Maart 2003

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand maart 2003. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Zakelijke inhaalwinst Gassel 2, fors verlies dames en Gassel 4
  |  zondag 30 maart 2003  |

Gassel 2 heeft het behalen van de titel nog steeds volledig in eigen hand. Door op eigen veld de inhaalwedstrijd tegen Hapse Boys 6 met 4-1 te winnen is de achterstand op de koploper nog maar drie punten. Bovendien hebben de Gasselnaren één duel minder gespeeld. Ondanks een vrij matige eerste helft kon de Gasselse formatie dankzij een treffer van Dirk Verbruggen toch met een 1-0 voorsprong gaan rusten. Gelukkig voor de in grote getale aanwezige toeschouwers werd er in de tweede helft een duidelijk beter veldspel op de mat gelegd. Na zo'n uur wedstrijd was het Mark Janssen die met een schot van afstand voor de 2-0 zorgde. De keeper van de Hapsianen dacht dat het schot naast zou gaan en wilde de bal over de achterlijn laten lopen. Tot zijn stomme verbazing, maar tot grote hilariteit van de Gasselse tifosi, ging de bal echter via de binnenkant van de paal in het doel. Toen even later Ruud de Kleijn de 3-0 en de 4-0 liet aantekenen was de wedstrijd definitief gespeeld. De gasten wisten in de slotfase nog wel wat terug te doen, maar deze treffer was eigenlijk alleen nog maar interessant voor de statistieken. Gassel 4 was op deze inhaalzondag wat minder succesvol. De ploeg wist in de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk 4 weliswaar via Anton de Wit tot scoren te komen, maar omdat de thuisploeg erin slaagde om er zeven in het netje te leggen werd uiteindelijk toch met 7-1 verloren. Ook Gassel dames 1 kreeg de nodige tegendoelpunten te incasseren. Op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" ging de ploeg met 0-12 onderuit tegen Heerewaarden dames 1. Na het goede spel in de vorige week gespeelde uitwedstrijd tegen EVVC uit Vinkel, liep het vandaag gewoon duidelijk allemaal wat minder bij de Gasselse dames. De spelers van het Vlaggeschip en Gassel 3 hoefden op deze inhaalzondag niet in actie te komen.

Gassel C1 blijft winnen, grote zege Gassel F2, punt voor de A1
  |  zaterdag 29 maart 2003  |

Gassel C1 blijft het deze voorjaarscompetitie 2003 prima doen. Door in Rijkevoort met 1-4 te winnen van Toxandria C1 blijft de ploeg nog steeds in de race voor het kampioenschap in de 3e klasse C01. Al in de eerste helft waren de Gasselnaren duidelijk beter dan hun tegenstander. De 0-1 voorsprong bij de rust door een treffer van Kees Willemsen was dan ook verdiend. Aan het begin van de tweede helft werd de nog niet geheel op hun positie staande Gasselse verdedigingslinie echter verrast door een van veraf geschoten boogbal. De bal viel precies onder de lat binnen waardoor de stand weer in evenwicht was. De Gasselse formatie pakte het hierna toch weer goed op en met verzorgd spel werden de nodige kansen gecreëerd. Twee daarvan werden benut door Rob Roefs waardoor de Gasselnaren opnieuw op voorsprong stonden. Na de vierde Gasselse treffer, die tot stand kwam na een mooie combinatie tussen Rik Verbruggen en Twan Broersma, was de wedstrijd definitief gespeeld. Ook Gassel F2 kon vandaag drie punten aan haar totaal toevoegen. De uitwedstrijd tegen OKSV F2 uit Overlangel werd op zeer overtuigende wijze met maar liefst 1-7 gewonnen. Wanneer de Gasselnaren nog wat zorgvuldiger met de vele kansen waren omgesprongen hadden zelfs de dubbele cijfers gehaald kunnen worden. Gassel A1 heeft zich goed hersteld van het ongelukkige verlies van vorige week. In Loosbroek werd tegen het op een tweede plaats staande WHV A1 een verdienstelijk 3-3 gelijkspel behaald. Bovendien toonden de Gasselnaren veerkracht want zowel een 1-0 als een 2-1 achterstand werden ongedaan gemaakt. In de tweede helft wist de ploeg zelfs ook nog op een 2-3 voorsprong te komen, maar ondanks een goede inzet slaagde de Gasselse A-junioren er niet in om deze stand tot het einde toe vast te houden. Twee van de drie Gasselse doelpunten kwamen op naam van Nicky Hendriks, de derde werd gescoord door Bart Bulkens. Gassel F1 leek dankzij een 2-2 gelijkspel een punt over te houden aan de ontmoeting met Olympia '18 F4. Twee minuten voor tijd sloeg het noodlot echter toe voor de Gasselse formatie. Door een derde treffer wist de thuisploeg alsnog alledrie de punten in Boxmeer te houden. De nderlaag was nog eens extra zuur omdat de F1 gedurende de wedstrijd een groot aantal kansen onbenut had gelaten. Alleen Jesse van Spijk en Michiel Barten wisten eenmaal doel te treffen. Ook Gassel D1 en Gassel E1 moesten na hun uitwedstrijd zonder punten aan de terugreis naar Gassel beginnen. De D-junioren verloren in Cuijk met 4-1 van JVC Cuijk D3 en de E1 moest in 't Oventje met 6-1 haar meerdere erkennen in VCO E1. De Gasselse eretreffer werd gescoord vanaf de strafschopstip en kwam op naam van Jeroen van der Heijden.

