Maart 2004

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand maart 2004. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Opnieuw nederlaag Gassel 1, geen winnaar topper Gassel 3
  |  zondag 28 maart 2004  |

Gassel 1 is er vandaag niet in geslaagd om in de wedstrijd tegen koploper Cito te zorgen voor een stunt. In Oss werd het na een 1-0 ruststand uiteindelijk 2-0 voor de thuisploeg. Op het verlies viel weinig af te dingen want in het eerste half uur van de wedstrijd had Cito zeker vier honderd procent kansen. Doelman Coen Dinnissen behoedde zijn ploeg echter voor een groter aantal tegentreffers. Echt veel uitgespeelde kansen voor de Gasselse formatie waren er niet. Wel was men een aantal malen gevaarlijk uit een dood spelmoment, maar Gasselse treffer bleven deze middag uit. Gassel 2 daarentegen scoorde er in de uitwedstrijd tegen VCA 3 lustig op los. Met maar liefst 1-6 werd de ploeg uit Sint-Agatha aan de Gasselse zegekar gebonden. Voor de rust waren het Robin Nibeling, Pieter Roefs en Jeroen van Vijfeijken die het net wisten te laten bollen. Ook werd een voorzet van Bas van de Wiel door één der VCA-ers in het eigen doel gewerkt. In de tweede helft maakten Johan Jaspers en Tim Jaspers het halve dozijn vol. Door deze zege blijven de Gasselnaren koploper in de reserve klasse 656. Voor Gassel 3 stond vandaag de topper tegen VCA 2 op het programma, oftewel de nummer één tegen de nummer twee van de ranglijst. De vele toeschouwers op het nagenoeg uitverkochte sportpark "de Oude Kamp" in Gassel kregen een spannend duel voorgeschoteld dat uiteindelijk eindigde in een 1-1 gelijkspel. Na een snelle openingstreffer van de gasten uit Sint-Agatha was het halverwege de eerste helft Ad Cruijsen die vanaf de strafschopstip de Gasselnaren weer langszij schoot. In de tweede helft zou niet meer worden gescoord waardoor de voorsprong van Gassel 3 op VCA 2 met nog vier duels te spelen negen punten blijft. Gassel 4 zal met gemengde gevoelens terugdenken aan de thuiswedstrijd tegen Menos 2 uit Landhorst. Weliswaar werd een fraaie 3-2 overwinning behaald, maar de vreugde hierover werd overschaduwd door de scheenbeenbreuk van gelegenheidsdoelman Perry Bens. De redactie wenst hem in elk geval veel beterschap en een spoedig herstel toe. In de eerste helft was het Paul Franken die het vierde eltal op een 2-0 voorsprong zette, maar op slag van de rust wist Menos 2 de achterstand te verkleinen tot 2-1. In de tweede helften wisten de gasten zelfs langszij te komen, maar een kwartier voor tijd schoot Peter de Wit zijn ploeg naar een 3-2 overwinning. Gassel dames 1 kon dankzij een 0-0 gelijkspel in Wilbertoord tegen De Willy's dames 2 weer een punt aan het totaal toevoegen. Maar met dit ene punt deden de Gasselse dames zichzelf wel tekort, want een overwinning had er zeer zeker in gezeten. Achterin werd er nauwelijks wat weggeven en kansen om tot scoren te komen waren er voldoende. Helaas lukte het de dames niet om één van de kansen te verzilveren waardoor het duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Wedstrijd Gassel B1 in de tweede helft gestaakt
  |  zaterdag 27 maart 2004  |

