NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Juni 2014


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand juni 2014. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Straatvoetbaltoernooi 2014 gewonnen door team Volker Wessels
  |  zondag 29 juni 2014  |

Deze zondag organiseerde VV Gassel weer het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi. Op de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel kwamen twintig heren- en acht damesteams in actie. Net bij de meeste voorgaande edities bleef het ook dit keer niet droog. Hoewel sommige delen van de speelvelden door de enkele buitjes behoorlijk glad waren, kon het toernooi toch geheel volgens schema worden afgewerkt. Na de pouleduels, de achtste- en kwartfinales hadden de teams van Volker Wessels, Toon Cornelissen, Goei Volluk en Louter Pagne zich in het herentoernooi weten te plaatsen voor de halve finales. Daarin won Volker Wessels met 1-0 van Louter Pagne en versloeg Goei Volluk eveneens met 1-0 het team van Toon Cornelissen. Tijdens de strafschoppenserie om de derde plaats was er een hoofdrol weggelegd voor doelman Twan Broersma van Toon Cornelissen. Mede dankzij zijn twee reddingen, waarvan ťťn een katachtige reflex was, won de formatie van Toon Cornelissen de strijd om het brons. De finale tussen Goei Volluk en Volker Wessels werd een spannende aangelegenheid. Uiteindelijk ging de eerste prijs en de bijbehorende wisselbeker naar het team van Volker Wessels dankzij een 3-2 zege.

De winnaars van het straatvoetbaltoernooi 2014

In het damestoernooi hadden de teams D'r in da telt, Gassel dames 2, FC Nog Nooit Gemist en Linda ga eens bier halen zich weten te plaatsen voor de halve finales. Daarin bleek D'r in da telt met 3-0 te sterk voor Gassel dames 2. Linda ga eens bier halen pakte het andere ticket voor de finale dankzij een 2-0 winst op FC Nog Nooit Gemist. De strafschoppenserie om de derde stek werd gewonnen door de Gasselse dames. De finale tussen D'r in da telt en Linda ga eens bier halen kende een gelijke stand na de reguliere speeltijd zodat penalties noodzakelijk waren om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk won D'r in da telt de strafschoppenserie met 3-2. De sportiviteitsprijs ging dit jaar naar FC Langel III. De jarige Toon uit Overlangel werd uitgeroepen tot speler van het toernooi. Na de prijsuitreiking maakte iedereen zich op voor de WK-wedstrijd Nederland - Mexico en bleef het nog lang erg gezellig in de tent. Uiteraard zijn er ook foto's gemaakt.
(klik hier voor een uitgebreide fotoreportage.)


Editie 2014 van kennisquiz gewonnen door team De Kliereklaters
  |  zondag 29 juni 2014  |

Afgelopen vrijdagavond vond in de kantine van VV Gassel weer de jaarlijkse Gasselse kennisquiz plaats. Maar liefst 32 teams hadden zich hiervoor ingeschreven. Na een vijftal voorronden van elk vijftien vragen, moest er ook dit jaar weer een Mystery Guest worden geraden. Uiteindelijk was het het team van De Tobbers dat als eerste wist te raden dat Geert Janssen schuil ging achter het masker. Uiteindelijk wisten de teams De vrije jongens, TV Edos, Lima Bravo, De Tobbers en De Tiereklaters zich te plaatsen voor de finaleronde. In deze finaleronde viel er telkens een team af. Team De vrije jongens, winnaar van de vorige editie, viel als eerste af en eindigde dit keer dus op een vijfde plaats. Lima Bravo, vorige keer derde, belandde dit jaar op de vierde plaats. Het brons ging naar het team De Tobbers en mochten De Tiereklaters en TV Edos gaan strijden om de eerste plaats. Na een spannende vragenronde was het het team van De Tiereklaters dat er met de titel "Gassels slimste 2014" vandoor ging. Opmerkelijk is dat het winnende team afkomstig is uit Velp waardoor er voor het eerst in de historie van de kennisquiz sprake is van een buitendorpse winnaar. Al met al kan de organisatie terugkijken op een geslaagd evenement.


