NIEUWS

 | 

Actueel

 | 

Mei 2012


Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand mei 2012. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.FC Malden winnaar editie 2012 Gassels Open Kampioenschap
  |  maandag 28 mei 2012  |

Op een zonovergoten sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd afgelopen zondag het jaarlijkse Gassels Open Kampioenschap, ook wel bekend als het GOK-toernooi, afgewerkt. Het toernooi is dit keer mede mogelijk gemaakt door sponsoring van bouwbedrijf BCP uit Cuijk. Veertien teams verdeeld over drie poules gingen met elkaar de strijd aan. In de poulewedstrijden, die vanwege de warmte waren ingekort tot vijftien minuten, werd er volop gescoord. Zo wist voormalig speler van het Vlaggeschip Ferry Stevens zijn rentree op de Gasselse velden te bekronen met een fraaie treffer. Het nemen van een strafschop bleek hij echter verleerd te zijn tijdens het wonen in die Heimat want zijn inzet leek meer op een terugspeelballetje dan op een pegel. Nadat alle pouleduels waren gespeeld, kon met de kwartfinales worden begonnen. Hierin won 19 uur kwart voor 40 met 3-2 van Familie de Wit. Op het andere veld kreeg Team Frinkel met 2-5 klop van FC Malden. Vervolgens was De Zwaluw met 8-2 duidelijk te sterk voor De Eindbazen. De laatste kwartfinale ging tussen Van Raaij United en Grashazen. Bij een 3-2 tussenstand werd doelman Tom van Raaij weer getroffen door een zware schouderblessure waardoor hij met de ambulance naar het ziekenhuis moest. Zijn ploeggenoten besloten om zich gewonnen te geven, waardoor de Grashazen doorgingen naar de halve finale. In deze halve finale verloren de Grashazen nipt met 3-4 van De Zwaluw. In de andere halve finale won FC Malden met 4-2 van 19 uur kwart voor 40. De verliezende halve finalisten streden via een strafschoppenserie om de derde plaats. De Grashazen bleken het koelbloedigst want allevijf de pingels werden keurig binnen geschoten. Om even na acht uur begon de finale tussen De Zwaluw en FC Malden. Het werd een spannende strijd die uiteindelijk in een gelijke stand eindigde, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. De strafschoppenserie werd gewonnen door FC Malden waardoor zij er met de eerste prijs vandoor gingen. De sportiviteitsprijs ging naar Van Raaij United. Na de prijsuitreiking bleef het nog heel erg lang heel gezellig in de kantine van VV Gassel. De organisatie, Niels Driessen, Frank ten Haaf, Thijs van Haren, Tom van Raaij en Martijn Sprengers, had het dit jaar weer prima voor elkaar. Volgend jaar zal het GOK-toernooi dan ook ongetwijfeld wederom op de evenementenkalender van VV Gassel staan.
(klik hier voor een fotoreportage.)


Zaterdag 02 juni 2012 weer talentendag Gasselse jeugdspelers
  |  woensdag 23 mei 2012  |

Op zaterdag 02 juni 2012 zal er voor de Gasselse F, E, D en C jeugd weer een talentendag gehouden worden. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen en Herman Heurkens banden te Wijchen. De deelnemers kunnen tijdens deze dag een aanval doen op de gevestigde records, zoals deze vermeld staan op het 'recordbord' in de kantine van VV Gassel. Niet verbeterde records blijven gehandhaafd. Verbroken record maken plaats voor het nieuwe en verdwijnen van het bord. Uiteindelijk komt door alle resultaten bij elkaar op te tellen ook nog een "Sportman van het jaar" te voorschijn. Per team strijden de spelers op de volgende onderdelen; 60 meter sprint, 400 meter loop, schottechniek, behendigheidsrace, baltechniek en ingooien. De jeugdspelers worden verwacht om 13:15 uur op sportpark. Om 13:30 uur zal worden gestart met de recordpogingen. Na afloop van de talentendag zal de jeugd van VV Gassel tegen hun eigen ouders voetballen. Er vindt per jeugdelftal een wedstrijd plaats. Er wordt gestart met de F-pupillen en het nieuwe meisjesteam. De beide E-zeventallen voetballen tegelijkertijd gevolgd door de D- en C-elftallen. Rond 17:00 uur zijn alle teams klaar en is er wat te eten voor de jeugdleden hun meegebrachte ouder. De organisatie hoopt dat naast vele jeugdleden en ouders ook nog vele anderen al dan geen familie het sportpark zullen bezoeken en de jeugdleden komen aanmoedigen.


