April 2023

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand april 2023. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Nieuwe speeldata voor inhaalduels van Gassel VR1 en Gassel JO17-1
  |  donderdag 29 april 2023  |

Er zijn inmiddels een tweetal wijigingen doorgevoerd in het inhaalprogramma van komend weekend. Zo is het inhaalthuisduel van Gassel JO17-1 tegen FC Uden JO17-1 verplaatst naar woensdagavond 17 mei 2023. Verder komt Gassel VR1 komende zondag niet in actie. De gepland staande inhaaluitwedstrijd tegen HBV VR1 is namelijk verplaatst naar dinsdagavond 09 mei 2023. Voor beide duels geldt een aanvangstijd van 19:30 uur. Door voornoemde verplaatsingen hebben alleen Gassel 1 en Gassel 3 komend weekend verplichtingen. Alle andere teams, waaronder dus alle jeugdteams, van VV Gassel hebben vrijaf.

Kleine thuisnederlaag Gassel 1, wel drie punten voor Gassel 3 en VR1
  |  zondag 23 april 2023  |

De vier seniorenteams van VV Gassel speelden vandaag allemaal op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Van de twaalf punten die klaarlagen zijn er uiteindelijk zes in Gasselse handen terecht gekomen dankzij een tweetal overwinningen. Gassel 1 kreeg bezoek van het hooggeklasseerde SV Milsbeek 1. De tegenstander bleek gewoonweg een maatje te groot. Er werd door de Gasselnaren hard gewerkt, maar er kon nauwelijks iets worden gecre?erd. De Milsbeekse formatie gaf ook weinig tot niets weg. Vanuit de technische staf waren er complimenten aan assistent-scheidsrechter Henk Barten die ondanks het commentaar van SV Milsbeek 1 in de eerste helft zeer professioneel bleef door netjes en terecht te vlaggen voor buitenspel omdat de tegenstanders continu over het randje buitenspel stonden. Gassel 1 verloor uiteindelijk met 0-2. Dat de schade beperkt bleef tot twee tegentreffers was te danken aan een aantal klasse reddingen van man of the match doelman Sjors Cuppen. De arbiter van vanmiddag kreeg ook een compliment, hij viel niet op en bleef strak in zijn rol. Dankzij hoofdtrainer Dankzij Hachemi Chahaibi kon de beste man ook weer naar huis na afloop. Hij dacht namelijk wel een bus vanuit Gassel te kunnen nemen, maar die vlieger ging natuurlijk niet op. Hachemi heeft hem daarom maar even in Nijmegen op de trein gezet. Voor Gassel 2 wachtte op eigen veld een treffen met buurman EGS '20 7. Er viel voor de Gasselnaren geen eer te behalen. Al bij de rust keek de thuisploeg tegen een 0-4 achterstand aan. In de tweede helft liep de score verder op. De Gasselse formatie wist de dubbele cijfers net te voorkomen want de teller stopte bij 0-9. Gassel 3 wist de drie punten wel in Gassel te houden dankzij een soepele 4-1 overwinning op Prinses Irene 8 uit Nistelrode. Ondanks de vele afmeldingen was de Gasselse formatie heer en meester. Het begin was voor de ploeg uit Nistelrode. Na weifelend ingrijpen van de defensie werd de spits in de gelegenheid gesteld om doelman Tom van Raaij te verrassen in de korte hoek. De 0-1 voorsprong was van korte duur, William de Kleijn krulde een toegekende vrije trap net buiten de zestien onhoudbaar over de muur, 1-1. Niet veel later werd een Gasselse voorzet keurig door een verdediger achter de eigen doelman gekopt en dus een 2-1 voorsprong voor Gassel 3. De thuisploeg bleef het betere van het spel houden en ook de 3-1 viel nog voor rust. Na een overtreding op Paul Cornelissen binnen de beruchte lijnen was het Michel Kuster die dit buitenkansje verzilverde. Na rust werden er veel kansen om zeep geholpen, zo troffen zowel Peter Goossens als Broos Meijs de lat. Toch lukte het Paul Cornelissen om met links nog een vierde Gasselse treffer binnen te prikken. Al met al een keurige verdiende overwinning. Gassel VR1 speelde deze wedstrijdronde de thuiswedstrijd tegen Trekvogels VR3. Met een goed gevulde dugout, helaas allemaal in een net zondagsoutfit, en drie reserves op het bankje er naast, begon het Gasselse vrouwenelftal aan de wedstrijd. De eerste kansen waren voor de thuisploeg, maar in minuut negen wist de spits van Trekvogels VR1 na slap verdedigen de 0-1 binnen te schieten. Gassel VR1 liet dit niet op zich zitten en ging verder waar ze mee bezig waren; de tegenstander zonder echt goed te voetballen onder druk te zetten. Dit leverde enkele zeer grote kansen, maar nog niet de 1-1 op. Vanuit een goed opgezette aanval was het Anouk van Thiel die de verdiende 1-1 liet optekenen. Dat was het teken voor de bezoeksters uit Nijmegen om er nog een stapje bij te zetten. Tot echte mogelijkheden leidde dit echter niet. In de 36e minuut was het Lieke van Thiel die na een zeer grote mogelijkheid gemist te hebben, het hoofd koel hield toen ze vrij voor de keeper werd gezet door Anouk van Thiel. Met een schitterende kapbeweging wist ze de keepster te omspelen en de 2-1 binnen te schieten. Na rust was het weer Gassel VR1 dat het betere van het spel had, al kon de ploeg dat niet direct in de score tot uitdrukking brengen. Het was Trekvogels VR1 dat dacht terug te komen tot 2-2. Er bleek echter buitenspel te zijn geconstateerd waardoor de treffer geannuleerd werd. Ook een Gassels doelpunt aan de andere zijde van het veld bleek even later vanuit een buitenspelpositie gescoord te zijn. De tussenstand bleef daardoor dus 2-1. De Gasselse formatie bleef vervolgens de betere ploeg, maar gescoord werd er niet meer. Omdat Shalina Thoonen als invaller keepster met nog twee hele goede redingen ook geen tegendoelpunten toestond kwam er in de 2-1 stand geen verandering meer en kon Gassel VR1 weer drie punten laten bijschrijven.