De thuiswedstrijd van Gassel B1 tegen SIOL B1 heeft het einde niet gehaald. In de zestigste minuut zag de scheidsrechter zich genoodzaakt om het duel definitief te staken omdat de gasten uit Katwijk het voor gezien hielden en het veld afliepen. De stand op het moment van staken was 2-2. Voor de rust hadden de Gasselnaren zeker vijf uitstekende kansen om tot scoren te komen. Door pech en goed keeperswerk van de doelman van SIOL lukte het echter alleen Twan Broersma om het net te laten bollen. Vrij snel in de tweede helft was de 1-0 voorsprong echter veranderd in een 1-2 achterstand. Maar niet veel later bracht Nicky Hendriks met een benutte strafschop de Gasselse formatie weer langszij. Vervolgens werd er nog een aantal minuten gevoetbald waarna de wedstrijd dus definitief werd gestaakt. Ook Gassel C1 en Gassel E2 moesten vandaag aantreden tegen SIOL. Helaas lukte het de beide Gasselse formaties niet om de drie punten in Gassel te houden. De C1 speelde zeker geen onaardige wedstrijd tegen SIOL C2. Bij een 0-2 achterstand was het Nord Strik die na een vloeiende Gasselse aanval over de rechterflank de aansluitingstreffer liet aantekenen. De Gasselnaren gingen hierna nog wel op jacht naar de gelijkmaker, maar een derde treffer van de ploeg uit Katwijk besliste de wedstrijd en bracht de 1-3 eindstand op het bord. De E2 verloor na een spannende wedstrijd uiteindelijk nipt met 1-2. Verlies was er vandaag ook voor Gassel D1, Gassel E1 en Gassel F1. De D1 moest met 0-3 haar meerdere erkennen in SSS '18 D3 uit Overloon en de E1 ging in doelpuntrijk duel met 2-6 onderuit tegen UDI '19/Beter Bed E6 uit Uden. Gassel F1 tenslotte verloor op eigen veld mt 0-2 van Volkel F2.

Nipte zeges Gassel 2 en Gassel 4 in inhaalwedstrijd
  |  zondag 21 maart 2004  |

Zowel Gassel 2 als Gassel 4 hebben vandaag een inhaalduel winnend weten af te sluiten. Het tweede elftal was in Vianen met 0-1 te sterk voor Vianen Vooruit 4 en Gassel 4 versloeg op het eigen vetrouwde hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel De Willy's 3 uit Wilbertoord met dezelfde cijfers. De wedstrijd van Gassel 2 was volgens onze correspondent ter plaatse niet al te best, maar de overwinning was wel verdiend. De Gasselnaren controleerden niet alleen de wedstrijd volledig, ook werd er achterin niet één kans weggegeven. De enige en dus winnende treffer viel vrij snel na de rust en werd gescoord door Ruud de Kleijn. Met een bekeken schot in de rechterbenedenhoek liet hij de doelman van det thuisploeg kansloos. Kansen op meer Gasselse treffers waren er wel degelijk, maar mede door goed keeperswerk van de Vianense goalie bleef de teller van het scorebord steken op één. Matchwinner bij Gassel 4 werd Arno Brans. Zijn fraaie schot betekende een 1-0 voorsprong welke vervolgens met vereende krachten en op geroutineerde wijze tot aan het laatste fluitsignaal werd vastgehouden.

Fraaie thuisoverwinning Gassel D1, puntendeling B-junioren
  |  zaterdag 20 maart 2004  |

Gassel B1 heeft de stijgende lijn weer te pakken. Na twee opeenvolgende nederlagen wist de ploeg vandaag in Rijkevoort de plaatselijke B1 op een 1-1 gelijkspel te houden. De puntendeling was gezien het spelbeeld terecht want voor de rust was Toxandria B1 de wat betere ploeg terwijl in de tweede helft de Gasselnaren wat meer het initiatief hadden. Na een 1-0 achterstand bij de rust was het in de tweede helft Nicky Hendriks die de gelijkmaker liet aantekenen. Na de bal te hebben onderschept soleerde hij langs wat verdedigers waarna hij ook de doelman verschalkte. Gassel C1 moest de punten vandaag aan de tegenstander laten. In Odiliapeel werd met 4-1 verloren van Odiliapeel C1. Bij de rust stond het reeds 3-0 voor de thuisploeg. Maker van de Gasselse eretreffer was Simon Gloudemans. Gassel D1 speelde een prima thuiswedstrijd tegen SVOC '01 D3 en boekte uiteindelijk een verdiende 3-2 overwinning. Door doelpunten van Jeroen van der Heijden en Stefan van der Loop namen de Gasselnaren een 2-0 voorsprong, maar de ploeg uit Oirlo wist de achterstand nog voor de rust te verkleinen tot 2-1. Een ongelukkig tegendoelpunt aan het begin van de tweede helft betekende dat de stand weer in evenwicht was. De Gasselse spelers lieten zich door deze gelijkmaker en de straffe wind echter niet uit het veld slaan en gingen op jacht naar een nieuwe voorsprong. Deze zou er komen ook. Na een prima aanval was het Nord Strik die de bal tegen de touwen schoot. In de spannende slotfase waren de gasten nog een paar keer dichtbij de gelijkmaker, maar keeper Dirk Klein Gunnewiek wist met een aantal prima reddingen de drie punten veilig te stellen. Voor Gassel E1, Gassel E2 en Gassel F1 kende deze speeldag helaas een wat minder succesvolle afloop. De E1 verloor in Vianen met 11-2 van Vianen Vooruit E1 en de E2 moest met 8-0 haar meerdere erkennen in UDI '19/Beter Bed E8 uit Uden. Gassel F1 tenslotte kon het in Boxmeer niet bolwerken tegen Olympia '18 F4 en leed een 6-0 nederlaag.

