NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Juni 2010


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand juni 2010. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Gassel 1 ingedeeld in 5e klasse G met alleen teams uit regio
  |  dinsdag 29 juni 2010  |

Door de KNVB in het district Zuid II is inmiddels de competitie-indeling voor 1e elftallen voor het seizoen 2010-2011 bekend gemaakt. Voor Gassel 1 is er een fraaie en zeer interessante klasse-indeling uitgekomen. De Gasselse formatie komt net als afgelopen seizoen uit in de 5e klasse G en treft daarin uitsluitend tegenstanders uit de regio. Tegen acht van de elf tegenstanders speelde Gassel 1 ook in het seizoen 2009-2010. Deze tegenstanders zijn Constantia uit Wanroij, DSV uit Sint-Anthonis, Heijen, SIOL uit Katwijk, Toxandria uit Rijkevoort, VCA uit Sint-Agatha, VIOS '38 uit Beugen en De Zwaluw uit Oeffelt. Nieuw in de 5e klasse G zijn HBV uit Beers dat is gedegradeerd uit de 4e klasse, SES uit Langenboom en Excellent uit Oploo. Laatstgenoemde twee clubs speelden vorig seizoen respectievelijk in de 5e klasse H en F. De competitie 2010-2011 start voor 1e elftallen op zondag 05 september 2010. Tegen wie Gassel 1 het als eerste moet gaan opnemen is nog niet bekend. Ook de competitie-indelingen voor de overige senioren, dames en jeugd van de VV Gassel zijn nog niet bekend.


Dat zijn wij ja en dames Schaijk winnen straatvoetbaltoernooi
  |  zondag 27 juni 2010  |

Op een zeer zonnige en warme parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel vond deze zondag het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi van de VV Gassel plaats. Zeven dames- en twintig herenteams gingen op het hete asfalt met elkaar de strijd aan. Na het afwerken van de pouleduels, de achtste finales en kwartfinales waren de halve finalisten bekend. In het herentoernooi wisten GHC, Velp United, Dat zijn wij ja en De Wit door te dringen tot de laatste vier. De finale ging uiteindelijk tussen Velp United en Dat zijn wij ja. Laatstgenoemde formatie uit Cuijk wist de finale met 1-0 te winnen. In de strijd om het brons nam De Wit de strafschoppen beter dan GHC zodat zij als derde eindigden. In het toernooi van de dames waren de halve finalisten FC Vrouw Volluk, VV Gassel dames 2, FC Naaldhak en Dames Schaijk. In de halve finales bleken VV Gassel dames 2 en Dames Schaijk de sterkste zodat zij de finale mochten spelen. De Schaijkse dames wonnen die finale uiteindelijk met 2-0. De strafschoppenserie om het brons werd gewonnen door FC Naaldhak. Uiteraard was er dit jaar ook een sportiviteitsprijs. Deze werd behaald door het team van Desperate Housewives. Na de prijsuitreiking bleef het mede door de muzikale impulsen van DJ Ronny nog lang gezellig op de thuisbasis van de VV Gassel.
(klik hier voor een fotoreportage.)


De Bruine Paters winnen ook 2e editie Gasselse Kennisquiz
  |  zaterdag 26 juni 2010  |

Afgelopen vrijdagavond vond in de kantine van VV Gassel de tweede editie van de Gasselse Kennisquiz plaats. Maar liefst 31 teams hadden zich ingeschreven waardoor ook het terras voor de kantine gebruikt moest worden om alle deelnemers een plekje te kunnen geven. Net als bij de vorige editie was er weer een mystery-guest. Via het stellen van vragen moesten de deelnemende teams raden wie er achter de door Petra Nibbeling geschminkte persoon schuil ging. Uiteindelijk bleek Peter Thoonen de mystery-guest te zijn. Na tal van leuke en interessante vragenrondes was rond de klok van twaalf uur de winnaar van de quiz bekend. Het waren net als vorig jaar De Bruine Paters die er met de zege vandoor gingen. Het team van tennisvereniging Edos eindigde op een tweede plaats. Derde werd het team van CV de Ezels. Buurtschap Achter de Wal legde beslag op de vierde plaats en De Toppers eindigde als vijfde. Na afloop van de quiz bleef het nog een tijdje uitermate gezellig in de kantine van VV Gassel. De organisatie kan terugkijken op een prima verlopen evenement.
(klik hier voor een fotoreportage.)


VV Gassel organiseert de Brabander straatvoetbaltoernooi
  |  donderdag 10 juni 2010  |

Op zondag 27 juni 2010 vindt wederom het straatvoetbaltoernooi in Gassel plaats. Voor de komende vijf jaar zal het toernooi verder gaan onder de naam "de Brabander straatvoetbaltoernooi". Het bedrijf de Brabander zal namelijk de komende vijf jaar fungeren als hoofdsponsor van het toernooi. Toen de organisatie van het toernooi bij mij informeerde of ik interesse had in het hoofdsponsorschap, hoefde ik niet lang na te denken aldus Joop Bardoel eigenaar van de Brabander. "Ik vond de link tussen het straatvoetbaltoernooi en mijn onderneming erg origineel. Daarnaast ben ik zelf in Gassel geboren en wil ik graag een dergelijk evenement ondersteunen." De Brabander is al 10 jaar specialist in gebakken klinkers en natuursteentegels voor uw terras. Vele soorten zijn direct vanuit voorraad leverbaar. Voor meer informatie kijk op www.debrabander.nl of bezoek de showtuin op De Nieuwe Erven 12, te Cuijk. Dit jaar wordt het toernooi alweer voor de 27e keer gespeeld. Op 27 juni 2010 spelen 30 heren- en damesteams in afzonderlijke competities tegen elkaar voor de overwinning. Vorig jaar ging de overwinning bij de heren naar het team "Dat zijn wij ja". Bij de dames ging de overwinning naar "Dames Schaijk". Iedereen is aanstaande 27 juni van harte welkom op de parkeerplaats van VV Gassel gelegen aan de Ten Holtweg te Gassel. De entree is gratis!

Hoofdsponsor Joop Bardoel   De hoofdsponsor met leden van de organisatieTerug naar het archief