Maart 2005

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand maart 2005. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Inhaalduel Gassel 3 verzet naar donderdag 07 april 2005
  |  donderdag 31 maart 2005  |

De aanvankelijk voor dinsdag 05 april 2005 op het programma staande inhaalwedstrijd van Gassel 3 tegen SDDL 3 uit Demen is verzet naar donderdag 07 april 2005. Ook de aanvangstijd van het duel is gewijzigd. De aftrap staat nu gepland voor 19:30 uur. Het inhaalduel Gassel 4 - SDDL 4 wordt wel gewoon komende dinsdag gespeeld. Alleen begint dit duel niet om 18:30 uur zoals eerder gemeld, maar pas om 19:30 uur.

Doordeweekse inhaalduels voor Gassel 3, Gassel 4 en dames
  |  dinsdag 29 maart 2005  |

De KNVB heeft voor een aantal Gasselse teams een doordeweekse inhaalwedstrijd vastgesteld. Zo moeten Gassel 3 en Gassel 4 op dinsdag 05 april 2005 op eigen veld aantreden tegen respectievelijk SDDL 3 en SDDL 4 uit Demen. Beide duels hebben vooralsnog een aanvangstijd van 18:30 uur. Een dag later, op woensdag 06 april 2005, moet het dameselftal van de VV Gassel het op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel gaan opnemen tegen De Willy's dames 2. Het duel tegen de ploeg uit Wilbertoord stond aanvankelijk voor zondag 10 april 2005 op het programma, maar omdat de Gasselse dames op die dag een bezoek gaan brengen aan de wedstrijd NEC - Vitesse is het duel een aantal dagen vervroegd. De aftrap van het duel tegen De Willy's dames 2 staat gepland voor 19:30 uur. Ten aanzien van het programma van komende zondag is inmiddels bekend geworden dat de thuiswedstrijd van Gassel 3 tegen GVV '57 4 uit Grave gewoon doorgaat. De door het derde elftal aangevraagde snipperdag is door de KNVB niet gehonoreerd. In het reglement staat namelijk opgenomen dat na 01 april geen snipperdagen meer worden toegestaan.

Gassel 1 wint ook uitduel tegen DESO 1, derbywinst Gassel 4
  |  maandag 28 maart 2005  |

Gassel 1 heeft in het Paasweekend de maximale score van zes punten uit twee wedstrijden weten te behalen. Nadat op Paaszaterdag al het uitduel tegen Macharen 1 met 1-3 was gewonnen, wist de Gasselse formatie vandaag op Tweede Paasdag DESO 1 met 1-2 te verslaan. In de eerste helft werd gewoon goed gevoetbald en werd achterin nauwelijks wat weggeven. De 0-2 voorsprong met de rust was dan ook dik verdiend. In de vijftiende minuut werd Bart Loeffen de diepte in gestuurd. Zijn prima voorzet werd door Geert Ariëns bij de tweede paal binnen gekopt. Tien minuten later zorgde Joris van Raaij met een fraaie boogbal over de Osse doelman voor de 0-2. Een kleine tien minuten in de tweede helft kwam DESO 1 terug tot 1-2 via een vrije trap even buiten het zestienmetergebied. Gassel 1 maakte het zichzelf daarna onnodig moeilijk door niet meer te voetballen, maar de ballen veelal in paniek weg te schieten en onnodig veel balverlies te lijden. Kansen op de 1-3 waren er in het resterende deel van de wedstrijd toch wel degelijk. Doordat deze echter onbenut werden gelaten bleef het tot het einde toe spannend, maar in de 1-2 stand kwam geen verandering meer. Door het 1-1 gelijkspel van koploper SBV 1 in de thuiswedstrijd tegen SCV '58 1 is de achterstand van Gassel 1 op de koploper uit Haren terug gelopen tot vier verliespunten. Gassel 2 ging vandaag met 4-2 onderuit bij koploper Juliana Mill 4. Een beter resultaat was zeker wel mogelijk geweest want dankzij doelpunten van Dirk Verbruggen en Tim Jaspers werd een 0-2 voorsprong genomen. Door geknoei in de Gasselse defensie kon de thuisploeg nog voor de rust tegen scoren. In de tweede helft stonden de Gasselnaren tot twee maal toe niet goed op te letten bij dode spelmomenten waardoor een speler van Juliana Mill de bal zomaar binnen kon koppen. Toen het wat verderop in de tweede helft ook nog 4-2 werd, was het gedaan met de kansen voor Gassel 2. Gassel 4 moest op deze Tweede Paasdag op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel aantreden tegen gemeentegenoot Estria 5. Na zo'n half uur spelen zette Joland Thijssen zijn ploeg op een 1-0 voorsprong met een niet al te strakke schuiver waar de Estria-goalie op stijlvolle wijze overheen dook. In de tweede helft tilde Robin Nibbeling de score naar 2-0. De derde Gasselse treffer kwam van de voet van Anton de Wit. Gassel 3 en Gassel dames 1 hoefden vandaag niet in actie te komen. Het dameselftal was deze speelronde vrij en de thuiswedstrijd van het derde elftal tegen NLC '03 3 werd afgelast vanwege een sterfgeval bij de ploeg uit Lith.