Bezoekersaantal VV Gassel website de 50.000 gepasseerd
  |  woensdag 17 maart 2004  |

50.000e bezoekerMaandag 15 maart 2004 is door de VV Gassel website een nieuwe mijlpaal bereikt. Die dag werd namelijk om 21:35 uur de 50.000e bezoeker geregistreerd door Nedstat, het bedrijf dat de statistieken van deze site bijhoudt. De VV Gassel website is sinds 13 augustus 1999 online en de bezoekersaantallen nemen nog ieder jaar toe. De verwachting is dan ook dat later dit jaar ook nog de grens van de 60.000 bezoekers zal worden gepasseerd.

Aanvangstijdstip Gassel 4 - De Willy's 3 vervroegd

Het aanvangstijdstip van de voor zondag 21 maart 2004 op het programma staande inhaalthuiswedstrijd van Gassel 4 tegen De Willy's 3 is op verzoek van de ploeg uit Wilbertoord met een uurtje vervroegd. In plaats van om 12:30 uur zal er nu om 11:30 uur worden afgetrapt.

Zondag a.s. toch geen competitiewedstrijd voor Gassel 3
  |  maandag 15 maart 2004  |

In tegenstelling tot eerdere berichten hoeven de spelers van Gassel 3 komend inhaalweekend toch niet in actie te komen. Even was er sprake van dat het aanvankelijk voor zondag 25 april 2004 op het programma staande competitieduel JVC Cuijk 6 - Gassel 3 verplaatst zou worden naar komend inhaalweekend. Dit zal echter definitief toch niet het geval zijn, zodat het derde elftal komende zondag vrij is van competitieverplichtingen. Ook Gassel 1 en Gassel dames 1 hebhen zondag 21 maart a.s. vrijaf. Voor Gassel 2 en Gassel 4 is er wel een inhaalwedstrijd vastgesteld. Het tweede speelt om 12:45 uur in Vianen tegen Vianen Vooruit 4 en het vierde elftal mag het om 12:30 uur op eigen veld opnemen tegen De Willy's 3 uit Wilbertoord. Verder is inmiddels bekend geworden dat het aanvangstijdstip van de voor zondag 28 maart 2004 op het programma staande thuiswedstrijd van Gassel 3 tegen VCA 2 uit Sint-Agatha is gewijzigd van 10:00 uur in 13:00 uur.

Gassel 3 op rozen na hernieuwd puntverlies VCA 2
  |  zondag 14 maart 2004  |

Gassel 3 lijkt op rozen te zitten wat betreft het kampioenschap in de reserve zesde klasse 657. Zondagavond werd namelijk bekend dat de belangrijkste concurrent om de titel, VCA 2 uit Sint-Agatha, op deze zeventiende speeldag een 1-4 thuisnederlaag heeft geleden tegen JVC Cuijk 6, de nummer drie van de ranglijst. Hierdoor hebben de Gasselnaren nu een voorsprong van negen punten op zowel VCA 2 als de ploeg uit Cuijk. Weliswaar moet de Gasselse formatie het in de resterende vijf wedstrijden nog een keer opnemen tegen beide ploegen, maar dan nog zou een dergelijke voorsprong toch eigenlijk niet meer uit handen mogen worden gegeven. Er mag ook zeer zeker niet te vroeg gejuicht worden, maar de conclusie dat het er op dit moment prima uitziet wat betreft de titelkansen van Gassel 3 mag toch wel worden getrokken.

