NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Mei 2011


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand mei 2011. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.Talentendag en seizoensafsluiting jeugdspelers zeer geslaagd
  |  maandag 30 mei 2011  |

Afgelopen zaterdag stond voor de spelers van de F, E, D en C weer de jaarlijkse talentendag en de seizoensafsluiting op het programma. De organisatie kan ook dit keer weer terugkijken op een zeer geslaagde middag. Er stond een stevig windje, maar de temperatuur was aangenaam en het was droog. Iedereen is weer lekker fanatiek in de weer geweest. Bij de diverse onderdelen, zoals ingooien, 60 meter sprint en behendigheidsrace, zijn weer enkele records gebroken en geëvenaard. Wie zich een nieuwe recordhouder mag noemen, blijft nog even geheim tot eind augustus als voor de Gasselse voetbaljeugd het nieuwe seizoen wordt geopend.

Talentendag 2011

Na afloop van de recordpogingen werd er door de jeugdteams gevoetbald tegen de ouders. De jeugdspelers hadden prima hun best gedaan om een ouder, of een broer, zus of nog iemand anders zover te krijgen om mee te doen, dus was er ook een mooie opkomst. De enkeling die niemand had kunnen vinden, had ter plekke nog wel iemand kunnen regelen om tegen te voetballen. Het werd een gezellige voetbalmiddag waarbij de aanwezige toeschouwers leuke en sportieve wedstrijden te zien kregen. Na afloop van de wedstrijden had de organisatie voor iedereen bij "Big Snack Jack" een portie friet gehaald en daarbij een lekkere frikandel of kroket gebakken.
(klik hier voor een fotoreportage.)
 


Vanaf komend seizoen weer zaterdagvoetbal bij VV Gassel
  |  zaterdag 28 mei 2011  |

Het is gelukt om het zaterdagvoetbal bij de VV Gassel weer nieuw leven in te blazen. Henk Barten, Maurice van Deventer en Koen Theunissen zijn de nieuwe leiders van het veteranenelftal. In de maanden september t/m november en maart t/m mei zullen er wedstrijden worden ingepland. Het is de bedoeling om één keer in de twee weken op de zaterdag een wedstrijd te spelen. De wedstrijden zullen om ongeveer 17:00 uur beginnen. Op dit moment telt het zaterdagelftal zo'n zeventien spelers en een aantal reserves. Wanneer u ook interesse hebt, kunt zich melden bij Henk Barten. Zodra er wedstrijden zijn ingepland, zullen deze ook worden vermeld op deze site.


Ook elfde editie karttoernooi VV Gassel weer zeer geslaagd
  |  zondag 22 mei 2011  |

Op zondag 22 mei 2011 organiseerde de VV Gassel al weer voor de elfde keer het jaarlijkse karttoernooi. De organisatie kan ook dit keer weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Vanwege bouwactiviteiten op het Julianaplein moest er vorig jaar noodgedwongen worden uitgeweken naar de parkeerplaats van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Dit keer kon er gelukkig weer op de oude vertrouwde locatie in het centrum van Gassel worden gekart.

Karttoernooi 2011

De leden van de organisatie hadden een leuk en gevarieerd programma in elkaar gezet want in de pauzes van het karten was er bijvoorbeeld een flitsend optreden van de Gasselse dansschool Keep on Moving. Ook aan de jongste bezoekers was gedacht want voor hen was er een clown aanwezig. Ook mochten ze onder begeleiding een rondje meerijden op een kart. Na afloop van de races zorgde stuntrijder "Wheely Boy" voor fraaie staaltjes stuurmanskunst. Na de prijsuitreiking bleef het mede dankzij de muzikale impulsen van DJ Ronny van Riet nog heel lang erg gezellig in de tent.
(klik hier voor een fotoreportage.)
 


