Februari 2023

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand februari 2023. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Gassel 1 van laatste plaats af dankzij prima tweede overwinning
  |  maandag 27 februari 2023  |

Op zondag 26 februari 2023 waren door de KNVB inhaalwedstrijden gepland. Van de vier Gasselse seniorenteams in het zondagvoetbal hadden alleen Gassel 1 en Gassel 2 inhaalverplichtingen. Het eerste elftal van de VV Gassel kreeg bezoek van V.V. Achates 1 uit Ottersum. De Gasselse spelers hadden een hele belangrijke opdracht meegekregen en die was "houd de nul". Onder leiding van de 78-jarige scheidsrechter die de wedstrijd goed aanvoelde ging het bij de Gasselse formatie een stuk beter dan in de thuiswedstrijd van twee weken geleden toen koploper Festilent 1 op bezoek kwam. Veel kansen kregen de Gasselnaren niet, maar men was toch regelmatig op de helft van de Ottersumse ploeg. De spelers van die formatie gingen zich steeds meer ergeren aan de arbiter van dienst en het feit dat ze toch wel een aantal kansen onbenut hadden gelaten. Doelman Sjors Cuppen was namelijk heel scherp onder de lat en hield zijn doel schoon. Het gevolg was dan ook dat er een aantal gele kaarten viel. Helaas ook aan de Gasselse kant waar Teun Hendriks eerst een domme gele kaart kreeg voor het wegschieten van de bal weg schieten en daarna een "onterechte" tweede omdat hij betrokken was bij een opstootje. Daarvoor had Gassel 1 echter al de score weten te openen. De goed ingevallen Rotbi Soulaiman gaf een perfecte steekpass op Dirk van Spijk die zowat van eigen helft op snelheid richting het vijandelijke doel ging. Met twee Achates-spelers achter hem aan die niets konden doen, schoot Dirk van Spijk de bal langs de uitkomende keeper in het doel. Vervolgens was het nog lang spelen zo bleek later want de scheidsrechter hanteerde de zuivere speeltijdregel waardoor uiteindelijk pas om 16:35 uur het eindsignaal klonk. De hardwerkende Gasselse formatie wist de 1-0 voorsprong keurig vast te houden. Daarmee was niet alleen de tweede overwinning van deze competitie een feit, ook werd de rode lantaarn overgedragen aan NLC '03 1 uit Lith. Gassel 2 slaagde er niet in om de drie punten in Gassel te houden. Het tweede elftal verloor met 0-3 van DSV 4 uit Sint-Anthonis. Na een 0-1 ruststand werd het net na de hervatting 0-2. Een minuut of tien voor tijd moesten de Gasselnaren ook nog een derde tegentreffer incasseren.

