Februari 2022

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand februari 2022. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Nieuwe speeldata bekend voor afgelopen zondag afgelaste duels
  |  donderdag 24 februari 2022  |

Inmiddels zijn de nieuwe speeldata bekend van de afgelopen weekend afgelaste competitiewedstrijden van de Gasselse seniorenteams. De vijf afgelaste duels worden op maar liefst vier veschillende data ingehaald. Zo staat de uitwedstrijd van Gassel 1 tegen NLC '03 1 op het programma voor donderdagavond 10 maart 2022. Op diezelfde avond moet Gassel VR1 in actie komen voor het inhaaltreffen op eigen veld tegen ST Avesteyn/Heeswijk VR1. Ook het thuisduel van Gassel 3 tegen HBV 4 moet op een doordeweekse avond worden ingehaald, te weten dinsdag 29 maart 2022. Aanvankelijk had de KNVB dit duel ingepland op zondag 19 juni 2022 maar vanwege het jubileumweekend van VV Gassel is het treffen met de Beerse formatie dus naar 29 maart 2022 verplaatst. De afgelaste thuiswedstrijd van Gassel 4 tegen EGS '20 7 staat momenteel nog wel steeds gepland op zondag 19 juni 2022, maar de zoektocht naar een geschikte andere speeldatum loopt nog. Gassel 2 zal op Tweede Pinkstermaandag 06 juni 2022 aan de bak moeten want de uitwedstrijd tegen Olympia '18 7 is door de KNVB op die dag ingelast. Voor alle duels die op een doordeweekse avond worden ingehaald, is de aanvangstijd 20:00 uur.

Fraaie uitoverwinning van Gassel JO16-1 bij midweeks inhaalduel

Voor Gassel JO16-1 stond afgelopen woensdagavond de inhaaluitwedstrijd tegen Erp JO16-1 op het programma. Het werd een succesvol bezoek want dankzij een prima 1-2 zege gingen de drie punten in de tas mee naar Gassel. In de vijfde minuut van de wedstrijd kwamen de Gasselnaren goed weg want Gijs Thijssen kon een Erpse inzet ternauwernood voor de doellijn wegschieten. Wat later in het duel had doelman Jur van der Heijden twee goede reddingen op gevaarlijke schoten van afstand. Uiteindelijk lukte het de thuisploeg dan toch om de score te openen. Na een corner bleef de bal via de kluts liggen en het lukte de Gasselse verdedigers niet om deze tijdig weg te werken. Vlak voor rust wist Gassel JO16-1 de stand weer in evenwicht te brengen. Jelle van Deventer ging goed door en schoot vervolgens de 1-1 binnen. Na de rust aanvankelijk weinig kansen voor beide teams. Een 1-1 gelijkspel als eindstand leek aanstaande, maar vijf minuten voor tijd kwam de Gasselse formatie op een 1-2 voorsprong. Het was uiteindelijk Teun Linders die de bal tegen de touwen schoot na een voorzet van Jelle van Deventer vanaf de achterlijn. Kort daarop kreeg Erp JO16-1 nog een kans op de gelijkmaker, maar doelman Jur van der Heijden voorkwam de 2-2 en dus boekte Gsssel JO16-1 een fraaie uitoverwinning.

Ook competitieduels van Gassel 1, Gassel 3 en Gassel VR1 afgelast
  |  zondag 20 februari 2022  |

Nadat gisteren al een streep was gezet door de competitiewedstrijden van Gassel 2 en Gassel 4, zijn deze zondagochtend ook de nog resterende wedstrijden van de Gasselse seniorenteams afgelast. Door de vele regen bleken de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel onbespeelbaar en dus kunnen de thuisduels van Gassel 3 en Gassel VR1 tegen respectievelijk HBV 4 en ST Avesteyn/Heeswijk VR1 ook geen doorgang vinden. Inmiddels is ook de uitwedstrijd van Gassel 1 tegen NLC '03 1 afgelast door de club uit Lith en dus komt geen enkel Gassels seniorenelftal vandaag in actie. De inhaaldata van de afgelaste wedstrijden zijn op dit moment nog niet bekend.