Komend weekend weer de kennisquiz en straatvoetbaltoernooi
  |  donderdag 26 juni 2014  |

Er staat een druk weekend voor de deur. Vrijdag 27 juni 2014 zal in de kantine weer de Gasselse Kennisquiz worden gehouden. Dit altijd gezellig evenement is weer helemaal bezet tot de laatste stoel met maar liefst 32 teams. De inloop van deze avond is om 19:30 uur. De organisatie wil graag op tijd beginnen want ze hebben dit jaar ťťn vragenronde extra. Op zondag 29 juni 2014, dus twee dagen later, vindt op de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel weer het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi plaats. Ook dit zal weer een gezellige en drukke dag worden, want het toernooi zit met 28 heren- en damesteams helemaal vol. Het toernooi zal om 10:30 uur beginnen en de organisatie wil zeker voor 18:00 uur afronden want vanaf 18:00 uur gaat het Nederlands Elftal de belangrijke wedstrijd tegen Mexico spelen. De organisatie zorgt voor een groot scherm in de feesttent waar dan met zijn allen Oranje naar de overwinning geschreeuwd kan worden. De organisatie hoopt dus op een grote opkomst waarna er een mooi feest gebouwd kan worden! Dus tot aankomend weekend op de thuishaven van VV Gassel!


Voorlopige teamindeling jeugd voor seizoen 2014-2015 bekend
  |  dinsdag 24 juni 2014  |

Door de nieuwe jeugdcoŲrdinator van VV Gassel Paul Willems is inmiddels de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2014-2015 bekend gemaakt. De indeling is onder voorbehoud en kan als gevolg van de komst van nieuwe leden of afzeggingen nog wijzigen. De dispensaties zijn nog niet allemaal zeker en daarom niet in het overzicht vermeld. Verder krijgt men van de KNVB nog te horen wat voor Gassel MC1 de voorwaarden zijn voor deelname aan de competitie. Deze voorwaarden zijn op dit moment nog niet bekend. Bij het E-elftal en de Mini F verwacht men nog nieuwe meisjes die tot de winterstop mee mogen trainen. Deze meiden zijn niet in dit overzicht opgenomen. Bij de jongste teams (Gassel F2 en de Mini-F) moet men voor de start van de competitie nog bekijken welke spelers wel of geen competitie gaan spelen, een aanpassing kan dan nog nodig zijn. Klik hier voor de voorlopige teamindeling 2014-2015 bij de jeugd.


Op donderdagavond 10 juli 2014 "jaspasavond" voor de leiders
  |  dinsdag 24 juni 2014  |

Het is de sponsorcommissie gelukt om in samenwerking met onze sponsor Bento uit Schaijk en kledingfabrikant Hummel nieuwe jassen voor de leiders te regelen. Dit zijn zogenaamde all season jassen en kunnen zowel in de zomer als ook in de winter worden gebruikt. Ze worden voorzien van een mooi logo van de sponsor en uiteraard ook van onze vereniging. De jassen worden aan al onze leiders ter beschikking gesteld. Het is wel belangrijk dat het bestuur weet hoeveel jassen we moeten bestellen en welke maten ze nodig hebben. Hiervoor wordt een "jaspasavond" georganiseerd op donderdagavond 10 juli van 20:00 tot 21:00 uur, uiteraard in de kantine. Tegelijkertijd met deze "jaspasavond" vraagt het bestuur om de sleutels van de ballenhokken ed. weer in te leveren zodat die kunnen worden doorgegeven aan de nieuwe leiders van de betreffende teams. Lizet van Houtum zal aanwezig zijn om dit te faciliteren. Het bestuur doet een dringend verzoek om de sleutels altijd via Lizet om te ruilen. Zij heeft een overzicht en het is belangrijk dat dit kloppend is. Leiders die op 10 juli a.s. verhinderd zijn, maar toch een nieuw jas willen, die moeten even contact opnemen met Paul Willems via het volgende emailadres jeugd@vvgassel.nl. Dit kan tot uiterlijk 10 juli 2014, daarna worden de jassen besteld.