JO13-1 blijft nog zonder puntverlies, ook mooie inhaalzege JO10-1

Afgelopen zaterdag speelden twee jeugdteams van VV Gassel een inhaalwedstrijd. De resultaten waren prima want beide duels leverden een Gasselse zege op. Voor de JO13-1 wachtte een flinke reis want er moest worden gespeeld in het Limburgse Swolgen. De zo'n 44 kilometer enkele reis waren gelukkig niet voor niets afgelegd want thuisploeg ST Sporting S.T./SVEB JO13-2 werd uiteindelijk met 0-5 verslagen. Het was Abel Loeffen die een prima Gasselse aanval succesvol afrondde en daarmee voor de 0-1 zorgde. Niet zo heel veel later wist Joep Boeijen de marge te verdubbelen. De Gasselnaren gingen goed door en legden diverse prima aanvallen op de plaatselijke mat. Meer doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Ruben van Boekel nam de 0-3 voor zijn rekening. Mick Pennings bracht daarna de vierde Gasselse treffer op het scorebord. Nog voor het rustsignaal zorgde Mick Pennings ook nog voor de 0-5. In de tweede helft bleef Gassel JO13-1 de beter voetballende ploeg. Ondanks nog diverse kansen bleef een zesde doelpunt uit. Aan de andere kant hield de Gasselse defensie keurig de nul en dus eindigde het treffen in 0-5. Door dit resultaat is de Gasselse formatie na drie wedstrijden nog steeds zonder puntverlies. Gassel JO10-1 speelde op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tegen HVCH JO10-5. De aanwezige toeschouwers werden getrakteerd op een spannende wedstrjd waarin volop werd gescoord. De Gasselnaren kwamen op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Raf van Hoorn. Vervolgens schoot Devin Rots de 2-0 binnen waarna Raf van Hoorn de marge vergrootte tot drie. Na de prima start van Gassel JO10-1 kwamen de bezoekers uit Heesch ijzersterk terug. Met drie doelpunten werd de stand weer in evenwicht gebracht en dus moest de thuisploeg op zoek naar een nieuwe voorsprong. Deze kwam er ook dankzij een doelpunt van Liz van Gemert. Vervolgens maakte Devin Rots er 5-3 van. Opnieuw gaf HVCH JO10-5 zich nog niet gewonnen en door het scoren van de aansluitingstreffer was de spanning weer helemaal terug. De Gasselse formatie had vervolgens een ijzersterke fase waarin het steeds verder uitliep. Liz van Gemert was niet af te stoppen door de bezoekers en na de 6-4 nam ze ook de 7-4 en 8-4 voor haar rekening. Hiermee was het duel beslist en waren de drie punten in veilige haven. Uiteindelijk scoorde HVCH JO10-5 nog eenmaal en dus ging een 8-5 eindstand de geschiedenisboeken in.

Gassel JO14-1 boekt prima inhaalthuiszege op Margriet JO14-3
  |  donderdag 16 februari 2023  |

Voor Gassel JO14-1 stond afgelopen woensdagavond de inhaalthuiswedstrijd tegen Margriet JO14-3 op het programma. De Gasselse formatie speelde een prima duel en wist de drie punten in Gassel te houden. Het was Jazz Goossens die in de eerste helft de score opende. Vervolgens wisten de bezoekers uit Oss de stand weer in evenwicht te brengen. De JO14-1 liet zich door deze tegenslag niet uit het veld slaan en ging op zoek naar een nieuwe voorsprong. Die kwam er ook. Opnieuw was het Jazz Goossens die doel trof. Wat later in de eerste helft verdubbelde Eus Arts de marge tot twee. Nog voor het rustsignaal was de spanning weer helemaal terug door de aansluitingstreffer van Margriet JO14-1. In de tweede helft waren er aanvankelijk kansen voor beide formaties, maar het waren de Gasselnaren die als eerste succes hadden na de rust. Met zijn derde treffer van het duel was het Jazz Goossens die de 4-2 voor zijn rekening nam. Gassel JO14-1 hield de voorsprong daarna keurig vast. De wedstrijd was helemaal beslist toen Jazz Goossens er ook nog 5-2 van had weten te maken. Dat was tevens ook de eindstand en dus is Gassel JO14-1 na twee wedstrijden nog zonder puntverlies. Op zaterdag 04 maart 2023 wacht op eigen veld de kraker tegen medekoploper Vorstenbossche Boys JO14-1.

Geen stunt Gassel 1 tegen koploper, prima thuiszeges 2e en VR1
  |  zondag 12 februari 2023  |

