NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Mei 2006


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand mei 2006. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Zevental records scherper gesteld op jeugdtalentendag 2006
  |  woensdag 31 mei 2006  |

Tijdens de jeugdtalentendag die op zondag 28 mei 2006 is gehouden blijken uiteindelijk een zevental records scherper te zijn gesteld. Dit is een aanzienlijk lager aantal dan tijdens de jeugdtalentendag in 2005. Toen werden namelijk maar liefst 16 records scherper gesteld door de jeugdspelers in de leeftijdscategorie van de F tot en met de C. Opvallend is dat in de categorie van de F-pupillen dit jaar niet een bestaand record kon worden verbeterd. Bij de C-pupillen werden de meeste records scherper gesteld. Zo wist Guido Sprengers zowel op het onderdeel behendigheidsrace als op het onderdeel baltechniek een plekje op het recordbord in de kantine te veroveren. Het record schiettechniek voor D-pupillen kwam in handen van Demi Verheugen en Willem Kathagen. Beide wisten 23 punten bij elkaar te schieten. Hieronder vindt u een overzicht van de zeven records die afgelopen zondag tijden de jeugdtalentendag scherper zijn gesteld. Overigens was de talentendag ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Jos van den Broek Woninginrichting en Rabobank Maasduinen.

VERBETERDE RECORDS JEUGDTALENTENDAG 2005
|  Onderdeel  | |  Naam  | |  Record nieuw  | |  Record oud  |
|  E-JEUGD  |
 Behendigheidsrace  Sten van den Broek  21,72 seconden  22,95 seconden
 Baltechniek  Jesse van Spijk  11x  8x
|  D-JEUGD  |
 Schiettechniek
 
 Willem Kathagen
 Demi Verheugen
 23 punten
 
 18 punten
 
 Ingooien  Youri Arts  16,30 meter  14,90 meter
|  C-JEUGD  |
 Behendigheidsrace  Guido Sprengers  18,99 seconden  20,00 seconden
 Baltechniek  Guido Sprengers  121x  113x
 Ingooien  Simon Gloudemans  23,10 meter  19,73 meter


Vroegtijdig einde internationale oefenduelwedstrijd Gassel A1
  |  woensdag 31 mei 2006  |

De internationale oefenwedstrijd van Gassel A1 tegen Colebrook Royals U17 uit Engeland die voor maandagavond 29 mei 2006 op het programma stond, heeft nog geen half uur geduurd. In de vijfentwintigste minuut bij een 0-0 stand in een aardig gelijk opgaande wedstrijd sloeg namelijk het noodlot toe voor James, een der spelers van Colebrook Royals. In een duel werd hij dusdanig ongelukkig geraakt dat hij naar alle waarschijnlijkheid een enkel- of onderbeenbreuk opliep. Per ambulance is de pechvogel vervolgens naar het Maasziekenhuis in Boxmeer gebracht. Na dit voorval besloten beide teams om niet verder te spelen en gezamenlijk in de kantine even met elkaar bij een goed gesprek een pilsje te drinken. Ondanks alles was het toch weer een gezellige ontmoeting met de gasten uit Engeland die aangaven graag een vriendschapsovereenkomst met de VV Gassel te willen afsluiten, iets wat ook jeugdvoorzitter Berry Arendse een geweldig idee vond. Ter gelegenheid van het duel werden ook nog een aantal prijzen uitgereikt. Zo kreeg Martijn Sprengers als aanvoerder een shirt en een zeer mooie trofee en werd de nummer 7 van Colebrook Royals uitgeroepen tot Man of the Match. Ter afsluiting van het seizoen werden door de technische staf van Gassel A1 ook nog een aantal prijzen uitgereikt. Zo kreeg Tom Driessen de fles voor de meeste trainingen en werd de pechfles waarvoor dit seizoen heel wat A-spelers in aanmerking kwamen, uiterst sportief overhandigd aan James van de Colebrook Royals. Iets wat zeer werd gewaardeerd door de Engelsen. Tot slot ging "de Tom van Raay fles" voor die persoon die in het lopende seizoen het meeste tegen de scheidsrechter liep te zeuren, dit jaar naar leider Ton Driessen. Komend Pinksterweekend sluit Gassel A1 het seizoen 2005-2006 definitief af met een internationaal toernooi in Tsjechië. De tegenstanders voor de Gasselnaren zijn inmiddels bekend. Het betreft het Duitse DJK Bosperder en SG Neuenmarkt en uit Tsjechië TJ Prestice. Diegene die Gassel A1 komende vrijdagmorgen nog willen uitzwaaien, zullen vroeg uit de veren moeten. Het vertrek uit Gassel is volgens de planning namelijk al om 05:00 uur.