Spelers Gassel 2 ontvangen inloopshirts van shirtsponsors
  |  donderdag 19 mei 2011  |

De drie shirtsponsors van het tweede elftal van de VV Gassel, te weten Geert Ariëns exclusieve badkamers, TJ Bouw en Wim Linders Sierbestratingen, hebben de spelers onlangs voorzien van fraaie inloopshirts. Na overhandiging van de shirts werd er door Gassel 2 en de shirtsponsors geposeerd voor de aanwezige fotografen. Voortaan zullen de spelers van Gassel 2 dus optimaal voorbereid aan de aftrap verschijnen want met deze inloopshirts is het doen van een goede warming up een makkie.

Gassel 2 in de nieuwe inloopshirts


Komende zaterdag oefenduel selectie tegen team uit Alverna
  |  dinsdag 17 mei 2011  |

Zaterdag 21 mei 2011 staat er voor de selectie van de VV Gassel nog een oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander is een team van Alverna, waar voormalig Gassel 1 doelman Gert-Jan Schook nu onder de lat staat. Het duel dat wordt gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel, begint om 17:00 uur. De Gasselse spelers worden verzocht om 16:15 uur aanwezig te zijn. Uiteraard zal de kantine na het duel geopend zijn.


Bestelde kleding donderdagavond op te halen in de kantine
  |  maandag 16 mei 2011  |

Afgelopen zondag tijdens de feestelijke seizoensafsluiting werd ook de nieuwe kledinglijn uitgereikt aan de leden van de VV Gassel. Voor diegene die toen niet in de gelegenheid waren om de bestelde kledingstukken en tassen op te halen, bestaat komende donderdagavond de mogelijk om de bestelde kleding alsnog op te halen. De kantine is hiervoor tussen 20:00 en 21:00 uur geopend.


Inhaalduel Estria 4 - Gassel 3 van programma geschrapt
  |  maandag 16 mei 2011  |

Voor Gassel 3 is de competitie 2010-2011 nu ook officieel ten einde. Eigenlijk zouden de Gasselnaren op zondag 22 mei 2011 nog in Escharen moeten aantreden tegen Estria 4, maar in onderling overleg tussen beide clubs is het betreffende inhaalduel komen te vervallen.


Geslaagde feestelijke afsluiting van de competitie 2010-2011
  |  zondag 15 mei 2011  |

Voor de lagere seniorenelftallen en het dameselftal van de VV Gassel stond deze zondag de laatste wedstrijdronde op het programma. Een succesvolle zondag werd het niet. De laatste competitiewedstrijd van Gassel 2 in het seizoen 2010-2011 was er één om snel te vergeten. Tegenstander UDI '19/Beter Bed 9 kwam in de eerste helft vier keer voor het doel van de Gasselnaren en scoorde hieruit vier doelpunten. Aan de andere kant slaagden de spelers van de Gasselse formatie er niet in om de gecreëerde kansen te verzilveren. Al heel snel in de tweede helft was het opnieuw raak voor de Udenaren. Bij een 0-6 tussenstand werd Dirk Verbruggen op onreglementaire wijze gestuit en kregen de Gasselnaren een strafschop toegekend. Deze werd keurig benut door Roel Strik waardoor de wedstrijd eindigde in 1-6. Gassel 3 moest in Langenboom aantreden tegen SES 4. De Gasselse formatie kende een goede start want uit een vrije trap scoorde Ronnie Derks de openingstreffer. Voor het einde van de eerste helft van de gelijkopgaande wedstrijd was de stand weer in evenwicht. Ongeveer halverwege de tweede helft wist de thuisploeg op een 2-1 voorsprong te komen. Het derde elftal van de VV Gassel ging nu vol op de aanval spelen in een poging weer op gelijke hoogte te komen. Wat later in de wedstrijd maakte SES 4 er 3-1 waardoor het duel was beslist. Gassel 4 pakte één punt door een 1-1 gelijkspel bij Juliana Mill 7. Ondanks veel Gasselse kansen stond er bij de rust nog steeds een 0-0 stand op het scorebord. In de tweede helft opende de thuisploeg de score. Wat later zorgde Kenny Borgers voor de 1-1. Na een goede actie van Bart Meijer kopte hij de bal tegen de touwen. In de resterende minuten werd er niet meer gescoord. Gassel dames 1 is er niet in geslaagd om de competitie 2010-2011 met een overwinning af te sluiten. Het thuisduel tegen Nulandia dames 2 ging onnodig met 0-2 verloren. De Gasselse dames legden niet alleen een beter veldspel op de mat, maar hadden ook veel meer kansen. Het lukte de speelsters van het dameselftal van de VV Gassel echter niet om een doelpunt te scoren. De bezoeksters uit Nuland waren daarentegen uiterst doeltreffend. Twee kansen bleken genoeg voor twee treffers en dus ook de drie punten.

