April 2003

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand april 2003. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Slap Gassel 1 afgetroefd door Litta, ruime winst Gassel 2
  |  zondag 27 april 2003  |

Gassel 1 zal in de nacompetitie, wanneer het deze tenminste succesvol wil afsluiten, wel uit een ander vaatje moeten tappen dan vandaag. De Gasselnaren werden op eigen veld met 0-3 afgetroefd door een aanzienlijk feller spelend Litta. Na een niet al te beste eerste helft was het vlak voor de rust de ploeg uit Lith die de score opende. In de tweede helft waren achtereenvolgens Tim van Overbeek en Geert Ariëns dichtbij de gelijkmaker, maar de Litta-doelman stond succes in de weg. Twintig minuten voor tijd leidde een snel uitgevoerde Litta-counter tot de 0-2 en was het duel gespeeld. Uiteindelijk zou het ook nog 0-3 worden. Door dit verlies en de zege van OVC '63 op Estria lijkt het zo goed als zeker dat de Gasselse formatie in de nacompetitie te maken krijgt met zowel Litta als het Oijensiaanse OVC '63. Gassel 2 heeft het behalen van de titel nog steeds in eigen hand. Op de voorlaatste speeldag maakte de Gasselnaren geen fout. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd met maar liefst 8-0 gewonnen van Juliana Mill 5. Nadat Ruud de Kleijn met een rake kopbal de score had geopend was het Peter Goossens die met een fraaie lob voor de 2-0 zorgde. Nog voor de rust bracht Jeroen van Vijfeijken met een strak schot de stand op 3-0. In de tweede helft gingen de Gasselnaren rustig door met scoren. Ruud de Kleijn tekende voor de 4-0 waarna Jeroen van Vijfeijken achtereenvolgens de 5-0 en 6-0 voor zijn rekening nam. De 7-0 kwam op naam van Eric van Boekel, waarna Jeroen van Vijfeijken met zijn vierde treffer van de dag de 8-0 eindstand op het bord bracht. Doordat ook de concurrent om de titel, HBV 3 uit Beers, vandaag won is aan de stand aan kop niets gewijzigd. Ook Gassel 3 boekte op deze regenachtige zondag een prima zege. In Uden werd UDI '19/Beter Bed 13 met 2-5 verslagen. Dat de Gasselse formatie met slechts negen spelers aan het duel moest beginnen, bleek de ploeg niet te kunnen deren want door twee treffers van Willie Strik werd gewoon eventjes een 0-2 voorsprong gepakt. Bij een 1-2 stand kwamen de zich verslapen hebbende Guido Mannessen en Anton de Wit de ploeg completeren, maar ze waren nog geen minuut binnen de lijnen of het stond 2-2. De Gasselnaren pakten het daarna wel weer uitstekend op en dankzij doelpunten van Ad Cruijsen en Willie Strik kon met een 2-4 voorsprong gerust gaan worden. In de tweede helft was het Willie Strik die met een vijfde Gasselse treffer de drie punten definitief veilig stelde. Gassel 4 speelde uit tegen DAW 7 volgens eigen zeggen een lekkere pot voetbal, maar helaas voor het vierde elftal leverde dit geen punten op. De ploeg uit Schaijk won na een 2-0 ruststand uiteindelijk met 4-1. Maker van het enige Gasselse doelpunt was Marinho de Kleijn. Na een corner van Joland Thijssen kopte hij de bal op fraaie wijze snoeihard tegen de touwen. Ook voor Gassel dames 1 stond vandaag een treffen met DAW op het programma. Hoewel de Gasselse dames goed tegenstand boden aan de nummer drie van de ranglijst, was het toch DAW dames 1 dat er middels een 0-4 overwinning met de drie punten vandoor ging. Volgende week wacht voor het dameselftal van de VV Gassel de uitwedstrijd tegen het op een voorlaatste plaats geklasseerde Norbert dames 1. Winstkansen zijn dus volop aanwezig en het zou een fraaie afsluiting van het seizoen zijn als de dames in Lith-Oijen de overwinning weten te pakken. Overigens is ongeacht het resultaat van deze wedstrijd volgende week DJ Ronnie in de Gasselse kantine aanwezig om op passende wijze het einde van de competitie te vieren.