Gassel 1 verliest opnieuw, Gassel 2 en 3 blijven op titelkoers

Voor Gassel 1 wordt het een steeds moeilijkere opgave om degradatie naar de zesde klasse nog te ontlopen. Door zelf op eigen veld met 1-3 te verliezen van Vianen Vooruit 1 en het gelijke spel van Ravenstein 1 tegen Cito 1 is de achterstand op de veilige tiende plaats nu opgelopen tot drie punten. Bij een 0-1 achterstand was Bas van Raaij na een half uur spelen dichtbij de gelijkmaker maar zijn inzet spatte tegen de lat uiteen. Na een misser in de Gassel-defensie werd het in de 66e minuut 0-2. Nog geen twee minuten was de achterstand verkleind tot 1-2 door een benutte strafschop Maurice Willems. De laatste twintig minuten gaat Gassel in een alles of niets offensief voor de gelijkmaker. Ondanks een aantal kansen komt deze er echter niet. Uit een uitval wordt het vlak voor tijd nog wel 1-3. Gassel 2 heeft zich qua resultaat prima hersteld van de nederlaag van vorige week want de thuiswedstrijd tegen gemeentegenoot GVV '57 5 werd met 3-1 gewonnnen. Het vertoonde spel was echter ondermaats. Na ruim een half uur spelen was het Rob ten Haaf die een voorzet van Jeroen Nibbeling prima binnen kopte. Na de gelijkmaker van de ploeg uit Grave was vlak voor de rust opnieuw Rob ten Haaf succesvol. In de tweede helft was het uiteindelijk Jeroen van Vijfeijken die vanaf elf meter de 3-1 liet aantekenen en daarmee de Gasselse zege veilig stelde. Gassel 3 krijgt de titel in de reserve zesde klasse 657 steeds meer in het vizier. Door vandaag ook de lastige uitwedstrijd tegen SIOL 4 uit Katwijk met 0-2 te winnen, houden de Gasselnaren hun voorsprong van zes punten in tact terwijl er nu nog maar vijf duels te spelen zijn. In de eerst helft zorgde Ad Cruijsen namens Gassel voor de openingstreffer. Op aangeven van Ad van Spijk joeg hij de bal uit een indirecte vrije trap snoeihard in de kruising. Na de rust kregen de Gasselnaren meer dan voldoende kansen om de score verder uit te bouwen en daarmee de zege veilig te stellen, maar de vizieren stonden duidelijk niet scherp genoeg. Uiteindelijk wist Willie Strik toch voor 0-2 te zorgen en daarmee de wedstrijd te beslissen. Ook Gassel 4 boekte vandaag een prima uitoverwinning. In Sint-Hubert werd het plaatselijke vierde elftal met 1-3 aan de Gasselse zegekar gebonden. Bij de rust stond het reeds 0-2 voor de Gasselse formatie. De doelpunten kwamen van de voet van Peter Goossens, Bart Meijer en Anton de Wit. De Gasselse dames speelden een uitstekende wedstrijd tegen koploper Heeswijk dames 1. Helaas lukte het de dames niet om een in de tweede minuut opgelopen 0-1 achterstand in het resterende deel van de wedstrijd ongedaan te maken. In de tweede helft met de straffe wind in de rug speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van Heeswijk, maar de gelijkmaker bleef uit. Prima afstandschoten van Kim Oppers en Anneke Paters hadden een beter lot verdiend, maar gingen respectievelijk net naast en net over het doel.