Afscheid Geert Linders als trainer Gassel dames 1

Trainer Geert Linders nam na het duel afscheid als trainer van Gassel dames 1. Hij gaat komend seizoen aan de slag als trainer van een jeugdelftal van de VV Gassel. Wie zijn opvolger wordt, is op dit moment nog niet bekend.
(klik hier voor een fotoreportage.)
 Uiteraard werd de seizoensafsluiting op feestelijke wijze gevierd in de kantine van VV Gassel. Dat het een geslaagde happening was, bleek ook wel uit het aantal fustjes dat werd vertapt. Het vierde elftal nam afgelopen zondagmiddag afscheid van een drietal spelers, te weten Piërre Arts, Marinho de Kleijn en Joland Thijssen. Ze kregen een bloemetje en een t-shirt met tekst en het aantal jaren dat ze in het vierde hebben gespeeld. Wellicht dat de betreffende spelers volgend seizoen nog eens te bewonderen zullen zijn in het zaterdagelftal. Het ziet er namelijk naar uit dat dit van de grond zal komen. Niet alleen valt de animo zeker niet tegen, ook de door het bestuur gezochte leiders zouden zich volgens bronnen binnen de club inmiddels aangemeld hebben.


Gassel 3 verslaat VCO 2 in doordeweekse inhaaluitwedstrijd
  |  donderdag 12 mei 2011  |

Gassel 3 heeft zich deze donderdagavond prima gerevancheerd voor de 1-3 thuisnederlaag tegen VCO 2 van zondag 01 mei jl. Vanavond werd in 't Oventje namelijk een mooie 1-2 overwinning geboekt. In de eerste helft was de eerste echte grote kans voor Rik Verbruggen. Na een vloeiende Gasselse aanval kwam hij alleen voor de doelman te staan. Zijn inzet werd echter door de VCO-goalie nog tot corner verwerkt. Niet veel later was het aan de andere kant wel raak. De Gasselnaren lieten zich door dit tegendoelpunt niet uit het veld slaan en gingen op jacht naar de gelijkmaker. Via een snel genomen vrije trap stuurde Niels Driessen Rik Verbruggen de diepte in. Hij legde prima af op de meegelopen Twan Broersma die de bal vervolgens tegen de touwen schoot. In de tweede helft golfde het spel op en neer met gevaarlijke momenten voor beide doelen. Doelman Thijs van der Donk hield zijn doel keurig schoon. Aan de andere kant ging onder meer kopballen van John Hendriks en Silvo Lemmers net naast. Verder werd een vrije trap van Niels Driessen gekeerd door de doelman. De wedstrijd leek in een 1-1 gelijkspel te gaan eindigen, maar twee minuten voor tijd sloeg de Gasselse formatie alsnog keihard toe. Matchwinner werd Bennie Arts. Na zijn doeltreffende omhaal van afgelopen zondag, scoorde hij nu opnieuw met een fraaie treffer. Na goed terugleggen van Niels Driessen schoot hij de bal met een grote boog precies over de doelman heen in het doel. Al met al een prima zege voor Gassel 3.