Uitwedstrijd Gassel 2 en thuisduel van Gassel 4 inmiddels afgelast
  |  zaterdag 19 februari 2022  |

Door het slechte weer zijn inmiddels al twee duels van het wedstrijdprogramma van zondag 20 februari 2022 voor de Gasselse senioren afgelast. Het betreft het uitduel van Gassel 2 tegen Olympia '18 7 uit Boxmeer en de thuiswedstrijd van Gassel 4 tegen EGS '20 7 uit Escharen. Komende zondagochtend zal omstreeks 08:30 uur worden bepaald of de thuiswedstrijden van Gassel 3 en Gassel VR1 doorgang kunnen vinden. De keuze over het wel of niet doorgaan van de uitwedstrijd van Gassel 1 tegen NLC '03 1 ligt in handen van de club uit Lith.

Eerste zege JO16-1 in voorjaarsreeks, ook prima thuiswinst JO9-1

Deze zaterdag kon er voor de eerste keer in dit kalenderjaar een compleet wedstrijdprogramma worden afgewerkt door de jeugdteams van VV Gassel. Voor alle teams stond een thuiswedstrijd gepland en dus was het een gezellige drukte op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Van de vijftien punten die vandaag op het spel stonden, werden er uiteindelijk zes gepakt door de Gasselse teams dankzij twee overwinningen. Gassel JO16-1 kreeg deze wedstrijdronde bezoek van ST Toxandria/VIOS '38 JO16-1. De Gasselse formatie speelde een prima wedstrijd en wist ondanks een 0-1 achterstand uiteindelijk een mooie 3-2 zege te behalen. Alledrie de Gasselse doelpunten werden gescoord door Jelle van Deventer. Door zijn hattrick pakte de JO16-1 van VV Gassel de eerste driepunter van de voorjaarscompetitie 2022.
(klik hier voor een verslag van deze wedstrijd.)
 Gassel JO13-1 trad aan tegen ST Hapse Boys/De Zwaluw JO13-1. De thuisploeg speelde niet genoeg om punten te kunnen pakken tegen de koploper uit Haps en Oeffelt. In de eerste helft moesten de Gasselnaren tegen de wind in en dit kwam het veldspel niet ten goede. Er was nauwelijks sprake van een Gasselse kans. Aan de andere kant kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong na een eigen doelpunt van Gassel JO13-1. Wat later werd ook een slechte uittrap van de Gasselse doelman genadeloos afgestraft. Nog voor het rustsignaal wist ST Hapse Boys/De Zwaluw JO13-1 er 0-3 van te maken. Ook de eerste treffer in de tweede helft kwam op naam van de bezoekende formatie. Daarna wist Abel Loeffen namens Gassel JO13-1 wat terug te doen. Hij schoot de bal rustig langs de doelman tegen de touwen. Na de 1-5 van de gasten zorgde Eus Arts uit een corner van Finn Wijnen voor de tweede Gasselse treffer. Ondanks nog enkele kansen bleef het deze middag bij twee doelpunten voor de thuisploeg. Het slotakkoord was nog voor ST Toxandria/VIOS '38 JO13-1 en dus stapten de Gasselnaren met een 2-6 nederlaag het veld af. Voor Gassel JO11-1 stond een thuisduel tegen Vitesse '08 JO11-1 op het programma. De Gasselnaren speelden een goede eerste helft en scoorden daarin ook eenmaal. Abel Loeffen krulde de bal op fraaie wijze met buitenkant rechts in de hoek van het doel. Omdat ook de Gennepse formatie voor de rust één keer wist te scoren, gingen beide ploegen rusten met een 1-1 tussenstand. Helaas ging het in de tweede helft mis voor Gassel JO11-1 want binnen een tijdsbestek van een kwartier moesten vier tegentreffers worden geïncasseerd. In het laatste kwart van de wedstrijd ging het weer beter en dat leverde nog twee Gasselse doelpunten op. Abel Loeffen benutte een strafschop en Mick Pennings had succes met een schot van afstand. In de resterende speeltijd scoorde Vitesse '08 JO11-1 nog een doelpunt en dus een 2-6 eindstand. Dankzij goed keeperswerk van Diede van de Wiel en Joep Boeijen en prima verdedigend werk Dex van Hoorn, Janne Brans en Mathijs Hendriks bleef het bij zes tegentreffers. Man of the match as volgens de technische staf Dex van Hoorn. De thuiswedstrijd van Gassel JO9-1 tegen SJO Vianen Vooruit/HBV JO9-2 ging lange tijd gelijk op. In de veertiende minuut openden de bezoekers de score, maar in de slotfase van de eerste helft wist de Gasselse formatie de 0-1 achterstand om te draaien in een 2-1 voorsprong. Beide keren was het Devin Rots die succesvol was. Ook na de rust trakteren beide ploegen de aanwezige toeschouwers op een leuke wedstrijd. Door een doelpunt van Siem Ockers kwam er een 3-1 voorsprong op het scorebord te staan. Toen kort daarop Devin Rots met zijn derde treffer van de ochtend voor 4-1 had weten te zorgen, waren de drie punten in veilige haven. Dat de bezoekes uit Vianen en Beers er nog 4-2 van wisten te maken was alleen nog maar van belang voor de statistieken. Al met al een prima zege. Voor Gassel JO8-1 stond het thuisduel tegen Constantia JO8-1 gepland. De Gasselnaren werkten hard, maar moesten uiteindelijk toch met 2-5 hun meerdere erkennen in de bezoekers uit Wanroij. De Gasselse doelpunten werden gescoord door Max Loeffen de Raf van Hoorn.

