November 2002

Op deze pagina vindt u het nieuws over de VV Gassel van de maand november 2002. Het meest actuele nieuws over de VV Gassel kunt u vinden op de pagina actueel.

Eerste zege Gassel F1, weer drie punten voor de F2
  |  zaterdag 30 november 2002  |

Gassel F1 heeft haar eerste overwinning van dit seizoen binnen. Op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd VCO F1 met 2-0 verslagen. Beide Gasselse doelpunten vielen in de tweede helft en werden gemaakt door Michiel Barten. Ook Gassel F2 pakte vandaag de drie punten. Met goed voetbal en een prima inzet wisten de jongste voetballende leden van de VV Gassel tegenstander Odiliapeel F3 met een overtuigende 2-0 aan de kant te zetten. Gassel E1 en Gassel D1 slaagden er niet in om een overwinning te behalen. De E1 ging op eigen veld met 1-4 onderuit tegen Juliana Mill E2 en de D1 verloor thuis met 0-7 van Olympia '18 D3 uit Boxmeer. De nederlaag van de D-junioren was wel wat geflatteerd, want wanneer een aantal van de riante kansen was benut had een uitslag van 3-7 of 4-7 zeker tot de mogelijkheden behoord. De spelers van Gassel A1 en Gassel C1 hoefden vandaag niet in actie te komen. Voor hen zit de najaarscompetitie 2002 er reeds op.

John Boeijen ook volgend seizoen hoofdtrainer VV Gassel
  |  vrijdag 29 november 2002  |

John Boeijen uit Cuijk zal ook het volgend seizoen als hoofdtrainer bij de voetbalvereniging Gassel in dienst zijn. Maandag 25 november jl. liet de Gasselse club middels een perscommuniqué weten dat de contractbesprekingen met B. waren afgerond en dat beide partijen een contractverlenging van één seizoen zijn overeenkomen. Trainer John Boeijen, die zelf zo'n negen jaar als speler uitkwam voor de VV Gassel in de periode eind jaren zeventig begin jaren tachtig, is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen bij de Gasselse zesdeklasser. De spelers van de selectie, die middels een schriftelijke enquête hun voorkeur voor het wel of niet aanblijven van de trainer aan het bestuur konden mededelen, zijn afgelopen dinsdag voor aanvang van de training op de hoogte zijn gesteld van het aanblijven van John Boeijen.

Opnieuw puntverlies Gassel 1, goed herstel Gassel 2
  |  zondag 24 november 2002  |

Gassel 1 is vandaag opnieuw tegen duur puntverlies aangelopen. Op eigen veld kwam de ploeg niet verder dan een toch wel teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen OKSV uit Overlangel. Tegen de verhouding in waren het de gasten die halverwege de eerste helft op voorsprong kwamen. Een vrije trap verdween via het been van Maurice Willems in het Gasselse doel. In het resterende deel van de eerste helft en ook na de rust kregen de Gasselnaren voldoende goede kansen om tot scoren te komen, maar tot een treffer leidde dit niet. Pas tien minuten voor tijd was de gelijkmaker een feit. Wim Linders kopte tegen de paal, waarna Maurice Willems van dichtbij de bal alsnog binnen schoot. In slotfase waren er nog kansen op de volle buit, maar het bleef bij een 1-1 stand. Gassel 2 heeft zich uitstekend hersteld van de onnodige nederlaag van vorige week. De thuiswedstrijd tegen De Willy's 2 uit Wilbertoord werd namelijk met 2-0 gewonnen. In een bij vlagen veel te harde wedstrijd was het Jeroen Nibbeling die nog voor de rust de score wist te openen. In de tweede helft was het Martijn van Vijfeijken die met een schot van afstand de marge verdubbelde. Daarna kregen beide ploegen nog de mogelijkheid om het net te laten bollen, maar in de 2-0 stand kwam geen verandering meer. Gassel 3 en Gassel 4 waren vandaag wat minder succesvol. Het derde elftal verloor in Langenboom vrij kansloos met 3-0 van SES 6 en Gassel 4 moest met 7-3 haar meerdere erkennen in HVCH 12. De Gasselnaren kenden in Heesch een wel hele beroerde start van de wedstrijd. Al in allereerste minuut moest keeper Marius van der Linden, die in de tweede helft nog wel een strafschop wist te stoppen, tot tweemaal toe de gang naar het net maken. Twee van drie Gasselse doelpunten kwamen van de voet van Joland Thijssen. Een hiervan was bijzonder fraai. Na een prima een-tweetje met Nico Migchielsen. schoot hij de bal met buitenkant rechts strak in de rechterbovenhoek. Met een strakke kopbal tekende Martien Peters voor het derde doelpunt van Gassel 4. Gassel dames 1 is er niet in geslaagd om in de thuiswedstrijd tegen Norbert dames 1 de eerste overwinning van het seizoen te behalen. Hoewel het duel zich voornamelijk afspeelde op de helft van Norbert, waren het uiteindelijk toch de dames uit Lithoijen die er middels een treffer in de eerste helft met de drie punten vandoor gingen. Keer op keer bleek de laatste vrouw van Norbert een te grote sta in de weg voor de wel hardwerkende en bij vlagen goed combinerende Gasselse dames.