Gasselse Kantine-Side winnaar zes-tegen-zes-toernooi 2006
  |  maandag 29 mei 2006  |

Het team van de GKS, de Gasselse Kantine-Side, heeft zondag 28 mei 2006 het jaarlijkse zes-tegen-zes-toernooi van VV Gassel weten te winnen. In een leuke en spannende finale versloegen de GKS-ers het team van De Biertiek uiteindelijk met 3-2. Na de veelal doelpuntrijke poulewedstrijden bleek dat de teams van de GKS (poule 1), familie van Raaij (poule 2), De Biertiek (poule 3) en de familie de Kleijn (beste nummer 2) zich hadden geplaatst voor de halve finales. Opvallend was dat zowel de halve finale tussen de GKS en de familie van Raaij als die tussen De Biertiek en de familie De Kleijn eindigde in een 1-1 gelijkspel. Dit betekende dat strafschoppen de beslissing moesten brengen welke teams door mochten naar de finale. Doordat de familie de Kleijn tot driemaal toe een strafschop miste, plaatste het team van De Biertiek zich vrij eenvoudig voor de finale. In de strafschoppenserie tussen de GKS en de familie van Raaij ging het lange tijd gelijk op. De laatste strafschop van de familie van Raaij werd echter gestopt door GKS-keeper Tim Jaspers waardoor de GKS door ging naar de finale. Voordat deze finale werd gespeeld moesten de families de Kleijn en van Raaij eerst via strafschoppen uitmaken wie als derde en wie als vierde zou eindigen. Het was uiteindelijk Marc van Raaij die de beslissende pingel achter doelman Rien van der Venne schoot en daarmee de derde plek voor zijn familie veilig stelde. In de finale was het Johan Jaspers die met een verre boogbal namens de GKS als eerste doel trof. Wat later in de eerste helft wist Nicky Hendriks met een snoeiharde vrije trap de stand weer in evenwicht te brengen. Echter nog voor de rust kwam het team van de GKS door een treffer van Harm van Boekel wederom op voorsprong. In de tweede helft wisten de GKS-ers de score uit te bouwen tot 3-1 en leek het duel te zijn beslist. Een kleine twee minuten voor tijd schoot Jasper Hendriks namens De Biertiek echter nog de aansluitingstreffer achter gelegenheidsdoelman Tim Jaspers waardoor het toch nog even spannend werd. Het bleef echter bij een 3-2 stand waardoor de GKS zich winnaar mocht noemen van het zes-tegen-zes-toernooi editie 2006. De sportiviteitsprijs ging dit jaar naar het tweede team van de familie de Wit. Na afloop van de prijsuitreiking bleef het onder muzikale begeleiding van DJ Rob Roefs nog urenlang erg gezellig in de kantine van VV Gassel.


Ook editie 2006 van jeugdtalentendag uitermate geslaagd
  |  maandag 29 mei 2006  |

Tegelijk met het zes-tegen-zes-toernooi vond op zondag 28 mei 2006 ook weer de jaarlijkse jeugdtalentendag plaats. Deze talentendag was ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door Jos van den Broek Woninginrichting en Rabobank Maasduinen. De jeugdspelers in de leeftijdscategorie van de F tot en met de C mochten proberen om op een zevental verschillende onderdelen de bestaande records scherper te stellen. Hoeveel records er daadwerkelijk scherper zijn gesteld wordt deze maandagavond door de organisatie bekeken. Een overzicht met de verbeterde records zal daardoor pas vanaf dinsdagavond op deze website te zien zijn. Net als in voorgaande jaren werd er ook bij deze jeugdtalentendag op basis van de behaalde scores weer een sportman van het jaar gekozen. Na berekening bleek dat de titel sportman van het jaar 2006 ging naar Sten van den Broek (Gassel E1). Op een tweede plaats eindige Lars Wouters (Gassel F3) en Kevin Arts (Gassel D1) wist beslag te leggen op de derde plaats. Al met al was ook deze editie van de jeugdtalentendag weer zeer geslaagd.