Fraaie derbywinst Gassel C1, Gassel F2 sluit seizoen af met zege
  |  zaterdag 26 april 2003  |

Gassel C1 lijkt zich te kunnen gaan opmaken voor een feestavond. Deze is namelijk door sponsor Jos van den Broek toegezegd in het geval de ploeg in deze voorjaarscompetitie 2002-2003 bij de eerste drie zou eindigen. Door de vandaag behaalde 3-1 zege tegen HBV C1 zijn de Gasselnaren met nog één wedstrijd voor de boeg inmiddels opgeklommen naar de tweede plaats op de ranglijst. Door het toch wel onverwachte verlies van koploper Excellent is de achterstand op de ploeg uit Oploo bovendien verkleind tot drie punten, hetgeen betekent dat een eventuele beslissingswedstrijd nog altijd tot de mogelijkheden behoort. De wedstrijd tegen HBV C1 was een echte streekderby met veel strijd en inzet. Nadat beide ploegen wat kansjes hadden gehad was het in de 15e minuut Rob Roefs die attent reageerde op een lange bal van Sjoerd Driessen en op bekeken wijze schoof hij de bal langs de uitkomende doelman in het doel. Een tiental minuten later wist Roel ten Haaf voor de 2-0 te zorgen. Tussendoor was de ploeg uit Beers een aantal malen dicht bij de gelijkmaker, maar keeper Jordy Hubers wist deze met een aantal goede reddingen te voorkomen. Vlak voor de rust viel er echter toch nog een tegentreffer. Ondanks een numerieke meerderheid lukte het de Gasselse formatie in de tweede helft aanvankelijk niet om de beslissende derde treffer te scoren. Rob Roefs was met een kopbal dichtbij de 3-1, maar de lat stond succes in de weg. Vlak voor tijd wist hij echter met een geplaatst schot alsnog voor de 3-1 te zorgen en daarmee de verdiende zege veilig te stellen. Winst was er vandaag ook voor Gassel F2. In de voor hen laatste competitiewedstrijd van dit seizoen werd Juliana Mill F4 met 2-1 verslagen. Door de hiermee verdiende drie punten zijn de Gasselnaren uiteindelijk geëindigd op een achtste plaats met tien punten uit negen wedstrijden. Ook voor Gassel D1 en Gassel E1 stond vandaag het laatste competitie optreden op het programma. Helaas lukte het beide ploegen niet om deze voorjaarscompetitie 2003 af te sluiten met een overwinning. De E1 verloor op eigen veld met 0-3 van koploper Olympia '18 E6 uit Boxmeer dat hiermee de titel voor zich opeiste en Gassel D1 ging thuis nipt met 1-2 onderuit tegen OKSV D1. De D1 leek af te stevenen op een 0-0 gelijkspel, maar ver in de tweede helft slaagde de ploeg uit Overlangel er tot tweemaal toe in om tot scoren te komen. Nord S. scoorde nog wel tegen, maar het lukte de Gasselnaren niet meer om de opgelopen achterstand ongedaan te maken. Ook Gassel F1 bleef met lege handen achter op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De gemeentelijke derby tegen Estria F1 uit Escharen werd met 0-3 verloren.

Gassel 2 blijft op titelkoers, ook overwinningen voor Gassel 1 en 3
  |  maandag 21 april 2003  |

