NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Juni 2007


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand juni 2007. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Zondag 24 juni a.s. weer straatvoetbaltoernooi VV Gassel
  |  donderdag 21 juni 2007  |

Zondag 24 juni 2007 organiseert VV Gassel weer het jaarlijkse "Straatvoetbaltoernooi". De plaats van handeling is dit jaar niet het Julianaplein, maar de parkeerplaats van voetbalvereniging VV Gassel welke is gelegen aan de Ten Holtweg in Gassel. Vijf damesteams zullen in hun poule gaan strijden om de eerste prijs en achttien herenteams gaan in drie poules uitmaken wie dit jaar de sterkste is. Beide wisselbekers worden gesponsord door Jos van den Broek Woninginrichting uit Gassel. Deze dag zal er een springkussen aanwezig zijn voor alle kinderen. Ook een frietkraam om de inwendige mens te versterken ontbreekt uiteraard niet. Verder zal de bekende Gasselse DJ Ronny zorgen voor een gezellige muzikale noot. Nieuw dit jaar is een grote opblaaspop voor het bekende spel "op de stropdas". Met dit spel is een grote geldprijs te winnen. Komt dus allen op zondag 24 juni 2007 naar de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel voor een gezellige middag en avond.


Pittige competitie-indeling met heel veel derby’s voor Gassel 1
  |  donderdag 14 juni 2007  |

Na twee seizoenen zonder gemeentelijke derby’s, zal Gassel 1 komend seizoen weer moeten aantreden tegen tegenstanders uit de gemeente Grave. Uit de deze donderdag door de KNVB openbaar gemaakte competitie-indeling voor het seizoen 2007-2008 blijkt dat de Gasselnaren samen met Estria 1 uit Escharen en het Graafse GVV '57 1 zijn ingedeeld in de vijfde klasse G. Naast deze twee gemeentegenoten treft de Gasselse formatie bijna alleen maar regionale tegenstanders. Bovendien zitten hier nogal wat oude bekenden tussen. Zo moet Gassel 1 het ook komend seizoen weer gaan opnemen tegen Constantia 1 uit Wanroij, HRC '27 1 uit Afferden, Odiliapeel/Braks Groep 1, SC st Hubert 1, Toxandria 1 uit Rijkevoort en VCA 1 uit Sint-Agatha. Nieuw in de vijfde klasse G zijn naast Estria 1 en GVV '57 1 ook Excellent 1 uit Oploo, Heijen 1 en het Katwijkse SIOL 1. Laatstgenoemde ploeg is gepromoveerd uit de zesde klasse. De formaties uit Oploo en Heijen zijn afgelopen seizoen gedegradeerd vanuit de vierde klasse. De duels tegen Heijen 1 zijn extra interessant omdat de nieuwe hoofdtrainer van de VV Gassel Fred Seeger de afgelopen seizoenen werkzaam was bij de club uit Heijen en trainer Eus van Vijfeijken na drie jaar VV Gassel is overstapt naar Heijen. Vooralsnog is alleen de nieuwe competitie-indeling voor eerste elftallen door de KNVB gepubliceerd. De indelingen voor alle andere elftallen zullen waarschijnlijk pas eind juli 2007 bekend zijn. Ook over de tegenstanders in het bekertoernooi is op dit moment nog niets bekend.


Team VV Gassel negende op sterk bezet vijf-tegen-vijf-toernooi
  |  maandag 11 juni 2007  |

Een team van VV Gassel heeft is zondag 10 juni 2007 op een sterk bezet vijf-tegen-vijf-toernooi in Velp niet verder gekomen dan de negende plaats. Aan het door SCV '58 georganiseerde toernooi deden dertig teams mee. De start van de Gasselnaren was prima want in de eerste twee poulewedstrijden werden FC Murphy's United en Petjes Bar met respectievelijk 3-0 en 8-1 verslagen. Daarna werd echter tot tweemaal toe een nipte nederlaag geleden. Tegen Oud Velp United werd het 0-1 en het duel tegen Schaijkse Zwijnen ging ondanks een 1-0 voorsprong met 1-2 verloren. In de vijfde en laatste poulewedstrijd revancheerden de ploeg zich met een 5-2 overwinning op Brabant United. Na het tellen van de punten bleek het team van VV Gassel als tweede in de poule te zijn geëindigd. Van de nummers twee in de vijf poules gingen echter alleen de beste drie over. Helaas voor de Gasselse formatie waren zij de vier beste nummer twee. Hierdoor restte na de pouleduels alleen nog de strijd om de negende en tiende plaats. Zonder al te veel moeite werd deze laatste strijd met 6-1 gewonnen.