Vrijwilligersavond gaat definitief door op vrijdag 18 maart 2022
  |  woensdag 16 februari 2022  |

Afgelopen dinsdagavond heeft het kabinet bekend gemaakt dat de coronaregels versoepeld kunnen worden. Per 25 februari 2022 is ook het coronatoegangsbewijs niet meer nodig bij het betreden van de kantine en vervalt bijvoorbeeld de verplichte 1,5 meter afstand. Dit betekent dus dat activiteiten zoals de jaarlijkse vrijwilligersavond weer zonder beperkingen gehouden kan worden. Bij de Algemene Ledenvergadering in november 2021 was al de datum van vrijdag 18 maart 2022 bekend gemaakt. Inmiddels heeft het bestuur laten weten dat de vrijwilligersavond op die datum zeker doorgang zal vinden. De officiële uitnodigingen worden binnenkort verstuurd, maar houdt u vrijdag 18 maart 2022 dus alvast vrij in uw agenda.

Stevige thuisnederlaag voor Gassel 1, knappe uitzege Gassel 4
  |  zondag 13 februari 2022  |

Drie seniorenteams van VV Gassel hadden op deze zondag competitieverplichtingen. Voor Gassel 1 stond de twee weken naar voren gehaalde thuiswedstrijd tegen Herpinia 1 op het programma en voor Gassel 2 en Gassel 4 een wedstrijd uit speelronde 13. Het eerste elftal is er niet in geslaagd om de eerste punten van dit kalenderjaar binnen te halen. De Gasselse formatie ging uiteindelijk stevig onderuit want de bezoekers uit Herpen zegevierden met 0-5. Aanvankelijk was er nog niet veel aan de hand want voor de rust werd er niet gescoord. De eerste grote kans was voor Herpinia 1, maar de spits wist voor open goal niet te scoren. Vervolgens werd de thuisploeg wat sterker, maar dit leverde geen doelpunt op. Na ruim een kwart wedstrijd was er een gevaarlijk schot van Guido Sprengers dat werd gekeerd door de doelman. Op slag van rust leek Cas van Houtum succesvol maar de Herpinia doelman kon nog net redding brengen. Al vrij snel in de tweede helft wisten de bezoekers de score te openen. Binnen een tijdsbestek van amper tien minuten viel ook de 0-2 en 0-3 en was de wedstrijd vroegtijdig beslist. In de resterende speeltijd moest Gassel 1 nog eens twee tegentreffers incasseren met dus een 0-5 nederlaag als gevolg. Gassel 2 kreeg vandaag bezoek van de nog zonder puntverlies zijnde koploper SIOL 2. Met de 7-0 uitnederlaag eerder dit seizoen in gedachten begon de Gasselse formatie voorzichtig en was het meeste balbezit voor de bezoekers. Gaandeweg de eerste helft leek er toch wat te halen tegen de koploper en kwam Gassel 2 er een aantal keren goed door. De kansen werden echter niet benut. Dat lukte wel toen Jim Classens een vrije trap mocht nemen van een meter of 25. Door de muur en onder de keeper door plofte de bal in het doel. Met nog een minuut of vijf te gaan tot de rust leek dit ook de ruststand te worden, maar uit een vrije trap en de scrimmage die volgde wist SIOL 2 toch op gelijke hoogte te komen. Na de rust ging het wederom gelijk op, zonder veel echte kansen. Wederom uit een drukke