NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Juni 2011


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand juni 2011. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Gassel 1 bekert tegen Achilles Reek 1, Ravenstein 1 en SDDL 1
  |  donderdag 30 juni 2011  |

Inmiddels is door de KNVB in het district Zuid II de poule-indeling voor de eerste bekerronde van het bekertoernooi voor standaardteams bekend gemaakt. Gassel 1 is terecht gekomen in Groep 1 05 en krijgt hierin te maken met Achilles Reek 1, Ravenstein 1 en SDDL 1 uit Demen. De formaties uit Ravenstein en Demen spelen net als de Gasselnaren komend seizoen in de vijfde klasse. Achilles Reek 1 komt uit in de zesde klasse. De eerste bekerwedstrijd is op zaterdag 20 augustus 2011. De Gasselse formatie moet het dan op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel gaan opnemen tegen Ravenstein 1. Vervolgens wacht op dinsdag 23 augustus 2011 het uitduel tegen SDDL 1. Ook de derde en laatste poulewedstrijd moeten de Gasselnaren afwerken op vreemde bodem. Voor zaterdag 27 augustus 2011 staat namelijk Achilles Reek 1 - Gassel 1 op het programma. De zaterdagse bekerduels beginnen om 18:00 uur. Op de dinsdagavond wordt er om 18:45 uur afgetrapt. De bekertegenstanders van de andere Gasselse teams zijn op dit moment nog niet bekend.


Brabander Straatvoetbaltoernooi ondanks regen toch geslaagd
  |  dinsdag 21 juni 2011  |

Afgelopen zondag werd door de VV Gassel het Brabander Straatvoetbaltoernooi georganiseerd. Op de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" streden dit keer twintig herenteams en enkele damesteams om de felbegeerde titel. Het deelnemersveld was dit keer zeer regionaal want naast teams uit Gassel waren er ook teams uit Grave, Cuijk, Beers, Overlangel, Gennep, Vianen, Schaijk, Wijchen, Velp en Escharen. Helaas werkten de weergoden niet echt mee want door de zeer regenachtige weersomstandigheden konden de kwartfinales, de halve finales en ook de finale niet meer gespeeld worden. Deze werden beslist middels het nemen van penalties. Bij de dames stonden uiteindelijk Dames Schaijk en Dames Wijchen in de finale. De strafschoppenserie werd feilloos gewonnen door Dames Schaijk waardoor zij het straatvoetbaltoernooi voor de derde keer achter elkaar hebben gewonnen. In het herentoernooi wisten de teams Quando, Gennep, Dat zijn wij ja en Bessie door te dringen tot de laatste vier. De finale ging uiteindelijk tussen Dat zijn wij ja en Gennep. Laatstgenoemde formatie wist de penalties het beste te benutten. De derde plaats werd veilig gesteld door het team Quando. Uiteraard was er dit jaar ook een sportiviteitprijs. Deze werd behaald door het team van CV Het Stelt Niks Veur. Onder leiding van DJ Ronny, een overheerlijke barbeque, de nodige alcoholische versnaperingen, enkele stagedivepogingen en buikschuivers bleef het nog erg lang gezellig.
(Klik hier voor een fotoreportage.)
 


Gassel 1 met Estria 1 en GVV '57 1 ingedeeld in de 5e klasse G
  |  maandag 20 juni 2011  |

Door de KNVB in het district Zuid II zijn deze maandagmiddag de klasse-indelingen voor de eerste elftallen voor het seizoen 2011-2012 bekend gemaakt. Net als vorig seizoen is Gassel 1 ingedeeld in de 5e klasse G. De betreffende klasse bestaat wederom uit tal van regionale clubs. Zo maken ook de gemeentegenoten Estria 1 uit Escharen en GVV '57 1 uit Grave deel uit van de 5e klasse G. Nieuwe in de klasse van het Vlaggeschip van de VV Gassel zijn verder HRC '27 1 uit Afferden en Stormvogels '28 1 uit Siebengewald. Naast voornoemde vier clubs zijn ook Constantia 1 uit Wanroij, DSV 1 uit Sint-Anthonis, Excellent uit Oploo, Heijen 1, Toxandria 1 uit Rijkevoort, VCA 1 uit Sint-Agatha en De Zwaluw 1 uit Oeffelt komend seizoen tegenstander van Gassel 1. De eerste speelronde is op zondag 04 september 2011. Tegen wie de Gasselnaren dan in actie moeten komen, is op dit moment nog niet bekend.