Komende zondag feestelijke afsluiting van seizoen 2010-2011
  |  dinsdag 10 mei 2011  |

Komende zondag spelen de verschillende seniorenelftallen de laatste wedstrijd van de competitie 2010-2011, oftewel de seizoensafsluiting vindt weer plaats! Het bestuur van VV Gassel wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en heeft daarom een feestelijk programma in elkaar gezet. Nadat het laatste fluitsignaal heeft geklonken zal om 14:00 uur de nieuwe kledinglijn van VV Gassel worden uitgereikt aan de verschillende leden. Vanaf 14:30 uur zal er voor ieder elftal een penaltybokaal worden gehouden. De penalty's worden genomen op de verschillende keepers van VV Gassel. De winnaar van ieder elftal zal een mooie prijs ontvangen. Verder zal er deze dag op een groot scherm de seizoensontknoping van de Eredivisie te zien zijn. DJ Ronny zal weer voor een leuk stukje muziek zorgen. Tevens zal er een BBQ aanwezig zijn en een springkussen voor de kinderen. Iedereen is dus komende zondag van harte welkom op sportpark "de Oude Kamp" om het seizoen 2010-2011 op een gezellige manier af te sluiten.


Promotie VV Gassel lid Anton de Wit naar betaald voetbal
  |  dinsdag 10 mei 2011  |

Nadat VV Gassel lid Anton de Wit eerder dit seizoen al als assistent-scheidsrechter (ook wel bekend als de vlaggoloog) zijn debuut in het betaald voetbal had mogen maken, is hij nu definitief gepromoveerd naar het betaald voetbal. Op basis van de geleverde prestaties in de afgelopen maanden heeft hij een promotie naar de Masterclass betaald voetbal in de wacht gesleept. Naast Anton de Wit zijn er nog negen andere assistent-scheidsrechters gepromoveerd. Als onderdeel van de Masterclass gaan de betreffende vlaggologen de ene week wedstrijden in de Jupiler League begeleiden en de andere week vlaggen ze in de Beloften eredivisie. Het is volgens de KNVB zaak dat de assistenten zoveel mogelijk ervaring opdoen. De gepromoveerden mogen onderling uitvechten wie er voor een profcontract in aanmerking komt. Minimaal twee assistenten uit de Masterclass-groep zullen die stap maken. Ook verdere promoties tot FIFA-assistent-scheidsrechter blijven in de toekomst mogelijk. Dus de kans dat we Anton de Wit ooit nog eens voor buitenspel zien vlaggen in de finale van de Champions League is nog steeds aanwezig!


Theo Jaspers na tien jaar gestopt als elftalleider Gassel 1
  |  maandag 09 mei 2011  |

Afgelopen zondag hebben de spelers van Gassel 1 afscheid genomen van Theo Jaspers als elftalleider. Maar liefst tien jaar is Theo Jaspers als elftalleider aan Gassel 1 verbonden geweest. Mede vanwege zijn altijd positieve mentale steun aan de ploeg, kreeg hij al snel de bijnaam Mentale Thé. Uiteraard werd er tijdens de laatste competitiewedstrijd Gassel 1 - DSV 1 even stil gestaan bij zijn afscheid. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd de wedstrijd even stil gelegd zodat de spelers van het eerste elftal hem enkele kado's konden aanbieden. Zo kreeg hij een ingelijst oranje shirt met achterop de naam Mentale Thé, nummer 10 vanwege het aantal jaren en de namen van de huidige spelers. Verder was er nog een kadobon en een fraaie bos bloemen.
(klik hier voor een fotoreportage.)


Afscheid Theo Jaspers al elftalleider Gassel 1


Bestuur op zoek naar leiders/organisatoren veteranenteam
  |  maandag 09 mei 2011  |

Het bestuur van VV Gassel heeft in de wandelgangen vernomen, dat er bij diverse mensen de behoefte is ontstaan om op zaterdag te voetballen. Het betreft hier dan 1x in de twee weken een wedstrijd spelen tegen een vereniging uit de buurt. Wij als bestuur willen dit graag ondersteunen. Echter dienen zich twee personen te melden, welke de kar voor dit nog op te richten elftal willen trekken. De ervaring heeft ons geleerd, dat indien deze mensen zich niet hard willen maken voor de organisatie rondom een dergelijk team, het een en ander een schone dood zal sterven. Kortom: geen leiders / organisatoren. Geen zaterdagteam. Wij hopen een aantal enthousiaste aanmeldingen te mogen ontvangen. Omdat een en ander op korte termijn opgestart dient te worden willen we mensen vragen binnen drie weken te reageren.