Nipt oefenverlies Gassel 2 tegen De Zwaluw 2
  |  vrijdag 28 maart 2003  |

Gassel 2 heeft op eigen veld in een oefenwedstrijd met 2-3 verloren van De Zwaluw 2 uit Oeffelt. Nadat de gasten een 0-2 voorsprong hadden genomen, was het een tiental minuten voor de rust Ruud de K. die op aangeven van Marc Peters voor de Gasselse aansluitingstreffer zorgde. De Gasselnaren bleven goed doorgaan en niet veel later was het Silvo Lemmers die, wederom op aangeven van Marc Peters, de stand weer in evenwicht bracht. Vroeg in de tweede helft wist De Zwaluw echter opnieuw op voorsprong te komen. De Gasselse formatie ging in het resterende deel van de wedstrijd nog wel op jacht naar de gelijkmaker, maar het lukte de ploeg niet om voor de derde maal doel te treffen.

Gassel 1 wint uit bij koploper, opnieuw monsterzege Gassel 2
  |  zondag 23 maart 2003  |

Gassel 1 mag dankzij een fraaie 0-2 uitzege bij koploper Vianen Vooruit nog steeds hoop koesteren op de titel. Door de verdiende overwinning is de achterstand met nog vijf competitiewedstrijden voor de boeg verkleind van zeven naar vier punten. Al vroeg in de wedstrijd stonden de Gasselnaren op een 0-1 voorsprong, doordat de doelman van de thuisploeg bij een vrij trap van Maurice Willems vanaf de middenlijn de bal door zijn handen liet gaan. Halverwege de eerste helft was het Geert Ariëns die na een prima voorzet van Bart Loeffen de 0-2 binnen knalde. Doordat de Gasselnaren verzuimden om na de rust de wedstrijd te beslissen, bleef het uiteindelijk tot het einde toe spannend. De laatste twintig minuten moest Gassel 1 met tien man verder vanwege tweemaal geel voor Maurice Willems, maar met een uitstekende inzet hield men keurig stand.
(Meer over deze wedstrijd in een uitgebreid wedstrijdverslag dat elders op deze site is te lezen.)
 Gassel 2 was vandaag weer heel dicht bij de dubbele cijfers. FC De Rakt 3 werd op hun thuisbasis met maar liefst 0-9 volstrekt kansloos gelaten. Vier van de negen doelpunten kwamen op naam van Ruud de Kleijn en de weer van een blessure teruggekeerde Sander Smits nam er drie voor zijn rekening. De overige twee werden gescoord door Dirk Verbruggen. Hij scoorde niet alleen de laatste, maar ook de mooiste van de wedstrijd. Vanuit een moeilijk hoek joeg hij de bal snoeihard in de kruising. Gassel 3 leek in de thuiswedstrijd tegen Estria 6 aanvankelijk op weg naar een prima resultaat. Al in de tiende minuut was het Bert Strik die op aangeven van Peter Tonies voor de Gasselse openingstreffer zorgde. Daarna was het echter tot tweemaal toe de ploeg uit Escharen die succesvol was. Maar nog voor de rust bracht Ad Cruijsen de Gasselnaren weer op gelijke hoogte. Vanaf het moment dat de Estriasianen in de tweede helft opnieuw op voorsprong hadden weten te komen, ging het bergafwaarts met de Gasselse formatie. Uiteindelijk werd deze gemeentelijke derby met 2-7 verloren. Ook Gassel 4 moest vandaag de nodige tegendoelpunten incasseren. Op eigen veld ging de ploeg met 0-11 onderuit tegen het