Donderdag 25 mei 2006 laatste training selectie 2005-2006
  |  dinsdag 23 mei 2006  |

Donderdag 25 mei 2006 staat voor de spelers van de selectie de laatste training van het seizoen 2005-2006 op het programma. Ook van deze laatste trainingssessie is het aanvangstijdstip 19:45 uur. Na een welverdiende zomerstop van zo’n twee maanden beginnen de trainingen voor de selectie van de VV Gassel weer in de eerste week van augustus. De precieze datum en aanvangstijd zullen nog op deze website worden gepubliceerd. De speelsters van Gassel dames 1 trainen deze dinsdag 23 mei 2006 voor de laatste keer in dit voor hen toch wel succesvol verlopen seizoen. De overige senioren en andere liefhebbers hebben vorige donderdag al hun laatste training van het seizoen 2005-2006 afgewerkt.


Gassel A1 speelt oefenduel tegen tegenstander uit Engeland
  |  vrijdag 19 mei 2006  |

In het Pinksterweekend zal Gassel A1 in Tsjechië gaan meedoen aan een groot internationaal toernooi. Ter voorbereiding hierop spelen de Gasselnaren op maandag 29 mei 2006 nog een oefenwedstrijd tegen Colebrook Royals U17 uit Engeland. Het internationale oefenduel tegen de Engelse formatie wordt gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel en zal beginnen om 19:15 uur.


Win fraaie geldprijzen in de WK-2006 voetbalpool!
  |  maandag 15 mei 2006  |

Net als bij eerdere EK’s en WK’s is ook voor het WK-2006 een leuke voetbalpool georganiseerd waarbij een aantal fraaie (belastingvrije) geldprijzen te winnen zijn. Bedoeling van de voetbalpool is ook dit keer weer dat u allerlei zaken voorspelt, zoals de eindstanden van de groepswedstrijden, het aantal doelpunten, welk team wereldkampioen wordt en welke speler van het Nederlands Elftal als eerste een gele kaart krijgt. Deelnameformulieren zullen vanaf week 20 verkrijgbaar zijn in de kantine van VV Gassel, bij de Gasselse horeca en bij leden van de organisatie (Rudy Derks en Maurice Willems). Op de achterzijde van het formulier vindt u het reglement waarin onder meer de verdeling van het prijzengeld en de puntentelling zijn opgenomen. Een deelnameformulier voor de WK-2006 voetbalpool zal tevens worden bijgesloten bij de vierde editie van “Doeltreffend” die binnenkort verspreid gaat worden. Ook zal het binnen een aantal dagen mogelijk zijn om het deelnameformulier en het reglement van de voetbalpool te downloaden vanaf deze website. Voor eventuele vragen over de voetbalpool kunt u contact opnemen met de leden van de organisatie of even een mailtje sturen naar
wkpool@vvgassel.nl
. Speel dus gezellig mee in de WK-2006 voetbalpool en maak kans op één van de fraaie geldprijzen!


