NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Juni 2012


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand juni 2012. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Gassel 1 in de 1e bekerronde tegen OVC '63 1, SBV 1 en VCO 1
  |  vrijdag 29 juni 2012  |

Door de KNVB in het district Zuid II is afgelopen donderdag de poule-indeling voor de eerste bekerronde bij de standaardteams bekend gemaakt. Gassel 1 is terecht gekomen in Groep 1 06 en moet het daarin opnemen tegen OVC '63 1 uit Oijen, SBV 1 uit Haren en VCO 1 uit 't Oventje. De formatie uit Oijen komt komend seizoen uit in de 5e klasse H. De andere twee tegenstanders spelen in de 6e klasse E. De Gasselnaren openen het bekertoernooi op kermiszaterdag 18 augustus 2012 met een uitwedstrijd tegen SBV 1. Vervolgens komt OVC '63 1 op dinsdag 21 augustus 2012 naar sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De derde en laatste poulewedstrijd is op zaterdag 25 augustus 2012. Gassel 1 speelt dan uit tegen VCO 1. De poule-indeling voor de andere teams van de VV Gassel wordt door de KNVB medio juli bekend gemaakt.


Teamindeling jeugd bekend, voor eerste keer meisjesteam
  |  donderdag 28 juni 2012  |

Na de nodige uurtjes puzzelen is het bestuur van VV Gassel er weer in geslaagd om een teamindeling te maken voor de jeugdspelers van de VV Gassel. Er moesten weer moeilijke belissingen worden genomen en alle opties zijn zorgvuldig afgewogen. Uiteindelijk zijn de in totaal 98 jeugdleden verdeeld over negen teams. Bijzonder is dat er komend seizoen voor het eerst in de historie van de Gasselse voetbalvereniging een meisjes D-team is. Verder is er voor het sinds het seizoen 2004-2005 dat er weer zowel een A1 als B1 is. In tegenstelling tot vorig seizoen is er dit keer maar één C-elftal. Wel zijn er komend seizoen twee E-zeventallen.
(klik hier voor de complete indeling van de jeugdteams van VV Gassel.)
Op enkele vacatures na zijn er bijna voor elk team drie begeleiders. Nieuw in de technische staf bij de jeugd zijn Henk Driessen (trainer A1), Paul Barten (leider A1), Berry Arendse (trainer C1) en Paul Willems (trainer/leider F1). Gestopt zijn Hans Eleuwarin en Bart Loeffen.
(klik hier voor het overzicht met de leden van de technische staf van de jeugdteams van VV Gassel.)


Ondanks de regen toch weer geslaagd straatvoetbaltoernooi
  |  zondag 24 juni 2012  |

Op zondag 24 juni 2012 organiseerde VV Gassel weer het jaarlijkse Brabander Straatvoetbal op de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De weergoden waren de organisatie dit keer niet goed gezind, want bijna het hele toernooi moest in de regen worden afgewerkt. De spelers en speelsters van de deelnemende teams lieten hun humeur echter niet verpesten door het slechte weer en gingen op de drie velden met elkaar de strijd aan. In het herentoernooi streden 18 teams om de felbegeerde wisselbeker. Aan het damestoernooi deden 10 teams mee. Na de spannende en soms ook doelpuntrijke pouleduels, was het tijd voor de kwart- en halve finales. Uiteindelijk wisten de teams van All Stars en ZVV De Wit zich te plaatsen voor de finale bij de herenteams. De finale werd vervolgens gewonnen door All Stars. Het team van Goei Volluk legde beslag op de derde plaats. In het damestoernooi won Eindhoven AV in de finale van Dames Schaijk. Het team Gratis wijn eindigde op een derde plaats. Bij de prijsuitreiking bleek dat zij ook de sportiviteitsprijs mee naar huis mocht nemen. Na afloop van het toernooi bleef het mede door de muzikale ondersteuning van DJ Max nog urenlang erg gezellig in de tent.
(klik hier voor een uitgebreide fotoreportage.)


Gasselse Kennisquiz opnieuw gewonnen door De Bruine Paters
  |  zondag 24 juni 2012  |

Op zaterdagavond 23 juni 2012 werd in de kantine van VV Gassel weer de Gasselse Kennisquiz gehouden. Ook editie 2012 van dit evenement was een groot succes. Aan de quiz deden dit keer 29 teams mee. Inclusief organisatie en supporters waren er een kleine 200 aanwezigen. Na een viertal vragenronden moest er ook dit keer weer een mystery-guest worden geraden. Uiteindelijk waren het de leden van het team Mixed-up die wisten te raden dat het Frank Grim, de overbuurman van sportpark "de Oude Kamp", was die schuil ging achter het masker. Dit leverde hen naast een flink aantal punten ook waardebonnen op voor worstenbroodjes van Chris Josemanders. Nadat alle punten van de voorronden waren geteld, bleek dat de volgende vijf teams zich hadden geplaatst voor de finaleronde; De Bruine Paters, TV Edos, De Tierekloters uit Velp, Joepie de poepie en Gas op die lolly. Na weer enkele vragenronden bleven er twee teams over die gingen strijden om de winst. Dit waren De Bruine Paters, de winnaars van de edities 2009 en 2010 van de kennisquiz en het team van TV Edos, de winnaar van vorig jaar. Uiteindelijk was toch weer het team van De Bruine Paters dat won en zich hierdoor weer een jaar lang "Gassels slimste" mag noemen.