De vier seniorenteams van VV Gassel in het zondagvoetbal mochten deze zondag aantreden op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Dankzij twee overwinningen werden er uiteindelijk zes punten gepakt. Gassel 1 had een loodzware klus want koploper Festilent 1 kwam op bezoek. De Gasselnaren boden prima tegenstand, maar trokken helaas toch aan het kortste eind. De bezoekers uit Zeeland zegevierden met 1-4. Dirk van Spijk was de maker van de Gasselse treffer. Het tweede elftal speelde tegen hekkensluiter SV DWSH '18 5. Na een aftastend en wat doelgevaar aan beide kanten was het de Gasselse formatie die op een 1-0 voorsprong kwam. Na een solo nam Daan Arts het vijandelijke doel onder vuur. Zijn schot werd door een DSWH-speler van richting veranderd waardoor de keeper kansloos was. De 1-0 tussenstand was tevens ook de ruststand. Binnen tien minuten in de teede helft was de marge verdubbeld. Peter Goossens tikte de bal binnen na een voorzet van Broos Meijs. Amper vijf minuten later zat Gassel 2 helemaal op rozen. Dit keer was het Broos Meijs die het net liet bollen. De assist kwam dit keer van Guido Sprengers. In de resterende speeltijd werd niet meer gescoord en dus boekte de Gasselse formatie een prima overwinning. Gassel 3 schotelde de aanwezige toeschouwers een matige vertoning voor die ook nog eens leidde tot een 0-2 thuisnederlaag tegen SV TOP 11. In een rommelige wedstrijd met veel oponthoud kwam de Gasselse formatie geen moment in haar spel. Door een zeer snelle ongelukkige 0-1 achterstand liep de thuisploeg de hele wedstrijd achter de feiten aan. Voor rust kom er welgeteld een halve Gasselse kans genoteerd worden, maar helaas stond Bart Meijer op het verkeerde been om de bal in te tikken. Ook in de tweede helft was sprake van een snelle goal van de ploeg uit Oss. De bal werd goed vrijgemaakt en keurig binnen gekruld vanaf de rand zestien. Ook na de rust geen kansen voor Gassel 3. Dirk Verbruggen schoot uit vrije positie over en dat was het enige Gasselse wapenfeit. Kortom de 0-2 nederlaag snel vergeten en op naar de carnaval! Voor Gassel VR1 wachtte een thuisduel tegen Quick 1888 VR1. Het werd een redelijk goede wedstrijd van Gasselse zijde waarin de ploeg van trainer Harm van Daal ook het gehele duel het betere van het spel had. Aanvankelijk was het vooral onrustig aan de bal en waren er weinig echte kansen van beide kanten. Uiteindelijk waren er in de eerste helft enkele goede (schiet)kansen maar die leverden geen doelpunt op. Aan de andere kant werd er niet een echte kans weggegeven. De tweede helft vertoonde volop gelijkenissen met de eerste helft. Gassel VR1 de betere ploeg maar door eigen fouten, meestal ontstaan door eigen onrust aan de bal, was men niet in staat om het betere spel in de score tot uitdrukking te brengen. Na ongeveer tien minuten in de tweede helft was er een aanval over rechts via Lieke van Thiel. Zij speelde de bal goed achter de verdediging door richting de aan de andere kant opkomende Anouk van Thiel die de bal vervolgens langs de uitkomenxe keepsters kon prikken. De 1-0 voorsprong bracht niet meer rust in het Gasselse veldspel. In de laatste tien minuten kwam er wat druk van Quick 1888 VR1, maar tot echte kansen leidde dat niet. De laatste actie van de wedstrijd was nog wel van de gasten uit Nijmegen. Een goed schot belandde op de lat en dus bleef de 1-0 stand op het scorebord staan. Al met al een goede wedstrijd en een terechte overwinning.

JO14-1 start 3e fase met uitzege, derde winst op rij van de JO9-1
  |  zaterdag 11 februari 2023  |