Gassel 1 boekt moeizame overwinning tegen Macharen 1
  |  zaterdag 26 maart 2005  |

Gassel 1 heeft op Paaszaterdag 26 maart 2005 een vrij moeizame overwinning behaald tegen Macharen 1. In Macharen werd het na een 1-1 ruststand uiteindelijk 1-3 in Gassels voordeel. Na een rommelige beginfase was het in de 25e minuut Ruud de Kleijn die een voorzet van Geert Ariëns achter de Macharense doelman tikte. Vijf minuten voor rust moest de thuisploeg met tien man verder vanwege een rode kaart voor natrappen tegen Rob ten Haaf. Ondanks deze numerieke minderheid wist Macharen nog voor het verstrijken van de eerste helft uit een vrije trap de stand weer in evenwicht te brengen. Na de rust was het voornamelijk eenrichtingsverkeer in de richting van het doel van de Macharense formatie. Een kleine twintig minuten in de tweede helft scoorde William de Kleijn vanaf elf meter de 1-2. De strafschop was toegekend omdat Geert Ariëns op onreglementaire wijze binnen de zestien was gestuit. Vijf minuten later was het duel beslist. Na een fraaie steekpass van Rob ten Haaf omspeelde Bart Loeffen de keeper en tikte de 1-3 tegen de touwen. In het laatste kwartier kregen de Gasselnaren nog diverse kansen om de score verder op te voeren, maar tot meer Gasselse treffers kwam het niet. Gassel 4 leed op eigen veld een vrij kansloze nederlaag tegen koploper WHV 6. Bij een 0-1 achterstand scoorde Anton de Wit de gelijkmaker. Nog voor de rust liep de ploeg uit Loosbroek uit naar 1-4. Bij een 1-6 achterstand scoorde Anton de Wit vanaf elf meter tegen. Vervolgens tilde WHV 6 de stand naar 1-8. De laatste treffer van de wedstrijd kwam op naam van Jeroen Nibbeling. Na een fraaie solo langs een viertal tegenstanders schoot hij de 3-8 tegen de touwen. Ook de jeugdteams die vandaag in actie kwamen moesten de punten aan de tegenstander laten. Gassel A1 en Gassel D1 gingen beide onderuit tegen een team van UDI '19/Beter Bed. De A1 veroor met 2-1 van de A4 van de ploeg uit Uden en de D1 moest met 6-2 haar meerdere erkennen in de D6. Gassel F2 tenslotte leed in Katwijk een 3-1 nederlaag tegen SIOL F2.

Duel Gassel 3 uitgesteld vanwege sterfgeval bij NLC '03
  |  vrijdag 25 maart 2005  |

De voor Tweede Paasmaandag 28 maart 2005 op het programma staande thuiswedstrijd van Gassel 3 tegen NLC '03 3 gaat niet door. Vanwege een sterfgeval bij de club uit Lith is het duel uitgesteld. Wanneer het betreffende duel ingehaald zal moeten worden is op dit moment nog niet bekend.