Tweede verlies op rij Gassel B1, fraaie zeges Gassel D1 en E1
  |  zaterdag 13 maart 2004  |

Gassel B1 is er voor de tweede week op rij niet in geslaagd om een competitieduel winnend af te sluiten. Ditmaal werd op eigen veld met 1-4 verloren van UDI '19/Beter Bed B4. De wedstrijd werd overigens ontsierd door tal van gemene overtredingen en de nodige gele en rode kaarten. Na zo'n uur wedstrijd moesten de gasten uit Uden zelfs met negen spelers verder nadat een tweede speler van UDI '19 van het veld was gestuurd. Ondanks de numerieke meerderheid lukte het de Gasselnaren toch niet om de opgelopen 0-2 achterstand ongedaan te maken. Twan Broersma scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar twee doeltreffend uitgevoerde Udense counters deden de thuisclub uiteindelijk de das om. Winst was er vandaag wel voor Gassel D1 en Gassel E1. De D1 boekte een knappe uitoverwinning op Odiliapeel D2. Na een spannende wedstrijd werd uiteindelijk met 3-4 gewonnen. De E1 speelde een prima wedstrijd tegen Juliana Mill E2 en won verdiend met 3-0. Minder goed verging het Gassel C1. De C-junioren gingen op eigen veld met 2-4 onderuit tegen De Zwaluw C2. Bij de rust stond het reeds 0-3 in het voordeel van de ploeg uit Oeffelt. De beide Gasselse treffers werden gescoord door Thijs van der Donk. Voor Gassel E2 en Gassel F1 stond er vandaag een gemeentelijke derby op het programma. Helaas moesten beide Gasselse formaties de punten aan de tegenstander laten. De E2 verloor met 0-3 van SCV '58 E2 uit Velp en de F1 verloor met 2-4 van Estria F3 uit Escharen.

Gedurfde uitspraken Vianen-trainer aan vooravond derby
  |  vrijdag 12 maart 2004  |

De technische staf van Gassel 1 zal komende zondag waarschijnlijk weinig moeite hoeven te doen om de spelers op scherp te krijgen. Het voorlezen van wat uitspraken van de trainer van Vianen Vooruit in een artikel in De Gelderlander van vandaag zou voldoende moeten zijn. In het betreffende artikel wordt vooruit geblikt op de wedstrijd Gassel 1 - Vianen Vooruit 1 van zondag 14 maart a.s. Deze wedstrijd is door de sportredactie Maasland van De Gelderlander verkozen tot wedstrijd van de week en in het licht daarvan werden er aan de trainers van de beide ploegen wat vragen voorgelegd. Vianen Vooruit-trainer Ton Heijmans liet onder meer weten dat hij Gassel liever kwijt dan rijk is en dat Gassel volgens hem in elk geval allerminst probeert om goed en verzorgd voetbal op de mat te leggen. Tot slot verwacht hij dat Vianen Vooruit met twee doelpunten verschil zal gaan winnen. Of dit inderdaad ook zo zal zijn, zal komende zondag blijken tijdens de ongetwijfeld beladen streekderby.

Gassel 3 weer stap dichter bij titel na puntverlies VCA 2
  |  woensdag 10 maart 2004  |

Gassel 3 heeft afgelopen zondag goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de reserve zesde klasse 657. De Gasselnaren wonnen zelf met 5-3 van SES 5 en zagen de voornaamste concurrent om de titel, VCA 2 uit Sint-Agatha, met 1-1 gelijk spelen tegen Juliana Mill 6. Op zes competitiewedstrijden van het einde is de voorsprong van de Gasselse formatie hierdoor inmiddels opgelopen tot zes punten. Zondag 28 maart 2004 kunnen de Gasselnaren een belangrijke stap zetten op weg naar de titel want dan ontmoeten de beide titelkandidaten elkaar op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel.