<De Bruine Paters - winnaar Gasselse Kennisquiz 2012


Dinsdagavond 31 juli 2012 eerste training 2012-2013 selectie
  |  donderdag 21 juni 2012  |

De eerste training van het seizoen 2012-2013 voor de spelers van de selectie van VV Gassel is op dinsdagavond 31 juli 2012. Dit blijkt uit het programma van de voorbereiding dat door de technische staf is opgesteld. Vervolgens wordt er getraind op donderdag 02 augustus en zondag 05 augustus 2012. De eerste oefenwedstrijd voor Gassel 1 is op zondag 12 augustus 2012. In het kader van het Gouden Klok-toernooi spelen de Gasselnaren dan in Sint-Hubert tegen organisator SC st Hubert 1. De eerste bekerwedstrijd voor het eerste elftal is op zaterdag 18 augustus 2012. Gassel 2 start het bekertoernooi 2012-2013 op zondag 19 augustus 2012. Wie de bekertegenstanders zijn is op dit moment nog niet bekend. De competitie gaat voor alle seniorenelftallen van start op zondag 02 september 2012.
(klik hier voor het complete overzicht van de voorbereiding voor de selectie.)


Ook dames starten voorbereiding 2012-2013 op 31 juli 2012
  |  donderdag 21 juni 2012  |

Net als de selectie start ook het dameselftal van de VV Gassel de voorbereiding op de competitie 2012-2013 op dinsdagavond 31 juli 2012. De aanvangstijd van de eerste training is 19:45 uur. Na trainingen op de daaropvolgende donderdag, zondag en dinsdag wacht op donderdag 09 augustus 2012 de eerste oefenwedstrijd. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel zal dan worden gespeeld tegen Volharding dames 1 uit Vierlingsnbeek. Drie dagen later, zondag 12 augustus 2012, staat er opnieuw een oefenduel op het programma. Tegenstander is dan SC st Hubert dames 1. De eerste poulewedstrijd van het bekertoernooi 2012-2013 is op zondag 19 augustus 2012. Ook de Gasselse dames beginnen op zondag 02 september 2012 aan de competitie 2012-2013. Tegen welke tegenstander dit zal zijn, is op dit moment nog niet bekend.
(klik hier voor het complete overzicht van de voorbereiding voor het dameselftal.)


Gassel 1 ook komend seizoen weer ingedeeld in de 5e klasse G
  |  maandag 18 juni 2012  |

Door de KNVB in het district Zuid II zijn deze maandagmiddag de indelingen van de 4e t/m de 6e klasse voor de eerste elftallen voor het seizoen 2012-2013 bekend gemaakt. Net als in de voorgaande seizoenen is Gassel 1 ingedeeld in de 5e klasse G. De betreffende klasse bestaat weer bijna uitsluitend uit clubs uit het Land van Cuijk dus de supporters kunnen zich alvast gaan opmaken voor een seizoen vol derby's. Nieuw in de klasse ten opzichte van vorig seizoen zijn SC st Hubert 1, Juliana Mill 1, Odiliapeel/Braks Groep 1, FC Uden 1 en Vianen Vooruit 1. De andere zes tegenstanders voor de Gasselnaren zijn Constantia 1 uit Wanroij, DSV 1 uit Sint-Anthonis, Estria 1 uit Escharen, Heijen 1, Toxandria 1 uit Rijkevoort en De Zwaluw 1 uit Oeffelt. De eerste speelronde is op zondag 02 september 2012. Tegen wie de Gasselnaren dan in actie moeten komen, is op dit moment nog niet bekend. De indelingen voor de andere teams van de VV Gassel worden in een later stadium door de KNVB bekend gemaakt.