bovenaan de ranglijst staande Ravenstein 3. Van een echt eerlijke wedstrijd was overigens geen sprake, want het door blessures en afzeggingen geteisterde vierde elftal kon voor de rust slechts acht spelers binnen de lijnen brengen. In de tweede helft kon dit aantal nog wel worden opgekrikt tot tien, maar de wedstrijd was toen al gespeeld. Gassel dames 1 was in de uitwedstrijd tegen EVVC dames 1 dichtbij succes. In het laatste kwartier kregen de Gasselse dames tot driemaal toe een prima kans om het vijandelijke net te laten bollen, maar tot een treffer kwam het helaas niet. De dames van Vinkel waren de gehele wedstrijd slechts tweemaal voor het Gasselse doel te vinden, maar door beide kansen te benutten wonnen zij uiteindelijk wel met 2-0. Gezien het vandaag vertoonde spel en de inzet heeft trainer Frans Peters er overigens nog steeds alle vertrouwen in dat er dit seizoen nog een overwinning wordt behaald.

Gassel C1 en F2 naar winst, Gassel A1 geeft voorsprong prijs
  |  zaterdag 22 maart 2003  |

Voor de tweede week op rij wist Gassel C1 de volle buit binnen te halen. Op eigen veld werd met 3-2 gewonnen van FC Uden C2. De Gasselnaren voetbalden volgens hun trainer John Hendriks niet zo goed, maar gewerkt werd er wel keihard. Ook toonde de ploeg veerkracht, want een 1-2 achterstand werd nog ongedaan gemaakt. Na de openingstreffer van Rob Roefs waren het de Udensianen die tweemaal trefzeker waren, maar nog voor de rust was het Rob Roefs die de gelijkmaker liet aantekenen. In de tweede helft was het uiteindelijk Kees Willemsen die zijn ploeg naar de overwinning schoot. Ook voor Gassel A1 stond er vandaag een confrontatie met FC Uden op het programma. In tegenstelling tot de C-junioren moesten zij echter de punten aan de tegenstander laten. De 3-4 nederlaag had de Gasselse formatie voor een groot deel aan zichzelf te wijten door een 2-0 voorsprong nog uit handen te geven. Nadat Marc Peters voor de rust voor de 1-0 had gezorgd, was het vrij vroeg in de tweede helft Bart Bulkens die na goed voorbereidend werk van Tim Jaspers de 2-0 tegen de touwen schoot. De zege leek binnen handbereik maar tussen de 60e en 75e minuut van de wedstrijd ging het goed mis voor de Gasselnaren. Door vier tegentreffers veranderde de 2-0 voorsprong in een 2-4 achterstand. Met een zeer fraaie treffer wist Tim Jaspers in de slotfase nog wel wat terug te doen, maar het verlies kon niet meer worden afgewend. Ook Gassel D1 en Gassel E1 slaagden er niet in om de punten in Gassel te houden. De D1 verloor na een 0-4 achterstand bij de rust met 1-8 van koploper SCV '58 D1 uit Velp. Maker van de Gasselse eretreffer was Simon Gloudemans. Gassel E1 ging op eigen veld met 0-3 onderuit tegen DSV E3 uit Sint-Antonius. Bij de F-pupillen was sprake van wisselend succes. De F1 moest met 0-2 haar meerdere erkennen in Festilent/Morgenzon F2 uit Zeeland, maar de F2 wist een knappe thuisoverwinning te behalen. De gemeentelijke derby tegen GVV '57 F3 uit Grave werd met 3-2 gewonnen.