Opnieuw zege Gassel E1, ook winst voor Gassel F2
  |  zaterdag 23 november 2002  |

Gassel E1 heeft opnieuw een hoger op de ranglijst staande tegenstander weten te verslaan. Nadat vorige week al FC Uden E3 met 0-1 was verslagen, was het ditmaal Menos E1 dat met dezelfde cijfers werd geklopt. De ploeg uit Landhorst was op het fysieke vlak de Gasselnaren duidelijk de baas, maar moest het voetballend toch afleggen tegen een prima spelend en hard werkend Gassel E1. Ook Gassel F2 kon vandaag weer drie punten laten bijschrijven. Op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" in Gassel werd JVC Cuijk F10 met 5-0 kansloos gelaten. Gassel F1 en Gassel D1 slaagden er helaas niet in om de punten in Gassel te houden. De F1 verloor ondanks twee prima treffers van Michiel Barten met 2-6 van De Zwaluw F1 uit Oeffelt en de D1 verloor de streekderby tegen Vianen Vooruit D1 met dezelfde cijfers. De twee doelpunten van Gassel D1 kwamen van de voet van Paul Cornelissen. Ook Gassel C1 en Gassel A1 speelden vandaag tegen Vianen Vooruit. Net als de D1 moest ook de C1 haar meerdere erkennen in de ploeg uit Vianen. Na een 0-2 ruststand liepen de gasten uit naar 0-5 waarna Kees Willemsen de Gasselse eer nog enigszins wist te redden. Gassel A1 kwam tegen Vianen Vooruit A1 niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. In een toch wel spannende wedstrijd waren er voor beide ploegen de nodige mogelijkheden om tot scoren te komen, maar onder andere de lat en de beide doelmannen zorgden ervoor dat het bleef bij een 0-0 stand.

Nuttige uitzege Gassel 1, onverwachts verlies Gassel 2
  |  zondag 17 november 2002  |

