallen staat namelijk een inhaalduel op het programma. Gassel 1 neemt het op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel op tegen VCA 1 uit Sint-Agatha dat momenteel wordt getraind door voormalig trainer en speler van VV Gassel John Boeijen. Het uitduel op de tweede speeldag van deze competitie werd door de Gasselnaren knap met 0-1 gewonnen. Op papier belooft het in elk geval een spannende wedstrijd te gaan worden want het verschil op de ranglijst is slechts drie punten in het voordeel van VCA 1. De Gasselse formatie heeft echter ťťn wedstrijd minder gespeeld. Gassel 4 treft zondag 15 januari a.s. op eigen veld De Willy's 3. Winstkansen voor de Gasselnaren zijn zeker aanwezig want de ploeg uit Wilbertoord staat momenteel op een laatste plaats met slechts drie punten uit tien wedstrijden. Het vierde elftal wist in de tot nu toe gespeelde elf duels dertien punten te verzamelen. Daarnaast eindigde de eerder dit seizoen in Wilbertoord gespeelde wedstrijd in een 0-3 stand in het voordeel van Gassel 4. De aftrap van het duel is om 12:00 uur. Gezien de huidige staat van de velden op het Gasselse sportpark is de kans groot dat de wedstrijden gewoon gespeeld kunnen worden. Zeker wanneer de temperatuur de komende nachten niet of nauwelijks onder nul komt en de voorspelde zon ook daadwerkelijk zal gaan schijnen. Omdat Gassel 2 en Gassel 3 geen inhaalwedstrijden hoeven te spelen duurt voor de spelers van deze elftallen de winterstop nog tot zondag 12 februari 2006. Voor Gassel dames 1 staat volgende week zondag een inhaalwedstrijd op de agenda. Volgend weekend, op zaterdag 21 januari 2006 om precies te zijn, start ook de voorjaarscompetitie 2006 voor Gassel A1 en Gassel C1. Voor de pupillenteams (Gassel D1, Gassel E1, Gassel E2, Gassel F1 en Gassel F2) gaat de voorjaarscompetitie 2006 pas van start op zaterdag 04 februari 2006.


Nieuwjaarsreceptie 2006 goed bezocht en heel gezellig
  |  maandag 09 januari 2006  |

Rob ten Haaf en Puck van IerselDe op zondag 08 januari 2006 door de VV Gassel gehouden Nieuwjaarsreceptie is goed bezocht. Ruim 140 belangstellenden waren naar de kantine op sportpark ďde Oude KampĒ gekomen. Even na zes uur nam voorzitter Cor van Boekel de microfoon ter hand voor zijn Nieuwjaarstoespraak. Na nog even stil gestaan te hebben bij het plotselinge overlijden van Tien Derks gevolgd door een indrukwekkende minuut stilte, werd door hem ook alvast vooruit geblikt op een aantal zaken die dit jaar zullen gaan plaatsvinden, zoals de verbouwing van de kantine en de viering van het 60-jarig jubileum. Na het woordje van de voorzitter vond de verloting plaats van de door Interbrew beschikbaar gestelde twee keer twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van Willem II inclusief drankjes en een bittergarnituurtje na afloop. De uiteindelijke winnaars van de kaartjes werden Dirk van Spijk, momenteel het jongste lid van de VV Gassel en Perry Bens. Hierna was het tijd voor een al vele jaren vast onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie; de bekendmaking van de sportman en sportvrouw van het jaar. Nieuw dit keer was dat voor beide categorieŽn ruim een maand geleden al de namen van een viertal genomineerden bekend waren gemaakt. Tevens werd de bekendmaking ondersteund met een Powerpoint-presentatie en vertolkte Theo Jaspers de rol van spreekstalmeester. Het was Puck van Iersel die tot sportvrouw van het jaar 2005 werd verkozen. Uit handen van Frans Peters, de trainer van Gassel dames 1, ontving zij de bijbehorende wisselbeker. Sportman van het jaar 2005 werd Rob ten Haaf. In het bijzijn van zijn ouders kreeg hij van hoofdtrainer Eus van Vijfeijken de wisselbeker overhandigd. Na het dankwoordje van Rob ten Haaf waarin hij zijn vader en moeder bedankte voor het poetsen van zijn voetbalschoenen en het wassen van de kleren en het poseren van alle genomineerden voor de aanwezige fotografen, was het officiŽle gedeelte van de Nieuwjaarsreceptie ten einde. Onder muzikale impulsen van DJ Ronnie bleef het daarna nog een aantal uren uitermate gezellig in de kantine. Hoewel afgelopen zondag is gebleken dat ook een niet op 01 januari gehouden Nieuwjaarsreceptie heel gezellig kan zijn, zal de Nieuwjaarsreceptie volgend jaar weer gewoon volgens VV Gassel traditie op 01 januari gehouden worden.
(klik hier voor een fotoreportage)