Sponsoravond VV Gassel zeer geslaagd
  |  woensdag 19 maart 2003  |

Johan Neeskens met het vloerkleed De maandag 17 maart jl. gehouden sponsoravond van VV Gassel kan gezien de vele positieve reacties van de aanwezigen als zeer geslaagd worden beschouwd. Doel van de avond was om eens een keer wat terug te doen voor de vele trouwe sponsors van de Gasselse voetbalvereniging. Op uitnodiging van de sponsorcommissie was een groot aantal sponsors naar de sfeervol ingerichte kantine op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel gekomen om daar onder het genot van een hapje en een drankje te luisteren naar onder andere NEC-trainer Johan Neeskens. Nadat voorzitter Cor van Boekel alle aanwezigen welkom had geheten en in het kort het doel en het programma van deze sponsoravond uit de doeken had gedaan, gaf hij het woord aan de heer Bloem, marketingman bij NEC. Middels een heldere presentatie werd door hem onder andere uit de doeken gedaan hoe de sponsoring bij een club als NEC in zijn werk gaat en hoe een club van een dergelijk omvang moet worden geleid. Hoogtepunt van de avond was voor velen natuurlijk de komst van voormalig international Johan Neeskens. Op boeiende wijze en met leuke anekdotes vertelde hij over zijn lange en succesvolle carrière als speler. Uiteraard ging hij daarna ook in op zijn loopbaan als trainer en zijn huidige werkzaamheden bij NEC. Vervolgens was er voor de aanwezigen nog de gelegenheid voor het stellen van vragen. Van deze mogelijkheid werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt. Zo wilde Henk de Tank graag van hem weten wat hij vindt van de arbitrage in het betaalde voetbal. Als een echte trainer hield hij zich met een diplomatiek antwoord op de vlakte. Na vragen over het beleid ten aanzien van jeugdspelers, werd er ook nog een vraag gesteld over het beruchte zwembadincident voor de WK-finale van 1974. Johan Neeskens liet weten dat hij daar echter geen antwoord op kon geven omdat hij ten tijde van het gebeuren zat te kaarten met wat andere ploeggenoten. Nadat er nog twee VIP-kaarten voor een thuiswedstrijd van NEC onder de aanwezige sponsors waren verloot, werden de heren van NEC door Ton Driessen bedankt voor hun komst naar de Gasselse kantine. Naast een fles drank had voorzitter Cor van Boekel voor Johan Neeskens nog speciaal kado in petto; een met de hand gemaakt vloerkleed ter herinnering aan het WK van 1978 in Argentinië. Na het vertrek van de heren van NEC konden de aanwezigen zich nog tegoed doen aan een heerlijk hapjesbuffet dat beschikbaar was gesteld door Ben de Bruin van Bar-Bistro De Brouwketel. Het bleef uiteindelijk nog lang gezellig en uitermate goed toeven in de kantine van VV Gassel. Tenslotte mag zeker niet onvermeld blijven dat de komst van Johan Neeskens naar VV Gassel mogelijk was gemaakt door Peter en Ans Schaap spelverhuur en evenementenverzorging. Verder hadden Interbrew, Oskaro (Emiel Boeijen) en VEN Versmarkt (Eric Boeijen) speciaal voor deze avond een vaatje bier geschonken.

Gassel A1 verliest inhaalduel tegen Margriet A2
  |  dinsdag 18 maart 2003  |

Gassel A1 is er op eigen veld niet in geslaagd om het inhaalduel tegen Margriet A2 winnend af te sluiten. Na een 0-1 achterstand bij de rust werd uiteindelijk met 1-3 verloren. De Gasselnaren speelden met een uitstekend inzet, maar de ploeg uit Oss bleek uiterst bekwaam in het benutten van de weinige kansen die men kreeg. Maker van de enige Gasselse treffer was Rob ten Haaf. Door deze nederlaag is de A1 zo goed als zeker kansloos voor de titel.