Gassel 1 heeft in Lith een uitermate nuttige 1-2 overwinning geboekt tegen Litta 1. Bij de rust stonden de Gasselnaren op een 0-1 voorsprong door een treffer van Bas van Raaij. Nadat Johan Jaspers er na ruim een uur wedstrijd met een droge knal 0-2 van had gemaakt leken de drie punten in de Gasselse knip te zitten. De ploeg verzuimde echter om de kansen op een derde treffer te benutten. Toen het tien minuten voor tijd ineens 1-2 werd, moesten de Gasselnaren in de hectische slotfase nog vol aan de bak om de zege veilig te stellen. Dit lukte uiteindelijk waardoor de tweede plaats op de ranglijst kon worden behouden.
(klik hier voor een uitgebreid verslag van deze wedstrijd.)
De overige seniorenelftallen van de VV Gassel waren vandaag beduidend minder succesvol. Gassel 2 liet in Mill dure punten liggen tegen het niet al te hoog geklasseerde Juliana Mill 5. De Gasselnaren hadden weliswaar een behoorlijk veldoverwicht en wisten ook diverse kansen te creëren, maar het lukte maar niet om tot scoren te komen. De thuisploeg was daarentegen beduidend effectiever door wel een van de spaarzame kansen te benutten. Gassel 3 kende een niet al te beste start tegen UDI '19/Beter Bed 13 want al vrij snel in de wedstrijd keek men tegen een 0-2 achterstand aan. Door twee doelpunten van Anton de Wit was de stand bij de rust echter alweer in evenwicht. Nadat de ploeg uit Uden in de tweede helft wederom op voorsprong was gekomen, zorgde Ad Cruijsen vanaf elf meter opnieuw voor een gelijke tussenstand. Tien minuten voor tijd wisten de Udensianen andermaal te scoren. Ze hadden hierbij wel de hulp nodig van een collaborerende Gasselse graspol die ervoor zorgde dat Rudy Derks over de bal heen maaide. Overigens was leider Geert Janssen hiervan zo ontdaan dat hij na het laatste fluitsignaal direct vertrok en daarmee zelfs de waterzak aan zijn lot overliet. Net als het tweede elftal kreeg ook Gassel 4 vandaag een lesje in effectief kansen benutten. Daar waar aan de ene kant onder andere Janick de Kleijn een prachtkans onbenut liet, was het aan de andere kant DAW 7 dat wel wist te scoren. Door twee tegentreffers in de tweede vijfenveertig minuten verloren de Gasselnaren uiteindelijk met 0-2 van de ploeg uit Schaijk. Gassel dames 1 speelde in Schaijk een prima wedstrijd tegen het op een tweede plaats staande DAW dames 1. De thuisploeg was echter nog net een maatje te groot voor de Gasselse dames. Na een 3-0 ruststand kende het duel een eindstand van 6-0. Gezien het vertoonde spel en de inzet van de Gasselse dames lijkt de ploeg er helemaal klaar voor te zijn om volgende week in de thuiswedstrijd tegen het nog puntloze Norbert dames 1 uit Lithoijen de eerste overwinning van dit seizoen te gaan behalen.

Derbyverlies Gassel A1, eerste winst voor Gassel E1
  |  zaterdag 16 november 2002  |

Gassel F2 is er vandaag niet in geslaagd om haar ongeslagen status in de najaarscompetitie 2002-2003 in stand te houden. In Venhorst leed de ploeg een nipte 1-0 nederlaag tegen Venhorst F5. Het was echter een gelijkopgaande wedstrijd die evengoed in Gassels voordeel had kunnen eindigen. Winst was er vandaag wel voor Gassel C1 en Gassel E1. Voor de C-junioren stond vandaag de gemeentelijke derby tegen Estria C1 op het programma. In Escharen keken de Gasselnaren al na vijf minuten tegen een 1-0 achterstand aan door een benutte strafschop van de thuisploeg. De Gasselse formatie toonde echter een uitstekende veerkracht want nog voor de rust was deze achterstand door treffers van Roel ten Haaf, Rob Roefs en Twan Broersma omgezet in een 1-3 voorsprong. In de tweede helft werd de wedstrijd vervolgens geroutineerde uitgespeeld waardoor de drie punten achterop de fiets mee naar Gassel konden. Gassel E1 boekte vandaag haar eerste overwinning van dit seizoen. In Uden werd FC Uden E3 in een spannend en aantrekkelijk duel met 0-1 aan de zegekar gebonden. Matchwinner aan Gasselse zijde werd Stefan van der Loop. Na een voorzet van Roy Hermens zorgde hij voor de winnende treffer. Net als de C1 moesten ook Gassel A1 en Gassel D1 deze speeldag aantreden in Escharen. Voor de D-pupillen viel er weinig eer te behalen. Estria D1 was met 11-0 duidelijk nog een maatje te groot voor de Gasselnaren. De A1 verloor weliswaar ook, maar de 3-2 nederlaag tegen Estria A1 had de ploeg grotendeels aan zichzelf te danken. Na een 0-1 ruststand door een doelpunt van Tim Jaspers, gescoord in de allereerste minuut van de wedstrijd, werd het na vijf minuten in de tweede helft 1-1 door een benutte strafschop. Door slecht verdedigen bij een corner van de thuisploeg keek de Gasselse formatie na een uur wedstrijd tegen een 2-1 achterstand aan. Nog geen vijf minuten later was de stand echter alweer in evenwicht. Een schot van Tim Jaspers kon in eerste instantie nog door de doelman van de Escharensianen worden gekeerd, maar in de rebound was het Marc Peters die de gelijkmaker binnen knalde. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd had Tim Jaspers voor de 2-3 kunnen en ook moeten zorgen, maar doordat hij het veel te mooi wilde afmaken ging deze grote kans verloren. Het missen van deze kans zou de Gasselnaren uiteindelijk duur komen te staan, want even later was het aan de andere kant wel raak waardoor het in plaats van 2-3 ineens 3-2 stond. In de slotfase probeerde Gassel A1 het nog wel, maar een nederlaag kon niet meer worden voorkomen. Ook Gassel F1 leed een kleine nederlaag. In Zeeland ging de ploeg met 2-1 onderuit tegen Festilent/Morgenzon F2 waardoor de Gasselnaren nog steeds wachten op hun eerste punten van dit seizoen.