3e editie Gasselse Kennisquiz gewonnen door team TV Edos
  |  zondag 19 juni 2011  |

Zaterdagavond 18 juni 2011 vond in de kantine van VV Gassel de derde editie van de Gasselse Kennisquiz plaats. Het werd wederom een geslaagd evenement. Na tal van leuke en interessante vragenrondes ging het in de finale tussen de teams van TV Edos en De Bruine Paters. Het team van De Bruine Paters had zowel de eerste als tweede editie van de Kennisquiz gewonnen dus een onvervalste hattrick hing in de lucht.

TV Edos winnaar Kennisquiz 2011

Uiteindelijk was het het team van TV Edos dat de finale won waardoor zij zich een jaar lang "Gassels slimste" mogen noemen. Het team Lima Bravo eindigde op de derde plaats. CV De Ezels 2 en CV De Ezels 1 eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats. Ook dit jaar was er weer een mystery-guest die via het stellen van vragen geraden moest worden. De mystery-guest bleek Corrie Bardoel te zijn en dit werd geraden door het team CV De Ezels 2. Na afloop van de quiz bleef het nog een tijdje uitermate gezellig in de kantine van VV Gassel.
(Klik hier voor een fotoreportage.)
 


Komend seizoen geen E2, maar wel twee C-elftallen en Mini F
  |  vrijdag 17 juni 2011  |

Voor de Gasselse jeugdspelers is de elftal-indeling inmiddels rond. Na het nodige gepuzzel kon de definitieve indeling afgelopen week naar de jeugdtrainers en -leiders worden gemaild. Meest opvallend verschil met de indeling van afgelopen seizoen zijn de twee C-elftallen. Verder is er in het seizoen 2011-2012 geen Gassel E2, maar is er sinds jaren wel weer een Mini F. In deze Mini F spelen jongens en meisjes in de leeftijd van vier t/m zes.
(Klik hier voor de definitieve teamindeling.)
 Tegen welke tegenstanders de Gasselnaren het moeten gaan opnemen, is op dit moment nog niet bekend. De eerste wedstrijdronde van de najaarscompetitie 2011 is op zaterdag 03 september 2011.


Donderdag 23 juni 2011 bijeenkomst voor selectie VV Gassel
  |  dinsdag 14 juni 2011  |

Op dinsdagavond 02 augustus 2011 staat voor de spelers van de selectie de eerste training van het seizoen 2011-2012 op het programma. Vooruitlopend daarop is er bijeenkomst gepland waar hoofdtrainer Henk Driessen een aantal afspraken wil maken en het programma van de voorbereiding wil uitreiken. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 23 juni 2011 in de kantine van VV Gassel en zal beginnen om 20:00 uur. Iedereen die in de selectie speelt of komend seizoen in de selectie wil gaan spelen en de leden van de technische staf zijn van harte welkom.


GOK-toernooi geslaagd evenement ondanks het slechte weer
  |  zondag 12 juni 2011  |

Afgelopen zaterdag vond op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel alweer de derde editie van het jaarlijkse GOK-toernooi plaats. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement, al wilde het weer dit jaar niet echt meewerken. Want vanwege onweer, hagelbuien en stortregens moesten de wedstrijden enkele malen onderbroken worden.