Slecht spel Gassel 1 en Gassel 2, maar wel zege
  |  zondag 16 maart 2003  |

Gassel 1 heeft haar trouwe thuispubliek opnieuw weinig goed voetbal voorgeschoteld. Weliswaar werd Macharen met 4-2 verslagen, maar daar is dan ook bijna alles mee gezegd. Nadat Johan Jaspers de Gasselse formatie op een 1-0 voorsprong had gezet, kregen de gasten tot driemaal toe een uitgelezen kans op de gelijkmaker. Eenmaal behoedde Ferry Stevens zijn ploeg voor een tegentreffer, de andere twee keer was het doelman Coen Dinnissen die knap redde. Vlak voor de rust was het Wim Linders die met een verre vrije trap de vijandelijke doelman volledig wist te verrassen. Direct na rust zorgde William de Kleijn koppend voor de 3-0, maar niet veel later stond het door slecht Gassels verdedigingswerk alweer 3-2. Halverwege de tweede helft bracht William de Kleijn de 4-2 eindstand op het bord.
 Ook Gassel 2 speelde vandaag een slechte wedstrijd, maar pakte wel de drie punten. Op eigen veld werd met 3-0 gewonnen van hekkensluiter VCA 4 uit Sint-Agatha. Grote man aan Gasselse zijde was Ruud de Kleijn. Alledrie de treffers kwamen van zijn voet. Ondanks dat de gemiddelde leeftijd van de tegenstander bijna tweemaal zo hoog lag, lukte het de Gasselnaren niet om dit verschil in meer doelpunten uit te drukken. Voor Gassel 3 viel er in de thuiswedstrijd tegen koploper OSS '20 5 weinig eer te behalen. In het eerste kwart van de wedstrijd wisten de Gasselnaren nog aardig partij te bieden, maar daarna was het bijna alleen nog maar de ploeg uit Oss wat de klok sloeg. Ondanks mooie doelpunten van Ad van Spijk en Bert Strik verloor het derde elftal uiteindelijk met 2-10. Ook Gassel 4 slaagde er niet in om op deze uitermate zonnige zondag een overwinning te pakken. In 't Oventje ging de ploeg met 3-1 onderuit tegen VCO 3. Kansen waren er voor de veel te slap spelende Gasselnaren voldoende maar alleen Joland Thijssen slaagde erin om het vijandelijke net te laten bollen. De Gasselse dames wisten al bij het vertrek uit Gassel dat de uitwedstrijd tegen SBV dames 1 een moeilijke zaak zou gaan worden. Door blessures en griepverschijnselen kon namelijk met slechts negen fitte speelsters naar Haren worden afgereisd. Hoewel de dames met een uitstekende inzet speelden, konden ze niet voorkomen dat de wedstrijd met 5-0 verloren ging.

Doordeweekse inhaalduels Gassel 2 en Gassel 4
  |  zaterdag 15 maart 2003  |

Gassel 2 en Gassel 4 kunnen zich alvast gaan opmaken voor een doordeweekse inhaalwedstrijd. Als gevolg van de afgelastingen gedurende de winter en het streven van de KNVB om de reguliere competities in het eerste weekend van mei te hebben afgerond, moeten beide ploegen op dinsdag 08 april 2003 een wedstrijd inhalen. Het tweede elftal mag in Langenboom aantreden treden SES 5 en Gassel 4 ontvangt op eigen veld EVVC 5 uit Vinkel. Voor beide wedstrijden staat de aftrap gepland om 18:30 uur.