Discipline hoofdthema Algemene Jaarvergadering 2002
  |  vrijdag 15 november 2002  |

De Algemene Jaarvergadering 2002 van de VV Gassel, welke op woensdag 13 november jl. werd gehouden, is rustig verlopen. Opvallend was wel dat er tijdens de vergadering regelmatig werd gerept over discipline, of beter gezegd over het ontbreken van een stukje discipline. En dan met name ten aanzien van bijvoorbeeld het omgaan met het materiaal, het gebruik van de fietsenstalling en het betalen van de contributie en het wasgeld. Met 40 aanwezige leden, waaronder zeven bestuursleden, lag het opkomstpercentage wel weer wat lager dan dat van vorig jaar toen 55 leden present waren. Overigens hadden zes leden die verhinderd waren de moeite genomen om zich netjes bij het bestuur af te melden. Na het openingswoord door voorzitter Cor van Boekel en het doorlopen van de notulen van de jaarvergadering van vorig jaar was het tijd voor het jaarverslag van het bestuur. Achtereenvolgens werd door wedstrijdsecretaris Maurice Willems, bestuurslid technische zaken Harry de Kleijn, bestuurslid algemene zaken Sander Derks, bestuurslid jeugdzaken Berry Arendse en voorzitter Cor van Boekel vertelt wat er zich het afgelopen jaar op hun terrein had afgespeeld en wat de plannen voor de toekomst zijn. Daarna was het tijd voor penningmeester Cor van Berkel voor de presentatie van de financiële cijfers en het geven van een toelichting op de balans. Na de goedkeuring van het "Financieel verslag 2001-2002" kon voorzitter Cor van Boekel de aanwezigen een heuglijke mededeling doen. Door het bestuur is namelijk besloten om de hoogte van de contributie en het wasgeld voor het seizoen 2003-2004 op hetzelfde niveau te houden als dit seizoen. Wel is besloten om met ingang van het volgend seizoen ook bij de (spelende) jeugdleden € 5,- aan wasgeld in rekening te brengen. Het zesde agendapunt betrof de bestuursverkiezing. Omdat de beide aftredende bestuursleden, te weten Cor van Berkel en Sander Derks, zich niet herkiesbaar hadden gesteld en er zich geen nieuwe kandidaten hadden aangemeld, zal het bestuur voorlopig bestaan uit slechts vijf personen. Uiteraard zal er wel actief gezocht gaan worden naar nieuwe bestuursleden. Nadat de aftredende bestuursleden middels een woordje en een vaatje bier waren bedankt voor hun inzet tijdens hun bestuurstermijn was het tijd voor de mededelingen van het bestuur. Aansluitend hierop kregen de aanwezige leden de gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens de rondvraag. Na een korte pauze en het beantwoorden van de tijdens de rondvraag gestelde vragen, sloot voorzitter Cor van Boekel omstreeks 23:20 uur de vergadering.

