Maart 2020

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand maart 2020. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Info van KNVB over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal
  |  vrijdag 20 maart 2020  |

Deze vrijdag heeft het bestuur van VV Gassel een uitgebreide mail ontvangen van Jan Dirk van der Zee, de directeur amateurvoetbal van de KNVB. In de mail wordt ingegaan op het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal. Vanzelfsprekend is het ook voor de KNVB een uitdagende periode met op dit moment nog veel onzekerheden, onder meer over het verdere verloop van de competities. Ondanks deze onzekerheid wordt er door de voetbalbond op dit moment hard gewerkt aan het uitwerken van diverse scenario's, waarbij men uiteraard afhankelijk blijft van de omstandigheden. Het streven van de KNVB is om de competities in de A-categorie (Gassel 1 en Gassel VR1) helemaal uit te laten spelen in verband met de bijbehorende promoties en degradaties. Voor de afloop van de competities in de B-categorie (alle andere teams van VV Gassel) wacht de KNVB vooralsnog de verdere ontwikkelingen even af. Inmiddels heeft men wel al besloten dat indien kort na 06 april 2020 (een deel van) de competities hervat kunnen worden, er in ieder geval in het Paasweekend geen dubbel programma ingepland zal worden. Het uitgangspunt is dat uiterlijk 30 juni 2020 de competitie 2019-2020 eindigt. Dit vanwege de zomervakanties en de start en voorbereidingen op het seizoen 2020-2021. Verder is er op dit moment nog geen datum bepaald waarop uiterlijk wordt besloten of de huidige competitie nog (geheel) kan worden afgerond. Wel is inmiddels al wel duidelijk dat zodra de competities weer worden hervat, er ook midweekse wedstrijden gepland zullen moeten worden. De KNVB probeert, waar mogelijk, dit echter wel tot een minimum te beperken. Samenvattend blijft het dus nog even afwachten of en op welke wijze de competities 2019-2020 worden voltooid. In de komende periode zullen de clubbesturen door de KNVB op de hoogte worden van de overwegingen en besluiten die de bond zal nemen rondom het coronavirus.

Nu t/m minimaal 06 april geen voetbal plus gesloten accommodatie
  |  zondag 15 maart 2020  |

Het bestuur volgt uiteraard de nieuwe en aanvullende maatregelen die deze zondag zijn genomen door het kabinet en de KNVB in verband met het coronavirus en dus zal de accommodatie nu t/m minimaal 6 april 2020 gesloten zijn. Dit betekent dus geen wedstrijden, trainingen en onderlinge partijvormen.

Geen voetbal en ook accommodatie gesloten t/m minimaal 31 maart
  |  donderdag 12 maart 2020  |

Nadat afgelopen woensdag al het competitievoetbal van komend weekend voor alle Brabantse amateurvoetbalverenigingen door de KNVB was uitgesteld, heeft de KNVB vandaag al het voetbal in Nederland tot en met 31 maart 2020 afgelast vanwege het coronavirus. De voetbalbond adviseert ook alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. Door de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de daarbijbehorende besluiten vanuit de overheid en de KNVB was het bestuur van VV Gassel ook genoodzaakt om enkele besluiten door te voeren. Zo is sportpark "de Oude Kamp" nu gesloten t/m minimaal 31 maart 2020 (dit was eerst 16 maart 2020). Dit betekent dat er geen toegang is tot wedstrijden, trainingen en onderlinge partijvormen. Daarnaast is ook besloten om de vrijwilligersvond die op vrijdag 20 maart 2020 zou worden gehouden uit te stellen en te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Het bestuur zegt sorry voor het ongemak, maar volgt hiermee wel de opgelegde richtlijnen en hoopt hiermee een bijdrage te kunnen leveren om dit virus zo spoedig mogelijk in te dammen.