Gassel JO10-1 wint voor tweede wedstrijd op rij met dubbele cijfers
  |  zaterdag 22 april 2023  |

De velden van sportpark "de Oude Kamp" konden deze zaterdag goed uitrusten voor de drukke dag van morgen met vier thuiswedstrijden. De jeugdteams van VV Gassel die in actie kwamen moesten vandaag namelijk aantreden op vreemde bodem. Uiteindelijk bleef het aantal verzamelde punten helaas beperkt tot vier dankzij een overwinning en een gelijkspel. Gassel JO17-1 ging op in Haps bezoek bij ST Hapse Boys/De Zwaluw JO17-1. Het luke de Gasselse formatie niet om de hekkensluiter op nul punten te houden want de bezoekers leden een onnodige 2-1 nederlaag. Vlak voor tijd zorgde Sieme Gerrits voor de enige Gasselse treffer.
(klik hier voor een verslag van deze wedstrijd.)
 Voor Gassel JO14-1 wachtte de lastige uitwedstrijd tegen Vorstenbossche Boys JO14-1 de nummer twee van de ranglijst. De Gasselnaren hadden prima zaken kunnen doen in de strijd om de titel, maar het werd helaas een teleurstellende middag. De bezoekers speelden ver onder hun kunnen en werden tevens op inzet afgetroefd. Bij de rust stond Gassel JO14-1 al op een 3-0 achterstand. In de tweede helft bood de Gasselse formatie wat meer tegenstand, maar verder dan een schot van Eus Arts tegen de bovenkant van de lat kwam de ploeg niet. De thuisploeg had aan de andere kant nog wel tweemaal succes. Het was aan doelman Sem Bernards te danken dat er geen grotere nederlaag werd geleden want hij wist met diverse uitstekende reddingen meer tegentreffers te voorkomen. Ondanks dit resultaat heeft Gassel JO14-1 het behalen van het kampioenschap nog wel steeds in eigen hand. Er zal dan in de twee resterende duels echter wel beter gevoetbald worden. Gassel JO10-1 won voor de tweede week op rij met dubbele cijfers. Na de 13-2 van vorige week werd er dit keer met 3-11 gewonnen. In Demen was het tegen SJO/SSA VESTA '19 JO10-3 met het zonnetje aan de hemel lekker ballen. De bezoekers begonnen uitstekend want al in de vierde minuut zorgde Raf van Hoorn voor een 0-1 voorsprong. Amper twee minuten later nam hij ook de 0-2 voor zijn rekening. Binnen een minuut daarna had Raf van Hoorn een glaszuivere hattrick op zijn naam staan en stond de JO10-1 op een 0-3 voorsprong. De thuisploeg deed daarna wat terug, maar Noor Boeijen vergrootte de marge weer tot drie. Vervolgens maakte SJO/SSA VESTA '19 JO10-3 er 2-4 van. Nog voor het einde van de eerste helft had Devin Rots tweemaal succes waardoor de Gasselnaren konden gaan rusten met een comfortabele 2-6 voorsprong op zak. Het eerste doelpunt in de tweede kwam nog wel van de thuisploeg, maar daarna ging Gassel JO10-1 weer aan het scoren. Raf van Hoorn maakte er 2-7 van en Liz Hendriks bracht de 3-8 op het scorebord. In de 43e minuut scoorde Noor Boeijen het negende Gasselse doelpunt. Twee minuten later stelde Raf van Hoorn de dubbele cijfers veilig. Dit leek ook de eindstand te gaan worden, maar in de slotminuut maakte Liz Hendriks er nog 3-11 van. Gassel JO8-1 moest het deze wedstrijdronde in Siebengewald gaan opnemen tegen SJO Maasduinen JO8-1. Het werd een doelpuntrijk duel waarin de Gasselnaren de drie punten leken te gaan pakken want vlak voor tijd stond het 5-6. Helaas wist de thuisploeg er in de slotminuut toch nog 6-6 van te maken en dus uiteindelijk maar een punt voor de Gasselse formatie. De JO13-1 en JOG-1 speelden op deze zaterdag niet vanwege respectievelijk een uitgestelde wedstrijd en een oneven aantal teams in de klasse.