Zaterdag 28 mei 2011 jeugdtalentendag en afsluiting seizoen
  |  maandag 09 mei 2011  |

Op zaterdag 28 mei 2011 vindt weer de jaarlijkse jeugdtalentendag van de VV Gassel plaats. Spelers van de C, D, E en F zullen dan weer een aanval doen op de gevestigde records, zoals deze vermeld staan op het recordbord in de kantine van VV Gassel. Ook wordt er uiteraard gestreden om de titel "Sportman van het jaar". Na de recordpogingen gaat ieder jeugdteam het opnemen tegen een team wat gevormd wordt door hun eigen ouders. Uitzondering hierop zijn de F-spelers. Zij gaan mix-teams vormen met hun ouders. Het is de bedoeling dat elke jeugdspeler een ouder meeneemt naar het voetbalveld om tegen te voetballen. Als dit echt niet mogelijk is, mogen ze een stand-in vragen. De middag zal worden afgesloten met een portie friet met een frikadel of kroket. Al met al zal het voor de jeugdspelers van de VV Gassel weer een mooie seizoensafsluiting worden.


Gassel 1 sluit competitie 2010-2011 af met nipte nederlaag
  |  maandag 09 mei 2011  |

Voor Gassel 1 stond zondag 08 mei 2011 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2010-2011 op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was DSV 1 de tegenstander. Het is de Gasselnaren uiteindelijk niet gelukt om met winst af te sluiten. Al na twee minuten kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door Nord Strik die een uitstekende voorzet van Bart Loeffen verzilverde. Gassel 1 bleef aanvankelijk de betere ploeg en in de twintigste minuut was de Gasselse formatie dichtbij de 2-0, maar het uitstekende schot van Sander Verhallen werd ook prima gekeerd door de doelman van DSV 1. Geleidelijk aan kregen de bezoekers uit Sint-Anthonis meer vat op de wedstrijd en in de 25e minuut werd de gelijkmaker gescoord uit een vrije trap. Met deze stand gingen beide partijen de rust in. Na de rust probeerde DSV 1 de wedstrijd snel te beslissen en drong men erg aan. In de 55e minuut kwamen de bezoekers op een gelukkige manier op voorsprong nadat de bal via een kluts met een Gasselse verdediger precies voor de voeten van een aanvaller van DSV 1 viel. Gassel 1 gaf zich niet gewonnen en in de 68e minuut scoorde Joris van Raaij van grote afstand voor open doel de 2-2. Vlak hierna hadden de Gasselnaren de mogelijkheid om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen, maar de bal werd op het nippertje gekeerd. In de tachtigste minuut kon de Gasselse doelman de bal niet onder controle krijgen en hieruit scoorde DSV 1 de winnende treffer. Gassel 1 probeerde nog terug te komen, maar dat lukte jammerlijk niet meer waardoor het duel eindigde in 2-3. Gassel 2 kon het deze wedstrijdronde op eigen veld niet bolwerken tegen SES 3. De bezoekers uit Langenboom zegevierden met 2-4. De Gasselse formatie begon uitstekend aan het duel want al snel na de aftrap was de openingstreffer een feit. Eric van Boekel gaf een diepe bal op Robin Thoonen en uit zijn voorzet kopte Rik Verbruggen de 1-0 binnen. Op aangeven van Twan Broersma maakte Tim van Overbeek er wat later 2-0 van. Twan Broersma had na een prima steekpass van Eric van Boekel de 3-0 op zijn schoen, maar hij kreeg de bal niet langs de SES-doelman. Vervolgens wisten de bezoekers nog voor het einde van de eerste helft de 2-0 achterstand ongedaan te maken. In de tweede helft kwam SES 3 op een 2-3 voorsprong. De Gasselnaren hadden ook nog wel wat kansen, maar hieruit werd niet gescoord. Uiteindelijk scoorde de formatie uit Langenboom een vierde treffer, waarmee de wedstrijd was gespeeld. Gassel 3 pakte in Wilbertoord de volle buit tegen De Willy's 3. De Gasselnaren hadden in de eerste helft tal van prima kansen, maar deze werden onbenut gelaten. Aan de andere kant moest gelegenheidsdoelman Thijs van Haren eenmaal de gang naar het net maken. Vlak voor de rust viel de Gasselse gelijkmaker. Uit een voorzet van Kees Willemsen schoot Bennie Arts de bal op zeer fraaie wijze met een prachtige omhaal in de kruising. De Gasselnaren begonnen niet scherp genoeg aan de tweede helft want binnen vijf minuten na de rust stond het 3-1. Gassel 3 beschikte echter over een prima mentale veerkracht. Uit een voorzet van Jordy Hubers scoorde Anton de Wit de aansluitingstreffer. Wat later in de wedstrijd bracht Kees Willemsen na een mooie solo de stand weer in evenwicht. Diezelfde Kees Willemsen scoorde ook de winnende vierde Gasselse treffer. Opnieuw wist hij een solo doeltreffend af te ronden. Gassel 4 bleek afgelopen zondag niet opgewassen tegen Hapse Boys 6. In Haps gingen de Gasselnaren met 5-2 onderuit. Bij de rust keek het vierde elftal van de VV Gassel tegen een 3-0 achterstand aan. In de tweede helft wist Piërre Arts met een schot van afstand de marge te verkleinen tot twee. Vervolgens liep de thuisploeg uit naar een 5-1 voorsprong. Uiteindelijk scoorde Peter Goossens met een knap schot nog een tweede Gasselse treffer. De voorzet bij dit doelpunt kwam van Bart Meijer. Gassel dames 1 hoefde niet in actie te komen.