Gassel 1 heeft zich aardig hersteld van het derbyverlies van vorige week tegen Estria. In Oss werd de vooraf als lastig bestempelde uitwedstrijd tegen DESO met 2-4 gewonnen. De Gasselnaren stonden door treffers van William de Kleijn, Tim van Overbeek en Geert Ariëns bij de rust op een comfortabele 0-3 voorsprong, maar leken deze voorsprong door een matige start van de tweede helft toch nog uit handen te gaan geven. De thuisploeg kwam niet alleen al vrij snel terug tot 2-3, maar kreeg ook een aantal maal de kans om op gelijke hoogte te komen. Gelukkig voor de Gasselse formatie bleef de gelijkmaker uit en toen Geert Ariëns vlak voor tijd de 2-4 liet aantekenen zat de overwinning definitief in de Gasselse pocket. Gassel 2 boekte een belangrijke zege in de strijd om het kampioenschap van de reserve zesde klasse 631. In Haps werd Hapse Boys 6 met 1-6 verslagen. Na twee snelle treffers van Peter Goossens en Dirk Verbruggen leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Gasselse formatie. Naarmate de eerste helft vorderde ging men echter steeds slechter spelen waardoor de thuisclub een aantal malen gevaarlijk kon worden. Mede door goed ingrijpen van doelman Henk de Tank bleef de schade gelukkig beperkt tot één tegentreffer. Het verplichte kwartiertje rust had de Gasselnaren duidelijk goed gedaan, want de start van de tweede helft was prima. Al vrij snel was het Jeroen van Vijfeijken die de marge weer op twee doelpunten bracht. Toen niet zo heel veel later ook Ruud de Kleijn een Gasselse aanval doeltreffend wist af te ronden, was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Door doelpunten van Ruud de Kleijn en Jeroen van Vijfeijken, vanaf elf meter, werd het uiteindelijk dan ook nog 1-6. Ook Gassel 3 kon weer eens drie punten aan haar totaal toevoegen. Op het eigen vertrouwde Gasselse sportpark "de Oude Kamp" werd Nooit Gedacht 4 met 3-2 verslagen. Weliswaar was het de hekkensluiter uit Geffen die de openingstreffer op het bord bracht, echter nog voor de rust stelden de Gasselnaren orde op zaken. Eerst was het Bert Strik die voor de 1-1 zorgde, waarna vlak voor het verstrijken van de eerste helft Ad Cruijsen op aangeven van Willie Strik de 2-1 binnen tikte. Lang genieten van deze voorsprong kon het derde elftal niet want al heel snel in de tweede helft was de stand weer in evenwicht. Daarna was het eigenlijk alleen nog maar Gassel wat de stadionklok sloeg. De ene na de andere kans op de 3-2 werd echter onbenut gelaten. Een kwartier voor tijd was het dan eindelijk toch raak. Na een voorzet van Bert Strik was het Ad Cruijsen die raak kopte. Hoewel er in het resterende deel van de wedstrijd alle gelegenheid was om de score nog wat verder op te voeren bleef het bij deze 3-2 stand. Voor Gassel dames 1 stond vandaag een bezoek aan Heerewaarden dames 1 op het programma. Omdat de thuiswedstrijd onnodig met 0-12 verloren was gegaan, waren de Gasselse dames erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten. De inzet was dan ook prima en ook het veldspel was bij vlagen alleraardigst. Helaas lukte het de dames ook nu niet om dit in doelpunten uit te drukken. Omdat de thuisclub wel een aantal keer tot scoren wist te komen, ging de wedstrijd uiteindelijk met 5-0 verloren. Voor Gassel 4 stond er op deze zonovergoten Tweede Paasdag geen competitiewedstrijd op het programma.

Eerste overwinning Gassel E1, ook winst voor Gassel A1 en Gassel C1
  |  zaterdag 19 april 2003  |