Speeldag om heel snel te vergeten, vier nederlagen en maar een goal
  |  zondag 16 april 2023  |

De speeldag van vandaag, zondag 16 april 2023, is in het archief van VV Gassel weggestopt in de doos met het opschrift "heel snel vergeten speeldagen". Niet alleen was sprake van vier nederlagen uit vier gespeelde duels, ook kwamen de vier seniorenteams in totaal maar tot slechts een doelpunt. Gassel 1 bewees zichzelf een slechte dienst in de strijd tegen rechtstreekse degradatie. De Gasselse formatie verloor namelijk in Lith met 3-0 van NLC '03 1 waardoor de rode lantaarn weer in handen kwam van de Gasselnaren. Door een benutte strafschop leidde de thuisploeg bij rust met 1-0. Gassel 1 was niet bij machte om de achterstand ongedaan te maken. Toen NLC '03 1 er 2-0 van had weten te maken, was de wedstrijd beslist. Uiteindelijk werd het ook nog 3-0. Ook voor Gassel 2 viel er deze wedstrijdronde geen eer te behalen. Het tweede elftal verloor het uitduel tegen subtopper DSV 4 uit Sint-Anthonis met 5-0. Gassel 3 mocht vandaag afreizen naar Oss voor de wedstrijd tegen Cito 6. De wedstrijd begon slecht want de 1-0 viel vanaf de aftrap. De technische staf van het derde elftal was amper neergestreken in de dug-out of de bal lag al in het netje. Een voorzet van de thuisploeg werd door een Gasselse verdediger vakkundig achter de eigen doelman getikt. Gassel 3 liet het er niet bij zitten en begon steeds beter te spelen. Grote kansen leverde dit niet op, maar het positiespel was keurig verzorgd. Toch viel de goal aan de verkeerde kant. Een diepe bal van Cito 6 leek keurig onschadelijk gemaakt te worden door de Gasselse goalie. Hij kopte bal echter weg echter tegen de tegenstander waardoor de bal voor de voeten van een Cito medespeler caramboleerde die het leren monster vervolgens eenvouding in het lege doel kon schuiven. Na rust werd het snel 3-0. Een afstandsschot was dermate hard dat de bal door de handen van de goalie glipte. Dit betekende 3-0 en een bijna onmogelijke opdracht voor Gassel 3 om nog een positief resultaat te behalen. Diverse kansen werden onbenut gelaten. Toch werd de verdiende eretreffer gescoord. Na een prachtige dieptepass van Bas van Raaij op Bart Loeffen werd laatstgenoemde onreglementair gestuit in de zestien. Joris van Raaij schoot de toegekende strafschop onberispelijk binnen. Meer zat er niet in deze zondag door met name het niet verzilveren van de vele kansen en dus een 3-1 nederlaag. Voor Gassel VR1 stond de uitwedstrijd tegen koploper Alverna VR1 op het programma. Het Gasselse vrouwenelftal had de ondankbare taak om als tegenstander te fungeren in de kampioenswedstrijd van de thuisploeg. De bezoeksters hadden helemaal niets in te brengen. De twee topsduels van afgelopen week hadden veel kracht gekost en dat was te merken in de fitheid van de Gasselse speelsters. Veel pijntjes en spierblessures waardoor de ploeg ver van het gewoonlijke nivo bleef. Na het laatste fluitsignaal stond er een 9-0 eindstand op het scorebord en kon Alverna VR1 worden gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

