NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Mei 2009


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand juni 2006. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Zondag 30 juli 2006 eerste training selectie seizoen '06-'07
  |  vrijdag 30 juni 2006  |

De eerste training voor de spelers van de selectie in het seizoen 2006-2007 staat gepland voor zondag 30 juli 2006 aanvang 11:00 uur. De selectiespelers kunnen direct flink aan de bak, want in de eerste trainingsweek moet naast de vertrouwde dinsdag- en donderdagavond ook op de woensdagavond getraind worden. Het eerste oefenduel voor Gassel 1 staat op de agenda voor zondag 13 augustus 2006. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel is zesdeklasser VCO 1 uit 't Oventje dan de tegenstander. De aftrap van deze eerste oefenwedstrijd in het nieuwe seizoen is om 12:00 uur. Dinsdag 15 augustus 2006 oefenen de Gasselnaren opnieuw. Het Megense Ulysses 1 brengt dan een bezoek aan de thuishaven van VV Gassel. De bekerpoulewedstrijden voor zowel Gassel 1 als Gassel 2 worden gespeeld in de periode tussen 19 augustus 2006 en 27 augustus 2006. De officiŽle start van de competitie is door de KNVB vastgesteld voor zondag 03 september 2006.


Komend weekend festiviteiten 60-jarig jubileum VV Gassel
  |  donderdag 29 juni 2006  |

Op 15 juni 2006 was het precies zestig jaar geleden dat de VV Gassel, toen nog officieel RKVV Gassel geheten, werd opgericht. Uiteraard wilde het bestuur dit heuglijke feit niet zo maar voorbij laten gaan, dus werd er zo'n anderhalf jaar geleden een speciale commissie gevormd die de viering van dit jubileum zou gaan organiseren. Dit alles heeft geresulteerd in een aantal festiviteiten die vanaf vrijdag 30 juni 2006 tot en met zondag 02 juli 2006 zullen plaatsvinden. Locatie van het hele gebeuren is het hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Het jubileumweekend begint vrijdagavond om 19:00 uur met een receptie waarbij iedereeen in gelegenheid wordt gesteld om het bestuur te feliciteren met het 60-jarig jubileum. Aansluitend aan de receptie is er vanaf 21:00 uur een reŁnie. Deze reŁnie zal een gezellig samenzijn in de feesttent zijn, waarbij (oud)-leden met hun echtgenoten weer eens kunnen bijpraten met (voormalige) ploeggenoten en waarbij de heroÔsche verhalen van vroeger nog eens verteld kunnen worden. De achtergrondmuziek zal worden verzorgd door DJ Ronny. Op zaterdag 1 juli zal om 10.00 uur de jeugdactiviteit beginnen. Tijdens deze activiteit is er voor alle jeugdleden van de VV Gassel is een spellenmiddag georganiseerd. Op het hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" zijn een aantal voetbalspellen georganiseerd. Deze jeugdactiviteit zal omstreeks 16.00 uur zijn afgelopen. Zaterdagavond zal er vanaf 20.30 uur in de feesttent voor iedereen (de gehele Gasselse bevolking) een gezellige feestavond zijn met live-muziek van de formatie "Double" en DJ Ronny. De toegang is gratis. Tenslotte zal op zondagmiddag vanaf 12.00 uur op het hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" een vijftiental teams met elkaar de strijd aan gaan binden tijdens een ouderwetse zeskamp. Na afloop van deze zeskamp zal met de muzikale klanken van de muziek van DJ Ronny nog lange tijd worden nagepraat over alle prestaties.


Ook in seizoen 2006-2007 weer volop derby's voor Gassel 1
  |  maandag 19 juni 2006  |

Voor Gassel 1 staan er in het seizoen 2006-2007 weer tal van derby's op het programma. Uit de op vrijdag 16 juni 2006 door de KNVB in het district Zuid II bekend gemaakte klasse-indeling voor het komend seizoen bleek dat de Gasselnaren wederom zijn ingedeeld in de 5e klasse G. In deze klasse treft de Gasselse formatie een aantal tegenstanders waar het ook afgelopen seizoen tegen moest aantreden, te weten Constantia uit Wanroij, Hapse Boys, HRC '27 uit Afferden, SC st Hubert, Odiliapeel en VCA uit Sint-Agatha. Nieuw in de 5e klasse G zijn het uit de 4e klasse G gedegradeerde Toxandria uit Rijkevoort, RKVV Keldonk en FC Uden die vorig seizoen respectievelijk in de 5e klasse E en de 5e klasse H waren ingedeeld. De klasse van Gassel 1 wordt gecompleteerd door twee clubs die vorig seizoen uitkwamen in de 6e klasse F, te weten DSV uit Sint-Antonius en SCMH uit Mariaheide. Tegen welke tegenstander de Gasselnaren het op de eerste speeldag moeten gaan opnemen is momenteel nog niet bekend. Ook de klasse-indeling voor de overige teams van de VV Gassel is door de KNVB nog niet vrijgegeven.