situatie voor het Gasselse doel lukte het de bezoekers uit Katwijk de winnende treffer te maken. Met opgeheven hoofd en de complimenten van SIOL 2 mocht Gassel 2 het veld verlaten, maar door de 1-2 eindstand helaas dus zonder punten. Gassel 4 moest al vroeg op pad want de aftrap van de uitwedstrijd tegen Nulandia 9 was al om 09:30 uur. Het was de thuisploeg die de over de gehele wedstrijd gezien het meest de bal had. In de tiende minuut kwamen de Gasselnaren goed weg. Een Gasselse verdediger maakte namelijk een duidelijke overtreding in het strafschopgebied, maar de scheidsrechter van dienst had nog last van een kater en zag er vanaf de middenlijn geen overtreding in. Na vijftien minuten wedstrijd counterde Gassel 4 door de defensie van Nulandia 9 en gaf Bart Meijer een scherpe voorzet die door de tegenstander in eigen goal werd geschoten. Daarna had de formatie uit Nuland veel de bal, maar dit leidde niet tot grote kansen vanwege de goed opgesteld staande Gasselse middenvelders en verdedigers. Ook in de tweede helft was het de thuisploeg die het probeerde, maar men slaagde er geen enkele keer in om het de Gasselse verdediging moeilijk te maken. Gassel 4 gokte op de counter, maar kreeg weinig kans om er 0-2 van te maken. In de slotfase kwam er meer ruimte en kregen de bezoekers nog wat kleine kansen die echter geen tweede treffer opleverden. Nulandia 9 probeerde het nog met een slotoffensief, maar de Gasselse verdediging zat pot dicht. Uiteindelijk een mooie 0-1 overwinning dankzij de juiste team spirit!

Klasse-indelingen 7x7-competitie voor VR18+1 en VR30+1 bekend

Door de KNVB zijn inmiddels ook de indelingen bekend gemaakt voor de 7x7-voorjaarscompetitie op de vrijdagavond. Namens VV Gassel zijn daarin twee teams actief, te weten Gassel VR18+1 en Gassel VR30+1. Over de nieuwe indeling van de VR30+1 valt weinig meer te zeggen dan dat de vier tegenstanders exact dezelfde zijn als in de najaarscompetitie 2021. Het zijn namelijk V.V. Achates VR30+1 uit Ottersum, Vianen Vooruit VR30+1, Vitesse '08 VR30+1 uit Gennep en Volharding VR30+1 uit Vierlingsbeek. Voor Gassel VR18+1 zijn er naast oude bekende Stormvogels '28 VR18+1 uit Siebengewald wel drie nieuwe opponenten. Dit zijn Elsendorp VR18+1, Festilent VR18+1 uit Zeeland en Handel VR18+1. Voor beide Gasselse teams zijn de speeldagen vrijdag 11 maart 2022, vrijdag 25 maart 2022, vrijdag 08 april 2022, vrijdag 22 april en vrijdag 13 mei 2022. In tegenstelling tot bij de najaarsreeks 2021 hebben de Gasselse teams nu niet op dezelfde speeldag het thuisvoordeel. Bij Gassel VR18+1 wordt speelronde 2, dus vrijdag 25 maart 2022, gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel en bij de VR30+ is het Gasselse sportpark op vrijdag 22 april 2022 de speellocatie. De eerste wedstrijden starten telkens om 19:30 uur. Het complete wedstrijdprogramma is inmiddels te vinden op de programmapagina van het betreffende team.

