NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Januari 2007


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand januari 2007. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Na ruim drie maanden weer eens overwinning voor Gassel 2
  |  zondag 28 januari 2007  |

Gassel 2 heeft sinds lange tijd eindelijk weer eens een overwinning weten te behalen. Op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd het inhaalduel tegen VCA 2 vrij makkelijk met 5-2 gewonnen. De laatste overwinning dateerde van 08 oktober 2006 toen op eigen veld werd gewonnen van Festilent/Morgenzon 4. De Gasselnaren kwamen op voorsprong via een van richting veranderd schot van Rob Roefs. Nog voor de rust verdubbelde Ruud de Kleijn de marge tot twee treffers. De tweede helft was amper begonnen of de derde Gasselse treffer was een feit. Doelpuntenmaker was Tim Jaspers. Vervolgens lukte het de gasten uit Sint-Agatha om wat terug te doen, maar daarna was het toch weer Gassel 2 dat dankzij een doelunt van Tim Jaspers op een 4-1 voorsprong kwam. Wat later in de tweede helft mocht Tim van Overbeek een strafschop nemen. Hoewel zijn inzet niet goed genoeg was om de doelman van VCA 2 te passeren, werd het toch 5-1 omdat de doelman de bal zelf maar in het doel werkte. Uiteindelijk werd het nog 5-2. Al met al een verdiende overwinning van de Gasselse formatie. Eigenlijk hadden ook de spelers van Gassel 3 vandaag in actie moeten komen, maar hun inhaaluitwedstrijd tegen Juliana Mill 6 werd afgelast.


Inhaaluitwedstrijd van Gassel 3 tegen Juliana Mill 6 afgelast
  |  zaterdag 27 januari 2007  |

Voor de derde opeenvolgende zondag is een inhaalwedstrijd van Gassel 3 afgelast. Dit keer betreft het de uitwedstrijd van Gassel 3 tegen Juliana Mill 6 die voor zondag 28 januari a.s. op het programma stond. De velden in Mill zijn onbespeelbaar. Een nieuwe speeldatum voor het afgelaste duel is nog niet bekend. Het eveneens voor zondag 28 januari 2007 op het programma staande inhaalthuisduel van Gassel 2 tegen VCA 2 gaat vooralsnog gewoon door.


Gassel F1 en F2 starten voorjaarscompetitie met nederlaag
  |  zaterdag 27 januari 2007  |

Gassel F1 en Gassel F2 zijn de voorjaarscompetitie 2007 gestart met een uitnederlaag. De F1 van de VV Gassel verloor in Uden met 3-1 van UDI '19/Beter Bed F6. Ook de F2 speelde deze zaterdag in Uden. Net als de spelers van de F1, moesten ook de spelers van Gassel F2 zonder punten weer terug naar Gassel. FC de Rakt F2 was op eigen veld met 3-0 te sterk voor de Gasselnaren. De uitduels van de overige jeugdteams werden afgelast.


Competitiewedstrijden Gassel A1, C1, D1, E1 en E2 afgelast
  |  zaterdag 27 januari 2007  |

Voor de meeste jeugdteams van de VV Gassel is de start van de voorjaarscompetitie 2007 een weekje uitgesteld. Alleen Gassel F1 en Gassel F2 moeten vandaag in actie komen. De uitwedstrijden van Gassel A1, Gassel C1, Gassel D1, Gassel E1 en Gassel E2 zijn afgelast vanwege de slechte gesteldheid van de speelvelden ter plaatse. Wanneer de vandaag afgelaste duels moeten worden ingehaald, is op dit moment nog niet bekend.