Gasselse dames winnen oefenwedstrijd tegen Erp dames 1
  |  zondag 14 mei 2006  |

Gassel dames 1 heeft deze zondag op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel in een oefenwedstrijd met 3-1 gewonnen van Erp dames 1. De 3-1 stand was al bij de rust bereikt. Na iets meer dan een kwartier in de eerste helft opende Kim Oppers de score. Na een hoge diepe bal van Puck van Iersel tikte ze de bal beheerst langs de uitkomende keepster in het lege doel. Vijf minuten later scoorde de Gasselse formatie opnieuw. Na een vloeiende aanval over de linkerflank bracht Maartje van Raaij Marieke Hendriks in stelling. Met een strakke lage schuiver zorgde zij vervolgens voor de tweede Gasselse treffer. Wat verderop in de eerste helft scoorden de gasten uit Erp tegen. Vlak voor het rustsignaal van scheidsrechter van Kessel bracht Anneke Hendriks de marge weer op twee doelpunten na goed voorbereidend werk van Kim Oppers. In de tweede helft had Gassel dames 1 wel een veldoverwicht, maar het lukte de ploeg niet om de score verder op te voeren.


Inschrijven voor straatvoetbaltoernooi nog steeds mogelijk
  |  zaterdag 13 mei 2006  |

Zondag 25 juni 2006 is het weer zover, dan wordt op het Julianaplein in Gassel weer het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi door de VV Gassel georganiseerd. Verschillende teams zullen dan op twee velden strijden voor de felbegeerde beker. Tijdens deze dag zullen er ook verschillende dingen, zoals een luchtkussen en een snoepkraam, voor de kinderen aanwezig zijn. Uiteraard zal de inwendige mens niet worden vergeten, want ook een frietwagen is aanwezig. Tevens zal er de hele dag een groot scherm opgesteld staan, waarop de die dag te spelen wedstrijden van het WK-voetbal 2006 en de op die dag te rijden Formule 1 race te zien zullen zijn. Verder is het nog altijd mogelijk dat teams, die ze zich nog niet hebben opgegeven, zich nog kunnen inschrijven. Een team bestaat uit een keeper en vier veldspelers. Dus wie interesse heeft kan zich nog altijd op korte termijn (voor eind mei 2006) opgeven bij William de Kleijn (0486-471418 / 06-12262371). Natuurlijk is iedereen ook welkom om zijn favoriete team te komen aanmoedigen en/of een frisse (alcoholische) versnapering te komen nuttigen. Dus tot op zondag 25 juni 2006 op het Julianaplein in Gassel!


Gassel D1 sluit uitstekende voorjaarscompetitie af met winst
  |  zaterdag 13 mei 2006  |

De spelers en leden van de technische staf van Gassel D1 kunnen met trots terugkijken op een uitstekende voorjaarscompetitie 2006. Vandaag werd in het laatste duel van deze reeks een verdiende zege behaald op Hapse Boys D3. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd het uiteindelijk 3-1. In de eerste helft zagen de aanwezige toeschouwers een goed spelend Gassel D1. Topscoorder Youri Arts had ook bij deze wedstrijd het vizier weer op scherp staan want voor de rust wist hij tot tweemaal toe de doelman van de Hapse formatie te verschalken. Eenmaal deed hij dit na een prima assist van Demi Verheugen. Ook Willem Kathagen wist het net te laten bollen door de bal in de bovenhoek te schieten. Met een 3-0 voorsprong op zak brak de rust aan. In de tweede helft raakte langzaam maar zeker de brandstof van de Gasselse formatie op, waardoor de gasten wat gevaarlijker konden worden. De Gasselnaren lieten het echter niet verder komen dan één tegentreffer. De 3-1 overwinning zorgde voor een mooie afsluiter van de voorjaarscompetitie 2006. Van de negen gespeelde wedstrijden werden er acht gewonnen waarvan de meeste ook nog eens met een prima veldspel. Helaas heeft een foutieve beslissing van de scheidsrechter in de uitwedstrijd tegen UDI '19/Beter Bed D7 er uiteindelijk voor gezorgd dat het kampioenschap aan de neus van Gassel D1 voorbij ging.