Dinsdag 29 maart 2005 geen training voor de selectie

Voor de spelers van de selectie is er op dinsdag 29 maart 2005 geen training. Trainer Eus van Vijfeijken heeft zijn spelers vrijaf gegegeven vanwege het dubbele programma van Gassel 1 tijdens het Paasweekend. Zo spelen de Gasselnaren op Paaszaterdag 26 maart 2005 uit tegen Macharen 1 en mag men het twee dagen later, op Tweede Paasmaandag, in Oss gaan opnemen tegen DESO 1. Ook voor Gassel 4 wodt het een zwaar weekend met op zaterdag de thuiswedstrijd tegen koploper WHV 6 uit Loosbroek en op maandag het thuisduel tegen gemeentegenoot Estria 5 uit Escharen. Gassel 2 en Gassel 3 hoeven dit weekend slechts eenmaal in actie te komen. Op Tweede Paasdag moet het tweede elftal al om 10:00 uur in Boekel aantreden tegen Boekel Sport 6 en begint Gassel 3 op het zelfde tijdstip aan het thuisduel tegen NLC '03 uit Lith. Gassel dames 1 heeft dit Paasweekend vrijaf. Voor een aantal jeugdteams van de VV Gassel staat er komende zaterdag een inhaalduel gepland. De A1 en D1 moeten het in Uden gaan opnemen tegen respectievelijk UDI '19/Beter Bed A4 en UDI '19/Beter Bed D6. Voor Gassel F2 tenslotte staat het uitduel tegen SIOL F2 uit Katwijk op het programma.

Wedstrijd Roemenië - Nederland op groot scherm in kantine

De WK-kwalificatiewedstrijd Roemenië - Nederland die zaterdag 26 maart a.s. wordt gespeeld, zal komende zaterdag ook live te zien zijn op een groot beeldscherm in de kantine van VV Gassel. De aftrap van de wedstrijd is al om 19:00 uur dus zorg dat u er op tijd bij bent.

Inhaalduel Gassel B1 verplaatst naar woensdag 30 maart
  |  dinsdag 22 maart 2005  |

De spelers van Gassel B1 hoeven dit Paasweekend toch niet in actie te komen. Aanvankelijk had de KNVB de inhaalwedstrijd tegen De Willy's B3 opnieuw ingelast voor Paaszaterdag 26 maart 2005, maar doordat de ploeg uit Wilbertoord met Pasen deelneemt aan een internationaal toernooi is de wedstrijd nu verplaatst naar woensdag 30 maart 2005. Het duel dat wordt gespeeld in Wilbertoord begint om 19:00 uur.

Gelijkspel Gassel 1 tegen koploper, Gassel 3 verliest topper
  |  maandag 21 maart 2005  |