Gassel JO11-1 en Gassel JO9-1 ondanks goed spel zonder punten
  |  zaterdag 12 februari 2022  |

Ook op deze zaterdag was er bij de jeugdteams van VV Gassel sprake van een onvolledig programma als gevolg van corona want zowel de uitwedstrijd van de JO16-1 als die van de JO13-1 ging niet door. Alleen de jongste vier Gasselse jeugdteams kwamen dus in actie. Voor Gassel JO11-1 stond een bezoek aan SV Venray JO11-2 op het programma. De Gasselnaren voetbalden goed, maar bleken nog niet opgewassen tegen de thuisploeg. De formatie uit Venray was uiteindelijk met 6-1 te sterk. De Gasselse eretreffer werd gescoord door Mick Pennings. De JO9-1 reisde af naar Mill om het daar te gaan opnemen tegen Juliana Mill JO9-3. De Gasselnaren begonnen sterk en dit leidde in de vijfde minuut tot de openingstreffer van Gijs Dinnissen. Een minuut of zeven later wist de thuisploeg de stand weer in evenwicht te brengen. De 1-1 tussenstand leek ook de ruststand te gaan worden, maar de slotminuut van de eerste helft leverde nog volop spektakel op. Eerst was het Juliana Mill JO9-1 dat op een 2-1 voorsprong kwam. Vervolgens schoot Gijs Dinnissen nog voor het rustsignaal de 2-2 tegen de touwen. Na de geweldige eerste helft startte Gassel JO9-1 ook goed aan de tweede helft en zo'n drie minuten na de hervatting zette Devin Rots de Gasselse formatie op een 2-3 voorsprong. Helaas ging het vuur daarna langzaam uit de bij de Gasselnaren. Dit leidde niet alleen tot de gelijkmaker van de thuisploeg, maar vervolgens ook tot een 4-3 achterstand. Gassel JO9-1 was daarna niet meer bij machte om wat terug te doen en verloor uiteindelijk nog met 9-3. Al met al een puike pot van de Gasselnaren die de afsluitende strafschoppenserie winnend afsloten. Voor Gassel JO8-1 viel er in de uitwedstrijd tegen SIOL JO8-3 weinig eer te behalen. De Katwijkse formatie was duidelijk te sterk en de JO8-1 van VV Gassel verloor uiteindelijk met 9-3.

Gassel JO7-1 zaterdag 12/02/2022

Gassel JO7-1 mocht als enige Gasselse jeugdteam aantreden op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp". Voor aanvang van het minitoernooi ging de ploeg alvast op de foto voor het jubileumblad dat later dit jaar verschijnt vanwege het 75-jarig bestaan. Ondanks de koude temperaturen trakteerden de Gasselse spelers de aanwezige toeschouwers op leuke wedstrijdjes en diverse fraaie treffers.

Geen wedstrijd voor Gassel 3, JO16-1 en JO13-1 komend weekend
  |  vrijdag 11 februari 2022  |

In het wedstrijdprogramma van komend weekend zijn inmiddels een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is de uitwedstrijd van Gassel JO16-1 tegen Erp JO16-1 verplaatst naar woensdagavond 23 februari 2022. Ook Gassel JO13-1 komt zaterdag 12 februari 2022 niet in actie. Het uitduel tegen Odiliapeel/Braks Groep JO13-1 is afgelast vanwege corona. Verder heeft Gassel 3 komende zondag geen competitieverplichtingen meer. Het treffen met Constantia 4 is namelijk op verzoek van de club uit Wanroij verzet naar zondag 01 mei 2022.