Op deze zaterdag kwamen bijna alle Gasselse jeugdteams in actie. Alleen Gassel JO13-1 had vrijaf omdat de uitwedstrijd tegen ST Sporting/SVEB JO13-2 was verzet naar zaterdag 25 februari 2023. Van de vijftien punten die vandaag op het spel stonden werden er in totaak zeven binnen gehaald door de VV Gassel dankzij twee zeges en een gelijkspel. Gassel JO17-1 kwam voor het eerst in actie in fase 3 van de competitie 2022-2023. De Gasselnaren moesten op bezoek bij sv OSS 1920 JO17-2 en leden uiteindelijk een ietwat ongelukkige 4-3 nederlaag. De eerste goede kansen van de wedstrijd waren voor de Gasselse formatie, maar een doelpunt bleef uit. Het zat ook niet mee want na een voorzet rolde de bal over de lat om uiteindelijk over te gaan. Ook een schot ging rakelings voorlangs. Aan de andere kant was het via een counter wel raak. Wat later in de eerste helft maakten de Ossenaren er 2-0 van via wederom een uitval. Net voor het rustsignaal leidde slecht uitverdedigen zelfs tot een onnodige 3-0 achterstand. Na de rust was sprake van een feller spelend Gassel JO17-1. De eerste schietkans in de tweede helft voor de beoekers ging via de paal mis. Wat later stond het wel 3-1. Na een hoge voorzet van Senna van de Maas werd de bal binnen geschoten door Thijmen Hermanussen. De Gasselnaren scoorden vervolgens de aansluitingstreffer. Een lange pass van achteruit van Gijs Thijssen werd daarna door Thijmen Hermanussen binnengeschoten via een mooie actie binnendoor. Echter vrij snel daarna werd het 4-2 voor sv OSS 1920 JO17-2. Vervolgens waren er nog wat kansen over en weer. Zo schoot Chris Classens tegen de keeper. Vlak voor tijd viel dan toch weer de aansluitingstreffer. Een voorzet van Jelle van Deventer werd doeltreffend afgemaakt door wederom Thijmen Hermanussen. In een allerlaatste alles of niets poging werd de spits van Gassel JO17-1 net voor het strafschopgebied neergehaald. In plaats van voor een vrije trap floot de scheidsrechter echter voor het einde wedstrijd en dus bleef het bij 4-3. Gassel JO14-1 speelde ook het eerste competitieduel van 2023. In Lith was ST NLC '03/Maaskantse Boys JO14-1 de tegenstander. De Gasselnaren speelden prima in de eerste helft en het was Jazz Goossens die de score wist te openen. Niet zo heel veel later had ook Tjeu Josemanders succes en stond het dus 0-2. De thuisploeg kreeg daarna een uitgelezen kans op de aansluitingstreffer via een toegekende strafschop. Doelman Sem Bernards deed zijn naam als penaltykiller weer eer aan en maakte de inzet onschadelijk. Nog voor het einde van de eerste helft konden de aanwezige Gasselse supporters wederom juichen want het was Binck van Roosmalen die de 0-3 binnen schoot. Na de rust had Binck van Roosmalen opnieuw succes en kwam Gassel JO14-1 op een 0-4 voorsprong. Door deze ruime marge hadden de Gasselnaren het idee dat de drie punten al binnen waren, maar daar dacht ST NLC '03/Maaskantse Boys JO14-1 toch anders over. Door twee doelpunten vrij snel achter elkaar veranderde de stand in 2-4. Wat later in de tweede helft was zelfs de aansluitingstreffer een feit en was de spanning weer helemaal terug. Gassel JO14-1 moest dus nog vol aan de bak om de nipte 3-4 voorsprong te verdedigen. Dat lukte gelukkig en dus gingen de drie punten mee naar Gassel. Gassel JO10-1 speelde op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" tegen Bergehm Sport JO10-5. De bezoekers wisten niet alleen als eerste te scoren, maar ook de tweede treffer van de wedstrijd kwam op naam van een speler uit Berghem. Raf van Hoorn maakte er daarna 1-2 van, maar nog voor het rustsignaal was de achterstand van de JO10-1 opgelopen tot 1-4. In de tweede helft moesten de Gasselnaren nog eens twee tegentreffers incasseren. Het slotakkoord was wel van de thuisploeg want binnen een tijdbestek van zo'n drie minuten scoorde Raf van Hoorn tweemaal en dus een 3-6 nederlaag als eindresultaat. Voor Gassel JO8-1 stond een thuiswedstrijd tegen DAW Schaijk JO9-3 op het programma. De Gasselse formatie begon sterk en stond binnen twintig minuten met 3-0 voor. De bezoekers hadden zeker ook kansen, maar keeper Lars van Overbeek hield de ballen eruit. Wat later in het duel wist DAW Schaijk JO9-3 wel tweemaal te scoren. Vervolgens waren er kansen over en weer en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Gassel JO9-1 wist de voorsprong weer te vergroten naar 4-2 en leek op weg naar de overwinning. Door even niet goed opletten aan Gasselse zijde wist de formatie uit Schaijk de stand toch nog in evenwicht te brengen. De spelers van Gassel JO9-1 schakelden er even een tandje bij en door hard te werken en goed samenspel wist men uiteindelijk toch een mooie 6-4 overwinning te behalen. Daarmee was de derde zege op rij een feit. Ook in de thuiswedstrijd van Gassel JO8-1 tegen FC de Rakt JO8-2 werd volop gesoord. De acht doelpunten waren keurig verdeeld over beide ploege en dus een 4-4 eindstand en allebei een punt.