Alle duels door KNVB afgelast, accommodatie gesloten t/m maandag
  |  woensdag 11 maart 2020  |

Voor de teams van VV Gassel is er komend weekend geen competitievoetbal. Alle wedstrijden van Brabantse amateurvoetbalverenigingen, die voor deze week op het programma staan, zijn namelijk door KNVB uitgesteld. Hiermee volgt de voetbalbond het advies van NOC*NSF op om gehoor te geven aan de oproep van de Brabantse veiligheidsregio’s om alle evenementen in Brabant tot en met maandag 16 maart 2020 af te gelasten en zeer terughoudend te zijn met sociale contacten. Het gaat om de thuis- en uitwedstrijden van alle Brabantse veld- en zaalvoetbalverenigingen. De genomen maatregelen, die eraan moeten bijdragen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gelden tot en met maandag 16 maart 2020. Daarna wordt de situatie opnieuw bekeken. De afgelaste duels zullen op een nog nader te bepalen datum worden ingehaald. Naar aanleiding van de oproep van het NOC*NSF en het KNVB-besluit heeft het bestuur van VV Gassel vervolgens besloten dat alle activiteiten op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel tot en met aanstaande maandag worden geannuleerd en dat de accommodatie gesloten zal blijven.

Nipte uitnederlaag voor Gassel 1, wel drie punten voor Gassel VR1
  |  zondag 08 maart 2020  |