Ook uitduel veteranenelftal tegen JVC Cuijk veteranen afgelast
  |  woensdag 23 mei 2012  |

Het veteranenelftal van de VV Gassel zal ook zaterdag 26 mei 2012 niet in actie komen. Reden voor het niet doorgaan van de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk veteranen 2 is opnieuw een tekort aan beschikbare spelers aan Gasselse zijde. De eerstvolgende wedstrijd van de Gasselse veteranen is zaterdag 01 september 2012. De veteranen van Juliana Mill komen dan naar sportpark "de Oude Kamp" in Gassel.


Komende zondag weer jaarlijkse Gassels Open Kampioenschap
  |  maandag 21 mei 2012  |

Op zondag 27 mei 2012 organiseert VV Gassel weer het jaarlijkse Gassels Open Kampioenschap, ook wel bekend als het GOK-toernooi. Veertien teams zullen met elkaar de strijd aangaan op het hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Naast bekende teams als KPG, Biertiek en Van Raaij United, behoren dit keer bijvoorbeeld ook De natte kater en De ongelikte beer tot het deelnemersveld. De eerste poulewedstrijden zijn om 13:30 uur. De teams die de eerste duels spelen worden verzocht om 13:00 uur aanwezig te zijn. Vanaf 19:10 uur worden de kwart- en halve finales afgewerkt. De grote finale van 2 x 15 minuten staat gepland voor 20:45 uur. Na de prijsuitreiking om 21:45 uur is het vanaf 22:00 uur feest in de kantine van VV Gassel. Gezien de voorgaande edities zal het dan ongetwijfeld weer een gezellige boel worden. Kom dus komende zondag naar de thuishaven van VV Gassel voor een gezellige middag en avond. Klik
hier
 voor het speelschema van het GOK-toernooi.


Uitduel Gasselse veteranen tegen De Willy's veteranen afgelast
  |  vrijdag 18 mei 2012  |

Het veteranenelftal van de VV Gassel komt morgen, zaterdag 19 mei 2012, niet in actie. Vanwege een tekort aan beschikbare spelers aan Gasselse zijde kan de op het programma staande uitwedstrijd tegen De Willy's veteranen geen doorgang vinden. Volgende week zaterdag staat het laatste duel van dit seizoen op de agenda. De veteranen gaan dan op bezoek bij het tweede veteranenelftal van JVC Cuijk.


Donderdag 31 mei 2012 laatste trainingen seizoen 2011-2012
  |  donderdag 17 mei 2012  |

Nu de competities afgelopen zijn, komt ook het einde van de trainingen van het seizoen 2011-2012 in zicht. Voor zowel de selectie, als de dames en de overige senioren staan er nog twee trainingen op het programma. Deze zijn op donderdag 24 mei 2012 en donderdag 31 mei 2012. Uiteraard zal de kantine op deze twee laatste trainingsavonden geopend zijn.


Ook 12e editie van karttoernooi VV Gassel geslaagd evenement
  |  maandag 14 mei 2012  |

Afgelopen zondag was het Julianaplein in het centrum van Gassel weer omgebouwd tot een heus circuit, want het jaarlijkse karttoernooi van de VV Gassel stond op het programma. Door de nacompetitiewedstrijd van Gassel 1 deden er wel wat minder teams mee dan vorig jaar, maar dat mocht de pret niet drukken. De coureurs konden zich ook dit jaar weer uitleven op een uitdagend parcours. Moest er vorig jaar onder een loopbrug worden doorgereden, dit keer had de organisatie ervoor gekozen om de karters over een brug te laten racen. Ook bij deze 12e editie was er tussen de ritten door tijd ingepland voor kidskarting. Na afloop van de races bleef het mede dankzij het optreden van de feestband "Aarm Snuutje" nog urenlang erg gezellig in en rondom de feesttent. De organisatie kan weer terugkijken op een geslaagd evenement.
(klik hier voor een aantal foto's.)


Gassel 1 stelt klassebehoud veilig via overwinning op Ulysses 1
  |  zondag 12 mei 2012  |

In de wedstrijd om het behoud van een plek in de vijfde klasse is Gassel 1 vandaag als verdiende winnaar uit de strijd gekomen. Op sportpark Den Ong in Ravenstein werd Ulysses 1 uit Megen na verlenging met 4-2 verslagen. De eerste tien minuten van de eerste helft een feller spelend Ulysses 1 dat na een kleine vijf minuten al een goede kans kreeg. De Gasselse formatie herpakte zich en zette druk. Dit resulteerde na ruim een half uur spelen in de openingstreffer van Paul Cornelissen. Hij profiteerde optimaal van een misverstand in de Megense defensie. Vlak voor rust kreeg de ploeg uit Megen een makkelijk gegeven penalty na een lichte overtreding van de Gasselse doelman. Deze werd benut waardoor het bij de rust 1-1 stond. Na de rust kregen de Gasselnaren een aantal goede kansen om op voorsprong te komen, maar deze werden niet benut. Een schot van Niels Paters werd gered door de Megense doelman. Even later was het aan de andere kant wel raak, toen uit een corner de 1-2 binnen gekopt werd. Gassel 1 zette alles op alles om de gelijkmaker te scoren. Tim Jaspers was met zijn kopbal op de lat dichtbij. In de 85e minuut was het dan toch raak, Rob ten Haaf schoot fraai binnen. In de slotminuten werd er niet meer gescoord, en dus moest er verlengd worden. Gassel 1 bleef ook in de verlenging druk zetten en had in de laatste vijftien minuten van de reguliere speeltijd twee oudgedienden binnen de lijnen gebracht. Hiervan werd in de resterende tijd optimaal geprofiteerd. Maurice Willems schoot na een handig passje van Paul Barten beheerst de 3-2 binnen, waarna Bas van Raaij vijf minuten later met een volley uit een corner van Niels Paters de overwinning veilig stelde. De Megense formatie probeerde uit alle macht nog terug te komen, maar twee uitstekende reddingen van de Gasselse doelman Tom van Raaij en de lat voorkwamen een Megens doelpunt. Al met al een zeer verdiende overwinning voor Gassel 1. Ulysses 1 mag volgende week zondag tegen Elsendorp 1 gaan proberen om zich te handhaven in de vijfde klasse. Dit nacompetitieduel zal overigens worden gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel.


Gassel dames 1 wint laatste competitieduel met ruime cijfers
  |  zaterdag 12 mei 2012  |

Gassel dames 1 heeft de competitie 2011-2012 deze zaterdagavond afgesloten met een prima en ruime thuisoverwinning. Tegenstander UDI '19/Beter Bed dames 2 werd met een 7-0 nederlaag op zak weer terug naar Uden gestuurd. Al in de vijfde minuut was het voor de eerste keer raak. Een mooi opgezette aanval door Janneke Raemakers en Kim Oppers werd doeltreffend afgerond door Anneke Hendriks. Twee minuten later lag de bal voor de tweede keer in het Udense doel. Janneke Raemakers scoorde na een vrije trap van Billie Cuppen. De Gasselse dames bleven duidelijk de betere ploeg en gingen op zoek naar meer doelpunten. In de twintigste minuut maakte Kim Oppers er na een corner van Maartje van Raaij 3-0 van. Nog voor het einde van de eerste helft was de 4-0 een feit. Opnieuw was het Kim Oppers die scoorde. Dit keer uit een vrije trap van Maartje van Raaij. Ook na de rust maakte Gassel dames 1 de dienst uit op het veld. Nadat Kim Oppers in de 56e minuut voor 5-0 had gezorgd, was het wat later in de tweede helft Sanne Hendriks die het halve dozijn vol maakte. Vier minuten voor tijd bepaalde Maartje van Raaij de eindstand op 7-0. Al met al een dikverdiende Gasselse zege.


Gassel F1 sluit voorjaarscompetitie af met mooie uitwinst
  |  donderdag 10 mei 2012  |

Ook voor Gassel F1 zit de voorjaarscompetitie 2012 er nu op. De Gasselse formatie speelde deze donderdagavond in Sint-Hubert de laatste wedstrijd tegen SC st Hubert F1. De Gasselnaren wisten in stijl af te sluiten want er werd met 1-2 gewonnen. In de eerste helft golfde het spel op en neer. De F1 van de VV Gassel had wel wat meer kansen, maar tot een doelpunt leidde dit niet. Aan de andere kant had men geluk dat een Sint-Hubertse inzet tegen de paal belandde. Verder wist doelman Jasper Verstegen met een uitstekende redding te voorkomen dat de thuisploeg in de eerste helft de score opende. De Gasselnaren begonnen prima aan de tweede helft en na zo'n zeven minuten zorgde Thom Tonies voor de 0-1. Hij speelde zich mooi vrij en rondde het netjes doeltreffend af. Een minuut of vier later was de stand weer in evenwicht. Daarna bleef het heel spannend. Gassel F1 zette SC st Hubert F1 flink onder druk, maar onder andere inzetten van Tygo Thijssen en Loek de Kleijn leverden geen doelpunt op. In de slotminuut sloegen de Gasselnaren alsnog toe. Het was Hans van Haren die de bal tegen de touwen schoot en er daarmee voor zorgde dat de drie punten mee naar Gassel gingen. Al met al kan Gassel F1 terugkijken op een prima seizoen.


Kantine komende zondag niet geopend vanwege karttoernooi
  |  woensdag 09 mei 2012  |

Komende zondag speelt Gassel 1 in Ravenstein tegen Ulysses 1 uit Megen om handhaving in de vijfde klasse. Na deze wedstrijd zal de kantine van VV Gassel niet geopend zijn. Het bestuur vraagt iedereen om naar het Julianaplein in Gassel te komen. Daar vindt namelijk het jaarlijkse karttoernooi plaats. Hopelijk kunnen we dan met zijn allen in de feesttent een feest bouwen omdat klassebehoud is veilig gesteld. Mocht het eerste elftal zondag a.s. verliezen van de Megense formatie, dan is er op zondag 20 mei 2012 nog een tweede en laatste kans om degradatie naar de zesde klasse te ontlopen. De tegenstander in die wedstrijd is de verliezer van het duel tussen Elsendorp 1 en SV United 1 uit Wanssum.


Degradatieduel Gassel 1 gespeeld op sportpark van Ravenstein
  |  maandag 07 mei 2012  |

Zoals al eerder gemeld moet Gassel 1 het zondag 13 mei 2012 gaan opnemen tegen Ulysses 1 uit Megen. Inzet van dit duel is handhaving in de vijfde klasse. Inmiddels is bekend geworden dat het betreffende duel gespeeld zal worden op het sportpark van Ravenstein. De aftrap is om 14:30 uur.


Zondag 13 mei 2012 twaalfde editie van karttoernooi VV Gassel
  |  maandag 07 mei 2012  |

Komende zondag vindt op het Julianaplein in Gassel weer het inmiddels befaamde karttoernooi van VV Gassel plaats. Ook voor deze 12e editie heeft de organisatie een mooi programma in elkaar weten te zetten. De races starten om 10:30 uur en duren tot 18:00 uur. Tussensdoor is er onder andere kidskarting en een DJ. Na afloop van de races, om 18:15 uur, start de feestavond. Tijdens deze avond is er live-muziek van feestband "Aarm Snuutje" die ook bekend is van Paaspop. Kom dus zondag a.s. naar het Julianaplein in Gassel voor een gezellige dag! De toegang is uiteraard gratis.


Gassel 1 is veroordeeld tot spelen van degradatiewedstrijd
  |  zondag 06 mei 2012  |

Gassel 1 is er op de laatste speeldag niet in geslaagd om weg te komen van de tiende plaats op de ranglijst. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd met 1-3 verloren van Constantia 1. Dit betekent dat de Gasselse formatie degradatiewedstrijden moet gaan spelen. De eerste tegenstander hierin is Ulysses 1 uit Megen dat als tiende is geëindigd in de 5e klasse H. De winnaar van dit duel, dat zondag 13 mei 2012 gespeeld zal worden, handhaaft zich in de vijfde klasse. De verliezer krijgt nog een tweede kans om degradatie naar de zesde klasse te ontlopen. Het eerste half uur was Gassel 1 de betere ploeg, maar diverse goede kansen waren wederom niet besteed aan de thuisploeg. Constantia 1 trok de wedstrijd langzaam naar zich toe, maar gescoord werd er niet voor de rust. Gelijk na rust kwamen de bezoekers op gelukkige wijze op een 0-1 voorsprong uit het niets. In de 55e minuut kreeg Constantia 1 ook nog een penalty te nemen. Deze werd benut waarmee de wedstrijd feitelijk gespeeld was. De Gasselse formatie bleef het wel proberen, maar een schot tegen de paal en een goal uit een penalty waren te weinig om de ploeg uit Wanroij van slag te brengen. Even voor het einde besliste Constantia 1 de wedstrijd definitief uit een counter. Gassel 2 heeft de competitie afgesloten met een moeizame 4-3 thuisoverwinning op hekkensluiter Constantia 4. Het waren de bezoekers die als eerste wisten te scoren. Vervolgens zorgde Frank ten Haaf voor een 2-1 voorsprong. Eerst schoot hij een voorzet rechtstreeks bij de tweede paal binnen, wat later rondde hij goed af na een prima steekpass van Tim van Overbeek. Via een benutte strafschop werd het daarna 2-2. Nog voor het einde van de eerste helft mocht ook Tim van Overbeek aanleggen voor een penalty. Hij schoot de bal echter naast. In de tweede helft wist Constantia opnieuw op voorsprong te komen. De Gasselnaren gingen vervolgens verwoed op jacht naar de gelijkmaker. Uit een corner van Tim van Overbeek kopte Maurice Willems de 3-3 tegen de touwen. Tien minuten voor tijd zorgde Robin Nibbeling, die na maandenlang blessureleed weer van de partij was, met een fraaie volley uit een afgeslagen corner van Tim van Overbeek voor de winnende vierde treffer. Vermeldenswaardig was verder nog dat doelman Erik van Toor zijn laatste wedstrijd speelde. Hij werd na ongeveer een uur vervangen door Rik van der Loop die eveneens voor het eerst na een langdurige blessure weer in actie kwam. Het derde elftal van de VV Gassel speelde in de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen in Mill met 2-2 gelijk tegen Juliana Mill 7. In de eerste twintig minuten speelden de Gasselnaren duidelijk onder hun kunnen. De thuisploeg had wat kansen waarvan er ook eentje werd benut. Marcel van Vonderen was dichtbij de gelijkmaker, maar zijn schot vloog net over de kruising. In de rust werd er in plaats van een pot thee, een door Jasper Hendriks meegebracht kratje bier leeg gedronken. Aanvankelijk leek dit geen succes op te gaan leveren want in de vijfde minuut na rust scoorde Juliana Mill 7 de 2-0. Gassel 3 gaf zich echter nog niet gewonnen en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Het was Arthur Rikken die de achterstand wist te verkleinen. Na een afgeslagen corner nam hij de bal ineens op de slof waarna deze in de verre hoek tegen de touwen belandde. De Gasselse formatie ging hierna steeds beter voetballen en wat later was de 2-2 een feit. Pieter Roefs joeg de bal op fraaie wijze achter de Millse goalie. Tien minuten voor tijd leek de thuisploeg op weg naar de 3-2. Met een handsbal buiten de zestien voorkwam doelman Thijs van Haren echter een zeker doelpunt. Gevolg was wel een rode kaart, waardoor Paul Franken onder de lat moest gaan staan. De toegekende vrije trap werd door hem keurig uit het doel gehouden. In de resterende minuten was er nog een inzet van Bart Meijer die net over ging. Vlak voor tijd schoot Bart Meijer de bal fraai in kruising, maar omdat de bal eruit ketste en de in de middencirkel bivakkerende scheidsrechter geen treffer had waargenomen, werd geen doelpunt toegekend. In plaats van 2-3, bleef het daardoor 2-2. Gassel dames 1 verloor deze zondag in Zeeland onnodig met 4-3 van Festilent dames 1. Uit een vrije trap van Maartje van Raaij zorgde Janneke Raemakers nog wel voor een 0-1 voorsprong. Door eigen fouten werden vervolgens drie doelpunten weggegeven, waardoor het bij de rust 3-1 stond. Een schot van Janneke Raemakers belandde in de eerste helft tegen de paal. In de tweede helft scoorden de Zeelandse dames een vierde treffer. De Gasselse dames kwamen daarna beter in hun spel en uit een corner van Janneke Raemakers tikte Lisette Cruijsen de 4-2 binnen. Kim Oppers was daarna dichtbij de 4-3, maar uit een corner van Maartje van Raaij kopte ze enkele centimeters naast de verkeerde kant van de paal. Uiteindelijk werd het toch nog 4-3. Janneke Raemakers schoot raak na een voorzet van Maartje van Raaij. In de resterende minuten lukte het Gassel dames 1 niet om er nog een gelijkspel uit te slepen. Het Gasselse dameselftal speelt zaterdag 12 mei 2012 de laatste competitiewedstrijd. UDI '19/Beter Bed dames 2 komt dan op bezoek. Gisteren, zaterdag 05 mei 2012, kwam het veteranenelftal van de VV Gassel in actie voor een uitduel tegen SIOL veteranen. De Gasselnaren verloren na een 4-0 tussenstand, uiteindelijk met 4-3. Twee van de drie Gasselse treffers kwamen van de voet van Bart Meijer. Mattijs van Spijk was eenmaal succesvol.


Gassel C1 sluit voorjaarscompetitie 2012 af met mooie uitwinst
  |  zaterdag 05 mei 2012  |

Gassel C1 en Gassel E1 hebben vandaag hun voorjaarscompetitie 2012 afgesloten. De C1 deed dat met een mooie 0-2 uitzege op RKOSV Achates C1. De Gasselnaren speelden een goede wedstrijd waarbij de thuisploeg grote delen van het sportieve duel flink onder druk werd gezet. In de eerste helft kopte Djimon Reinen een prima afgemeten voorzet van Hans van Houtum tegen de touwen. De Gasselse formatie gaf achterin nauwelijks iets weg. De tegenstander uit Ottersum kwam dan ook maar zelden in de buurt van het Gasselse doel. Na de rust werd er door Gassel C1 opnieuw een goed positiespel op de mat gelegd. De 0-2 kon dan ook niet uitblijven. Uit een corner belandde de bal voor de voeten van Thijs Vervoort. Die wist daar wel raad mee en schoot de bal keurig achter de Ottersumse doelman. Vervolgens werd de wedstrijd rustig uitgespeeld. De E-junioren eindigden de competitie 2011-2012 met een doelpuntrijke nederlaag. In Cuijk werd het tegen JVC Cuijk E7 uiteindelijk 10-6. Doordat vaste doelman Joris Eleuwarin verhinderd was, stonden Dylan Siroen en Jim Classens elk een helft als gelegenheidskeeper onder de lat. Na twintig minuten wedstrijd stond het 5-0 voor de thuisploeg. Lieke van Thiel deed daarna wat terug, maar door nog twee Cuijkse treffers keken de Gasselnaren bij de rust tegen een 7-1 achterstand aan. De tweede helft eindigde weliswaar in 3-5, maar dat was niet genoeg om de in de eerste helft opgelopen achterstand nog ongedaan te maken. Van de vijf Gasselse doelpunten in de tweede helft werden er twee gescoord door Lieke van Thiel. Maarten Beekmans, Teun Hendriks en Dylan Siroen wisten de Cuijkse keeper elk eenmaal te passeren. Naast de C1 en E1 kwam ook de F1 van de VV Gassel deze zaterdag in actie. De Gasselse formatie leed in Vianen een geflatteerde 3-1 nederlaag tegen Vianen Vooruit F1. De aanwezige toeschouwers kregen een spannende pot voetbal te zien. Via een schot van afstand zorgde Ralph Hendriks in de eerste helft voor de openingstreffer. Niet veel later was de stand weer in evenwicht. In de tweede helft golfde het spel op en neer, met gevaar voor de beide doelen. Twee succesvolle schoten van de thuisploeg deden de Gasselnaren uiteindelijk de spreekwoordelijke das om. Donderdag 10 mei 2012 speelt Gassel F1 de laatste competitiewedstrijd. In Sint-Hubert is dan SC st Hubert F1 de tegenstander. De B1 sluit de competitie komende dinsdagavond af met een duel tegen TOP B2 uit Oss. Gassel C2 en Gassel D1 waren vorige week al klaar met hun voorjaarscompetitie.