Gassel A1 heeft zonder echt groots te spelen vandaag opnieuw drie punten aan haar totaal kunnen toevoegen. De ploeg won thuis met 3-1 van Achilles Reek A1. Bij de rust stond het door treffers van Tim Jaspers en Bart Bulkens 2-1 voor de Gasselnaren. In de tweede helft kregen de Gasselse aanvallers een paar prima kansen om de score verder uit te bouwen, maar omdat ze dit verzuimden bleven de bezoekers uit de Reek in de wedstrijd. Toch lukte het ook hen niet om tot scoren te komen. Een vijftal minuten voor tijd was de derde Gasselse treffer dan toch een feit. Na een splijtende dieptepass van Bart Bulkens was het Tim Jaspers die alleen op de doelman af kon gaan en het vervolgens koel afmaakte. Gassel C1 blijft ook na vandaag nog steeds volop in de race voor een top drie klassering. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was de ploeg met 4-1 te sterk voor Ravenstein C2. Wel moet hierbij worden aangetekend dat de gasten uit Ravenstein maar met z'n tienen waren. Kees Willemsen brak de score open door na een corner de bal met een fraaie omhaal tegen de touwen te schieten. Bij de rust was de stand echter alweer in evenwicht. In de tweede helft was het Rob Roefs die met twee treffers de Gasselnaren opnieuw op een voorsprong zette. Toen daarna ook Twan Broersma nog doel wist te treffen, was de Gasselse zege definitief in veilige haven. Succes was er eindelijk ook voor Gassel E1. Op eigen veld werd tegen UDI '19/Beter Bed E8 de eerste overwinning van deze voorjaarscompetitie geboekt. Met goed spel en een prima inzet versloegen de Gasselnaren hun tegenstanders uit Uden met 3-0. Ook Gassel D1 moest vandaag aantreden tegen UDI '19/Beter Bed. Hoewel een overwinning er zeer zeker in zat, bleef de Gasselse formatie uiteindelijk steken op een 2-2 gelijkspel. Nadat de gasten de score hadden geopend, was het Simon Gloudemans die voor de gelijkmaker wist te zorgen. Dankzij een treffer van Roy Brans konden de Gasselnaren met een 2-1 voorsprong gaan rusten. Helaas moest men in de tweede helft toch nog toestaan dat UDI '19/Beter Bed D5 weer op gelijke hoogte kwam. Voor de beide F-zeventallen viel er op deze voor hen voorlaatste speeldag weinig eer te behalen. Zowel Gassel F1 als Gassel F2 ging op eigen veld onderuit. De F1 verloor met 0-6 van DAW F4 uit Schayk en de F2 moest met 0-3 haar meerdere erkennen in Festilent/Morgenzon F4 uit Zeeland.

Prima wedstrijd Gasselse dames opnieuw niet beloond met punten
  |  vrijdag 18 april 2003  |

Gassel dames 1 heeft afgelopen woensdag op eigen veld een prima inhaalwedstrijd gespeeld tegen het op een tweede plaats staande Ulysses dames 1. Helaas werd het goede spel opnieuw niet beloond met punten. In de eerste vijfenveertig minuten hielden de Gasselse dames keurig stand tegen de kampioenskandidaat uit Megen. Keer op keer wist de defensie een vijandelijke aanval onschadelijk te maken. Helaas lukte het de Gasselse dames zelf ook niet om tot scoren te komen, waardoor het duel een 0-0 ruststand kende. Ook in de tweede helft werd prima tegenstand geboden, maar na ongeveer een uur wedstrijd wisten de Ulyssessiaanse dames toch op voorsprong te komen om die vervolgens niet meer uit handen te geven. Voor de uiteindelijke 0-3 eindstand hoeven de Gasselse dames zich echter zeker niet te schamen en wanneer ze dit goede spel de rest van de competitie weten te vol te houden dan kan het bijna niet anders dat er nog een overwinning zal volgen.

Gassel 1 na verlies kansloos voor titel, sleutelduel Gassel 2 onbeslist
  |  zondag 13 april 2003  |