JO14-1 wint alsnog na achterstand, zege met dubbele cijfers JO10-1
  |  zaterdag 15 april 2023  |

Op deze zaterdag was het aantal Gasselse jeugdteams dat in actie kwam wat lager dan gebruikelijk. Gassel JO17-1 had namelijk geen wedstrijd tijdens deze speelronde en het thuisduel van Gassel JO13-1 tegen SES JO13-1 was twee weken geleden al gespeeld. Voor de teams die wel aan de bak moesten, wachtte een duel op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Met zes punten dankzij twee overwinningen werd precies de helft van het aantal beschikbare punten gepakt. Koploper Gassel JO14-1 ontving ST NLC '03/Maaskantse Boys JO14-1. De Gasselnaren leken aanvankelijk op weg naar de tweede nederlaag op rij want de bezoekers uit Lith en omgeving wisten in de eerste helft niet alleen de score te openen, maar zelfs ook nog een 0-2 voorsprong te nemen. Gelukkig herpakte de thuisploeg zich daarna en werd het veldspel steeds wat beter. Nog voor het rustsignaal had Gassel JO14-1 niet alleen de aansluitingstreffer gescoord, maar ook de gelijkmaker. In de tweede helft was de Gasselse formatie wel direct scherp vanaf het begin. Dit leidde tot een 3-2 voorsprong. Gassel JO14-1 ging daarna goed door en de marge werd vergroot tot drie doelpunten. Het slotakkoord was nog wel voor ST NLC '03/Maaskantse Boys JO14-1, maar de zege voor de JO14-1 van VV Gassel kwam niet meer in gevaar en uiteindelijk een 5-3 stand. Van de vijf Gasselse doelpunten werden er drie gescoord door Finn Wijnen. Jazz Goossens en Tjeu Josemanders waren beide eenmaal succesvol. Gassel JO10-1 had vandaag heel weinig moeite met HVCH JO10-5. De tegenstander uit Heesch werd met maar liefst 13-2 verslagen. Het was Noor Boeijen die in de vierde minuut het doelpuntenfestijn opende. Amper drie minuten later stond het al 3-0 door treffers van Liz Hendriks en Noor Boeijen. Daarna brak de periode aan van Devin Rots. Zo scoorde hij de 4-0 en na een tegendoelpunt van de bezoekers ook de 5-1. Dit was tevens ook de stand bij de rust. In de tweede helft had HVCH JO10-5 als eerste succes, maar daarna sloegen de Gasselnaren keihard toe. Met een glaszuivere hattrick in een tijdbestek van slechts zes minuten bracht Devin Rots de stand op 8-2. Vervolgens nam Raf van Hoorn het negende Gasselse doelpunt voor zijn rekening. De dubbele cijfers werden in de 38e minuut veilig gesteld door Devin Rots. Met zijn zevende treffer van de ochtend zorgde hij ook voor de 11-2. Daarmee was de doelpuntenhonger nog steeds niet gestild. Stijn Peters maakte het dozijn vol waarna Raf van Hoorn de 13-2 eindstand op het scorebord bracht. Voor Gassel JO9-1 wachtte deze wedstrijdronde het thuisduel tegen ST Toxandria/VIOS '38 JO9-1. Het bleek een sterke tegenstander en binnen vijftien minuten stond de thuisploeg met 0-4 achter. Ook in de resterende speeltijd bleek het samenwerkingsverband uit Rijkevoort en Beugen helaas een maatje te groot. In de laatste tien minuten kwamen de Gasselnaren wat beter in hun spel en dit leverde ook nog enkele doelpunten op. De wedstrijd eindigde daardoor in 3-7. Gassel JO8-1 moest het op eigen veld opnemen tegen SIOL JO8-3. In de eerste drie kwarten ging het mooi gelijk op en was het spannend, maar in het laatste kwart waren de Gasselnaren kansloos en vielen er nog vijf tegentreffers waardoor het duel eindigde in een 1-6 nederlaag.