Gassel A1 wint laatste competitiewedstrijd met ruime cijfers
  |  donderdag 11 mei 2006  |

Gassel A1 heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2005-2006 met ruime cijfers gewonnen. Afgelopen woensdagavond werd op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel met 6-2 gewonnen van De Zwaluw A1. Nadat Sjoerd Driessen uit een corner voor een 1-0 voorsprong had gezorgd, was het nog voor de rust Kees Willemsen die vanaf elf meter de marge vergrootte tot twee doelpunten. De strafschop werd toegekend omdat Twan Broersma binnen het strafschopgebied ten val was gebracht. In de tweede helft scoorde Kees Willemsen na voorbereidend werk van Rik Verbruggen op fraaie wijze de 3-0. Na een te korte terugspeelbal van de gasten uit Oeffelt schoot de attent reagerende Tom van Raaij de vierde Gasselse treffer tegen de touwen. Uit een counter scoorde De Zwaluw A1 vervolgens tegen. Daarna was het weer de beurt aan de Gasselnaren om een doelpunt te maken. Uit een corner van Niels Driessen schoot Twan Broersma de bal binnen. Bij een 5-2 tussenstand was het Niels Driessen die met een via de paal en lat binnen geschoten vrije trap voor de 6-2 eindstand zorgde.


Gassel 1 wint laatste competitiewedstrijd, derbyzege Gassel 4
  |  maandag 08 mei 2006  |

Gassel 1 heeft afgelopen zondagmiddag de competitie 2005-2006 in stijl weten af te sluiten. In Wanroij werd in de laatste wedstrijd door de Gasselnaren een 0-2 zege geboekt op Constantia 1. Al vroeg in de wedstrijd kwam de Gasselse formatie op een 1-0 voorsprong. Na een pass van Bart Loeffen schoot Nicky Hendriks de bal in de kruising. In de slotfase van de eerste helft leek de thuisploeg de gelijkmaker te gaan scoren, maar doelman Gert-Jan Schook voorkwam dit met twee goede reddingen. Vlak na de rust opnieuw een knappe redding van de aan zijn laatste wedstrijd bezig zijnde Gert-Jan Schook. Even later kreeg hij een publiekswissel en werd zijn plek onder de lat ingenomen door Erik van Toor. Na ruim een uur wedstrijd was Rob ten Haaf na een fraaie solo dichtbij 0-2 maar zijn inzet werd nog net van de lijn gehaald. Een klein kwartier later stond het wel 0-2. Opnieuw was het Nicky Hendriks die doel trof. Na twee tegenstanders te hebben uitgekapt, schoot hij fraai binnen. Een hogere score was daarna nog wel mogelijk geweest, maar meer treffers bleven uit. Door deze overwinning zijn de Gasselnaren het seizoen geëindigd op een negende plaats met 25 punten uit 22 duels en kan men terugkijken op een goed seizoen in de vijfde klasse G. Ook voor de andere seniorenelftallen van de VV Gassel zit de competitie 2005-2006 er na gisteren, zondag 07 mei 2006, definitief op. Het tweede elftal leed op de laatste speeldag een pittige 5-1 nederlaag bij kampioen Festilent/Morgenzon 3 uit Zeeland. In de eerste helft ging het aardig gelijk op al was het de thuisploeg die met een 1-0 voorsprong op zak kon gaan rusten. In de tweede helft moesten de Gasselnaren wat meer tegentreffers incasseren. Na diverse kansen onbenut gelaten te hebben, lukte het Tim Jaspers uiteindelijk toch nog om de Gasselse eretreffer te scoren. Voor Gassel 3 viel er in de thuiswedstrijd tegen nummer twee op de ranglijst en nog kanshebber op de titel Volkel 5 weinig eer te behalen. De gasten waren gewoonweg te sterk en trakteerden de Gasselse formatie op sportpark "de Oude Kamp” in Gassel op een 1-7 nederlaag. Bij een 0-5 tussenstand zorgde Ronnie Derks met een benutte strafschop voor de enige Gasselse treffer van de wedstrijd. Gassel 4 sloot een prima verlopen seizoen af met een fraaie 5-1 thuisoverwinning op gemeentegenoot Estria 5 uit Escharen. Twee van de vijf Gasselse treffers werden gescoord door Anton de Wit. Marinho de Kleijn, Arthur Rikken en Peter de Wit waren eenmaal succesvol. Voor Gassel dames 1 stond deze laatste wedstrijdronde geen wedstrijd meer op het programma. Zoals gebruikelijk werd ook dit jaar de competitie feestelijk afgesloten. In de kantine van VV Gassel bleef het onder muzikale begeleiding van DJ Ronnie dan ook lang erg gezellig.