Gassel 1 kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie. Door op eigen veld de gemeentelijke derby tegen Estria 1 met 1-3 te verliezen zijn de kansen op een eventuele titel nu zo goed als verkeken. De Gasselnaren begonnen uitermate slap aan het duel met als gevolg dat er binnen tien minuten een 0-2 tussenstand op het scorebord prijkte. In het vervolg van de eerste helft probeerde men nog wel wat terug te doen, maar tot een Gassels doelpunt kwam het niet. De ploeg uit Escharen wist vlak voor het rustsignaal nog wel een keer te scoren, waardoor het duel een 0-3 ruststand kende. Na de thee was wel sprake van fel spelend Gassel dat direct ook een aantal kansen kreeg. Geert Ariëns was dichtbij een treffer maar zijn inzet belandde tegen de lat. Een kwartier voor tijd liet Johan Jaspers met een fraai binnen geschoten vrije trap nog wel de 1-3 aantekenen, maar verder dan dit ene doelpunt kwam het eerste elftal niet. Voor Gassel 2 stond vandaag de kraker tegen medekoploper HBV 3 op het programma. Een overwinning zou betekenen dat het kampioenschap in zicht kwam. Daarentegen kon bij verlies de kampioensstrijd zo goed als verloren worden beschouwd. Met dit gegeven in het achterhoord begonnen beide ploegen uiterst behoedzaam aan het duel. De in grote getale opgekomen toeschouwers kregen een gelijkopgaande wedstrijd te zien, met maar weinig echt uitgespeelde kansen. Nadat de eerste helft al doelpuntloos was verlopen, zou er ook in de tweede vijfenveertig minuten niet worden gescoord. Door deze 0-0 blijft het aan de kop van de ranglijst ongemeen spannend. Mochten beide ploegen over drie wedstrijden met hetzelfde aantal punten bovenaan staan, dan zal een beslissingswedstrijd op neutraal terrein moeten gaan uitmaken wie zich kampioen mag noemen. Gassel 3 en Gassel 4 kenden vandaag een weinig succesvolle uitwedstrijd. Het vierde elftal verloor in Zeeland ondanks twee doelpunten van Anton de Wit vrij kansloos met 7-2 van Festilent/Morgenzon 5 en een paar kilometer verderop, in 't Oventje om precies te zijn, ging Gassel 3 met 3-0 onderuit tegen VCO 2. Ook Gassel dames 1 slaagde er niet in om de drie punten te pakken. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd met 1-4 verloren van Berghem Sport dames 2. Met name na de rust speelden de Gasselse dames zeker geen onaardige wedstrijd. Mede dankzij een treffer van Imke Verbruggen eindigde de tweede helft in een keurig 1-1 gelijkspel. Helaas was de eerste helft met 0-3 verloren gegaan, waardoor de ploeg uit Berghem er met de zege vandoor ging.

Fraaie en verdiende uitoverwinngen Gassel C1 en Gassel D1
  |  zaterdag 12 april 2003  |

Gassel C1 heeft zich uitstekend hersteld van het ongelukkige verlies van vorige week. In 't Oventje werd VCO C1 met 2-4 aan de Gasselse zegekar gebonden. Halverwege de wedstrijd leek een overwinning nog ver weg, want een slechte eerste helft van Gasselse zijde betekende een 1-0 achterstand bij de rust. Maar na een flinke peptalk van de technische staf in de rust begonnen de Gasselnaren als herboren aan de tweede helft. Met prima veldspel en een dito inzet werd de voor de rust opgelopen achterstand in een rap tempo omgebogen in een verdiende 2-4 voorsprong. Twan Broersma was de maker van de twee van de vier Gasselse treffers. Rob Roefs en Roel ten Haaf wisten beiden eenmaal het vijandelijk net te laten bollen.
(van deze wedstrijd is ook een verslag)
 Ook Gassel D1 boekte een keurige en verdiende uitoverwinning. In Boekel werd Boekel Sport D2 met 1-3 verslagen. Nadat de thuisploeg halverwege de eerste helft de leiding had genomen, was het nog voor de rust Nord Strik die vanaf elf meter de Gasselnaren weer op gelijke hoogte bracht. In de tweede helft bleef de Gasselse formatie het betere van het spel houden en kwamen er kansen om op voorsprong te komen. Een daarvan werd benut door Nord Strik hetgeen een 1-2 tussenstand betekende. Toen wat later in de wedstrijd Paul Cornelissen voor de 1-3 had weten te zorgen, was het duel beslist. Voor Gassel E1, Gassel F1 en Gassel F2 verliep deze speeldag wat minder voorspoedig. De E-junioren speelden in Mill tegen Juliana Mill E2 een aardige eerste helft, maar kwamen naarmate de tweede helft vorderde toch nog wat tekort. Uiteindelijk werd met 6-0 verloren. Gassel F2 ging met deze zelfde cijfers onderuit. In Langenboom was SES F4 te sterk voor de wel met een goede inzet spelende Gasselnaren. Ook Gassel F1 slaagde er niet in tot scoren te komen. De uitwedstrijd tegen FC Uden F3 leverde uiteindelijk een 5-0 verlies op. Gassel A1 hoefde vandaag niet in actie komen. Vanwege een oneven aantal clubs in hun klasse was de ploeg dit weekend vrij.