Fraaie inhaalthuiswinst van Gassel VR1 tegen nummer twee WVW VR1
  |  vrijdag 14 april 2023  |

Na op Tweede Paasamaandag tegen koploper Alverna VR1 een van de beste wedstrijden van dit seizoen gespeeld te hebben, moest Gassel VR1 op donderdagavond 13 april 2023 al weer aan de bak voor de volgende inhaalwedstrijd. Wederom stond een topper op het programma want de nummer twee van de ranglijst WVW VR1 bracht een bezoek aan sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Al snel was de 0-0 van het scorebord want al in de eerste minuut werd een goede voorzet van Anouk van Thiel binnen gelopen door een speelster van de formatie uit Weurt. Het was wel direct zichtbaar dat de vorige pot veel energie gekost had. WVW VR1 met nog een kleine kans op het kampioenschap ging fel opzoek naar de gelijkmaker. Het Gasselse vrouwenelftal leverde echter toch weer de kracht om dit met goed voetbal op te vangen. Dit resulteerde tevens in enkele goede kansen die helaas onbenut bleven. De 1-0 tussenstand was dan ook tevens de ruststand. Na rust was het spelbeeld niet veel veranderd. WVW VR1 vechtend voor een betere uitslag en het Gasselse vrouwenelftal met de best uitgespeelde kansen. Tot een tweede doelpunt kwam het niet. Vlak voor tijd toch nog een schrikmomentje nadat een vrije trap op twintig meter van het doel op de lat werd geschoten. In de stand kwam geen verandering meer en dus was sprake van een fraaie 1-0 inhaalzege. De dames kunnen en moeten trots zijn op de manier waarop ze deze twee wedstrijden gespeeld en gestreden hebben! Komende zondag speelt Gassel VR1 weer tegen Alverna VR1 die dan op eigen veld het kampioenschap van de 3e klasse F veilig kan stellen.

Gassel JO13-1 boekt ruime en dikverdiende inhaaluitzege op DSV
  |  donderdag 13 april 2023  |

Voor Gassel JO13-1 wachtte afgelopen woensdagavond de inhaaluitwedstrijd tegen DSV JO13-2. Op het in Ledeacker gelegen sportpark van de club uit Sint-Anthonis was de Gasselse formatie vanaf de aftrap duidelijk de betere ploeg. Na ruim vijf minuten spelen was het Ruben van Boekel die voor een 0-1 voorsprong zorgde. Het veldoverwicht van de bezoekers hield daarna aan en dit leidde ook tot meer doelpunten. Ruben van Boekel wist de doelman voor de tweede keer kansloos te laten en kort daarop nam Sven Willems de derde Gasselse treffer voor zijn rekening. Nog voor het einde van de eerste helft had ook Joep Boeijen succes en dus ging Gassel JO13-1 rusten met een comfortabele 0-4 voorsprong op zak. In de tweede helft hadden de bezoekers opnieuw weinig te duchten van de thusploeg. Aan de andere kant waren er diverse kansen om de score verder op te voeren. Het bleef na de rust echter bij een doelpunt van Sven Willems en dus eindigde het inhaalduel in 0-5.