Twaalfde plaats Gassel A1 op interntionaal toernooi TsjechiŽ
  |  zondag 04 juni 2006  |

Gassel A1 heeft dankzij twee overtuigende overwinningen op de tweede toernooidag tuiteindelijk de twaalde plaats behaald op een sterk bezet internationaal jeugdtoernooi in TsjechiŽ. Na de met wisselend succes afgesloten poulewedstrijden op zaterdag 03 juni 2006 moesten de Gasselnaren op deze 1e Pinksterdag aantreden voor de strijd om de twaalde plaats. In de eerste wedstrijd werd vrij eenvoudig met 4-0 gewonnen van FC Wallisellen uit Zwitserland. Bij de rust stond de Gasselse formatie op een 1-0 voorsprong dankzij een rake kopbal van Kees Willemsen. In de tweede helft zorgde Nicky Hendriks er met een glaszuivere hattrick voor dat de score uiteindelijk opliep tot 4-0. Door deze overwinning stuitte Gassel A1 vervolgens op een team uit Groningen. Bij winst van deze wedstrijd zou de twaalde plaats een feit zijn. Van een echte wedstrijd was echter geen sprake. De Gasselse formatie was namelijk heer en meester en stond bij de rust reeds op een 4-0 voorsprong. Ook in de tweede helft bleven de Gasselnaren doelpunten scoren. Bij een 8-0 voorsprong besloten de spelers van Gassel A1 de tegenstander ook een doelpuntje te gunnen. Omdat het de Groningers zelfs zonder Gasselse keeper in het doel nog niet lukte om tot scoren te komen, besloot Tom van Raaij maar even een handje te helpen. Na een fraaie balaanname joeg hij de bal snoeihard in het eigen doel. Van de acht andere Gasselse treffers kwamen er vier van de voet van Nicky Hendriks. Sjoerd Driessen was driemaal succesvol en ook Rik Verbruggen wist de vijandelijke doelman een keer te verschalken. Voor de Gasselse formatie zit het toernooi er nu op. De spelers en begeleiders van Gassel A1 zullen maandagavond weer terug zijn in Gassel.


Wisselend succes voor Gassel A1 tijdens toernooi in TsjechiŽ
  |  zaterdag 03 juni 2006  |

Gassel A1 neemt dit Pinksterweekend in TsjechiŽ deel aan een sterk bezet internationaal toernooi. Vandaag stonden voor de Gasselnaren een drietal poulewedstrijden op het programma. Op een vroege zaterdagmorgen met de alcohol nog duidelijk in de benen moest worden aangetreden tegen SG Neuenmarkt uit Duitsland. De Gasselnaren hadden het betere van het spel en kregen tal van kansen om op voorsprong te komen. Het lukte echter niet om een kans te verzilveren. Zoals zo vaak wanneer de ene ploeg niet weet te scoren, viel het doelpunt uiteindelijk wel aan de andere kant. Uit ťťn de weinige kansen wist SC Neuenmarkt te scoren, waardoor de Gasselse formatie het toernooi begon met een nipte en onverdiende 0-1 nederlaag. In het tweede pouleduel wachtte voor Gassel A1 opnieuw een Duitse tegenstander, te weten DJK Bosperder. Bij een 0-1 achterstand was het Nicky Hendriks die namens de Gasselse formatie de gelijkmaker binnen schoot. De wedstrijd leek vervolgens in een 1-1 gelijkspel te gaan eindigen, maar als een echte Duitse ploeg wist ook DJK Bosperder vlak voor tijd nog een keer te scoren en daarmee de drie punten binnen te halen. In de derde en laatste poulewedstrijd moesten de Gasselnaren het opnemen tegen TJ Prestice uit TsjechiŽ dat met zes punten uit twee duels fier aan kop ging. Gassel A1 speelde een prima wedstrijd tegen de Tsjechen en won uiteindelijk knap met 1-0 door een treffer van Rob Roefs. Met drie punten uit drie wedstrijden zijn de Gasselnaren uiteindelijk op een vierde plaats in de poule geŽindigd. Dit betekent dat op zondag 04 juni 2006 gespeeld moet gaan worden om de twaalfde tot en met de zestiende plaats. Tot slot van het telefoongesprek met de redactie van deze website liet de technische staf van Gassel A1 weten het in TsjechiŽ prima naar de zin te hebben.Terug naar het archief