VR18+1 treft nieuwe tegenstanders, weinig gewijzigd bij VR30+1

Inmiddels weten de 7x7-seniorenteams van VV Gassel wie de tegenstanders zijn in de voorjaarscompetitie 2023. Gassel VR18+1 dat afgelopen najaar alle duels won in de 1e klasse 03, is nu ingedeeld in de 1e klasse 04 en treft daarin drie nieuwe tegenstanders. Zo moet gespeeld gaan worden tegen Festilent VR18+1 uit Zeeland, MOSA '14 VR18+1 uit Oijen en Vorstenbossche Boys VR18+1. Voor Gassel VR30+1 is het rijtje tegenstanders nagenoeg hetzelfde als in de najaarscompetitie 2022. Opnieuw wachten namelijk duels tegen V.V. Achates VR30+1 uit Ottersum, Vianen Vooruit VR30+1 en Vitesse '08 VR30+1 uit Gennep. Nieuwe tegenstander voor de geroutineerde Gasselse formatie is DSV VR30+1 uit Sint-Anthonis. Voor zowel Gassel VR18+1 als Gassel VR30+1 start de voorjaarscompetitie 2023 op vrijdagavond 10 maart 2023. De andere vrijdagse speelavonden zijn 31 maart 2023, 21 april 2023, 12 mei 2023 en 26 mei 2023. Omdat de klasse van de VR18+1 maar uit vier teams bestaat, is er voor dat team geen wedstrijdronde meer op 26 mei 2023. Wellicht kunnen ze dan Gassel VR30+1 gaan supporteren want dat team heeft op 26 mei 2023 het thuisvoordeel. Bij Gassel VR18+1 wordt de wedstrijdronde van 31 maart 2023 gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De complete wedstrijdprogramma's zijn inmiddels ook bekend en worden binnen enkele dagen geplaatst op de programmapagina's van de twee teams.

Slechte wedstrijdronde seniorenteams, alleen drie punten Gassel 3
  |  zondag 05 februari 2023  |