Gassel 1 verliest bij buurman, nipte thuisnederlagen van 3e en VR1
  |  dinsdag 11 april 2023  |

Tweede Paasmaandag 10 april 2023 is geen succesvolle speeldag geworden voor de VV Gassel. De drie seniorenteams die in actie kwamen voor een inhaalduel moesten namelijk alledrie een nederlaag incasseren. Voor Gassel 1 stond het treffen met buurman HBV 1 op het programma. Al vroeg in de wedstrijd kwamen de Gasselnaren op een 0-1 voorsprong. Na een mooie assist van Soulaiman Rotbi joeg Dirk van Spijk de bal snoeihard in de bovenhoek. Helaas viel enige tijd later de 1-1 en te snel daarna ook de 2-1 wat tevens ook de ruststand was. Gassel 1 hield goed stand en er waren ook nog wel wat kansjes, maar geen grote. Wel was er veel blessureleed door het slechte veld. De Gasselse verzorger moest ruim 5.000 stappen zetten om de Gasselse spelers weer op te lappen. Helaas viel Jim Classens in de laatste paar minuten van de eerste helft uit met een enkelblessure en na tien minuten in de tweede helft moest ook Soulaiman Rotbi het veld verlaten met een enkelblessure. Rond de 70e minuut kon Dirk van Spijk niet verder vanwege een schouderblessure. Door de 2-1 tussenstand bleef het spannend tot de laatste minuten. De 2-2 bleef echter uit. Vlak voor tijd leidde een succesvolle Beerse counter nog tot de 3-1. Zeker geen slechte wedstrijd van Gassel 1 en de ploeg kon met opgeheven hoofd terug naar Gassel. Komende zondag wacht in Lith de degradatiekraker tegen NLC '03 1. Gassel 3 kreeg bezoek van Herpinia 5. De uitwedstrijd eerder dit seizoen stond bol van de goals en eindigde in 5-5. Dit keer waren de kansen aan weerszijde schaars. Namens de thuisploeg waren er in de eerste helft twee mogelijkheden voor Paul Cornelissen maar deze vonden het net niet. De Herpense formatie cre?erde ook weinig en dus leek de wedstrijd af te stevenen op een 0-0 ruststand. Echter een diepe bal werd een beetje verkeerd ingeschat door de Gasselse defensie en zo werd het op slag van rust toch 0-1. In de tweede helft probeerde de Gasselnaren het met man en macht, maar kansen bleven opnieuw schaars. Tot er een duwfout in het strafschopgebied werd gemaakt op William de Kleijn. De toegekende penalty werd onberispelijk binnen geschoten door Michel Kuster. De 1-1 tussenstand leek vervolgens ook de terechte eindstand te gaan worden. Gassel 3 ging echter vol op jacht naar de winnende treffer en zoals zo vaak viel die dan aan de andere kant. Via de kluts werd het 1-2 voor Herpinia 5 en daarom helaas geen punten voor Gassel 3 op Tweede Paasdag 2023. Gassel VR1 mocht ook aantreden op het eigen vertrouwde sportspark "de Oude Kamp" in Gassel. De tegenstander was koploper Alverna VR1. Het Gasselse vrouwenelftal speelde een van de beste wedstrijden van dit seizoen, maar slaagde er uiteindelijk net niet in om punten te pakken tegen de nummer een van de ranglijst. De bezoekers uit Alverna zegevierden namelijk met 1-2. Anouk van Thiel nam het Gasselse doelpunt voor haar rekening. Gassel 2 had geen inhaalverplichtingen.