Gassel 1 onderuit in eerste competitiewedstrijd van het jaar 2022
  |  woensdag 09 februari 2022  |

Afgelopen dinsdagavond 08 februari 2022 stond voor Gassel 1 de inhaaluitwedstrijd tegen SJO/SSA VESTA '19 1 op het programma. Het vorige competitieduel van de Gasselse was maar liefst ruim twee maanden geleden, namelijk op zondag 28 november 2021. Een succesvolle herstart werd het helaas niet want Gassel 1 verloor uiteindelijk met 3-0. Na een openingsfase met veel strijd wist de thuisploeg na ruim twintig minuten spelen de score te openen met een schot van afstand. Amper drie minuten later stond het 2-0 al ging aan de tweede treffer een overtreding op een Gasselse speler vooraf die echter niet werd bestraft. In het resterende deel van de eerste helft was SJO/SSA VESTA '19 1 steeds wat feller en vlak voor het rustsignaal moesten de bezoekers een derde tegentreffer incasseren. In de tweede helft kreeg de thuisploeg nog diverse kansen om de voorsprong verder uit te bouwen, maar het was aan doelman Sjors Cuppen te danken dat het bleef bij een 3-0. Komende zondag komt Gassel 1 opnieuw in actie. Op het eigen sportpark "de Oude Kamp" is Herpinia 1 dan de tegenstander.

Komende dinsdagavond inhaaluitduel Gassel 1 tegen VESTA '19 1
  |  zondag 06 februari 2022  |

De KNVB heeft inmiddels al een nieuwe speeldatum bekend gemaakt voor de deze zondagochtend afgelaste uitwedstrijd van Gassel 1 tegen SJO/SSA VESTA '19 1. Het duel zal moeten worden ingehaald op dinsdagavond 08 februari 2022. De speellocatie is het sportpark De Vijf Stromen in Demen en de aftrap is om 20:00 uur.

Competitieduels Gassel 1, Gassel 2, Gassel 3 en Gassel 4 afgelast

Deze zondag zal de geschiedenisboeken van de VV Gassel ingaan als een voetballoze zondag. De vier competitiewedstrijden die op het prorgramma stonden, zijn namelijk allemaal afgelast. Afgelopen zaterdagavond werd de uitwedstrijd van Gassel 2 tegen De Zwaluw 5 al afgelast door de club uit Oeffelt. Deze ochtend bleken de velden van sportpark "de Oude Kamp" in Gassel onbespeelbaar en dus ging er ook een streep door de thuisduels van Gassel 3 en Gassel 4 tegen respectievelijk SV DWSH '18 3 en SV DWSH '18 5. Inmiddels is ook de wedstrijd SJO/SSA VESTA '19 1 - Gassel 1 afgelast door de vereniging uit Demen en Ravenstein. Omdat Gassel VR1 vandaag al geen competitieverplichtingen had, zal deze zondag dus geen enkel seniorenteam van VV Gassel in actie komen. De nieuwe speeldata voor de afgelaste duels zijn op dit moment nog niet bekend.

Gassel JO9-1 trakteert thuispubliek op dikverdiende en ruime zege
  |  zaterdag 05 februari 2022  |