Voorjaarscompetitie 2007 voor pupillen zaterdag van start
  |  vrijdag 26 januari 2007  |

Komende zaterdag gaat voor de pupillenteams van de VV Gassel de voorjaarscompetitie 2007 officieel van start. Voor Gassel A1 en Gassel C1 zou de voorjaarscompetitie 2007 vorige week al begonnen zijn, maar vanwege de slechte weersomstandigheden werd de eerste competitiewedstrijd direct al afgelast. Zaterdag 27 januari 2007 moeten alle Gasselse jeugdteams aantreden op vreemde bodem. Zo moet Gassel A1 het in Haps gaan opnemen tegen Hapse Boys A2. Op papier moeten de Gasselnaren in staat worden geacht om de drie punten te pakken, want in december 2006 wist Gassel A1 een oefenwedstrijd tegen deze Hapse formatie vrij overtuigend te winnen. De C1 van de VV Gassel treft in Sint-Hubert de plaatselijke C1. Over de winstkansen valt weinig tot niets te zeggen, want in de najaarscompetitie 2006 waren de twee teams in een verschillende klasse ingedeeld. Gassel D1 krijgt op de eerste speeldag te maken met Heijen D2. Voor Gassel E1, dat van alle Gasselse jeugdteams het hoogste is ingedeeld, staat een bezoek aan Olympia '18 E3 op het programma. De E2-pupillen moeten afreizen naar Beugen voor het uitduel tegen VIOS E3. Ook voor deze teams geldt dat zij elkaar dit seizoen nog niet eerder troffen. De spelers van Gassel F1 krijgen in hun eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie 2007 wel te maken met een oude bekende. De Gasselnaren moeten het namelijk gaan opnemen tegen UDI '19/Beter Bed F6. In de najaarscompetitie 2006 eindigde het treffen in een 1-1 gelijkspel, dus beide ploegen zijn erg aan elkaar gewaagd. Net als Gassel F1 speelt ook Gassel F2 komende zaterdag in Uden. De F2 moet daar namelijk aantreden tegen FC de Rakt F2. Bij de senioren en dames staat komend weekend wederom een inhaalprogramma op de agenda. Alleen voor Gassel 2 en Gassel 3 is een inhaalduel ingelast. Het tweede elftal speelt op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen VCA 2. De gasten uit Sint-Agatha staan een aantal plaatsen hoger geklasseerd dan de Gasselse formatie, dus het zal voor Gassel 2 een pittige opgave worden om een goed resultaat te behalen. Op papier lijkt Gassel 3 het zondag 28 januari a.s. wat makkelijker te hebben, want de Gasselnaren moeten in Mill aantreden tegen hekkensluiter Juliana Mill 6. Of alle op het programma staande competitiewedstrijden ook daadwerkelijk gespeeld kunnen worden, is afwachten. Gelet op de weersomstandigheden in de afgelopen dagen is de kans op afgelaste wedstrijden aanzienlijk.


Oefenwedstrijd Gassel 1 - Vianen Vooruit 1 afgelast
  |  dinsdag 23 januari 2007  |

De voor vanavond, dinsdag 23 januari 2007, op het programma staande oefenthuiswedstrijd van Gassel 1 tegen Vianen Vooruit 1 gaat niet door. Vanwege de vorst zijn de velden van sportpark "de Oude Kamp" te hard om er een wedstrijd op te spelen. In plaats van de oefenwedstrijd is er voor de spelers van de selectie een training ingelast.


Thuiswedstrijden Gassel A1, Gassel C1 en Gassel 3 afgelast
  |  zaterdag 20 januari 2007  |

Geen van de Gasselse teams hoeft dit weekend in actie te komen. Zowel voor zaterdag 20 januari 2007 als voor zondag 21 januari 2007 zijn alle wedstrijden afgelast. Voor deze zaterdag stond voor Gassel A1 en Gassel C1 de start van de voorjaarscompetitie 2007 gepland. Het derde elftal van de VV Gassel zou komende zondag een inhaalwedstrijd moeten spelen tegen Juliana Mill 6. Wanneer de dit weekend afgelaste wedstrijden moeten worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend.


Opnieuw duels Gasselse teams verplaatst vanwege verbouwing
  |  donderdag 18 januari 2007  |

Opnieuw zijn een aantal gepland staande inhaalwedstrijden verplaatst naar een andere speeldatum vanwege de verbouwing van de kantine van VV Gassel. Komende zaterdag worden tegels gelegd in de nieuwe gang voor de kleedkamers. Deze zijn daardoor niet of nauwelijks bereikbaar. Inmiddels zijn de voor zondag 21 januari 2007 op het programma staande inhaalthuiswedstrijden van Gassel 2 tegen VCA 2 en Gassel 4 tegen Vianen Vooruit 5 verzet. Zo staat het duel Gassel 2 - VCA 2 nu voor zondag 28 januari 2007 op de agenda. Het inhaalthuisduel van Gassel 4 tegen de Vianense formatie is verplaatst naar zondag 11 februari 2007.