Gelijkspel voor Gassel 1, fraaie uitzege Gassel 3
  |  zondag 10 november 2002  |

Gassel 1 is er vandaag niet in geslaagd om de vorige week veroverde koppositie in de zesde klasse H met succes te verdedigen. Op eigen veld werd namelijk met 1-1 gelijkgespeeld tegen DESO 1 uit Oss. Hierdoor is Vianen Vooruit, dat won bij OVC '63, in punten langszij gekomen en staan de Gasselnaren met een ietwat slechter doelsaldo nu op een tweede plaats. Het puntverlies voor de Gasselse formatie kwam tot stand in een rommelige wedstrijd waarin van goed voetbal nauwelijks sprake was. Johan Jaspers had met een snoeihard schot in de rechterbovenhoek de Gasselnaren voor de rust nog wel op voorsprong gezet, maar na zo'n uur wedstrijd scoorde de ploeg uit Oss de gelijkmaker. Daarna hadden beide ploegen nog de kans op een tweede treffer, maar het bleef bij een 1-1 stand.
Gassel 3, het andere seniorenteam dat vandaag in actie kwam, deed het beduidend beter. In Geffen werd een fraaie 2-6 overwinning geboekt op Nooit Gedacht 4. De Gasselnaren begonnen uitstekend aan de wedstrijd en zagen dit beloond worden met een treffer van Jeroen Nibbeling. Toch wist de thuisploeg weer op gelijke hoogte te komen, maar direct na de 1-1 was het Ad Cruijsen die voor een nieuwe Gasselse voorsprong zorgde. Door doelpunten van Willie Strik en Jeroen Nibbeling en een treffer van de Geffensianen stond het bij de rust 2-4 voor de Gasselse formatie. Ondanks dat Rudy Derks en John Hendriks in de "nacht" van zaterdag op zondag slechts een enkel uurtje slaap hadden kunnen meepikken en Ad van Spijk kampte met trainingsachterstandverschijnselen, bleef Gassel 3 ook in de tweede helft de betere ploeg. Toen Jeroen Nibbeling met zijn derde treffer van de middag voor de 2-5 had weten te zorgen, was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase schoot Anton de Wit vanaf de strafschopstip de 2-6 eindstand op het bord. Gassel 2, Gassel 4 en Gassel dames 1 kwamen vandaag niet in actie. De thuiswedstrijden van het tweede elftal en de dames werden afgelast en het vierde elftal was vrij.

Ook thuiswedstrijd van Gassel 2 afgelast

Nadat zaterdagavond al de thuiswedstrijd van de Gasselse dames was afgelast, is nu ook de thuiswedstrijd van Gassel 2 tegen Hapse Boys 6 van het programma geschrapt. De gesteldheid van het hoofdveld laat het niet toe dat er twee wedstrijden op worden gespeeld en omdat ook het Vlaggeschip vandaag thuis speelt, is de wedstrijd van het tweede geschrapt.

Wedstrijd Gasselse dames tegen Heerewaarden afgelast
  |  zaterdag 09 november 2002  |

De voor zondag 10 november a.s. op het programma staande thuiswedstrijd van de Gasselse dames tegen Heerewaarden dames 1 gaat niet door. De gesteldheid van de velden is ondanks het droge weer van deze zaterdag nog steeds dusdanig dat er slechts een beperkt aantal wedstrijden op kan worden afgewerkt. In overleg met consul Jo Thijssen is dan ook besloten om de wedstrijd van de Gasselse dames alvast te schrappen. Of de eveneens voor zondag a.s. gepland staande thuiswedstrijden van Gassel 1 en Gassel 2, tegen respectievelijk DESO 1 en Hapse Boys 6, wel doorgang zullen vinden is op dit moment nog niet bekend. Gezien de regen die voor zondag wordt voorspeld, hangt ook voor deze duels een afgelasting in de lucht. Houdt u dus goed de berichtgeving op deze site in de gaten.