Tweede en vierde plaatsen Gasselse dames op toernooi Velp
  |  maandag 11 juni 2007  |

Niet alleen een herenteam van de VV Gassel deed zondag 10 juni 2007 mee aan het vijf-tegen-vijf-toernooi van SCV '58, ook het Gasselse dameselftal was van de partij. Met twee teams werd de strijd aangebonden met nog zes andere damesteams. Team Gassel dames 2 deed het in de poulefase uitstekend want alledrie de pouleduels werden overtuigend gewonnen. De speelsters van Gassel dames 1 begonnen met een nederlaag, maar wisten de twee daarop volgende poulewedstrijden wel te winnen. Dit leidde ertoe dat één van de twee kruisfinales een Gassels onderonsje werd. Het onderlinge duel werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen door team Gassel dames 2 waardoor zij de finale mochten spelen. Hierin moest worden aangetreden tegen een damesteam van SCV '58. Het waren de Gasselse dames die in de finale op een 1-0 voorsprong kwamen door een treffer van Jannneke Reamakers. De thuisploeg was daarna een aantal malen dichtbij de gelijkmaker, maar keepster Kim Oppers voorkwam dit met een aantal prima reddingen. Uiteindelijk werd het toch nog 1-1, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Het team van de Velpse dames bleek hierin het meest koelbloedigst, waardoor team Gassel dames 2 genoegen moesten nemen met een tweede plaats. In de strijd om de derde en vierde plaats verloor Gassel dames 1 ondanks een 1-0 voorsprong uiteindelijk met 1-3 van SES dames 1. Met een tweede en vierde plaats kan het dameselftal van de VV Gassel terugkijken op een geslaagde toernooidag.


John Boeijen komend seizoen als jeugdtrainer bij VV Gassel
  |  donderdag 07 juni 2007  |

Het bestuur van de VV Gassel is er onlangs in geslaagd om Cuijkenaar John Boeijen binnen te halen als jeugdtrainer. Hoewel de voormalige hoofdtrainer van de VV Gassel en oud-speler van Gassel 1 ook andere aanbiedingen op zak had, koos hij toch voor de jeugd van VV Gassel. Dit uiteraard tot grote tevredenheid van het bestuur van de VV Gassel. In overleg met onder andere de nieuwe jeugdcoördinator Jo Hendriks is vervolgens afgesproken dat John Boeijen komend seizoen Gassel C1 onder zijn hoede zal nemen. Hij wordt daarbij geassisteerd door Theo Jans die in de afgelopen seizoenen samen met Berry Arendse de technische staf van dit elftal heeft gevormd. Woensdagavond 06 juni 2007 heeft John Boeijen in de kantine van VV Gassel voor het eerst kennis gemaakt met betreffende jeugdspelers en hun ouders. In bijzijn van de voltallige spelersgroep vertelde hij eerst wat over zijn loopbaan als voetballer en als (jeugd)trainer waarna de doelstellingen voor het komend seizoen werden besproken. Tevens zijn er afspraken gemaakt over zaken als afmelden voor een training of wedstrijd. Hoewel het "echte werk" natuurlijk pas in augustus begint, zijn de eerste reacties van zowel spelers als ouders op de komst van John Boeijen alleen maar postitief.


Eerste training selectie nieuwe seizoen op 07 augustus 2007
  |  donderdag 07 juni 2007  |

Inmiddels is al wat meer bekend geworden over de voorbereiding van de selectie op de competitie 2007-2008. Zo staat de eerste training van het nieuwe seizoen voor de spelers van de selectie gepland voor dinsdag 07 augustus 2007. Een week later, op dinsdagavond 14 augustus 2007 om precies te zijn, zal Gassel 1 in Megen een oefenduel spelen tegen Ulysses 1. De eerste bekerwedstrijd staat op het programma voor zaterdag 18 augustus 2007. De tegenstanders in het bekertoernooi zijn op dit moment nog niet bekend.


14 juni 2007 kennismaking selectie met nieuwe hoofdtrainer
  |  donderdag 07 juni 2007  |

Zoals u waarschijnlijk wel bekend is Cuijkenaar Fred Seeger met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de VV Gassel. Donderdag 14 juni 2007 is er voor de spelers van de selectie en de leden van de technische staf van Gassel 1 en Gassel 2 gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe trainer. De bijeenkomst in de kantine van VV Gassel begint om 21:00 uur.Terug naar het archief