Mooie inhaalwinst Gassel 3 tegen nummer drie van ranglijst
  |  donderdag 05 mei 2011  |

Gassel 3 heeft deze Bevrijdingsdag een mooie inhaaloverwinning geboekt op Festilent 8. De op een derde plaats staande Zeelandse formatie werd met 5-3 verslagen. De Gasselnaren begonnen goed aan de wedstrijd en al in de vijfde minuut opende Twan Broersma de score na een prima assist van Kees Willemsen. Een minuut of tien later was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Twan Broersma gaf een handige steekpass op Kees Willemsen die vervolgens met een droge schuiver de Zeelandse doelman kansloos liet. Daarna golfde het spel op en neer met gevaar voor beide doelen. Keeper Rik van der Loop moest enkele malen in actie komen en deed dit prima. Na ongeveer een half uur spelen was de 3-0 een feit. Uit een voorzet van Maurice Willems knalde Niels Driessen de bal fraai in de bovenhoek. Nog voor het einde van de eerste helft wisten de bezoekers de achterstand te verkleinen tot 3-1. In de tweede helft hadden de Gasselnaren het aanmerkelijk lastiger. Na wat Zeelandse kansen die geen treffer opleverden had aan de andere kant Kees Willemsen na een goede actie de 4-1 op zijn schoen. Het harde schot ging helaas net over. In de zestigste minuut scoorde Festilent 8 de aansluitingstreffer waardoor de spanning weer helemaal terug was. Tien minuten voor tijd werd het 3-3 door een eigen doelpunt van de Gasselse formatie. Met dank aan de Zeelandse doelman pakten de Gasselnaren uiteindelijk toch nog de drie punten. Vlak voor tijd was er namelijk een diepe bal van Twan Broersma op Niels Driessen. De uitgekomen doelman van Festilent 8 leek de bal te kunnen wegtrappen, maar hij raakte de bal finaal verkeerd waardoor Niels Driessen de bal rustig in het lege doel kon schieten. In de laatste minuut van de blessuretijd maakte Kees Willemsen er nog 5-3 van.