Gassel C1 houdt de drie punten in Gassel

Gassel C1 was het enigste jeugdelftal van de voetbalvereniging Gassel dat vandaag in actie kwam. De thuiswedstrijden van de D1, E1, F1 en F2 werden namelijk afgelast en de A1 had een vrije zaterdag vanwege een oneven aantal teams in hun klasse. Op het eigen vertrouwde sportpark "de Oude Kamp" was het team van UDI '19/Beter Bed C4 de tegenstander. Het werd een mooie wedstrijd met kansen over en weer en derhalve veel gevaar voor de beide doelen. Hoewel een eindstand van 5-5 of 6-6 ook zeer wel mogelijk was geweest, waren het toch de Gasselnaren die met 2-1 aan het langste eind trokken. Nadat Rob Roefs de Gasselse formatie op voorsprong had gezet, wist de ploeg uit Uden nog voor de rust de stand weer in evenwicht te brengen. In de tweede helft was het Roel ten Haaf die voor de tweede en naar later bleek dus ook de winnende Gasselse treffer zorgde.

Thuiswedstrijden Gassel D1, E1, F1 en F2 afgelast
  |  vrijdag 08 november 2002  |

De voor zaterdag 09 november 2002 op het programma staande thuiswedstrijden van Gassel D1, Gassel E1, Gassel F1 en Gassel F2 zijn afgelast. Vanwege de vele regenval laat de gesteldheid van de velden op sportpark "de Oude Kamp" in Gassel het niet toe dat erop gespeeld kan worden. Of de eveneens voor zaterdag op het programma staande thuiswedstrijd van Gassel C1 wel doorgang zal kunnen vinden is hoogst twijfelachtig. In de loop van zaterdagmorgen valt hierover de beslissing. Ook is nog maar de vraag of de voor zondag gepland staande thuiswedstrijden van het Vlaggeschip, Gassel 2 en Gassel dames 1 afgewerkt kunnen worden.

Verdiende derbywinst Gassel 1, ook prima zeges Gassel 2 en 4
  |  zondag 03 november 2002  |