Gassel 1 is er afgelopen zondag op eigen veld niet in geslaagd om koploper SBV 1 de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen. Een tijdlang leken de Gasselnaren zelfs op verlies af te stevenen, maar in het laatste kwartier werd een 1-3 achterstand alsnog omgebogen in een 3-3 gelijkspel. Net als in het duel van vorige week kende Gassel 1 ook nu weer een slechte start want al na twee minuten stond het 0-1 voor SBV 1. Vijf minuten later was de stand weer in evenwicht door een treffer van Ruud de Kleijn. Nadat inzetten van William de Kleijn en Bas van Raaij niet het gewenste resultaat hadden opgeleverd was het de ploeg uit Haren die na ruim een half uur spelen uit een corner op een 1-2 voorsprong kwam. In het begin van de tweede helft ging Gassel 1 wel op jacht naar de gelijkmaker, maar in de zestigste minuut was het opnieuw SBV dat doel trof. Gedwongen door de 1-3 achterstand gooiden de Gasselnaren in het resterende deel van de wedstrijd alles op de aanval. Dit leidde tien minuten voor tijd tot de aansluitingstreffer. Uit een voorzet van Joris van Raaij tikte Ruud de Kleijn de 2-3 achter de SBV-goalie. In de zeer spannende slotfase lukte het Gassel 1 uiteindelijk ook nog om de verdiende gelijkmaker te scoren. William de Kleijn kopte de bal terug op Ruud de Kleijn die vervolgens met het hoofd de 3-3 scoorde. Gassel 2 nam in de thuiswedstrijd tegen VCO 2 revanche voor de 2-0 uitnederlaag tegen de ploeg uit ’t Oventje eerder dit seizoen. Echt heel overtuigend van Gasselse zijde was het allemaal nog niet, maar de 3-2 overwinning leverde toch gewoon drie punten op. Al vroeg in de wedstrijd knikte Tim Jaspers een voorzet van Robin Nibbeling tegen de touwen. Na de gelijkmaker van de gasten was het nog voor het rustsignaal Robin Nibbeling die met een laag en strak schot de Gasselnaren opnieuw op voorsprong zette. Ongeveer halverwege de tweede helft ontfutselde Wim Linders zijn directe tegenstander de bal. Uit zijn voorzet bracht Tim Jaspers met zijn tweede treffer van de wedstrijd de marge op twee doelpunten. In het laatste kwartier moest Gassel 2 nog wel toestaan dat VCO 2 de achterstand verkleinde tot 3-2, maar de verkregen voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. Gassel 3 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om het kampioenschap van de reserve zesde klasse 653. In Heesch verloren de Gasselnaren met 1-0 van het in verliespunten op een gedeelde derde plaats staande HVCH 13. Voor Gassel 4 stond deze speelronde de gemeentelijke derby tegen GVV ’57 5 op het programma. In Grave werd het een doelpuntrijk duel waarbij het de Gasselnaren waren die uiteindelijk dankzij een 3-4 overwinning de drie punten binnen haalden. De Gasselse doelpunten werden gescoord door Bart Meijer, Anton de Wit, Peter de Wit en Paul Franken. Laatstgenoemde scoorde een opmerkelijk doelpunt want via zijn buik ging de bal uiteindelijk het doel in. Gassel dames 1 speelde in de thuiswedstrijd tegen het op een zesde plaats staande Berghem Sport dames 2 veel en veel beter dan in het met 5-0 verloren gegane duel van vorige week tegen de Ravensteinse dames. Achterin werden nauwelijks kansen weggegeven en met een aantal goed opgezette aanvallen werd het nodige gevaar gesticht in het vijandelijke strafschopgebied. Helaas lukte het de Gasselse dames niet om tot scoren te komen. Zo verdween een inzet van Anneke Hendriks net naast de verkeerde kant van de paal en zagen Jana Peters en Anneke Nibbeling hun schoten gestopt worden door de Piet Schrijvers look-alike in het doel van de Berghemse formatie. Dat Gasselse dames 1 uiteindelijk toch genoegen moest nemen met een 0-2 nederlaag kwam enkel en alleen door de heel moeilijk af te stoppen spits van Berghem Sport dames 2. Met twee doelpunten zorgde zij er voor dat de drie punten mee naar Berghem gingen.

Prima dag Gasselse jeugd, zeges voor de A1, D1, E1, F1 en F2
  |  zaterdag 19 maart 2005  |

Gassel A1 heeft de thuisoverwinning van vorige week tegen De Zwaluw A1 een passend vervolg weten te geven. Deze zaterdag werd een 1-2 uitzege behaald op Excellent A1. Behoudens de openingsfase van het duel was de Gasselse formatie de betere ploeg. Zowel de getoonde inzet als het op de mat gelegde veldspel waren gewoon goed. Nadat Tom van Raaij de Gasselnaren op een 0-1 had gezet was het in de tweede helft Twan Broersma die er na een prima pass van Rob Roefs 0-2 van maakte. Pas in de slotminuut wist de ploeg uit Oploo tegen te scoren. Gassel D1 heeft vandaag een prima prestatie verricht. In Cuijk werd het nog ongeslagen en op een tweede plaats staande JVC Cuijk D5 met 0-2 aan de Gasselse zegekar gebonden. In beide helften waren de goed spelende Gasselnaren eenmaal succesvol. De twee Gasselse treffers werden gescoord door Youri Arts en Jeroen van der Heijden. Ook Gassel E1 boekte deze zaterdag een fraaie uitoverwinning. In Beugen werd VIOS E2 met 2-3 verslagen. Hoewel de Gasselnaren dankzij twee doelpunten van Demi Verheugen op een comfortabele 0-2 voorsprong kwamen, slaagde de thuisploeg er toch in om de score weer in evenwicht te brengen. Omdat de Gasselse formatie in de tweede helft nogal wat kansen onbenut liet en ook uit een strafschop niet wist te scoren, leek de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel te gaan eindigen. Uiteindelijk was het Demi Verheugen die met haar derde doelpunt van de ochtend Gassel E1 alsnog naar een verdiende 2-3 overwinning schoot. Net als de D1 boekten ook de beide F-zeventallen van de VV Gassel vandaag hun eerste overwinning van deze voorjaarscompetitie 2005. Gassel F1 won op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 4-3 van DAW F2 uit Schaijk. De Gasselnaren maakten het onnodig erg spannend door een 4-1 voorsprong nog bijna uit handen te geven. Gelukkig waren de Gasselse spelers weer op tijd bij de les en bleef het bij een drietal tegentreffers. Van de vier Gasselse doelpunten namen Erik Barten en Remco van der Heijden er elk twee van voor hun rekening. Gassel F2 moest deze speelronde in Oeffelt aantreden tegen De Zwaluw F3. Met goed combinatievoetbal werd de thuisploeg uiteindelijk verslagen met 2-4. Gassel B1 verging het vandaag wat minder voorspoedig. In de uitwedstrijd tegen VCO B1 werd een 5-2 nederlaag geleden. Bij de rust stond het reeds 2-0 in het voordeel van de ploeg uit 't Oventje. Thijs van der Donk en Nord Strik wisten in de tweede helft weliswaar tegen te scoren, maar doordat ook de thuisploeg na de rust nog driemaal succesvol was, bleven de drie punten in 't Oventje.