Gelijkspel voor Gassel 1, net geen dubbele cijfers Gassel 2
  |  zondag 01 mei 2011  |

Voor Gassel 1 stond deze zondag de voorlaatste wedstrijd van de competitie 2010-2011 op het programma. In Oploo moest worden aangetreden tegen Excellent 1. Het duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Geen van de partijen kon in redelijkheid aanspraak maken op de winst zodat de gelijke stand de verhoudingen het beste weergaf. Er werden nauwelijks kansen gecreëerd en het spel golfde op en neer. Beide ploegen hadden hun verblijf in de 5e klasse al eerder veilig gesteld zodat echte druk en spanning om te winnen ook niet aanwezig was. Gassel 2 had vandaag geen enkele moeite met hekkensluiter Juliana Mill 6. In Mill lukte het net niet om de dubbele cijfers te behalen want de wedstrijd eindigde in 1-9. Nadat de Gasselnaren de score hadden geopend, wist de Millse formatie de stand weer in evenwicht te brengen. Direct vanaf de aftrap maakte het tweede elftal van de VV Gassel er 1-2 van. Debutant Robin Thoonen werd diep gestuurd en hij rondde het doeltreffend af. Vervolgens liep de Gasselse formatie uit naar een 1-4 voorsprong. In de tweede helft bleef de doelpuntenmachine rustig doordraaien en dit leverde nog een vijftal Gasselse treffers op. Van de negen Gasselse doelpunten werden er uiteindelijk drie gescoord door zowel Twan Broersma als Robin Thoonen. Verder waren Tim van Overbeek, Bas van Raaij en Mattijs van Spijk eenmaal succesvol. De assists bij de Gasselse doelpunten kwamen van onder meer Twan Broersma, Tim van Overbeek, Bas van Raaij en Rik Verbruggen. Vermeldenswaardig was verder nog dat leider Ronny van Gemert de gehele wedstrijd als doelman onder de lat stond. Gassel 3 kon het deze wedstrijdronde op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel niet bolwerken tegen VCO 2 uit 't Oventje. De Gasselnaren begonnen erg slecht aan de wedstrijd en keken binnen vijf minuten tegen een 0-2 achterstand aan. Vervolgens waren er kansen voor de beide doelen, maar bleven meer treffers uit. Uiteindelijk scoorden de bezoekers voor de rust nog een derde treffer. In de tweede helft kabbelde het duel voort. Van hoogstaand spel was geen sprake. Vlak voor het laatste fluitsignaal deed Bennie Arts namens de Gasselnaren nog wat terug waardoor de eindstand op 1-3 kwam. Ook Gassel 4 lukte het niet om de drie punten in Gassel te houden. De Gasselnaren hadden zeker een punt verdiend, maar verloren uiteindelijk toch met 2-4 van JVC Cuijk 6. Het waren de bezoekers die in de eerste helft een 0-2 voorsprong wisten te nemen. Vervolgens was er een eigen doelpunt van de Cuijkse formatie waardoor de stand op 1-2 kwam. Een voorzet van Peter de Wit werd door de doelman van JVC Cuijk 6 zelf in het doel geslagen. Wat later in de wedstrijd schoot Piërre Arts een vrije trap fraai tegen de touwen waardoor de stand weer in evenwicht kwam. Net voor rust kwam de Gasselse formatie op ongelukkige wijze op een 2-3 achterstand. In de tweede helft werd het na een corner 2-4. Gassel 4 gaf zich echter nog niet gewonnen en via Jerry Boeters werd de marge verkleind tot één doelpunt. Hij kreeg de bal van een tegenstander en rondde het goed af. In de slotfase ging de thuisploeg nog wel op jacht naar de gelijkmaker, maar deze bleef uit. Onder meer een schot van Piërre Arts gings rakelings over. Gassel dames 1 was in Demen zeker niet de mindere van SDDL dames 2, maar verloor toch voor de vierde wedstrijd op rij. De Gasselse dames begonnen met een goed veldspel. Het was echter de thuisploeg die in de dertigste minuut de score opende. Vlak voor het einde van de eerste helft kwam het dameselftal van de VV Gassel op 1-1. Maartje van Raaij stuurde Sanne Hendriks de diepte in. Zij schoot de bal na een mooie solo tegen de touwen. Na een kwartier in de tweede helft maakte de thuisclub er 2-1 van. Tien minuten later moesten de Gasselse dames opnieuw een tegentreffer incasseren. In de 72e minuut werd het na een onterechte strafschop 4-1. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk werd het ook nog 5-1.Terug naar het archief