Fraaie derbywinst Gassel C1, prima uitzege Gassel F1

Gassel C1 heeft zich uitstekend hersteld van de ongelukkige thuisnederlaag van vorige week tegen Milsbeek C1. Vandaag werd in Grave met goed voetbal de altijd beladen gemeentelijke derby tegen GVV '57 C2 op overtuigende wijze gewonnen. Nadat Rob Roefs de Gasselnaren op een 0-1 voorsprong had gezet, was het Roel ten Haaf die nog voor de rust de score wist te verdubbelen. In de tweede helft zorgde Kees Willemsen met een prachtige rechtstreeks binnen geschoten corner voor de 0-3 waarna Rob Roefs de 0-4 eindstand op het bord schoot. Ook Gassel F1 boekte op deze zonovergoten zaterdag een prima uitoverwinning. In Katwijk werd SIOL F1 met 1-3 verslagen. Van de Gasselse treffers nam Jeroen Albers er twee voor zijn rekening, de andere kwam op naam van Michiel Barten. Gassel D1 kon dankzij een 2-2 gelijkspel tegen Excellent D2 uit Oploo ook weer een punt aan haar totaal toevoegen. Na een 1-0 achterstand bij de rust en een tweede tegentreffer in de tweede helft leek de Gasselse formatie op een nederlaag af te stevenen, maar de ploeg toonde aan over een ijzersterke mentale veerkracht te beschikken. Dankzij twee doelpunten van Roy Brans wist men de stand toch nog in evenwicht te brengen. Gassel A1, Gassel E1 en Gassel F2 kenden een wat minder succesvolle speeldag. De A-junioren verloren in Escharen met 2-0 van Estria A1. De nederlaag hadden de Gasselnaren grotendeels aan zichzelf te wijten want van het fanatisme en het goede spel waarmee ze afgelopen donderdag tijdens een oefenwedstrijd Gassel 2 op 1-1 hielden was vandaag niet veel meer over. Toch waren er nog wel wat kansen, maar het vizier van de Gasselse aanvallers heeft wel eens scherper gestaan. Voor zowel Gassel E1 als Gassel F2 was er vandaag weinig eer te behalen. De E1 verloor in Zeeland vrij kansloos met 6-0 van Festilent/Morgenzon E3 en de F2-pupillen moesten in Uden met 6-0 hun meerdere erkennen in UDI '19/Beter Bed F16.

Gassel 1 boekt zege, fraaie derbywinsten voor Gassel 2, 3 en 4
  |  zondag 09 maart 2003  |

Gassel 1 heeft dankzij een 3-1 thuisoverwinning op SBV uit Haren haar derde plaats op de ranglijst weten vast te houden. Na een matige en doelpuntloze eerste helft was het in de allereerste minuut na de rust Geert Ariëns die voor de 1-0 zorgde. De na een langdurige knieblessure weer terug in de ploeg zijnde William de Kleijn zorgde met een rechtstreeks binnengeschoten vrije trap niet veel later voor de tweede Gasselse treffer. Daarna hadden de Gasselnaren nog kansen genoeg om aan het doelsaldo te werken, maar alleen Geert Ariëns wist het net nog een keer te laten bollen. Voor de overige seniorenelftallen van de VV Gassel stonden er vandaag alleen maar derby's op het programma. Zo moest Gassel 2 op eigen veld aantreden tegen gemeentegenoot Estria 5 uit Escharen. Het kostte de Gasselnaren uiteindelijk niet al te veel weinig moeite om de drie punten in Gassel te houden. Al binnen één minuut scoorde Ruud de Kleijn de openingstreffer. Nadat hij ook de 2-0 voor zijn rekening had genomen, zorgde Martijn van Vijfeijken met een fraaie afstandspegel voor de comfortabele 3-0 ruststand. In de tweede helft pikte ook Dirk Verbruggen weer zijn treffer mee, waarna Ruud de Kleijn met zijn derde doelpunt van de dag voor de 5-0 eindstand zorgde. Gassel 3 speelde een prima uitwedstrijd tegen het Velpsiaanse SCV '58 en wist het duel eigenlijk al voor de rust te beslissen. Door goals van Mari van de Burgt, A-junior Tim Jaspers en Jos Thijssen, na goed voorbereidend werk van Ad van Spijk, konden de Gasselnaren met een 0-3 voorsprong op zak aan de thee. Toen na de rust Mari van de Burgt ook nog een vierde Gasselse treffer op het bord bracht was de wedstrijd definitief gespeeld. Voor Gassel 4 wachtte vandaag de altijd beladen derby tegen HBV 4 uit Beers. In tegenstelling tot bij de thuiswedstrijd konden de Gasselnaren nu wel de overwinningspremie opstrijken. Na een 3-0 ruststand door doelpunten van Marinho de Kleijn, Willie Thoonen en de altijd veel scorende goaltjesdief Janick "Kleffie" de Kleijn, kende het duel uiteindelijk een 1-5 eindstand. De vierde Gasselse treffer kwam op naam van Marinho de Kleijn en de vijfde en laatste was een fraaie lob van Joland Thijssen. Voor Gassel dames 1 verliep deze speeldag helaas wat minder succesvol. De thuiswedstrijd tegen het bovenaan de ranglijst staande HVCH dames 1 ging verloren met 0-10. Hoewel de Gasselse dames er alles aan deden om een goed resultaat te halen, was de tegenstander uit Heesch gewoon nog een maatje groot.