Inhaalwedstrijd voor Gassel 1 en Gassel 4 op Paaszaterdag
  |  maandag 14 maart 2005  |

Voor Gassel 1 en Gassel 4 zal het dit jaar een druk Paasweekend worden. Voor beide teams is namelijk op Paaszaterdag 26 maart 2005 een inhaalwedstrijd ingelast. Voor Gassel 1 is het de uitwedstrijd tegen Macharen 1 en voor Gassel 4 de thuiswedstrijd tegen WHV 6 uit Loosbroek. De aftrap van het duel van Gassel 1 is om 16:30 uur, die van de wedstrijd van het vierde elftal om 15:30 uur. Omdat voor Tweede Paasmaandag bij de senioren en dames een complete speelronde op het programma staat, zullen het eerste en het vierde elftal met Pasen dus twee competitiewedstrijden moeten afwerken. Ook voor een aantal jeugdelftallen is een inhaalwedstrijd ingelast op Paaszaterdag. Zo moet Gassel A1 in Uden aantreden tegen UDI '19/Beter Bed A4 en wacht Gassel B1 in Wilbertoord de confrontatie met De Willy's B3. Gassel 1 en Gassel F2 moeten inhalen tegen respectievelijk UDI '19/Beter Bed D6 en SIOL F2. Ook in deze gevallen betreft het een uitwedstrijd.

Gassel 1 toont veerkracht en verslaat SIOL 1 met 3-6
  |  zondag 13 maart 2005  |