GOK-toernooi 2011

Uiteindelijk konden toch alle poulewedstrijden gespeeld worden. Na de pouleduels bleken de teams van Biertiek, 19 uur kwart voor 40, Ardahan United en FC Muntari zich geplaatst te hebben voor de halve finales. Hierin bleek FC Muntari te sterk voor Biertiek en werd 19 uur kwart voor 40 verslagen door Ardahan United. De zeer spannende finale eindigde in 5-5 waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. De strafschoppenserie werd uiteindelijk met 4-3 gewonnen door Ardahan United. Na afloop van de wedstrijden en de prijsuitreiking bleef het nog lang zeer gezellig in de kantine van VV Gassel.
(klik hier voor een fotoreportage.)
 


Nog 22 leden waarvan spelerspas vervangen moet worden
  |  donderdag 09 juni 2011  |

In de maanden juli en augustus 2011 loopt van een groot aantal spelerspassen de geldigheidsdatum af. Dit betekent dat deze passen dus vervangen moeten worden. Op dit moment moeten er vˇˇr aanvang van het nieuwe seizoen in alle districten samen nog 169.527 pasfotoĺs ingestuurd te worden. Bij de VV Gassel zijn er nog 22 personen die een (nieuwe) pasfoto moeten inleveren. Omdat ook in het seizoen 2011-2012 de regel geldt "geldige spelerspas = niet spelen", is het zaak om zo snel mogelijk een pasfoto in te leveren bij bestuurslid Jos van der Heijden. Hij co÷rdineert het aanvragen van de spelerspassen.
(Klik hier voor het overzicht met leden die nog geen nieuwe pasfoto hebben ingeleverd.)


Zaterdag 11 juni 2011 derde editie GOK-toernooi VV Gassel
  |  dinsdag 07 juni 2011  |

Op zaterdag 11 juni 2011 organiseert VV Gassel voor de derde keer in de historie het Gassels Open Kampioenschap, beter bekend onder de naam GOK-toernooi. Dit toernooi is sinds 2009 jaar in de plaats gekomen van het jaarlijkse 6-tegen-6-toernooi. Aan de editie van komende zaterdag doen dertien teams mee. De eerste poulewedstrijden starten ditmaal om 14:30 uur. Na afloop van het toernooi is er weer een gezellige avond in de kantine. Kom dus voor een gezellige middag en avond komende zaterdag naar sportpark "de Oude Kamp" in Gassel.


Eerste wedstrijd nieuwe veteranenelftal op 27 augustus 2011
  |  dinsdag 07 juni 2011  |

Het nieuwe veteranenelftal van de VV Gassel zal voor het eerst in actie komen op zaterdag 27 augustus 2011. Men speelt dan op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen de veteranen van De Treffers uit Groesbeek. De aftrap is om 17:00 uur.


Dinsdag 02 augustus 2011 eerste training selectie 2011-2012
  |  maandag 06 juni 2011  |

De eerste training van het seizoen 2011-2012 voor de selectie van de VV Gassel staat gepland voor dinsdagavond 03 augustus 2011. Na een aantal trainingen volgt op zondag 14 augustus 2011 een duel tegen Estria 1 in het kader van het Gouden Klok toernooi in Sint-Hubert. Het eerste bekerduel van Gassel 1 is op zaterdag 20 augustus 2011. Een dag later speelt het tweede elftal zijn eerste bekerwedstrijd. Op zondag 04 september 2011 start de competitie 2011-2012 voor de senioren en dames.
(klik hier voor het complete overzicht van de voorbereiding voor de selectie.)
 


Eerste wedstrijden voor veteranenelftal inmiddels gepland
  |  woensdag 01 juni 2011  |

Voor het nieuwe veteranenelftal zijn inmiddels de eerste wedstrijden ingepland. Zo zal op zaterdag 08 oktober 2011 op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel gespeeld gaan worden tegen Beatpaleis uit Reek. De uitwedstrijd tegen Beatpaleis staat op de agenda voor zaterdag 14 april 2012. Verder zijn er inmiddels wedstrijden tegen onder meer Toxandria uit Rijkevoort en De Willy's uit Wilbertoord vastgelegd. De technische staf is nog druk bezig om ook in de maand september enkele duels gepland te krijgen.
(klik hier voor het complete programma.)
 Terug naar het archief