Klasse-indelingen voorjaarscompetitie 2006 jeugd bekend
  |  zaterdag 07 januari 2006  |

Door de KNVB in het district Zuid II zijn inmiddels de klasse-indelingen voor de voorjaarscompetitie 2006 bij de junioren en pupillen bekend gemaakt. De mogelijkheid bestaat nog wel dat de nu vrijgegeven klasse-indelingen hier en daar nog een kleine wijziging zullen ondergaan. Gassel A1 is net als bij de najaarscompetitie 2005 ingedeeld in de 3e klasse A01. Het merendeel van de tegenstanders kwam de Gasselse formatie dan ook al eerder dit seizoen tegen. Verdwenen uit de klasse van Gassel A1 zijn Estria A1, SIOL A1 en De Willy's A1. Nieuwe tegenstanders zijn JVC Cuijk A3 en Olympia '18 A2 uit Boxmeer. Gassel C1 is in vergelijking met de najaarscompetitie twee klassen hoger ingedeeld. Oude bekenden in de 3e klasse C01 zijn Sambeek C1 en JVC Cuijk C3. Verder zal Gassel C1 het moeten gaan opnemen tegen Hapse Boys C1, HBV C1 uit Beers en Vianen Vooruit C1. Hoewel Gassel D1 in dezelfde klasse zal uitkomen als in de najaarscompetitie treft de ploeg voornamelijk nieuwe tegenstanders. Zo wachten voor de Gasselnaren duels tegen gemeentegenoot GVV '57 D2 uit Grave, Hapse Boys D2 en D3 en SVS D1 uit Stvensbeek. Gassel E1 is wederom ingedeeld in de 2e klasse 103 en treft hieron onder meer VIOS E1 uit Beugen, De Willy's E1 uit Wilbertoord en SES E2 uit Langenboom. Gassel E2, Gassel F1 en Gassel F2 zijn in vergelijking met de najaarscompetitie een aantal klassen lager ingedeeld. De E2 komt uit in de 2e klasse 112 en stuit daarin onder meer op oude bekenden als DAW E7 uit Schaijk en Constantia E2 uit Wanroij. Nieuw voor de Gasselnaren zijn duels tegen SIOL E3 uit Katwijk, Juliana Mill E4 en FC Uden E5. Tegenstanders voor Gassel F1 zijn onder meer Toxandria F3 uit Rijkevoort, het Graafse GVV '57 F3 en De Zwaluw F2 uit Oeffelt. Gassel F2 tenslotte is terecht gekomen in de 2e klasse 114. Eveneens van de partij in deze klasse zijn onder andere DSV F5 en F6 uit Sint-Antonius en UDI '19/Beter Bed F13 uit Uden. Voor Gassel A1 en Gassel C1 start de voorjaarscompetitie op zaterdag 21 januari 2006. Voor Gassel D1, Gassel E1, Gassel E2, Gassel F1 en Gassel F2 staat de eerste speeldag gepland voor zaterdag 04 februari 2006.


Nieuwjaarsreceptie VV Gassel met verloting voetbalkaartjes
  |  vrijdag 06 januari 2006  |

Door omstandigheden een week later dan in voorgaande jaren houdt de voetbalvereniging Gassel komende zondag weer haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. De aanvang van deze altijd zeer gezellige en drukbezochte bijeenkomst is 16:00 uur. Plaats van handeling is uiteraard de kantine van VV Gassel op het sportpark "de Oude Kamp". Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zal bekend worden gemaakt wie de sportman en de sportvrouw van het jaar 2005 zijn geworden. Daarnaast maken alle bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie kans op een geheel verzorgd bezoekje aan een thuiswedstrijd van Willem II tijdens komend voorjaar. Door Interbrew zijn namelijk een aantal kaartjes beschikbaar gesteld waarbij tevens is inbegrepen een drankje vooraf, een drankje in de rust en een drankje en een bittergarnituurtje na afloop van de wedstrijd. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zullen door het bestuur twee maal twee kaartjes worden verloot onder alle aanwezigen. Kom dus komende zondag allen naar de kantine van VV Gassel om kans te maken op deze prijs. De muziek tijdens de Nieuwjaarsreceptie wordt ook dit jaar weer verzorgd door DJ Ronnie.