Gassel 1 start oefencampagne met uitzege tegen De Willy's 1
  |  woensdag 17 januari 2007  |

Gassel 1 heeft dinsdag 16 januari 2007 een vrij makkelijke oefenzege behaald tegen De Willy's 1. In Wilbertoord werd het uiteindelijk 1-4. De Gasselse formatie speelde in het eerste half uur gewoon goed voetbal en kwam daardoor al snel op een 0-2 voorsprong. Het laatste kwartier van de eerste helft zakte de ploeg wat terug, waardoor de thuisploeg tien minuten voor de rust dankzij een benutte strafschop de achterstand kon verkleinen tot 1-2. In de tweede helft hadden de Gasselnaren wederom het beste van het spel en werd de voorsprong verder uitgebouwd. De score had zelfs nog veel hoger kunnen uitvallen, maar de Gasselse spelers waren te slordig in de afronding. Twee van de vier Gasselse treffers werden gescoord door Nicky Hendriks. Beide keren was William de Kleijn de aangever. Verder wisten ook Johan Jaspers en Jeroen Nibbeling de doelman van De Willy's één keer te passeren. Dinsdag 23 januari 2007 komt Gassel 1 opnieuw in actie voor een oefenduel. Tegenstander is dan Vianen Vooruit 1 en plaats van handeling sportpark "de Oude Kamp" in Gassel.


Gassel dames 1 verliest inhaalduel tegen De Willy's dames 2
  |  zondag 14 januari 2007  |

Gassel dames 1 is er deze zondag niet in geslaagd om in de inhaalwedstrijd tegen het hooggeklasseerde De Willy's dames 2 voor een stunt te zorgen. In Wilbertoord werd het uiteindelijk 6-0 voor de thuisploeg. Zeker voor de rust boden de Gasselse dames prima partij en werd achterin weinig weggegeven. Alleen bij een corner in de tiende minuut werd niet attent genoeg gereageerd waardoor de Wilbertoordse dames op een 1-0 voorsprong kwamen. Tien minuten na de rust was de tweede tegentreffer een feit. Toen het niet veel later ook nog 3-0 werd, was de wedstrijd definitief beslist. In het resterende deel van de wedstrijd werden door de Gasselse dames nog een paar onnodige doelpunten weggegeven waardoor de score uiteindelijk toch nog opliep naar 6-0. Eigenlijk had ook Gassel 3 op deze inhaalzondag in actie moeten komen, maar de inhaalwedstrijd tegen Toxandria 4 werd door de club uit Rijkevoort afgelast.


Gassel A1 verliest oefenwedstrijd tegen De Willy's A1
  |  zondag 14 januari 2007  |

Gassel A1 heeft zaterdag 13 januari 2007 in Wilbertoord een 4-2 oefennederlaag geleden tegen De Willy's A1. De aanwezige toeschouwers kregen een leuke, gelijkopgaande wedstrijd voorgeschoteld waarin de Gasselnaren het beste voetbal lieten zien, maar de thuisclub fysiek de sterkste was. Het was de Gasselse formatie die op een 0-1 voorsprong kwam door goed combinatievoetbal. Max Arendse zette Paul Cornelissen alleen voor de keeper waarna laatstgenoemde het koelbloedig afrondde. Halverwege de eerste helft viel onverwachts de gelijkmaker na een foutje in de Gasselse defensie. De Willy's A1 begon fel en met wat harder spel aan de tweede helft. Dit resulteerde in een 3-1 voorsprong. De Gasselnaren lieten daarna zien dat ze behalve goed kunnen voetballen ook de beuk erin kunnen gooien. Dit leidde tot een tweede Gasselse treffer. De mooiste aanval van deze middag werd uiteindelijk doeltreffende afgerond door Paul Barten. In de slotfase scoorde de Wilbertoordse formatie uit een vrije trap nog de 4-2. Al met al was het een leuke wedstrijd waarin Gassel A1 gezien het grote aantal gemiste kansen eigenlijk wat te weinig kreeg.