Gassel 1 na verlies op elfde plaats, Gassel 2 verliest topper
  |  zondag 07 maart 2004  |

Gassel 1 heeft vandaag slechte zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. Door zelf in Reek met 5-3 te verliezen van Achilles Reek 1 en de 0-4 uitzege van Ravenstein 1 op Vianen Vooruit 1 staan de Gasselnaren nu op een elfde plaats en dus onder de rode streep. De start van het uitduel tegen Achilles Reek was uiterst ongelukkig want al vroeg in de wedstrijd toucheerde Bas van Raaij een voorzet dusdanig met zijn hoofd dat deze over doelman Gert-Jan Schook in het eigen doel verdween. Vlak voor rust werd het uit een snel uitgevoerde counter 2-0 en een buitenspeldoelpunt betekende een 3-0 tussenstand. In de blessuretijd van de eerste helft bracht Bas van Raaij de achterstand terug tot 3-1. Na de rust ging de Gasselse formatie op jacht naar de aansluitingstreffer, maar het was aan de andere kant Achilles Reek dat tot tweemaal toe succesvol was. Kort daarop scoorde Bart Meijer, net als Dirk Linders vandaag zijn competitiedebuut makend, nog wel tegen, maar een nederlaag kon niet meer worden voorkomen. Met een benutte strafschop zorgde Maurice Willems uiteindelijk nog wel voor een derde Gasselse treffer. Ook Gassel 2 leed vandaag een dure nederlaag. In Langenboom werd met 1-0 verloren van SES 4, de nummer twee op de ranglijst, waardoor de voorsprong van de Gasselse formatie nu nog slechts één punt bedraagt. Het uiteindelijke winnende doelpunt van de thuisploeg viel al in het eerste kwartier. De eerste twee kansen van de wedstrijd wist doelman Henk de Tank nog wel te keren, maar bij de derde kans was ook hij kansloos. Hoewel de inzet van de Gasselnaren goed was, kwam men toch maar tot weinig uitgespeelde kansen. Overigens blonk de man met de fluit ook niet echt in onpartijdigheid. Het eveneens bovenaan de ranglijst staande Gassel 3 wist vandaag wel de volle buit binnen te halen. Door op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 5-3 te winnen van SES 5 kwamen de Gasselnaren weer een stapje dichter bij de titel. Nadat Anton de Wit namens Gassel de score had geopend, was het Marc Smits die met een snoeiharde kopbal zijn eigen goalie Marius van der Linden kansloos liet. Een doelpunt van Bert Strik zorgde er echter voor dat het derde elftal toch met een 2-1 voorsprong kon gaan rusten. Na twee minuten in de tweede helft zorgde Willie Strik op aangeven van Ad van Spijk voor de 3-1. De gasten uit Langenboom kwamen vervolgens terug tot 3-2, maar daarna was het opnieuw Willie Strik die namens Gassel 3 trefzeker was. Eerst scoorde hij vanaf elf meter de vierde Gasselse treffer, waarna hij vervolgens ook de 5-2 tegen de touwen schoot. Uiteindelijk bepaalde SES 5 vanuit een strafschop de eindstand op 5-3. De Gasselse dames slaagden er in de uitwedstrijd tegen Odiliapeel dames 1 niet in om hun ongeslagen status in 2004 te behouden. De 8-1 nederlaag was echter wel geflatteerd want hoewel de Gasselse dames niet zo goed speelden als in de laatste twee gewonnen wedstrijden, waren er wel degelijk kansen op meer treffers. Helaas lukte het alleen Jana Peters om de keepster van de thuisploeg te passeren. De ook voor vandaag gepland staande thuiswedstrijd van Gassel 4 tegen De Willy's 3 werd uitgesteld omdat het merendeel van de Gasselse spelers momenteel op trainingskamp is in de Oostenrijkse Alpen.