Gassel 1 heeft in de uitwedstrijd tegen SIOL 1 aangetoond over een prima mentale veerkracht te beschikken. Ondanks een vroege 2-0 achterstand werd alsnog een 3-6 overwinning behaald. De start van de Gasselse formatie was allesbehalve goed want al na vijf minuten wist de thuisploeg op een 1-0 voorsprong te komen. Nog geen vijf minuten later was het opnieuw raak voor SIOL 1. De spelers van Gassel 1 beseften dat uit een ander vaatje getapt moest gaan worden en gesteund door een groot aantal meegereisde supporters werd SIOL langzaam maar zeker steeds verder terug gedrongen tot op de eigen helft. Na zo’n vijfentwintig minuten voetballen verkleinde William de Kleijn de achterstand tot 2-1 door een benutte strafschop die was toegekend na een handsbal van de Katwijkse formatie in het eigen strafschopgebied. Gassel bleef goed doorgaan en kansen om nog voor de rust weer op gelijke hoogte te komen waren er voldoende. Inzetten van Joris van Raaij, Geert Ariëns en Ruud de Kleijn leverden echter niet het gewenste resultaat op. Vlak voor het rustsignaal was de 2-2 dan toch een feit. Ramon van der Venne gaf prima voor, waarna Ruud de Kleijn de bal binnen tikte. Al in de eerste minuut van de tweede helft leken de Gasselnaren voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong te kunnen komen, maar de SIOL-goalie keerde zowel de inzet van Geert Ariëns als die van Ruud de Kleijn. Tien minuten later stond Gassel 1 wel op een 2-3 voorsprong. Een voorzet van Bart Loeffen werd bij de tweede paal door Geert Ariëns tegen de touwen gekopt. Niet veel later was het opnieuw raak voor de Gasselse formatie. Ditmaal was het Ruud de Kleijn die een voorzet van Bart Loeffen doeltreffend afrondde. Toen in de zeventigste minuut een speler van SIOL een voorzet van Joris van Raaij in zijn eigen doel werkte, leek de wedstrijd te zijn beslist. Kort na de vijfde Gasselse treffer verkleinde de thuisploeg met een onhoudbaar schot van afstand de achterstand tot twee doelpunten, waardoor het toch nog even spannend dreigde te worden. De Gasselnaren bleven echter koel en hielden de verdediging gesloten. Enkele minuten voor tijd werd Ruud de Kleijn op onreglementaire wijze binnen de zestien gestuit. Door het benutten van de toegekende strafschop bepaalde William de Kleijn de eindstand van deze doelpuntrijke match op 3-6. Volgende week wacht voor Gassel 1 opnieuw een zware en lastige klus. Op sportpark “de Oude Kamp” in Gassel is koploper SBV 1 uit Haren dan de tegenstander. Het dameselftal van de VV Gassel was deze zondag helaas wat minder succesvol. In Ravenstein werd met 5-0 verloren van hekkensluiter Ravenstein dames 1. Op de nederlaag viel weinig af te dingen want de teamprestatie was gewoonweg niet goed genoeg om enige aanspraak te kunnen maken op de drie punten. Gesteund door de wind in de rug wist de thuisploeg in de eerste helft een 2-0 voorsprong te pakken. Vrij vroeg in de tweede helft was Linda Hendriks dicht bij de aansluitingstreffer, maar haar inzet ging naast. Gassel dames 1 bleef hierna wel op zoek gaan naar de aansluitingstreffer, maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. Twintig minuten voor tijd scoorde Ravenstein dames 1 voor de derde maal en was de wedstrijd gespeeld. In het resterende deel van de wedstrijd wist de thuisploeg nog tweemaal tot scoren te komen. Gassel 2 had dit weekend vrijaf. De thuiswedstrijden van Gassel 3 en Gassel 4 tegen respectievelijk SDDL 3 en SDDL 4 werden op last van de consul van VV Gassel afgelast. Voor het derde elftal zou het uiteindelijk toch een prima zondag worden want opnieuw lieten de concurrenten in de strijd om de titel in de reserve zesde klasse 653 punten liggen. Zo verloor het in verliespunten op een tweede plaats staande HVCH 13 uit Heesch in Escharen met 2-1 van Estria 4 en kwam de nummer vier, Achilles Reek 4, niet verder dan een gelijkspel tegen het Velpse SCV ’58 3. Koploper Gassel 3 heeft nu, met nog negen wedstrijden te spelen, een voorsprong van vijf verliespunten op GVV ’57 4 uit Grave en een voorsprong van acht verliespunten op Achilles Reek 4 en HVCH 13.

Thuiswedstrijden van Gassel 3 en Gassel 4 afgelast
  |  zaterdag 12 maart 2005  |

Op last van de consul van VV Gassel zijn de voor zondag 13 maart a.s. op het programma staande thuiswedstrijden van Gassel 3 en Gassel 4 tegen respectievelijk SDDL 3 en SDDL 4 uit Demen afgelast. De velden zijn na de wedstrijden van vandaag en de neerslag van de afgelopen uren in een dusdanige staat dat een wedstrijd erop spelen onverantwoord is. De eveneens voor morgen op het programma staande uitwedstrijden van Gassel 1 en Gassel dames 1 gaan op dit moment nog steeds door.