Gassel 2 door inhaalzege weer koploper, inhaalverlies Gassel 4
  |  woensdag 09 april 2003  |

Gassel 2 is afgelopen dinsdagavond weer een stapje dichter bij het behalen van de titel in de reserve zesde klasse 631 gekomen. Door in Langenboom het inhaalduel tegen SES 5 met 1-5 te winnen heeft men mede-titelconcurrent HBV 3 inmiddels achterhaald. Aanvankelijk zag het er allemaal niet zo goed uit voor de Gasselse formatie want na een 0-0 ruststand was het in de tweede helft de thuisploeg die de score opende. De Gasselnaren toonden echter opnieuw aan over een prima mentale veerkracht te beschikken, want niet veel later was de achterstand al weer omgebogen in een voorsprong die vervolgens in het resterende deel van de wedstrijd alleen nog maar werd uitgebouwd. Het meest trefzeker aan Gasselse zijde waren Ruud de Kleijn en Marc Peters. Beide namen twee treffers voor hun rekening. De vijfde treffer kwam van de voet van Peter Goossens. Door de zege staan Gassel 2 en HBV 3 nu gedeeld eerste met 46 punten uit 18 wedstrijden. Toevalligerwijs ontmoeten beide ploegen elkaar zondag a.s. op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De aanvang van dit cruciale duel is 11:30 uur. Ook Gassel 4 moest dinsdag jl. aan de bak voor een inhaalwedstrijd. Op eigen veld was EVVC 5 uit Vinkel de tegenstander. Helaas viel er voor het met maar liefst zes A-spelers aangevulde vierde elftal weinig eer te behalen. Na een 0-4 achterstand bij de rust werd uiteindelijk met 1-5 verloren. Maker van de Gasselse eretreffer, gescoord vanaf de strafschopstip, was Joland Thijssen.

Gassel 2 verslaat titelconcurrent, ruime zeges Gassel 1 en 3
  |  zondag 06 april 2003  |

Gassel 1 heeft in de uitwedstrijd tegen Norbert 1 uit Lithoijen een ruime 0-6 overwinning geboekt. Na een matig eerste half uur was het William de Kleijn die op de score opende. Op slag van rust moesten de Vlaggeschippers met tien man verder na een rode kaart voor Krijn van Raaij. Ondanks de numerieke minderheid bleef de Gasselse formatie ook na de rust de dienst uitmaken. Nadat William de Kleijn met een kopbal en een benutte strafschop voor de 0-3 had gezorgd was de wedstrijd definitief gespeeld. Via een rechtstreeks binnen geschoten vrije trap van Harm van Boekel en twee doelpunten van goaltjesdief Geert Ariëns werd het halve dozijn uiteindelijk vol gemaakt. Helaas voor de Gasselse formatie wist koploper Vianen Vooruit de op papier moeilijke thuiswedstrijd tegen Litta met 1-0 te winnen, waardoor de achterstand met nog slechts vier duels voor de boeg vier punten blijft. Gassel 2 deed vandaag uitstekende zaken door in Heusden (gemeente Asten) medetitelconcurrent ONDO 3 met 1-2 te verslaan. Nadat de thuisploeg na zo'n kwartier wedstrijd op een 1-0 voorsprong had weten te komen, was het een tiental minuten voor rust Jeroen Nibbeling die een prima voorzet van Bart Meijer binnen knikte en daarmee de stand weer in evenwicht bracht. In de tweede helft was het bijna alleen maar Gassel wat de klok sloeg. Behoudens een gevaarlijk schot dat door doelman Henk de Tank prima uit de bovenhoek werd getikt, kwamen de ONDO-nezen nauwelijks nog in de buurt van het Gasselse doel. Na ruim een uur wedstrijd knikte Ruud de Kleijn uit een afgemeten voorzet van Silvo Lemmers de 1-2 binnen. Omdat het tweede elftal verzuimde om daarna een aantal prima kansen op de 1-3 te benutten, bleef het tot het einde toe spannend. Door de zege hebben de Gasselnaren de kansen op de titel nog volledig in eigen hand. Er wachten de ploeg echter nog vier lastige wedstrijden, waaronder die van zondag a.s. tegen medekoploper HBV 3 uit Beers. Gassel 3 had na de twee forse nederlagen in de laatste twee wedstrijden vandaag weer volop reden om te juichen. Op het eigen vertrouwde hoofdveld van sportpark "de Oude Kamp" werd EVVC 4 uit Vinkel met 6-2 kansloos gelaten. Het lukte de gasten nog wel om de score te openen, maar al vrij snel daarna stelden de Gasselnaren op resolute wijze orde op zaken. Na de gelijkmaker van Ad van Spijk, waren het achtereenvolgens Bert Strik, Willie Strik, Ad Cruijsen en Anton de Wit die zorgden voor een 5-1 voorsprong. De Vinkelsianen scoorden daarna nog wel tegen, maar het slotakkoord was voor Gassel 3. A-junior Bart Bulkens schoot vanaf de strafschopstip de 6-2 eindstand op het bord. Gassel 4 was in de thuiswedstrijd tegen SDDL 3 helaas wat minder succesvol. Ondanks een groot aantal kansen lukte het de ploeg maar niet om de vijandelijke doelman te passeren. Tot overmaat van ramp wisten de gasten uit Demen wel eenmaal tot scoren te komen, waardoor de Gasselse formatie uiteindelijk ook nog met lege handen achterbleef. De Gasselse dames speelden een prima wedstrijd tegen Nooit Gedacht dames 2. Lange tijd zag het er ook naar uit dat in Geffen de eerste seizoenszege behaald zou gaan worden, want door een treffer van Imke Verbruggen, na een fraaie aanval over diverse schijven, stond er een 0-1 tussenstand op het bord. Helaas moest halverwege de tweede helft toch nog een tegentreffer worden geïncasseerd, waardoor er geen drie maar slechts één punt mee naar Gassel kon. Gezien het vertoonde spel zal de eerste driepunter echter niet lang meer op zich laten wachten.