Oefenduel ingelast voor dameselftal van de VV Gassel
  |  maandag 08 mei 2006  |

Door de technische staf is nog een oefenwedstrijd ingelast voor Gassel dames 1. Het dameselftal van de VV Gassel speelt op zondag 14 mei 2006 op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen Erp dames 1. De aftrap van deze oefenwedstrijd staat gepland voor 12:00 uur.


Gassel E1, E2 en F1 sluiten competitie af met fraaie thuiszege
  |  zaterdag 06 mei 2006  |

Voor Gassel E1, Gassel E2 en Gassel F1 stond op deze zonnige zaterdag 06 mei 2006 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2005-2006 op het programma. Alledrie de teams wisten een fraaie thuisoverwinning te behalen en daarmee dus het seizoen in stijl af te sluiten. Telkens was een team van JVC Cuijk de tegenstander. De E1 moest op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel aantreden tegen het nog zonder puntverlies zijnde JVC Cuijk E5. In een leuke wedstrijd was Gassel E1 met 3-1 te sterk was voor de Cuijkse kampioenskandidaat. Nadat Remco van der Heijden in de eerste helft voor een 1-0 voorsprong had weten te zorgen, brachten de gasten de stand nog voor de rust weer in evenwicht. In de tweede helft zette Demi Verheugen de Gasselse formatie andermaal op voorsprong. Toen wat later in de tweede helft Kevin Arts de derde Gasselse treffer scoorde, was het duel beslist. Tegelijkertijd met de E1 boekte op het naast gelegen speelveld de E2 van de VV Gassel een keurige 4-2 overwinning op de E8 van JVC Cuijk. Wat eerder op de ochtend versloeg Gassel F1 JVC Cuijk F4 met duidelijke cijfers. In een voor de aanwezige toeschouwers aantrekkelijke wedstrijd werd het 5-1 voor de Gasselnaren die daarmee de eerste zege van deze voorjaarscompetitie 2006 boekten. Van de vijf Gasselse doelpunten namen Jarno Oppers en Roy van de Wiel er elk twee van voor hun rekening. De andere treffer werd gescoord door Sjors Cuppen. De overige junioren- en pupillenteams van de VV Gassel hoefden vandaag niet in actie te komen. Met uitzondering van Gassel A1 en Gassel D1 zijn de Gasselse jeugdteams nu klaar met hun voorjaarscompetitie 2006. De A1 moet nog eenmaal aantreden op woensdag 10 mei 2006 en de D1 zal op zaterdag 13 mei 2006 voor de laatste maal in actie komen.


Komend weekend voor veel teams laatste competitiewedstrijd
  |  vrijdag 05 mei 2006  |