Aanleg van nieuwe ondergrondse beregeningsinstallatie voltooid
  |  zondag 22 juni 2014  |

Onlangs is met hulp van een groot aantal vrijwilligers de nieuwe ondergrondse beregeningsinstallatie aangelegd op de speelvelden van sportpark "de Oude Kamp". Door deze nieuwe installatie hoeven de leden van de VVV die het sproeien altijd voor hun rekening nemen niet meer met buizen, haspels ed. te sjouwen. Het bestuur is iedereen die de aanschaf en aanleg van de nieuwe beregeningsinstallatie mogelijk heeft gemaakt dan ook zeer dankbaar. Ook de vele grassprieten op de thuishaven van VV Gassel kunnen hun geluk niet op en kijken al vol verwachting uit naar de start van het sproeiseizoen. Uiteraard zijn er ook foto's gemaakt van de aanleg.
(klik hier voor een uitgebreide fotoreportage.)
 

Aanleg beregeningsinstallatie in volle gang


KNVB maakt competitie-indeling Gassel 1 bekend op 01 juli 2014
  |  zondag 22 juni 2014  |

De KNVB heeft via een bericht op de website laten weten dat de indelingen voor de competitie 2014-2015 voor standdaardelftallen op dinsdag 01 juli 2014 bekend worden gemaakt. Vervolgens worden op vrijdag 11 juli 2014 van de speelnummers van deze comptitie bekendgemaakt. De spelers en technische staf van Gassel 1 weten dus dan wie de tegenstander is tijdens de eerste competitieronde. Ook zal de KNVB op 11 juli 2014 de indelingen ťn speelnummers van de bekerpoules bekend maken. De competitie-indelingen voor alle andere teams van VV Gassel zullen door de KNVB op vrijdag 18 juli 2014 worden gepubliceerd. Bekendmaking van de speelnummers voor de categorie B vindt vanaf eind juli t/m medio augustus plaats.


Zondag 29 juni 2014 weer De Brabander Straatvoetbaltoernooi
  |  zaterdag 21 juni 2014  |

Op zondag 29 juni 2014 wordt op de parkeerplaats sportpark "de Oude Kamp" in Gassel weer het door VV Gassel georganiseerde De Brabander Straatvoetbaltoernooi gespeeld. De organisatie wil de deelnemers erop wijzen om tijdig aanwezig te zijn voor de eerste wedstrijd vanwege het strakke schema. Minimaal 15 minuten voor aanvang en daarnaast tijdig klaar te staan bij de wisseling van de wedstrijden zodat we aan het strakke schema kunnen vasthouden. Het programmaboekje kan zondagochtend bij het wedstrijdsecretariaat achter in de tent worden opgehaald. Door de goede resultaten van het Nederlands Elftal op het wereldkampioenschap in BraziliŽ is de kans zeer reŽel dat Nederland poulewinnaar zal worden. Dit betekent dat Nederland in de 8e finale op 29 juni om 18:00 uur moet aantreden. Natuurlijk zal de organisatie daar op inspelen. Ze zullen het schema in ieder geval dan zodanig aanpassen dat de laatste wedstrijd voor 18:00 uur is gespeeld. Ook zullen zij ervoor zorgen dat de wedstrijd kan worden gevolgd op een groot scherm, waardoor er met 250 mensen een enorm voetbalfeest van gemaamkt kan worden. En zoals jullie van de organisatie gewend zijn, zullen ze tijdens de wedstrijd gegarandeerd een gratis speciale alcoholische versnapering verstrekken wat een enorme bijdrage zal leveren aan de sfeer. Dus alle ingrediŽnten zijn aanwezig om er komende zondag een mooie voetbaldag van te maken, een mooie wedstrijd te bekijken en deze af te sluiten met een knalfeest. Dus tot 29 juni 2014. Klik
hier
 voor het speelschema van De Brabander Straatvoetbaltoernooi.Terug naar het archief