Eindelijk weer zege Gassel A1, Gassel C1 verliest topper
  |  zaterdag 05 april 2003  |

Gassel A1 lijkt de weg naar boven weer te zijn ingeslagen. Na het gelijke spel van vorige week konden er ditmaal, door een 4-2 thuisoverwinning op Litta A1, drie punten aan het totaal worden toegevoegd. In de eerste helft was het Tim Jaspers die voor de openingstreffer zorgde. Nog voor de rust was de stand echter alweer in evenwicht. Halverwege de tweede helft schoot Joris van Raaij zijn ploeg vanaf de penaltystip opnieuw op voorsprong, maar ook nu wisten de gasten uit Lith weer op gelijke hoogte te komen. Een tiental minuten voor tijd kwam een Gasselse zege toch weer binnen handbereik toen Rob ten Haaf erin slaagde om van dichtbij de vijandelijke doelman te passeren. In de hectische en bij vlagen veel te harde slotfase was het uiteindelijk Bart Bulkens die met een fraai binnen geschoten vrije trap vanaf de zestienmeterlijn de overwinning zeker stelde. Gassel C1 speelde een prima wedstrijd tegen koploper Excellent C1 maar bleef door een nipte 2-3 nederlaag na afloop wel met lege handen achter. Bij een 0-1 achterstand was het Rob Roefs die na een prima corner van Kees Willemsen de gelijkmaker liet aantekenen. Een tweede Oploosiaanse treffer zorgde er echter voor dat de Gasselnaren toch met een achterstand de rust ingingen. In de tweede helft bracht Twan Broersma zijn ploeg opnieuw langszij, maar ondanks een prima inzet en beter veldspel moest de Gasselse formatie toch nog een, uiteindelijk dus fatale, derde tegentreffer incasseren. Voor de Gasselse pupillen gaf deze speelronde weinig reden tot juichen. Niet alleen verloren alle vier de elftallen, ook wist geen van de elftallen een doelpunt te scoren. Gassel D1 verloor thuis met 0-6 van Volkel D2. De E1 en F1 verloren beide met 0-2 van respectievelijk Menos E1 uit Landhorst en UDI '19/Beter Bed F6 uit Uden en de F2 ging op eigen veld met 0-3 onderuit tegen Constantia F4 uit Wanroij.