VV Gassel website doorbreekt grens 100.000 bezoekers
  |  dinsdag 03 januari 2006  |

100.000e bezoeker op 03 januari 2006 Op deze dinsdag 03 januari 2006 heeft de VV Gassel website een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van de bezoekersaantallen. Omstreeks 10:30 uur werd namelijk de 100.000e bezoeker geregistreerd door Webstats4u, het bedrijf dat de statistieken van de site bijhoudt. De eerste bezoeker van de VV Gassel website werd geregistreerd op 13 augustus 1999. Het heeft derhalve dus 2.335 dagen geduurd om de grens van de 100.000 bezoekers te doorbreken. Kijkend naar de herkomst van de 100.000 bezoekers dan komt hiervan uiteraard verreweg het grootste deel, te weten 93.860 bezoekers (93,86%), uit Nederland. Goede tweede in de lijst met bezoekers per land is Spanje met 450 bezoekers (0,45%). De top 5 van deze lijst bestaat verder uit Verenigde Staten (374 bezoekers), Zweden (358 bezoekers) en BelgiŽ (241 bezoekers). Totaal zijn bezoekers uit 63 verschillende landen geregistreerd. Opvallende landen hierbij zijn landen als China (46 bezoekers), IsraŽl (11 bezoekers), Nepal (3 bezoekers), Iran (1 bezoeker) en Rusland (1 bezoeker). Inmiddels zijn met uitzondering van de Noord- en de Zuidpool vanuit alle werelddelen bezoekjes gebracht aan de VV Gassel website. Nummer ťťn op de lijst van bezoekers per werelddeel is natuurlijk Europa (95.699 bezoekers). Tweede en derde zijn respectievelijk Noord-Amerika (512 bezoekers) en AustraliŽ (180 bezoekers). Hekkensluiters op deze lijst zijn Midden-Amerika (4 bezoekers) en Afrika (4 bezoekers).


Bezoekersaantal VV Gassel website opnieuw fors gestegen
  |  maandag 02 januari 2006  |

Statistieken VV Gassel website 2005 Het bezoekersaantal van de VV Gassel website is in 2005 opnieuw fors gestegen. Uit de door Webstats4u (voorheen Nedstat) bijgehouden statistieken blijkt dat de site in het afgelopen jaar maar liefst 31.822 maal is bezocht. Dit is niet alleen een gemiddelde van zo'n 87 bezoekers per dag, maar ook een stijging van 43 procent ten opzichte van het jaar 2004 toen in totaal 22.254 hits werden geregistreerd. Zoals in het hiernaast ingevoegde staatje met de bezoekersaantallen per maand is te zien, is de site vooral in april en mei en in de maanden september tot en met december veelvuldig bezocht. De maand mei was met 3.952 hits zelfs de drukste maand ooit. Uiteraard heeft dit te maken met het door Gassel 1 en Gassel 3 in deze maand behaalde kampioenschap. Dankzij deze successen werden ook nog een tweetal andere bezoekersrecords zeer scherp gesteld. Zo kwam week 19 van 2005 met 1.208 bezoekers op ťťn te staan in het klassement met de drukste weken. Maandag 09 mei 2005, de dag dus na de voor Gassel 1 en Gassel 3 zo succesvol verlopen zondag, ging de geschiedenisboeken in als de dag waarop de VV Gassel website het drukst werd bezocht. Het die dag geregistreerde bezoekersaantal van 324 zal naar verwachting de komende tijd niet zo maar verbeterd worden. Of in 2006 de bezoekersaantallen van deze site nog verder zullen stijgen, valt op dit moment nog moeilijk te voorspellen. Uiteraard zal de redactie er ook dit jaar naar blijven streven om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van het wel en wee van de voetbalvereniging Gassel. Zo zal aan de viering van het 60-jarig jubileum van de VV Gassel medio eind juni 2006, vanzelfsprekend ruimschoots aandacht worden besteed.


Maandag 02 januari 2006 geen training voor selectie
  |  zondag 01 januari 2006  |

De eerste training in 2006 voor de spelers van de selectie zal zijn op dinsdag 03 januari 2006. Aanvankelijk was het de bedoeling dat ook op maandag 02 januari 2006 getraind zou worden, maar deze training is van het programma geschrapt.Terug naar het archief