Gasselse jeugdteams laten punten aan tegenstander
  |  zaterdag 06 maart 2004  |

Zaterdag 06 maart 2004 is niet de meest succesvolle wedstrijddag geworden voor de Gasselse junioren en pupillen. Alle vier de teams die vandaag in actie kwamen, moesten de punten aan de tegenstander laten. Gassel B1 verloor in Wilbertoord met 2-1 van De Willy's B1. De Gasselse formatie wist nog wel op een 0-1 voorsprong te komen. Na een goedlopende aanval over diverse schijven was het Sjoerd Driessen die Twan Broersma de diepte in stuurde. Deze omspeelde koeltjes de keeper en schoot vervolgens de bal tegen de touwen. Een doeltreffend uitgevoerde counter van de thuisploeg betekende echter toch een 1-1 ruststand. In de tweede helft wist De Willy's wederom met een snelle uitbraak tot scoren te komen. Mede doordat de man met de fluit tot tweemaal toe weigerde om de bal op te stip te leggen bleef de Gasselse gelijkmaker uit waardoor de eerste nederlaag in deze najaarscompetitie een feit werd. Gassel D1 leek in de thuiswedstrijd tegen Sparta '25 D3 de drie punten gemakkelijk in Gassel te kunnen houden. Door drie treffers van Nord Strik en één van Dave Hubers wisten de Gasselnaren zelfs op een 4-0 voorsprong te komen. Helaas moest de Gasselse formatie daarna lijdzaam toezien hoe de ploeg uit Beek en Donk langzaam maar zeker de achterstand wist te verkleinen. Uiteindelijk lukte het de gasten niet alleen om de stand weer in evenwicht te brengen, maar ook nog zelfs om een 4-5 voorsprong te nemen. De Gasselnaren deden daarna nog wel verwoede pogingen om de achterstand ongedaan te maken, maar tot de Gasselse gelijkmaker kwam het niet. Voor Gassel E2 en Gassel F1 viel er vandaag weinig eer te behalen. De F1 verloor in Cuijk met 9-0 van JVC Cuijk F4 en de E2 ging in Sint-Antonius met 10-0 onderuit tegen DSV E3. Kansen op een aantal treffers waren er voor Gassel E2 wel degelijk, maar het lukte maar niet om de doelman van de thuisploeg te verschalken. De spelers van Gassel C1 en Gassel E1 hoefden vandaag niet in actie te komen. De C1 was deze speelronde vrij en de uitwedstrijd van de E1 tegen VCA E1 uit Sint-Agatha werd afgelast.

Competitieduel Gassel 4 uitgesteld
  |  vrijdag 05 maart 2004  |

Gassel 4 hoeft komende zondag niet in actie te komen. Omdat een groot deel van de ploeg vanwege een wintersportvakantie niet beschikbaar is, is gebruik gemaakt van de dit seizoen ingevoerde "snipperdagregeling". Deze regeling houdt in dat een reserve-elftal maximaal tweemaal in het seizoen vanwege bijvoorbeeld een tekort aan spelers een snipperdag kan aanvragen. Wanneer de uitgestelde thuiswedstrijd tegen De Willy's 3 zal worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend. Meest waarschijnlijke datum is zondag 21 maart 2004. Door het uitstellen van de wedstrijd van het vierde elftal is er zondag 07 maart a.s. slechts één thuisduel. Koploper Gassel 3 ontvangt op eigen veld SES 5 uit Langenboom. De aftrap van dit duel is om 10:00 uur. Voor Gassel 2 wacht zondag de topper tegen SES 4, de nummer de twee op de ranglijst. Wanneer de Gasselnaren erin slagen om de winst te pakken, dan groeit de voorsprong op de Langenboomse formatie naar zeven punten en lijkt, met dan nog zeven wedstrijden te spelen, de titel binnen handbereik. De Gasselse dames mogen zondag afreizen naar Odiliapeel om daar te treden tegen het op een derde plaats staande Odiliapeel dames 1. Na de prima overwinningen op DAW dames 1 en Juliana Mill dames 1 zullen de Gasselse dames er zondag ongetwijfeld alles aan doen om opnieuw drie punten te pakken. Een overwinning zou ook zeer welkom zijn voor het in degradatiestrijd verwikkelde Gassel 1. Tegenstander voor de Gasselnaren komende zondag is Achilles Reek. De thuiswedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, dus er zijn zeer zeker kansen. Het spel zal dan echter wel een stuk beter moeten zijn dan in de afgelopen donderdag verloren oefenwedstrijd tegen Batavia.

Forse oefennederlaag Gassel 1 tegen Batavia 1

Gassel 1 heeft afgelopen donderdag een forse oefennederlaag geleden tegen Batavia 1. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd het na een 0-4 ruststand uiteindelijk 1-5 voor de ploeg uit Batenburg. De Gasselse eretreffer kwam op naam van Geert Ariëns.