Indelingen voorjaarscompetitie 2007 jeugd inmiddels bekend
  |  zondag 14 januari 2007  |

Inmiddels zijn door de KNVB in het district Zuid II de indelingen voor de voorjaarscompetitie 2007 bij de junioren en pupillen bekend gemaakt. Het merendeel van de Gasselse jeugdteam is in een lagere klasse ingedeeld dan bij de najaarscompetitie. Positieve uitzondering hierop zijn Gassel E1 dat in een hogere klasse is geplaatst en Gassel D1 en Gassel F1 dat in dezelfde klasse zijn blijven staan. Gassel A1 is terecht gekomen in de 3e klasse A03 en moet het daarin onder meer opnemen tegen gemeentegenoot Estria A1 uit Escharen, HVCH A3 uit Heesch en Odiliapeel/Braks Groep A1. De C1 van de VV Gassel komt uit in de 3e klasse C03 en treft daarin compleet andere tegenstanders als afgelopen najaar. De Gasselse formatie krijgt onder andere te maken met SC st Hubert C1, De Willy's C1 uit Wilbertoord en SIOL C1 uit Katwijk. Gassel D1 wacht duels tegen een aantal oude bekenden zoals JVC Cuijk D4 en Juliana Mill D2. Nieuwe tegenstanders voor de Gasselnaren zijn HBV D1 uit Beers en VCA D1 uit Sint-Agatha. Gassel E1 is samen met onder andere FC Uden E1, Milsbeek E1 en het Graafse GVV '57 E1 ingedeeld in de 1e klasse 104. De E2 van de VV Gassel moet het gaan opnemen tegen UDI '19/Beter Bed E9 uit Uden, Olympia '18 E3 uit Boxmeer en het Rijkevoortse Toxandria E3. Gassel F1 komt wederom uit in de 2e klasse 103 en krijgt daardoor te maken met een aantal dezelfde tegenstanders als in de najaarscompetitie 2006. Nieuwe opponenten voor de Gasselnaren zijn onder meer Astrantia F1 uit Middelaar, Achilles Reek F1 en Sambeek F1. Gassel F2 tenslotte mag in de 2e klasse 112 gaan proberen om de eerste punten van dit seizoen binnen te halen. Dit moet dan gebeuren tegen bijvoorbeeld Achates RKOSV F3 uit Ottersum, Vianen Vooruit F2, FC de Rakt F2 uit Uden of Constantia F4 uit Wanroij. De complete klasse-indelingen voor de voorjaarscompetitie zijn te vinden op de standenpagina van het betreffende elftal. Ook het volledige wedstrijdprogramma voor de voorjaarscompetitie is inmiddels op deze website geplaatst.


Inhaaluitwedstrijd van Gassel 3 tegen Toxandria 4 afgelast
  |  zaterdag 13 januari 2007  |

De spelers van Gassel 3 hoeven morgen, zondag 14 januari 2007, niet in actie te komen voor de inhaaluitwedstrijd tegen Toxandria 4. De betreffende wedstrijd is door de club uit Rijkevoort afgelast vanwege de slechte gesteldheid van de velden op het Rijkevoortse sportpark. Een nieuwe speeldatum voor het duel is op dit moment nog niet bekend.


Komende zondag toch geen extra training voor de selectie
  |  zaterdag 13 januari 2007  |

In tegenstelling tot eerdere berichten is er komende zondag toch geen extra ingelaste training voor de spelers van de selectie. Dit vanwege het niet toegankelijk zijn van de kleedkamers, doordat deze zaterdag de vloeren in het nieuwe kantinegedeelte inclusief de gang voor de kleedkamers zijn gesmeerd.