Op deze zondag kwamen de zes seniorenteams van VV Gassel allemaal in actie. De laatste keer dat er een compleet programma afgewerkt kon worden, was precies drie maanden geleden, namelijk op zondag 08 december 2019. Toen was de oogst uiteindelijk zeven punten. Vandaag werden helaas maar vijf punten bijeen gevoetbald dankzij één overwinning en twee keer een gelijkspel. Gassel 1 trad in Wanroij aan tegen Constantia 1, de nummer twee op de ranglijst. De Gasselnaren hadden lange tijd uitzicht op minimaal een punt, maar ver in de tweede helft scoorde de thuisploeg nog een winnende vierde treffer en dus een 4-3 nederlaag. Gassel 1 begon prima aan de wedstrijd en wist door doelpunten van Cas van Houtum en Ramon van der Venne een snelle 0-2 voorsprong te nemen. Fikse tegenvaller was het uitvallen van Roel Strik met een hoofdwond, vier hechtingen en een hersenschudding. De Gasselse formatie kreeg ook kansen om de voorsprong te vergroten naar 0-3, maar helaas vonden Guido Sprengers en Hans van Houtum het doel niet. In het laatste kwartier voor rust zakte Gassel 1 wat weg en werd de thuisploeg dreigender. Dit resulteerde ook in de aansluitingstreffer. Na de rust ging al snel mis voor de Gasselnaren. De 2-2 en 3-2 vielen kort achter elkaar. Ook was het nog bijna 4-2, maar de tweede penalty, de eerste werd wel benut en betekende de 3-2, werd over het doel geschoten. Gassel 1 bleef hard werken en na een corner van Ramon van der Venne kon Cas van Houtum fraai binnen koppen. Helaas kon de Gasselse formatie dus geen resultaat mee naar huis brengen want de thuisploeg kon als laatste juichen. Al hing er aan de winnende goal wel een sterke buitenspellucht. Gassel 1 kreeg dus geen loon naar werken op een slecht Wanroijs veld. Volgende week nieuwe kansen. Voor Gassel 2 stond in Grave de gemeentelijke derby tegen GVV '57 4 op het programma. De Gasselse formatie speelde vrij matig en kwam daardoor moeilijk van de eigen helft af. Door twee doelpunten van de thuisploeg stond het bij de rust 2-0. De Gasselnaren begonnen met goede bedoelingen aan de tweede helft, maar al snel na de hervatting kreeg men de genadeklap door een derde en vierde tegentreffer. Een minuut of twintig voor tijd deden de bezoekers nog wel wat terug. Dylan Siroen schoot de bal vanaf een meter of 25 fraai laag in de hoek tegen de touwen. Kansen om de achterstand verder te verkleinen bleven daarna uit. In de slotfase bepaalde GVV '57 4 uit een corner de eindstand op 5-1. Gassel 3 kreeg deze wedstrijdronde bezoek van het hoog geklasseerde SIOL 2. Op het moeilijk bespeelbare veld was de formatie uit Katwijk duidelijk nog een maatje te groot en al snel keken de Gasselnaren tegen een 0-2 achterstand aan. Een intikker bij de tweede paal was de 0-1 en een succesvol schot van afstand betekende een verdubbeling van de marge. Daarna ging de Gasselse formatie wat beter voetballen en kreeg Jeroen van der Heijden een grote kans op de 1-2, maar de aansluitingstreffer bleef uit. Ook een schot van de debuterende hoofdtrainer Dennis Koenders ging voorlangs. Uiteindelijk werd het nog voor rust 0-3. Na de thee probeerde Gassel 3 het wel, maar dit leverde weinig op en al vrij snel stond het 0-5. De thuisploeg slaagde er vervolgens nog wel in om de eer te redden. Na een voorzet van Bart Loeffen schoot Tom van Raaij de bal keurig binnen. Uiteindelijk maakte SIOL 2 er vlak voor tijd ook nog 1-6 van. Al met al was het voor Gassel 3 geen wedstrijd om punten te pakken. Volgende week zijn er nieuwe kansen tegen De Zwaluw 4. Voor Gassel 4 wachtte vandaag al een wedstrijd tegen een team van de club uit Oeffelt. De Gasselnaren traden namelijk op eigen veld aan tegen De Zwaluw 3. Het was de thuisploeg die als eerste wist te scoren. Tom Broers legde de bal voor vanaf de rechterflank waarna deze door Bart Meijer met het hoofd werd verlengd. De keeper had dit verwacht en de bal vloog mooi de kruising in. Hoewel de Gasselnaren ook een paar prima kansen onbenut lieten, waren de betere kansen voor de bezoekende formatie. Dit leidde nog voor het einde van de eerste helft tot de gelijkmaker. In de tweede helft hield doelman Remco van der Heijden Gassel 4 in de wedstrijd door diverse moeilijke Oeffeltse inzetten uit zijn doel te ranselen. Uiteindelijk verliep de tweede helft doelpuntloos en moesten beide ploegen door de 1-1 eindstand dus genoegen nemen met een punt. Gassel VR1 was deze zondag te vinden op het sportpark De Smagt in De Mortel voor de uitwedstrijd tegen MVC VR1. De Gasselse vrouwen begonnen prima en al vrij snel werd het initiatief gepakt. Na ruim tien minuten spelen was de Gasselse openingstreffer een feit. Bij een indirecte vrije trap voor het doel gaf Manon Hendriks de bal een klein tikje waarna Demi Verheugen met een verwoestende uithaal de 0-1 binnen schoot. De bezoeksters gingen goed door en amper tien minuten later kon opnieuw een doelpunt worden gevierd. Anouk van Thiel vuurde van grote afstand op het Mortelse doel waarna de bal rechts van de keeper tegen de touwen vloog. Gassel VR1 stoomde door en binnen enkele minuten moest het scorebord op 0-3 worden gezet. Na een corner van Lotte Schaap kopte Anouk van Thiel de bal binnen. Ook in de resterende speeltijd van de eerste helft bleven er kansen komen voor de bezoeksters. Het lukte echter eventjes niet om er daar een van te benutten. Aan de andere kant had de Gasselse defensie de zaak prima op orde en dus kwam de ruime marge tot aan het rustsignaal nauwelijks in gevaar. Binnen vier minuten in de tweede helft leek Gassel VR1 met een vierde treffer het duel definitief te beslissen. Opnieuw was Anouk van Thiel de doelpuntenmaakster en dus was haar hattrick daarmee een feit. Ze schoot van afstand waarna de wegglijdende keepster de inzet niet meer kon keren. Amper een minuut later kreeg MVC VR1 toch weer een beetje hoop op een goed resultaat want via een klutssituatie ging de bal uiteindelijk in het Gasselse doel. De bezoeksters hadden daarna een wat mindere fase en via een benutte strafschop wist de thuisploeg de marge te verkleinen tot twee doelpunten. Gassel VR1 bleef het daarna lastig hebben en moest volop aan de bak om verdere schade te voorkomen. Uiteindelijk wisten de Gasselse vrouwen de Mortelse dadendrang te overleven en dus leverde het bezoek op de vroege zondagochtend een mooie 2-4 overwinning en dus drie punten op. Gassel VR2 mocht op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel aantreden tegen SV DWSH '18 VR2. Beide ploegen waren en elkaar gewaagd en de technische staf kon dan ook goed leven met de 2-2 eindstand. Al was het wel zuur dat de gelijkmaker van de fusieclub uit Sint-Hubert en Wilbertoord heel laat viel. Na zo'n vijftien minuten spelen profiteerde Marieke van Gemert optimaal van een blunder van de DSWH-keepster. Met haar eerste doelpunt bij VR2 zorgde ze dus voor een 1-0 voorsprong. Dit leek ook de ruststand te gaan worden, maar vlak voor het einde van de eerste helft wisten de bezoeksters de stand weer in evenwicht te brengen. In de tweede helft gaf het Gasselse vrouwenelftal met een geweldige inzet vol gas in een poging om opnieuw op voorsprong te komen. Het offensief had succes want na geklungel in de defensie scoorde Annelin van Beek op koelbloedige wijze de 2-1. SV DWSH '18 VR2 kwam daarna opzetten en de thuisploeg moest vooral verdedigen. Gassel VR2 wist diverse hachelijke momenten te overleven en leek de nipte voorsprong te kunnen vasthouden. Helaas werd het vijf minuten voor het laatste fluitsignaal toch nog 2-2.

Volle buit Gassel JO8-1 na ruime thuizege, gelijkspel Gassel JO15-1
  |  zaterdag 07 maart 2020  |

Na twee vrije zaterdagen vanwege de voorjaarsvakantie mochten de jeugdteams van VV Gassel vandaag allemaal weer aan de bak voor wedstrijdronde 04 van de voorjaarscompetitie 2020. Er stonden alleen maar thuisduels op het programma dus het was de gehele dag gezellig druk op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. De resultaten waren wisselend. Zo moest Gassel JO15-1 genoegen nemen met één punt door een 2-2 gelijkspel tegen Juliana Mill JO15-2. Hiermee deden de Gasselnaren zichzelf te kort want over de gehele wedstrijd gezien had de thuisploeg niet alleen het betere veldspel, maar ook de meeste kansen. Het zat echter ook niet mee in de afronding. De eerste helft leek doelpuntloos te gaan verlopen, maar een minuut of drie voor rust kwamen de bezoekers uit Mill op een 0-1 voorsprong. Met wat geluk viel de bal precies voor de voeten van een Millse aanvaller en die schoot vervolgens raak in de benedenhoek. In de tiende minuut van de tweede helft kreeg Gassel JO15-1 opnieuw een tegenslag te verwerken want via een snelle counter over de rechterflank wist Juliana Mill JO15-2 er 0-2 van te maken. De Gasselnaren gaven zich nog niet gewonnen en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Zo'n kwartier voor tijd was deze een feit. Vanuit een corner legde Camiel van Spijk de bal slim terug op Kevin van Zuijlen en hij scoorde met een beheerst schot in de verre hoek. Vervolgens werd de jacht op de gelijkmaker geopend. Ondanks enkele kansen leek de 1-2 tussenstand ook de eindstand te gaan worden, maar in de allerlaatste seconde sloeg de thuisploeg alsnog keihard toe. Na een corner belandde de bal uiteindelijk precies voor de voeten van een Gasselse speler en via een schot dwars door het midden werd er toch nog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Gassel JO13-1 kreeg bezoek van SV Venray JO13-4. De eerste grote kans in de wedstrijd was voor Tygo van Deventer. Alleen voor de keeper schoot hij de bal echter op de paal en in de rebound helaas over het lege doel. Wat later schoot Nienke Willems rakelings naast na een prima pass van Lotte Tonies. Aan de andere kant waren er wat kleine kansen voor de Venrayse formatie, maar die leverden ook geen treffer op. Na een kleine tien minuten spelen wist Tygo van Deventer na een solo de score te openen. Amper tien minuten later stond het al weer gelijk. Na een Gasselse handsbal binnen de beruchte lijnen werd de toegekende strafschop door SV Venray JO13-4 benut. Vervolgens kwamen de bezoekers op een 1-2 voorsprong. Op slag van rust trakteerden de Gasselnaren de Venrayse formatie ook nog op een eigen doelpunt. In de tweede helft had Gassel JO15-1 een duidelijk veldoverwicht. Tygo van Deventer was dichtbij de aansluitingstreffer, maar zijn kopbal na een corner van Gijs Thijssen belandde tegen de lat. De volgende grote kans was voor Tjeu Josemanders, maar een Venrayse verdediger wist de bal nog net weg te werken. De Gasselse formatie bleef het proberen, maar uiteindelijk zonder resultaat want ook de bij de laatste kans ging de inzet van Tygo van Deventer rakelings naast de verkeerde kant van de paal. Gassel JO11-1 trad deze zaterdag op eigen veld aan tegen DSV JO11-1. Het lukte de Gasselnaren helaas niet om de eerste punten van de voorjaarsreeks 2020 te pakken. De bezoekers uit Sint-Anthonis zegevierden namelijk met 3-7. De start van de Gasselse formatie was prima want het was Eus Arts die al vroeg in de wedstrijd voor een 1-0 voorsprong zorgde. In het tweede deel van de eerste helft bracht DSV JO11-1 de stand weer in evenwicht. Vijf minuten later was de thuisploeg dichtbij een nieuwe voorsprong. In plaats van 2-1 werd het uit de hierop volgende counter 1-2. Kort daarop probeerde Eus Arts het met een schot van afstand, maar de keeper keerde de inzet. Vervolgens werd het via een eigen doelpunt 1-3. In het eerste deel van de tweede helft liep de achterstand verder op. Bij een 1-7 tussenstand wist Sven Willems met een succesvol afgeronde solo nog wat terug te doen. Ook het laatste doelpunt van dit duel kwam voor rekening van de thuisploeg. Nadat zijn eerste inzet nog was gekeerd, scoorde Eus Arts in de rebound alsnog. Gassel JO9-1 wist vandaag als enige de volle buit te pakken. De Gasselse formatie boekte een zeer overtuigende 8-2 overwinning op Venhorst JO9-1.
(klik hier voor een verslag van deze wedstrijd.)
 Gassel JO8-1 moest het op eigen veld opnemen tegen Gemert JO8-2. De Gasselnaren begonnen goed en men overrompelde de Gemertse formatie in het begin. Dit leidde ook tot een snelle voorsprong door een laag schot van Mick Pennings. Daarna maakte Boaz Janssen er 2-0 van. In de rust werd de tegenstander even op scherp gezet door hun leiders. Dit had effect want in tweede helft scoorde Gemert JO8-2 de aansluitingstreffer. De bezoekers werden fysiek steeds sterker en daar hadden de Gasselse spelers het moeilijk mee. De Gemertse formatie maakte er vervolgens 2-2 en uiteindelijk ook nog 2-3 van. Helaas dus geen punten voor de JO8-1 na een van beide kanten wat rommelige wedstrijd. Gassel JO7-1 kreeg deze zaterdag bezoek van VIOS '38 JO7-1 uit Beugen. Het veld was niet in topconditie, maar de spelers wel! De eerste helft ging het gelijk op en eindigde in 2-2 met treffers van Noor Boeijen. In de tweede helft maakte de Beugense formatie en het veld het de Gasselnaren een stuk lastiger. Het duel eindigde dankzij ook nog een derde treffer van Noor Boeijen uiteindelijk in 3-7. De penalty's na afloop werden zeer goed genomen waarna door iedereen met een tevreden gevoel de douche werd opgezocht.

Druk Paasweekend Gassel 1, bekerduel Gassel VR1 op 07 april 2020
  |  vrijdag 06 maart 2020  |

Gassel 1 kan zich alvast gaan voorbereiden op een druk Paasweekend. Door de diverse afgelastingen in de afgelopen periode heeft de KNVB namelijk twee inhaalduels gepland met Pasen. Op Paaszaterdag 11 april 2020 krijgen de Gasselnaren bezoek van Juliana Mill 1 en twee dagen later, dus op Tweede Paasmaandag 13 april 2020, moet Gassel 1 het in Reek gaan opnemen tegen Achilles Reek 1. Overigens kan de Reekse formatie dan ook niet volledig uitgerust aantreden want ook zij hebben een dubbel inhaalprogramma met Pasen. Inmiddels is ook bekend wanneer Gassel VR1 gaat spelen in de kwartfinale van het bekertoernooi 2019-2020. Het thuisduel tegen Keer VR1 is vastgesteld voor dinsdagavond 07 april 2020. De aftrap is om 20:00 uur. Voor de tegenstander uit Cadier en Keer (Zuid-Limburg) is het te hopen dat er die avond sprake is van een rustige avondspits want de enkele reisafstand is zo'n 130 kilometer met een geschatte reisduur van ongeveer 1 uur en 20 minuten.

Tegenstanders Gassel VR30+1 zijn bekend, eerste speeldag 20 maart
  |  woensdag 04 maart 2020  |

Hoewel de voorjaarscompetitiebal voor Gassel VR30+1 pas over ruim twee weken gaat rollen, kan de technische staf inmiddels wel alvast de strijdplannen gaan bedenken want de tegenstanders zijn bekend. De Gasselse vrouwen zijn ingedeeld in de 1e klasse 05 en treffen daarin bijna uitsluitend ploegen waartegen ook is gespeeld in de najaarscompetitie 2019. Hapse Boys VR30+1, Vianen Vooruit VR30+1 en VIOS '38 VR30+1 uit Beugen waren afgelopen najaar ook al tegenstander. De enige nieuwe opponent is Olympia '18 VR30+1 uit Boxmeer. Zoals inmiddels wel bekend wordt de 7x7-competitie altijd afgewerkt op vrijdagavond en wordt er telkens gespeeld op een ander sportpark. De eerste speeldag is op vrijdag 20 maart 2020 en deze wordt gehouden op sportpark van Olympia '18 in Boxmeer. Vervolgens wordt er gespeeld op 03 april 2020, 17 april 2020, 08 mei 2020 en wordt de competitie afgesloten op vrijdag 22 mei 2020. Aanvankelijk zou VV Gassel op vrijdag 17 april 2020 als gastheer fungeren, maar omdat die avond in de kantine de jaarlijkse Kennisquiz wordt gehouden is er inmiddels geruild met Hapse Boys. Dit betekent dat de laatste speeldag wordt afgewerkt op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel. Het complete wedstrijdprogramma wordt binnen enkele dagenn geplaatst op de programmapagina van Gassel VR30+1.

Gassel JO13-1 behoudt de ongeslagen status dankzij inhaaluitwinst

Voor Gassel JO13-1 stond deze woensdagavond de inhaaluitwedstrijd tegen ST SSS '18/V.V. Holthees-Smakt JO13-3 op het programma. In Overloon wisten de Gasselnaren uiteindelijk met 1-2 te winnen en dus is de ploeg na drie competitieduels in de voorjaarsreeks 2020 nog ongeslagen. Over de gehele wedstrijd genomen was de Gasselse formatie de bovenliggende partij, al kreeg de thuisploeg toch ook wel kansen. In de eerste helft was Jelle van Deventer als eerste dichtbij een treffer. Zijn schot werd echter gekeerd door de doelman. Wat later ging de bal na een inzet van Tygo van Deventer via de lat en daarna de paal weer terug het veld in. Ook schoot Jelle van Deventer in de rebound nog net naast nadat de keeper een pegel van Tygo van Deventer had gekeerd. Na de doelpuntloze eerste helft, was er direct aan het begin van de tweede helft een kans voor Tygo van Deventer, maar alleen voor de keeper kon hij deze niet kansloos laten. Gassel JO13-1 behield het veldoverwicht en de 0-1 leek een kwestie van tijd. Na een voorzet van Jelle van Deventer werd een schot van Nienke Willems gestopt. Op het schot van Gijs Thijssen in de rebound kon de keeper nog nipt redding brengen. Tegen de verhouding in kwam ST SSS '18/V.V. Holthees-Smakt JO13-3 daarna op een 1-0 voorsprong. De bal via doelman Jur van der Heijden binnen. De bezoekers hadden de achterstand vrij snel weer ongedaan gemaakt. Tygo van Deventer werd door de keeper binnen de beruchte lijnen gevloerd waarna Gijs Thijssen de toegekende strafschop keurig benutte. Kort daarop stond Gassel JO13-1 op een 1-2 voorsprong. Tygo van Deventer kopte de bal bij de eerste paal binnen na een voorzet van Jelle van Deventer. In de resterende speeltijd was het nog even spannend, maar met hard werken werd de overwinning door de Gasselnaren binnen gehaald.

Mail over feestavond vrijwilligers/shirsporons mogelijk in spam-map
  |  maandag 02 maart 2020  |

Op vrijdagavond 20 maart 2020 houdt VV Gassel weer de jaarlijkse feestavond voor de vrijwilligers en de shirtsponsors. Naast het gebruikelijke drankje en uitgebreide buffet, zal er ook een voorstelling zijn waar een lach niet zal ontbreken. Omstreeks 15 februari jl. zijn de uitnodigingen digitaal verszonden naar het mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie. De kans bestaat dat de betreffende mail in de map "spam" terecht is gekomen. Vrijwilligers / shirtsponsors die het vermoeden hebben, geen mail te hebben ontvangen wordt dan ook aangeraden om even in de "spam-map" te kijken. Later deze week zal nog een herinneringsmail met de uitnodiging worden vestuurd.

Gassel VR1 zonder te spelen door naar kwartfinale van bekertoernooi
  |  zondag 01 maart 2020  |

Gassel VR1 heeft zich vandaag op heel eenvoudige wijze weten te plaatsen voor de kwartfinale van het bekertoernooi 2019-2020. Het thuisduel tegen SVO Fortuna '54 VR2 in de achtste finale is namelijk niet gespeeld. De tegenstander uit Sittard liet 's morgens weten niet naar Gassel te zullen afreizen vanwege een tekort aan speelsters. Op grond van de bekerreglementen is het vrouwenelftal van VV Gassel daarmee automatisch tot winnaar uitgeroepen. Doordat tijdens de loting voor de achtste finales ook al is doorgeloot voor de kwartfinales, weten de Gasselse vrouwen dat Keer VR1 de volgende tegenstander zal zijn. Een zeer pittige opgave want die ploeg is momenteel koploper van de 3e klasse G. Bovendien wist Keer VR1 in de achtste finales met maar liefst 5-1 te winnen van ZSV VR1 dat zesde staat in de 2e klasse. De definitieve speeldatum is nog niet bekend. In principe was Tweede Paasmaandag 13 april 2020 aangewezenals speeldag, maar inmiddels staat die dag ook een inhaalcompetitiewedstrijd van Gassel VR1 gepland. Net als in de achtste finale heeft het Gasselse vrouwenelftal ook in de kwartfinale het thuisvoordeel. Gassel 1 en Gassel 3 hadden deze zondag inhaalverplichtingen, maar beide uitduels werden afgelast.