Op deze zonnige zaterdag zijn uiteindelijk maar een beperkt aantal jeugdteams van VV Gassel in actie gekomen. De duels van Gassel JO13-1, Gassel JO11-1 en Gassel JO8-1 werden namelijk afgeast vanwege corona. Voor Gassel JO16-1 stond de thuiswedstrijd tegen Handel JO16-1 op het programma. De Gasselse formatie begon niet fel genoeg aan wedstrijd en tussen de 10e en 20ste minuut moest het daardoor drie goals incasseren. Daarna begon het team eigenlijk pas te voetballen en kreeg het kansen. Dit leverde ook een treffer op. Na een voorzet van Chris Classens werd de bal binnengeschoten door Mike Poels. Direct daarna kreeg Tijn van Boekel een uitgelezen kans om de spanning terug te brengen, hij wist een terugspringende bal en niet te missen kans voor het doel echter over te schieten. De thuisploeg was daarna in deze fase feller, zette druk en voetbalde goed. Aan de andere kant wist doelman Jur van der Heijden samen met zijn verdediging met kunst en vliegwerk de 1-4 te voorkomen. Na de rust gaf Gassel JO16-1 meteen drie goals cadeau en liep de score verder op tot 1-6. Jelle van Deventer schoot tussentijds de 2-6 binnen. Met nog twee afstandsschoten die precies in de kruising vlogen en een penalty na een Gasselse handsbal werd het uiteindelijk toch een forse 2-9 nederlaag voor Gassel JO16-1. Ook de JO9-1 van VV Gassel mocht aantreden op eigen veld. De Gasselnaren kregen bezoek van SJO/SSA VESTA '19 JO9-2 uit Demen en Ravenstein. Het waren de bezoekers die in de negende minuut de score openden. Vier minuten later stond het 0-2. Nog voor de rust had Devin Rots de aansluitingstreffer weten te scoren. Vervolgens speelden de Gasselaren een ijzersterke tweede helft. Het was Raf van Hoorn die de stand weer in evenwicht bracht. Gassel JO9-1 stoomde door en kort na de gelijkmaker wist Raf van Hoorn voor een 3-2 voorsprong te zorgen. Amper drie minuten later liet Raf van Hoorn het thuispubliek wederom juichen en stond het 4-2. Hoewel zijn hattrick hiermee al een feit was, bleef Raf van Hoorn rustig doorgaan met het scoren van doelpunten. Zo nam hij ook nog de 5-2 en 7-2 voor zijn rekening waarmee hij zijn dagtotaal dus op maar liefst vijf doelpunten bracht. Tussendoor had Devin Rots nog de 6-2 op het scorebord laten zetten. Al met al dus een dikverdiende en ruime zege van een prima spelend Gassel JO9-1.

Thuiswedstrijden Gassel JO11-1 en JO8-1 afgelast vanwege corona
  |  vrijdag 04 februari 2022  |

Het wedstrijdprogramma van zaterdag 05 februari 2022 is inmiddels wat uitgedund. Twee van de gepland staande duels zijn namelijk afgelast vanwege te veel coronabesmettingen. Het betreft de thuiswedstrijd van Gassel JO11-1 tegen SIOL JO11-1 uit Katwijk en het thuisudel van de JO8-1 van VV Gassel tegen SJO Vianen Vooruit/HBV JO8-1. Of de afgelaste duels nog een keer moeten worden ingehaald is nog niet bekend. De wedstrijden van de andere Gasselse jeugdteams gaan vooralsnog gewoon door.

Wedstrijdprogramma's restant competities Gassel 1 en VR1 bekend
  |  woensdag 02 februari 2022  |

Inmiddels heeft de KNVB voor de A-categorie de wedstrijdprogramma's voor het restant van de competities bekend gemaakt. Voor zowel Gassel 1 als Gassel VR1 staat nu de laatste wedstrijdronde gepland op Tweede Pinkstermaandag 06 juni 2022. Dit is dus respectievelijk één week en twee weken later dan in het oorspronkelijke wedstrijdprogramma dat aan het begin van dit seizoen bekend is gemaakt. Beide Gasselse formaties eindigen overigens met een uitwedstrijd. Verder valt op dat Gassel 1 zowel op Tweede Paasmaandag (18 april 2022) als op Hemelvaartsdag (donderdag 12 mei 2022) in actie moet komen. Voor het vrouwenelftal van VV Gassel is er op die twee speeldagen geen regulier wedstrijdprogramma gepland. De complete wedstrijdprogramma's zijn inmiddels te vinden op de programmapagina's van Gassel 1 en Gassel VR1.