Overwinningen op eigen veld voor Gassel A1 en Gassel B1

Gassel A1 heeft vandaag op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 3-2 gewonnen van De Zwaluw A1. De start van de Gasselse formatie was niet al te best, want het waren de gasten uit Oeffelt die de score openden. Echter nog voor de rust hadden de Gasselnaren orde op zaken gesteld. Eerst was het Nicky Hendriks die vanaf elf meter de stand weer in evenwicht bracht, waarna wat later in de eerste helft Tom van Raaij uit een corner de 2-1 binnen tikte. Vroeg in de tweede helft kwam De Zwaluw A1 weer langszij. De 2-2 tussenstand leek ook de eindstand te gaan worden, want hoewel beide ploegen er alles aan deden om tot scoren te komen, bleven doelpunten uit. Enkele minuten voor tijd lukte het Gassel A1 dan toch om voor de derde maal deze middag te scoren en daarmee de drie punten binnen te halen. Na balverlies aan Oeffeltse zijde was het Nicky Hendriks die het beslissende doelpunt voor zijn rekening nam. Ook Gassel B1 wist vandaag de drie punten in Gassel te houden. In de thuiswedstrijd tegen Olympia '18 B3 werd een 3-1 zege behaald. Nadat Paul Cornelissen zijn ploeg op een 1-0 voorsprong had gezet, was het een van de Boxmeerse aanvallers die de gelijkmaker binnen schoot. De B1 liet het er echter niet bij zitten en ging op jacht naar een nieuwe voorsprong. Nog voor het einde van de eerste helft was deze een feit. Maker van de 2-1 was Rik van der Loop. Ook na de rust bleven de Gasselnaren goed spelen en lukte het om de 2-1 voorsprong uit te bouwen naar 3-1. Nadat de doelman van de gasten in eerste instantie nog een Gasselse inzet had weten te keren, was het in de rebound Paul Cornelissen die alsnog doel trof. Al met al een verdiende overwinning voor Gassel B1. De pupillenteams van de VV Gassel waren deze speeldag helaas wat minder succesvol. Zo verloor Gassel D1 na een 0-2 achterstand bij de rust uiteindelijk met 0-4 van DSV D3 uit Sint-Antonius. Gassel E1 slaagde er niet in om de prima zege van vorige week een passend vervolg te geven. Onder zeer winderige en dus moeilijke voetbalomstandigheden verloren de Gasselnaren de thuiswedstrijd tegen gemeentegenoot SCV '58 E2 uit Velp nipt met 1-2. Gassel F1 speelde vandaag als enige een uitwedstrijd. In Mill was Juliana Mill F1 de tegenstander. Hoewel de 4-0 nederlaag misschien anders doet vermoeden waren de Gasselnaren gelijkwaardig aan hun Millse tegenstanders. Grootste probleem voor Gassel F1 was opnieuw het scoren van doelpunten. Kansen waren er zeer zeker, maar tot een Gasselse treffer kwam het ook in deze wedstrijd helaas niet. Gassel F2 tenslotte ging op eigen veld met 0-2 onderuit tegen Constantia F3 uit Wanroij.

Aanvangstijdstip uitwedstrijd Gassel dames 1 is 10:00 uur

In tegenstelling tot hetgeen aanvankelijk op de VV Gassel website en ook in de Graafsche Courant stond vermeld, is het aanvangstijdstip van de uitwedstrijd van Gassel dames 1 tegen Ravenstein dames 1 niet 13:00 uur maar 10:00 uur.

Einde competitie senioren en dames week later later dan gepland
  |  woensdag 09 maart 2005  |

De laatste speelronde van de competitie 2004-2005 bij de senioren en dames zal een week later zijn dan aanvankelijk door de KNVB was gepland. Als gevolg van de vele afgelaste wedstrijden van de afgelopen weken zijn de wedstrijdprogramma's van speelronde 19, 20, 21 en 22 door de KNVB in het district Zuid II een week verschoven. De laatste speeldag staat daardoor niet meer gepland voor zondag 01 mei 2005, maar voor zondag 08 mei 2005. Wedstrijdronde 11 die op zowel zondag 21 november 2004 als zondag 27 februari 2005 in zijn geheel werd afgelast, staat nu gepland voor zondag 03 april 2005. Wedstrijdronde 15 die zondag 06 maart jl. in zijn geheel werd afgelast, is door de KNVB opnieuw vastgesteld voor zondag 10 april 2005. Voor de komende weken ziet het competitieprogramma er voor de senioren en dames (onder voorbehoud) zo uit: