ALGEMEEN 

|

 

Sportpark


Zoals u ook kunt lezen in het historisch overzicht is sinds 07 mei 1977 het sportpark "de Oude Kamp" aan de Ten Holtweg 10 te Gassel de thuisbasis van VV Gassel. Hoe u op dit sportpark kunt komen leest u in onderstaande routebeschrijvingen. Foto's van de thuishaven van VV Gassel vindt in de fotogalerij.
Komende uit de richting Grave


Volg de N321 in de richting van Cuijk. Vlak nadat u aan de rechtse kant de fraaie Gasselse molen hebt kunnen zien liggen, krijgt u de eerste afslag, ook wel de afslag "Gassel molen" genoemd, om het dorp Gassel binnen te gaan. Blijf de N321 volgen. Zo地 200 meter nadat u een Esso-tankstation bent gepasseerd krijgt u opnieuw een afslag, ook wel de afslag "Gassel centrum" genoemd, om Gassel binnen te rijden. Blijf wederom de N321 volgen. Zo地 500 meter na de afslag "Gassel centrum" krijgt u de laatste afslag om Gassel in te rijden. Neem deze afslag en blijf de weg, de Ten Holtweg, volgen. Na zo地 800 meter ziet u aan de rechterzijde het sportpark "de Oude Kamp" liggen.


Komende uit de richting Cuijk


Volg de N321 in de richting van Grave. Nadat u het dorpje Beers links hebt laten liggen, ziet u aan de horizon de skyline van Gassel opdoemen. Zo地 950 meter nadat u onder hoogspanningskabels bent doorgereden krijgt u de eerste afslag om Gassel binnen te rijden. Dit is vlak voor het ANWB-bord waarop de afslag Gassel, ook wel de afslag "Gassel centrum" genoemd, staat aangegeven. Neem deze afslag en blijf de weg, de Ten Holtweg, volgen. Na zo地 800 meter ziet u aan de rechterzijde het sportpark "de Oude Kamp" liggen.


Komende uit de richting Mill


Volg de Graafsedijk in de richting van Escharen. Zo地 150 meter voor de fraaie Gasselse Mariakapel slaat u rechtsaf. Na zo地 250 meter komt u op een T-splitsing waar u wederom rechts afslaat. Direct daarna splitst de weg zich. Houdt nu links aan en na een scherpe bocht en zo地 300 meter ziet u aan uw linkerkant het sportpark "de Oude Kamp" liggen.


Alternatieve routes via het centrum van Gassel


Mocht u komende uit de richting Grave of Cuijk besluiten om even door het fraaie en rustieke centrum van Gassel te rijden dan kunt u ook de afslag "Gassel centrum" of "Gassel molen" nemen. Wanneer u de afslag "Gassel molen" neemt, dit is de eerste afslag om Gassel binnen te gaan wanneer u uit de richting Grave komt, dan dient u nadat u bent afgeslagen, rechtdoor te rijden, de Hoeve op. Na twee verkeersdrempels komt u op een ongelijke kruising. Hier moet u rechtdoor blijven rijden, de Schoolstraat in. Na zo地 300 meter komt u opnieuw op een kruising. Ook nu dient u weer rechtdoor te rijden, de Dorpstraat in. Rijdt deze weg helemaal af. Nadat u over een verkeersdrempel en een dijkje bent gereden komt u uiteindelijk op een kruising. Hier slaat u rechtsaf, de Ten Holtweg in. Blijf deze weg volgen, dan ziet u na zo地 600 meter aan de rechterzijde het sportpark "de Oude Kamp" liggen.

Wanneer u mocht besluiten de afslag "Gassel centrum" te nemen, dan dient u, nadat u bent afgeslagen, de weg, genaamd de Schaarweg, te blijven volgen totdat u op een T-splitsing komt. Hier gaat u linksaf, de Dorpstraat in. Rijdt deze weg helemaal af. Nadat u over een verkeersdrempel en een dijkje bent gereden komt u uiteindelijk op een kruising. Hier slaat u rechtsaf, de Ten Holtweg in. Blijf deze weg volgen, dan ziet u na zo地 600 meter aan uw rechterzijde het sportpark "de Oude Kamp" liggen.