Komende zondag beperkt inhaalprogramma Gasselse teams
  |  vrijdag 12 januari 2007  |

Wanneer de weergoden en de gesteldheid van de velden het toelaten, dan worden zondag 14 januari 2007 de eerste competitiewedstrijden van 2007 afgewerkt. Door de KNVB in het district Zuid II is namelijk voor komende zondag een inhaalprogramma vastgesteld. Overigens hoeven nog niet alle Gasselse teams in actie te komen. Alleen voor Gassel 3 en Gassel dames 1 staat er zondag a.s. een inhaalwedstrijd op de agenda. Het derde elftal van de VV Gassel moet het in Rijkevoort gaan opnemen tegen Toxandria 4. Het verschil in punten tussen beide formaties bedraagt op dit moment veertien, waarbij moet worden opgemerkt dat de Gasselnaren drie wedstrijden minder hebben gespeeld. De thuisploeg moet echter zeker niet onderschat worden, want na bijna een maand winterstop missen de spelers van Gassel 3 ook vast en zeker het nodige wedstrijdritme. Voor Gassel dames 1 wacht zondag 14 januari a.s. de lastige uitwedstrijd tegen De Willy's dames 2. De Wilbertoordse formatie is bezig met een sterk seizoen en staat momenteel op een tweede plaats. Het zal voor de Gasselse dames dan ook allesbehalve makkelijk worden om een goed resultaat te behalen. Maar de bal is ook in 2007 rond, dus wie weet kan het dameselftal van de VV Gassel zorgen voor een stuntje.


Zondag 14 januari 2007 extra training voor spelers selectie
  |  donderdag 11 januari 2007  |

Door trainer Eus van Vijfeijken is een extra training ingelast voor de spelers van de selectie. Deze training is zondag 14 januari 2007 en zal beginnen om 12:00 uur.


Trainingen donderdag 11 januari 2007 afgelast vanwege veld
  |  donderdag 11 januari 2007  |

Alle voor vanavond, donderdag 11 januari 2007, op het programma staande trainingen zijn afgelast. De velden zijn door de overvloedige regenval van de laatste tijd in dusdanig slechte staat dat de consul van de VV Gassel heeft moeten besluiten om geen trainingen toe te staan. Uiteraard is de kantine vanavond wel gewoon geopend.


Inhaalwedstrijd Gassel 4 - Vianen Vooruit 5 week uitgesteld
  |  woensdag 10 januari 2007  |

De spelers van Gassel 4 kunnen nog een weekje langer genieten van de winterstop. Aanvankelijk was het de bedoeling dat het vierde elftal komende zondag een inhaalwedstrijd zou gaan spelen tegen Vianen Vooruit 5, maar deze wedstrijd is inmiddels een week uitgesteld. Reden voor de verplaatsing van het duel naar zondag 21 januari 2007 is de verbouwing van de kantine van VV Gassel. Komend weekend wordt namelijk de vloer in de nieuwe spelersgang gesmeerd, waardoor de kleedkamers niet toegankelijk zijn.


Gassel A1 start jaar 2007 met ruime oefenwinst op DSV A2
  |  zondag 07 januari 2007  |

Gassel A1 is het jaar 2007 gestart met een gewonnen oefenwedstrijd tegen DSV A2. Afgelopen zaterdagmiddag werd het op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel 4-0 voor de Gasselse formatie. Nadat Rik van der Loop middels een overtreding net buiten het zestienmetergebied zijn eigen foutje ten koste van een vrije trap had hersteld begonnen de Gasselnaren beter in de wedstrijd te komen. Halverwege de eerste helft schoot Thijs van der Donk na een fraai één-tweetje met Guido Sprengers snoeihard de 1-0 tegen de touwen. Kansen op een tweede Gasselse treffer waren er voor de rust nog voldoende, maar deze werden onbenut gelaten. Ook in de tweede helft kende de Gasselse geen geweldige start, maar gaandeweg de tweede helft ging het weer steeds beter. Met een fraai bekeken schot scoorde Thijs van der Donk zijn tweede doelpunt van de middag. In de slotfase lukte het de beide Pausl om de score nog verder op te voeren. Eerst was het Paul Cornelissen die na een vrije trap van Tom Driessen in de rebound de bal alsnog binnen tikte. Vervolgens zorgde Paul Barten voor de 4-0 eindstand door na een geweldige solo met bal en al over de doellijn te lopen.