Komend weekend staat voor de meeste teams van de VV Gassel de laatste competitiewedstrijd op het seizoen. Op zaterdag 06 mei 2006 is echter sprake van een beperkt inhaalprogramma. Alleen Gassel E1, Gassel E2 en Gassel F1 moeten in actie komen. Bijzonder is dat voor alledrie de ploegen een team van JVC Cuijk de tegenstander is. Zo moet de E1 het op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel gaan opnemen tegen JVC Cuijk E5. Op papier belooft het een zware dobber voor de Gasselnaren te gaan worden, want de Cuijkse formatie heeft na zeven gespeelde wedstrijden nog steeds de maximale score. Gassel E2 treft eveneens in een thuiswedstrijd de E8 van JVC Cuijk. Kansen op een goed resultaat lijken voor de E2 van de VV Gassel wel aanwezig, want het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst is slechts twee plaatsen. In de najaarscompetitie 2005 ging Gassel E2 overigens op eigen veld nipt met 1-2 onderuit. Gassel F1 tenslotte dient komende zaterdag thuis de strijd aan te gaan binden met hekkensluiter JVC Cuijk F4. De ploeg uit Cuijk is na zeven gespeelde duels niet alleen nog altijd punten, maar heeft ook nog geen doelpunt weten te scoren. Op zondag 07 mei 2006 sluiten Gassel 1, Gassel 2, Gassel 3 en Gassel 4 de competitie 2005-2006 af. Het eerste elftal doet dat in Wanroij tegen Constantia 1. Voor beide ploegen staat er inmiddels niets meer op het spel behalve de eer. De Gasselnaren leken in de thuiswedstrijd eerder dit seizoen op weg naar een overwinning, maar na een 2-0 voorsprong werd alsnog een 2-3 nederlaag geleden. Gassel 2 moet zondag a.s. afreizen naar Zeeland voor een wedstrijd tegen kampioen Festilent/Morgenzon 3. De thuiswedstrijd ging met 0-2 verloren, dus de Gasselse formatie zal ongetwijfeld op zoek gaan naar revanche. Gassel 3 en Gassel 4 mogen de competitie afsluiten met een thuiswedstrijd. Het derde elftal krijgt het op een tweede plaats staande Volkel 5 op bezoek. De achterstand van de Volkelse formatie op koploper Ravenstein 3 bedraagt drie punten, dus wil Volkel 5 nog enige kans maken op de titel dan zal er sowieso gewonnen moeten worden. In Volkel ging Gassel 3 met 2-0 onderuit. Voor Gassel 4 wacht zondag 07 mei 2006 de gemeentelijke derby tegen Estria 5. De Gasselnaren moeten in staat worden geacht om hun goede seizoen in stijl af te sluiten, want het verschil in punten tussen de beide ploegen is momenteel maar liefst vijfentwintig. Ook het resultaat van de twedstrijd in Escharen moet de Gasselse formatie vertrouwen geven, want toen werd een keurige 0-2 overwinning geboekt. Voor Gassel dames 1 staat deze speelronde geen wedstrijd op het programma. De Gasselse dames hebben vorige week al hun laatste competitieduel van dit seizoen afgewerkt.


Aftrap duel Constantia 1 - Gassel 1 vervroegd naar 13:00 uur
  |  vrijdag 05 mei 2006  |

Op verzoek van de club uit Wanroij is de aftrap van de voor zondag 07 mei 2006 op het programma staande wedstrijd Constantia 1 - Gassel 1 vervroegd. In plaats van om 14:30 uur zal er nu om 13:00 uur worden afgetrapt. Overigens staat er beide ploegen niets meer op het spel.


Ruime inhaaloverwinning Gassel 4, uitnederlaag Gassel A1
  |  vrijdag 05 mei 2006  |

Voor zowel Gassel 4 als Gassel A1 stond op donderdagavond 04 mei 2006 een inhaalwedstrijd op het programma. Het vierde elftal moest op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel aantreden tegen hekkensluiter De Willy's 3. Het krachtsverschil was vrij duidelijk getuige ook de 7-2 overwinning die de Gasselnaren wisten te behalen. Bij de rust was de stand 3-1. De wedstrijd had ook nog wel wat weg van een strijd om een penaltybokaal want tot driemaal toe ging de bal op de stip van de ploeg uit Wilbertoord. De drie strafschoppen werden benut door Bart Meijer. Telkens schoot hij de bal in dezelfde hoek en telkens dook de keeper van de gasten de verkeerde hoek in. Van de overige vier Gasselse treffers nam Arthur Rikken er twee voor zijn rekening. Robin Nibbeling en Peter de Wit scoorden beide eenmaal. Vermeldenswaardig was verder nog het optreden van gelegenheidsdoelman Marinho de Kleijn. Hij bokste de ballen dusdanig hard uit het doelgebied dat zijn handschoenen er van kapot gingen. Voor Gassel A1 leverde de inhaalwedstrijd minder succes op. In Cuijk verloren de Gasselnaren met 2-0 van JVC Cuijk A3. In de eerste helft was sprake van een te slap spelend Gassel A1 wat resulteerde in een 2-0 achterstand bij de rust. Jasper Hendriks was nog wel dicht bij een treffer, maar zijn inzet belandde tegen de lat. In de tweede helft speelde de Gasselse formatie duidelijk beter en kwamen er ook diverse kansen om tot scoren te komen. Het lukte de ploeg echter niet om de Cuijkse doelman te verschalken, waardoor de Gasselnaren zonder punten weer terug naar Gassel konden.