Zondag 24 juni 2012 weer straatvoetbaltoernooi van VV Gassel
  |  vrijdag 15 juni 2012  |

Zondag 24 juni 2012 is het weer tijd voor het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi van de VV Gassel, wat georganiseerd wordt op de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" aan de Ten Holtweg in Gassel. Dit jaar zullen 18 herenteams en 10 damesteams in een heren- en damespoule strijden om de felbegeerde wisselbeker. Er is een divers deelnemersveld, want de teams komen onder andere uit Gassel, Grave, Escharen, Langeboom, Mill, Schaijk, Cuijk, Vianen, Eindhoven, Wijchen en Overlangel. Het toernooi zal beginnen om 10:30uur en eindigen in de late uurtjes. De man achter de draaitafel deze dag is DJ Max. Verder zal er weer een heerlijke bbq aanwezig zijn voor de inwendige mens. De entree is gratis, dus iedereen is van harte welkom!! Klik
hier
 voor een Excel-versie van het speelschema,
hier
 voor een PDF-versie van het speelschema en
hier
 voor het reglement.


Zaterdag 23 juni 2012 weer de Gasselse Kennisquiz in kantine
  |  vrijdag 15 juni 2012  |

Op zaterdag 23 juni 2012 zal weer de Gasselse Kennisquiz worden gehouden in de kantine van VV Gassel. Dit jaar zullen er maar liefst dertig teams meedoen en daarmee is het helemaal uitverkocht. Er zullen wederom vragen gesteld worden over allerlei uiteenlopende onderwerpen, het raden van muziekfragmenten en fotomateriaal en natuurlijk zal er weer een heuse Mysterie Guest ten tonele verschijnen. De muzikale ondersteuning wordt geleverd door DJ Ronny. Alle ingrediënten zijn dus weer aanwezig voor een gezellige avond. Inloop van deze avond is vanaf 19:00 uur. De organisatie heet iedereen van harte welkom!


Woensdag 20 juni 2012 bijeenkomst voor selectie en A-jeugd
  |  maandag 11 juni 2012  |

Vooruitlopend op de start van het nieuwe seizoen is er een bijeenkomst gepland waar hoofdtrainer Henk Driessen een aantal afspraken wil maken en het programma van de voorbereiding wil uitreiken. De bijeenkomst, waarvoor alle spelers van de selectie en de A1 zijn uitgenodigd, vindt plaats op woensdag 20 juni 2012 in de kantine van VV Gassel en zal beginnen om 20:00 uur. Uiteraard zijn ook de leden van de technische staf van harte welkom.


Weer geslaagde talentendag voor de jeugd van de VV Gassel
  |  zondag 10 juni 2012  |

Op zaterdag 02 juni 2012 vond op sportpark "de Oude Kamp" de jaarlijkse jeugdtalentendag plaats. Mede dankzij het goede weer heeft de jeugd van de Gasselse voetbalvereniging een geslaagde dag gehad. Er werd gestart met diverse activiteiten zoals hardlopen, ingooien, schieten op goal en een behendigheidsrace. Hierbij zijn weer diverse records verbeterd.

Jeugdtalentendag 2012 - foto 1

Jeugdtalentendag 2012 - foto 2

Hierna werd er nog gevoetbald waarbij de kinderen tegen de ouders speelden. De kinderen waren enthousiast en zetten hun best beentje voor om het de ouders moeilijk te maken. Voor de start van het komende voetbalseizoen zullen de nieuwe records worden vermeld op het recordbord in de kantine. Dan zal ook de sportman van het jaar bekend worden gemaakt.

Jeugdtalentendag 2012 - foto 3


Win een fraaie geldprijs in de Gasselse EK-2012 voetbalpool
  |  maandag 04 juni 2012  |

Vanaf komende vrijdag barst in Polen en Oekraïne het EK-2012 los. Zal Nederland net als twee jaar geleden weer de finale weten te bereiken, of is de oranje leeuw al na de zware poulewedstrijden uitgebruld? Net als bij eerders EK's en WK's is er weer een leuke voetbalpool georganiseerd. Hieraan meedoen kan nog steeds!! Voor slechts € 5,- speelt u al mee en maakt u kans op diverse fraaie geldprijzen. Zo is de eerste prijs 35% van het inleggeld. In totaal zal 97,5% van het inleggeld worden uitgekeerd als prijzengeld. Ook wanneer u denkt niet zo goed te zijn in het voorspellen van uitslagen, aantallen doelpunten, de eerste doelpuntenmaker van het Nederlands Elftal ed, dan is meedoen zeer zeker de moeite waard. Voor diegene die op de laatste plaats eindigt, heeft de organisatie namelijk het "Oranje troostpakket", met daarin tal van leuke oranje (fan)artikelen. Deelnameformulieren moeten uiterlijk vrijdag 08 juni 2012 17:45 uur zijn ingeleverd bij Rudy Derks, William de Kleijn of Maurice Willems. Maak het kijken naar de wedstrijden van het EK nog leuker en speel ook gezellig mee in de Gasselse EK-2012 voetbalpool! Klik
hier
 voor het deelnameformulier en
hier
 voor het reglement.Terug naar het archief