Komende zondag weer feestelijke seizoensafsluiting VV Gassel
  |  vrijdag 04 mei 2012  |

Aanstaande zondag is het alweer zover, de seizoensafsluiting kan weer plaats vinden. Op deze dag zullen de meeste seniorenteams hun laatste wedstrijd spelen. Voor Gassel 1 is deze wedstrijd nog erg belangrijk in de strijd tegen degradatie. Op dit moment bevindt het eerste elftal zich op de tiende plaats wat nacompetitie betekent. Alleen bij een overwinning of gelijkspel en puntenverlies van Toxandria 1 of Heijen 1 kan de tiende plaats ontlopen worden. De tegenstander is Constantia 1 uit Wanroij die komende dag periodekampioen kan worden, dus de belangen zijn groot. Verder zal deze dag de bestelde kleding van de VV Gassel Kledinglijn uitgereikt worden. De kleding kan in de kantine vanaf 13:30 uur afgehaald worden. Ook zal er een nieuw evenement plaatsvinden om ongeveer 17:00 uur, genaamd "Schijt je Rijk". De opbrengsten van dit evenement worden gebruikt voor het jaarlijkse toernooi in Frankrijk voor onze C-jeugd. Ook zullen er deze dag heuse EK-shirts te koop zijn, met de volgende actieprijzen: shirt jeugd € 6,- en shirt senior: € 8,-. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door "D'n Huuskamer". Uiteraard zal een leuk stukje muziek niet ontbreken. Het bestuur hoopt iedereen aankomende zondag te mogen begroeten op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel en dat het een erg gezellige afsluiting mag worden.


Dikverdiende en ruime inhaalthuisoverwinning voor Gassel 3
  |  donderdag 03 mei 2012  |

Voor Gassel 3 stond deze donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen Hapse Boys 7 op het programma. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel boekten de Gasselnaren een dikverdiende 5-0 overwinning. Een hogere uitslag was zeer zeker mogelijk, maar diverse mooie kansen werden onbenut gelaten. Aan de openingstreffer ging goed doorjagen op de Hapse keeper vooraf. Deze schoot de bal uiteindelijk tegen Jerry Boeters aan, waarna de bal in het doel verdween. In de tweede helft verdubbelde Kenny Borgers de score. Hij tikte de bal binnen uit een voorzet van Pieter Roefs. In de 75e minuut kregen de bezoekers een penalty na een Gasselse handsbal. Dit leidde niet tot de aansluitingstreffer want de bal werd over het doel geschoten. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak. Kenny Borgers schoot de bal tegen de touwen na een voorzet van Bart Meijer. Even later maakte Kenny Borgers zijn hattrick compleet door opnieuw een voorzet van Bart Meijer binnen te tikken. Met dit doelpunt had Kenny Borgers nog niet al zijn kruit verschoten, want met een schot van afstand in de verre hoek bepaalde hij de eindstand op 5-0. Komende zondag speelt Gassel 3 de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen.


Door de Club van 100 geschonken scorebord VV Gassel onthuld
  |  dinsdag 01 mei 2012  |

Afgelopen zaterdag vond op sportpark "de Oude Kamp" in het bijzijn van de leden van de Club van 100 de onthulling plaats van het nieuwe scorebord van VV Gassel. De komst van het scorebord is mogelijk gemaakt door deze leden omdat zij er voor hadden gekozen om hun bijdrage van het seizoen 2010-2011 hieraan te besteden. Na een woord van welkom door bestuurslid sponsorzaken Wim Linders kregen de leden van de Club van 100 ook een VV Gassel paraplu uitgereikt. Vervolgens werd er koers gezet richting het nieuwe scorebord. Na het wegtrekken van het oranje zeil kwam er onderstaand fraai scorebord (foto Arie Derks) te voorschijn. Na de onthulling en een dankwoord van voorzitter Jos van der Heijden bleef het nog lange tijd erg gezellig in de kantine van VV Gassel.

Het nieuwe scorebord van VV GasselTerug naar het archief