Gassel D1 boekt ruime zege, Gassel C1 geeft winst uit handen
  |  zaterdag 08 maart 2003  |

Gassel D1 kende vandaag een prima hervatting van de voorjaarscompetitie 2003. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd Sambeek D1 met maar liefst 7-1 compleet kansloos gelaten. De treffers waren mooi verdeeld over de beide helften want de ruststand was 4-0. Gassel C1 daarentegen hield aan de thuiswedstrijd tegen Milsbeek C1 een kater van jewelste over. In de eerste helft hadden de Gasselnaren de wedstrijd volledig onder controle en dankzij twee doelpunten van Roel ten Haaf en eentje van Kees Willemsen stond er bij de rust een comfortabele 3-0 voorsprong op het bord. De drie punten leken dan ook al in de Gasselse knip te zitten. Niets bleek echter minder waar. Nadat de ploeg uit Milsbeek met drie doelpunten toch nog op gelijke hoogte had weten te komen, moesten de Gasselnaren uiteindelijk zelfs ook nog een vierde tegentreffer incasseren. Hoewel de Gasselse formatie het daarna nog wel probeerde slaagde men er niet meer in om de 3-4 achterstand ongedaan te maken. Ook Gassel E1 en Gassel F2 moesten vandaag een nederlaag incasseren. De E1 ging op eigen veld met 0-6 onderuit tegen De Willy's E2 uit Wilbertoord en de F2 verloor thuis met 0-3 van de F3 van Achilles Reek. Net als de thuiswedstrijd van de A1 ging ook het duel Gassel F1 - VCO F1 vandaag niet door.

Wedstrijd Gassel A1 - Margriet A2 uitgesteld
  |  vrijdag 07 maart 2003  |

De voor zaterdag 08 maart a.s. op het programma staande competitiewedstrijd van Gassel A1 tegen Margriet A2 gaat niet door. Dit omdat de ploeg uit Oss niet voldoende spelers op de been kan brengen. Wanneer de wedstrijd zal worden ingehaald is op dit moment nog niet bekend.

Gassel 1 onderuit in oefenduel tegen SES

Gassel 1 is er donderdagavond niet in geslaagd om de laatste oefenwedstrijd voor de hervatting van de competitie in winst om te zetten. Op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel was het in de vierde klasse G uitkomende SES uit Langenboom met 1-4 te sterk. Gezien het aantal 100% kansen dat met name de Gasselnaren onbenut liet was een 5-5 uitslag echter ook mogelijk geweest. Nadat de ploeg uit Langenboom na zo'n tien minuten wedstrijd op een 0-1 voorsprong was gekomen, was het Wim Linders die met een rake kopbal uit een voorzet van Krijn van Raaij voor de 1-1 ruststand zorgde. In de tweede helft golfde het spel op en neer en was voor beide doelen sprake van het nodige gevaar. Het enige, niet onbelangrijke verschil was dat de gasten tot driemaal toe wel een kans wisten te verzilveren terwijl de Gasselse formatie er maar niet in slaagde om het net te laten bollen. Al met al was het een nuttige oefenwedstrijd die de Gasselnaren zeker vertrouwen moet geven voor het vervolg van de competitie. Positief was verder dat William de Kleijn na maandenlange afwezigheid als gevolg van een hardnekkige knieblessure weer van de partij kon zijn.