Schade voor Gassel JO14-1 beperkt na ongelukkig inhaaluitverlies
  |  maandag 10 april 2023  |

Als enige jeugdteam van VV Gassel had de JO14-1 inhaalverplichtingen op Paaszaterdag 08 april 2023. De Gasselse formatie speelde een uitwedstrijd tegen Margriet JO14-3. Een succesvol bezoek aan Oss werd het helaas niet want de Gasselnaren verloren uiteindelijk met 4-2. In de eerste helft leek Gassel JO14-1 nog op weg naar de zesde zege op rij want dankzij twee doelpunten van Jazz Goossens stond er bij de rust een 1-2 voorsprong op het scorebord. De start van de tweede helft veriep echter dramatisch want direct vanaf de aftrap leidde een Osse aanval tot de 2-2. In de tweede helft zat het de Gasselnaren ook niet mee want het aluminium stond meerdere keren een Gasselse treffer in de weg. Margriet JO14-3 was gelukkiger in de afronding en scoorde na de 2-2 dus nog tweemaal. Door de nederlaag is Gassel JO14-1 de ongeslagen status kwijt. De schade in de strijd om de titel viel achteraf nog mee omdat concurrent Vorstenbossche Boys JO14-1 ook een nederlaag leed. De marge op de ploeg uit Vorstenbossch blijft daardoor zes punten. ST Hapse Boys/De Zwaluw JO14-1 is met vijf verliespunten meer momenteel de grootste concurrent. Er zijn voor Gassel JO14-1 nog vier wedstrijden te spelen.

Prima voetbal van Gassel 1 in inhaalduel, maar helaas geen punten
  |  vrijdag 07 april 2023  |

Voor Gassel 1 stond afgelopen donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen Cito 1 uit Oss op het programma. De Gasselnaren speelden een prima wedstrijd, maar wisten zichzelf daar helaas wederom niet voor te belonen met punten. De bezoekers uit Oss zegevierden uiteindelijk met 1-3. Zowel bij de 2-1 als 3-1 tussenstand kreeg de thuisploeg echt drie ? vier grote kansen op een tweede treffer, maar Kevin Arts, Teun Hendriks en Ramon van der Venne slaagden er niet in om die kansen om te zetten tot een doelpunt. Het bleef daardoor bij een treffer van Kevin Arts en dat was dus niet genoeg om de punten in Gassel te houden. Gassel 1 blijft hiermee op twee punten voorsprong van de laatste plaats die rechtstreekse degradatie naar de vijfde klasse betekent. De lage klassering van de Gasselse formatie zorgde voor ongeloof bij de scheidsrechter van dienst na het zien van Het goede spel van gisteravond. Een mooi compliment dat vertrouwen geeft voor de toekomst.

Nieuwe speeldata bekend van afgelaste duels VR1, JO14-1 en JO13-1

Inmiddels zijn er weer enkele nieuwe speeldata bekend van recentelijk afgelaste competitiewedstrijden. Zo is de thuiswedstrijd van Gassel VR1 tegen Union VR1 uit Malden vastgesteld op (inhaal)zondag 07 mei 2023. Voor Gassel JO14-1 zijn er verplichtingen gekomen op Paaszaterdag 08 april 2023. Voor de Gasselse formatie wacht dan in Oss het inhaaltreffen met Margriet JO14-3. Aanvankelijk zou Gassel JO13-1 diezelfde dag gaan inhalen tegen DSV JO13-2, maar de uitwedstrijd tegen de ploeg uit Sint-Anthonis is verplaatst naar woensdag 12 april 2023.

Gassel 1, Gassel 3 en Gassel VR1 niet in actie vanwege afgelaste duels
  |  zondag 02 april 2023  |

Nadat gisteren al een streep ging door de wedstrijden van de jeugdteams, zijn deze zondag nu ook de duels van de seniorenteams van VV Gassel afgelast. Voor zowel Gassel 1, als Gassel 3 en Gassel VR1 stond een thuiswedstrijd gepland maar door de vele regenval in de afgelopen dagen zijn de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel afgekeurd. Omdat Gassel 2 al een vrije zondag had, is deze zondag 02 april 2023 dus een voetballoze zondag voor VV Gassel. Van de drie afgelaste duels is alleen van het thuisduel van Gassel 1 de nieuwe speeldatum al bekend. Het is donderdagavond 06 april 2023. De bal gaat vanaf 20:00 uur aan het rollen.