Komende zondag feestelijke afsluiting competitie 2005-2006
  |  donderdag 04 mei 2006  |

Zondag 07 mei 2006 staat voor de senioren en dames van de VV Gassel al weer de laatste wedstrijdronde van de competitie 2005-2006 op het programma. Geheel volgens Gasselse traditie zal de afsluiting van de competitie ook dit jaar weer worden gevierd met een gezellige middag (en avond) in de kantine op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De bekende Gasselse DJ-Ronnie is uiteraard weer van de partij om te zorgen voor een prima sfeertje en gezellige muziek. Vanaf een uur of drie zal hij beginnen met draaien. Komt dus allen op zondag 07 mei 2006 naar de kantine van VV Gassel om de competitie 2005-2006 op een gezellige wijze af te sluiten.


Vrij makkelijke thuisoverwinning Gassel C1 tegen HBV C1
  |  donderdag 04 mei 2006  |

Gassel C1 heeft woensdagavond 03 mei 2006 op vrij makkelijke wijze weten te winnen van HBV C1. De Gasselnaren hadden constant een veldoverwicht en versloegen de Beerse formatie uiteindelijk met 3-0. Ondanks dat het spel in de eerste helft niet al te best was, stond Gassel C1 bij de rust op een 2-0 voorsprong. Beide doelpunten werden gescoord door Paul Cornelissen. In de tweede helft zorgde Simon Gloudemans voor de derde Gasselse treffer. Aanvankelijk zou de derby tegen HBV C1 op zaterdag 06 mei 2006 worden gespeeld, maar na overleg tussen de beide ploegen is het duel dus een paar dagen eerder afgewerkt.


Inhaalwedstrijd Gassel D1 - Hapse Boys D3 week uitgesteld
  |  woensdag 03 mei 2006  |

Het aanvankelijk voor zaterdag 06 mei 2006 ingelaste inhaalthuisduel van Gassel D1 tegen Hapse Boys D3 is na overleg tussen de beide verenigingen een week uitgesteld. Speeldatum is nu zaterdag 13 mei 2006. Het aanvangstijdstip van 12:00 uur is ongewijzigd gebleven.


Gassel A1 verliest oefenduel tegen formatie uit Wales
  |  woensdag 03 mei 2006  |

Gassel A1 heeft zondag 30 april 2006 een internationale oefenwedstrijd tegen een formatie uit Wales verloren. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was AFC Hiltingbury A1 met 3-5 te sterk. Na een vroege 0-2 achterstand was het Twan Broersma die voor de 1-2 wist te zorgen. Hij reageede attent toen de keeper van de gasten een inzet van Niels Driessen niet klemvast kon pakken. Wat later in de eerste helft krulde Kees Willemsen een vrije trap fraai om de muur en stond het 2-2. Net voor de rust was het opnieuw AFC Hiltingbury A1 dat scoorde. In de tweede helft was sprake van een gelijkopgaande wedstrijd die in een hoog tempo werd gespeeld. Via twee treffers loopt de formatie uit Wales toch uit naar een 2-5 voorsprong. In de slotfase ging Rik Verbruggen goed door en bracht hij met een fraaie treffer de 3-5 eindstand op het bord.


Inhaalduel Gassel 4 verplaatst naar donderdag 04 mei 2006
  |  dinsdag 02 mei 2006  |

De aanvankelijk voor dinsdag 09 mei 2006 op het programma staande inhaalwedstrijd van Gassel 4 tegen De Willy's 3 is een aantal dagen naar voren gehaald. Het betreffende inhaalduel zal nu worden gespeeld op donderdag 04 mei 2006. Plaats van handeling is sportpark "de Oude Kamp" in Gassel en de aftrap staat gepland voor 19:00 uur.Terug naar het archief