Voor de meeste seniorenteams van VV Gassel was de wedstrijdronde van zondag 05 februari 2023 er een om snel te vergeten. Alleen Gassel 3 zal er met een positief gevoel terugkijken want de geroutineerde Gasselse formatie wist als enige punten te pakken. Gassel 1 slaagde er niet in om een einde te maken aan de reeks met nederlagen. In Langenboom was SES 1 met 7-0 duidelijk te sterk. Gassel 2 kon niet profiteren van het feit dat de uitwedstrijd tegen HBV 3 werd gespeeld op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. In de eerste helft ging het nog gelijk op, maar in de laatste minuten voor rust opende de Beerse formatie de score. Door een fout in de Gasselse defensie viel al binnen twee in de tweede helft de 2-0. Met twee succesvolle boogballen maakte HBV 3 er uiteindelijk nog 4-0 van. Echt grote kansen op een Gasselse eretreffer waren er nauwelijks. Het derde elftal keerde met de drie punten terug uit Escharen dankzij een 1-4 uitzege op buurman EGS '20 12. Al bij de rust stonden de Gasselnaren op een comfortabele 0-3 voorsprong. De openingstreffer was een eigen doelpunt van de thuisploeg. Wat later in de eerste helft wist Kenny Borgers de voorsprong te verdubbelen. Vervolgens schoot Michel Hendriks de 0-3 tegen de touwen. In de tweede helft liep het wat moeizamer aan Gasselse zijde. Toch maakte Bart Loeffen er nog wel 0-4 van na een dieptepass van Rob ten Haaf. De 0-4 leek ook de eindstand te gaan worden, maar enkele minuten voor tijd lukte het EGS '20 12 nog om de eer te reden. Al met al geen beste wedstrijd, maar wel de volle buit voor het derde elftal. Gassel VR1 had door diverse redenen, maar hoofdzakelijk een grote ziekenboeg, de gehele wedstrijd niets in te brengen in het uitduel tegen de nummer twee op de ranglijst Vitesse '08 VR1. De Gennepse formatie was gewoon de betere ploeg en de bezoesters moesten lijdzaam toezien dat de score opliep tot 8-0. Kortom gauw vergeten en vooruitkijen naar de wedstrijd van komende zondag.

Uitstekende speeldag voor Gasselse jeugd met uitsluitend zeges
  |  zaterdag 04 februari 2023  |