Wederom druk bezochte en zeer gezellige Nieuwjaarsreceptie
  |  dinsdag 02 januari 2007  |

De door VV Gassel gehouden Nieuwjaarsreceptie is ook dit jaar weer uitstekend bezocht. Een kleine 150 bezoekers waren op 01 januari 2007 naar de kantine van de VV Gassel gekomen voor een gezellige middag en avond. Rond de klok van zes uur nam voorzitter Cor van Boekel de microfoon ter hand voor zijn traditionele Nieuwjaarstoespraak. Uiteraard kwam ook de huidige verbouwing van de kantine en de hoofdtrainerswisseling ter sprake. Na het woordje van de voorzitter vond de verloting plaats van de door Inbev beschikbaar gestelde twee keer twee kaartjes voor de wedstrijd Willem II - Vitesse inclusief drankjes en een bittergarnituurtje na afloop. De winnaars van de kaartjes werden Sjors Cuppen, de jongste aanwezige op de receptie en Ingrid Jaspers. Vervolgens was het de hoogste tijd voor de bekendmaking van de sportman en sportvrouw van het jaar 2006. De genomineerden voor deze prestigieuze titels werden via een Powerpoint-presentatie aan de aanwezigen getoond. Nieuw dit jaar was dat er op het grote scherm ook video-opnames van de genomineerden te zien waren en dat de bezoekers van de receptie middels het uitbrengen van hun stem konden meebeslissen over de winnaar en winnares. Uiteindelijk was het Miranda Celen die tot sportvrouw van het jaar 2006 werd verkozen. In het bijzijn van haar ouders kreeg ze uit handen van Marc van Raaij en Frans Peters, de technische staf van Gassel dames 1, de bijbehorende wisselbeker uitgereikt. Hierna mocht Geert Ariëns naar voren komen. Hij werd namelijk uitgeroepen tot sportman van het jaar 2006. De al bijna dertig jaar in gebruik zijnde wisselbeker werd hem overhandigd door hoofdtrainer Eus van Vijfeijken. Na een kort dankwoordje van de kersverse sportman riep spreekstalmeester Theo Jaspers nogmaals Frans Peters naar voren. Dit omdat het dameselftal van de VV Gassel een fraaie verjaardagskalender heeft laten maken. Het eerste exemplaar ervan werd door aanvoerster Puck van Iersel overhandigd aan shirtsponsor Bart Loeffen. Na het uitreiken van de kalender was het officiële gedeelte van de Nieuwjaarsreceptie ten einde. Onder muzikale impulsen van DJ Ronnie bleef het daarna nog een aantal uren uitermate gezellig in de kantine. Uiteraard zijn er ook foto's gemaakt.
(klik hier voor een fotoreportage)


Verjaardagskalender uitgebracht door dameselftal VV Gassel
  |  dinsdag 02 januari 2007  |

Zoals u al in het nieuwsbericht over de Nieuwjaarsreceptie kon lezen, is door het dameselftal van de VV Gassel een fraaie verjaardagskalender uitgebracht. Iedere maand poseert een aantal speelsters in een steeds wisselende outfit, zoals in gala, carnavalskostuum, strandkleding, schildersoverall, sportkleding en Kerstoutfit. Deze kalender is uiteraard voor iedereen verkrijgbaar. De verjaardagskalender kost slechts ? 7,50. Met de aanschaf van de kalender bent u niet alleen verzekerd van fraaie plaatjes aan de muur, maar steunt u ook nog eens een goed doel. De netto-opbrengst van de kalenders komt namelijk ten goede aan de jeugd van VV Gassel. Wanneer u in het bezit wilt komen van een kalender, kunt u hiervoor contact opnemen met Ingrid Jaspers of Frans Peters. Ook is het mogelijk om uw bestelling door te geven via het volgende emailadres: kalender@vvgassel.nl. Iemand van het dameselftal zal dan vervolgens met u contact opnemen over de betaling en bezorging.Terug naar het archief