Deze eerste zaterdag van februari 2023 is een uitstekende speeldag geworden voor de jeugdafdeling van VV Gassel. De twaalf punten die op het spel stonden werden namelijk allemaal binnen gehaald door de Gasselse teams. Gassel JO13-1 kreeg bezoek van Venhorst JO13-1. De Gasselnaren waren duidelijk te sterk en wonnen uiteindelijk met maar liefst 9-1. Hiermee werd dus een prima vervolg gegeven aan de zege van vorige week in de openingswedstrijd van fase 3. Het was Sven Willems die de 1-0 voor zijn rekening nam. Hij schoot raak nadat een inzet van Mick Pennings terugkwam van de paal. Vervolgens wist Mick Pennings de voorsprong te verdubbelen. Na zo'n kwartier spelen was de 3-0 al een feit. Sven Willems werkte de bal tegen de touwen na een corner van Abel Loeffen. Gassel JO13-1 hield de druk er flink op en meer treffers konden dan ook niet uitblijven. Binnen tijdsbestek van vijf minuten vergrootte Kevin Leemrijse met twee doelpunten de marge tot vijf. Nog voor het einde van de eerste helft bracht Boaz Janssen de 6-0 op het scorebord. Al snel in de tweede helft schoot Tijn Jansen de 7-0 achter de Venhorstse doelman. Wat later na de rust leverde een eigen doelpunt van de Gasselse formatie tot een eretreffer voor de bezoekers. Gassel JO13-1 scoorde daarna via Abel Loeffen ook weer aan de goede kant waardoor het dus 8-1 werd. In de slotfase gaf Venhorst JO13-1 ook nog een eigen doelpunt weg en daarmee eindigde het treffen dus in een 9-1 overwinning voor de JO13-1 van VV Gassel. De JO10-1 moest deze wedstrijdronde op bezoek bij DAW Schaijk JO14-3. Ondanks het ontbreken van wisselspelers speelden de Gasselnaren een goede wedstrijd. Men liet het balletje prima rondgaan en dit leidde tot een verdiende voorsprong. Nadat Noor Boeijen de score had geopend, zorgde Raf van Hoorn voor de tweede Gasselse treffer. Daarna was het weer de beurt aan Noor Boeijen om als doelpuntenmaakster gefeliciteerd te worden. De thuisploeg deed daarna wat terug, maar Gassel JO10-1 had vervolgens een passend antwoord klaar want Raf van Hoorn maakte er 1-4 van. DAW Schaijk JO10-4 probeerde met een tweede treffer de Gasselse formatie opnieuw onder druk te gaan zetten. Echter ook deze Schaijkse poging werd al snel de kop in gedrukt want Raf van Hoorn schoot de 2-5 tegen de touwen. Toen Liz van Gemert er wat later ook nog 2-6 had weten te maken, was het duel beslist. In de resterende speelminuten kwam de Schaijkse formatie nog wel terug tot 3-6, maar het slotakkoord was van de bezoekers. Raf van Hoorn zorgde voor het zevende Gasselse doelpunt waarna Liz van Gemert de eindstand bepaalde op 3-8. Al met al dus een prima optreden. Een stukje verderop trad Gassel JO9-1 aan tegen Achilles Reek JO9-1. Door ziekte- en blessuregevallen was de Gasselse formatie niet compleet, maar gelukkig kon Tom Linders van de JO8-1 helpen. Vrij snel na de aftrap stonden de Gasselnaren al op een 0-3 voorsprong door doelpunten van Max Loeffen en Lars van Overbeek. Door de makkelijk verkregen voorsprong dachten de Gasselse spelers dat de overwinning al binnen was, maar daar dacht de ploeg uit Reek anders over. Achilles Reek JO9-1 kwam namelijk sterk terug en wist de stand weer in evenwicht te brengen. Gassel JO9-1 was daarna weer wakker en na wat opdrachten te hebben uitgezet kregen de Reekse spelers minder kansen en de Gasselse spelers juist meer. Dit leverde door doelpunten van Max Loeffen, Lars van Overbeek en Sem Leemrijse een nieuwe en ruime voorsprong op. Achilles Reek JO9-1 wist weliswaar nog eenmaal te scoren, maar de Gasselse zege kwam niet meer in gevaar. De eindstand was 4-8 en de Gasselse spelers hebben nu al weer zin in de wedstrijd van volgende week. Gassel JO8-1 trad in Langenboom aan tegen SES JO8-2. Na even flink puzzelen om een compleet team aan de aftrap te kunnen krijgen, speelden de Gasselnaren een uitstekende wedstrijd. Op de uiteindelijke 0-7 overwinning viel dan ook niets af te dingen. Topscoorder aan Gasselse zijde was Tom Linders met vier treffers. Eva Loeffen was tweemaal succesvol en Max Loeffen liet het net eenmaal bollen.
(klik hier voor een verslag van deze wedstrijd.)
 Gassel JO17-1 en Gassel JO14-1 kwamen niet in actie. De thuiswedstrijd van de J017-1 tegen ST SV Milsbeek/Astrantia JO17-1 moest worden uitgesteld vanwege een spelerstekort aan Gasselse zijde en het thuisduel van de JO14-1 tegen Margriet JO14-3 ging op het laatste moment niet door omdat de ploeg uit Oss onvoldoende spelers bijeen kon krijgen. Voor beide duels zijn inmiddels de nieuwe speeldata bekend. Gassel JO17-1 gaat inhalen op zaterdag 25 maart 2023 en Gassel JO14-1 gaat spelen op woensdagavond 15 februari 2023.

Wijzigingen in wedstrijdprogramma van Gassel 2 en Gassel JO13-1
  |  vrijdag 03 februari 2023  |

Inmiddels zijn er weer wat wijzigingen in het competitieprogramma van de komende periode. Zo is de aanvangstijd en de speellocatie van de uitwedstrijd van Gassel 2 tegen HBV 3 van komende zondag gewijzigd. In plaats van 12:00 uur zal er nu om 11:00 uur worden afgetrapt en wel op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Verder zijn er voor Gassel JO13-1 nog een tweetal wijzigingen. Zo zal het thuisduel tegen Venhorst JO13-1 van zaterdag a.s. starten om 10:00 uur in plaats van om 11:00 uur. Een week later zou de Gasselse formatie in Swolgen aantreden tegen ST Sporting S.T./SVEB JO13-2, maar die wedstrijd is verplaatst naar (inhaal)zaterdag 25 februari 2023.