Gassel 1 heeft in Escharen een verdiende 3-6 overwinning behaald op Estria. De Gasselnaren toonden bovendien een uitstekende veerkracht want zo'n vijfentwintig minuten voor tijd stond het nog 3-1 voor de thuisploeg. De start van de Gasselse formatie was alleszins goed want na twintig minuten keek men door twee onnodige tegentreffers al tegen een 2-0 achterstand aan. Door een kopgoal van Tim van Overbeek was de marge bij de rust weer teruggebracht tot één. Toen de Estriasianen vijf minuten na de rust voor de 3-1 hadden weten te zorgen, nadat de scheidsrechter had geweigerd om te fluiten voor een geval van buitenspel, leek het gedaan met de Gasselse kansen op succes. Maar door een rechtstreeks binnen geschoten corner van Johan Jaspers en een doelpunt van Geert AriËns stond het een kwartier voor tijd toch weer gewoon 3-3. De Gasselnaren roken winstkansen en op aangeven van Piet Loeffen zorgde Tim van Overbeek voor de 3-4. Toen even later Tim Jaspers Geert Ariëns. in staat stelde om de 3-5 aan te tekenen was deze gemeentelijke derby beslist. In de slotfase was het Geert Ariëns die met een fraaie stift de 3-6 eindstand op het bord bracht. Door deze zege en het verlies van koploper OKSV bij DESO mag het Vlaggeschip zich nu, tenminste voor een week, koploper noemen.
Ook Gassel 2 deed vandaag prima zaken. In Beers werd de altijd beladen derby tegen HBV 3 met 2-4 gewonnen. Nadat Sander Smits de Gasselnaren op voorsprong had gezet, was het Jeroen Nibbeling die nog voor de rust de marge wist te verdubbelen. In de tweede helft was het opnieuw Jeroen Nibbeling die de vijandelijke doelman kansloos liet. Daarna wisten de Beersinezen nog wel tegen te scoren, maar met ook zijn tweede treffer van de middag schoot Sander Smits de Gasselse formatie definitief in veilige haven. In blessuretijd werd het nog wel 2-4, maar deze treffer was alleen nog maar interessant voor de statistieken. Gassel 3 kende een wat mindere zondag. Op eigen veld ging de ploeg met 1-2 onderuit tegen VCO 2 uit 't Oventje. Bij een 0-1 achterstand was het Rudy Derks die met een prima dieptepass Ad van Spijk in stelling bracht. Deze liet zien het voetballen nog niet verleerd te zijn, want met een prachtige sleepbeweging stuurde hij de keeper het bos in en waarna hij vervolgens de 1-1 binnen schoot. Toch waren het daarna opnieuw de gasten die op voorsprong kwamen. Vlak voor tijd had Ad Cruijsen vanaf elf meter nog de kans om er een gelijkspel uit te slepen, maar zijn inzet werd gekeerd. Net als het Vlaggeschip liet ook Gassel 4 vandaag zien over een prima mentale veerkracht te beschikken. In de thuiswedstrijd tegen Festilent/Morgenzon 5 werd namelijk een 1-2 achterstand omgebogen in een 4-2 overwinning. Na een vloeiende aanval over diverse schijven was het Joland Thijssen die de score wist te openen. Twee doelpunten van de ploeg uit Zeeland zorgen vervolgens echter voor een 1-2 achterstand. Op aangeven van Joland Thijssen was het daarna de van het tweede elftal geleende Peter Goossens die met twee prima doelpunten de Gasselse formatie weer op voorsprong schoot. Toen Anton de Wit er even later ook nog 4-2 van wist te maken, zaten de drie punten definitief in de Gasselse knip. Gassel dames 1 kan terugkijken op een goede wedstrijd tegen het altijd over veel fysieke kracht beschikkende Berghem Sport dames 2. In het eerste half uur hielden Gasselse dames prima stand, daarna was het toch de wat meer ervarener thuisploeg die een aantal malen doel wist te treffen. Het dameselftal van de VV Gassel liet het er echter niet bij zitten en ging ook op jacht naar doelpunten. Deze zouden er ook komen. Zowel Marieke Hendriks als Puck van Iersel wisten de Berghemsiaanse doelvrouw te passeren, waardoor er na negentig minuten een 6-2 eindstand op het scorebord stond.

Gassel F2 nog steeds zonder puntverlies, ook winst Gassel A1
  |  zaterdag 02 november 2002  |

Gassel F2 blijft het uitstekend doen in de 2e klasse 114. Ditmaal was het DSV F5 dat op overtuigende wijze kansloos werd gelaten. In Sint-Antonius werd het 6-0 voor de Gasselnaren, waardoor men met zes punten uit twee wedstrijden nog steeds zonder puntverlies is. Topscoorder aan Gasselse zijde was Kevin Arts Maar liefst vier van de zes treffers kwamen van zijn voet. De andere twee doelpunten kwamen op naam van Remco van der Heijden en Robin Thoonen. Winst was er vandaag ook voor Gassel A1. In Westerbeek werd het nog puntloze Westerbeekse Boys A1 met 4-2 verslagen. Hoewel de Gasselnaren vrij goed aan de wedstrijd begonnen, was het de thuisploeg die de score wist te openen. Dankzij twee treffers van Tim Jaspers en eentje van Joris van Raaij was deze achterstand echter nog voor de rust omgezet in een 1-3 voorsprong. In de tweede helft kreeg de Gasselse formatie legio kansen om de score verder op te voeren, maar alleen Robin Nibbeling wist het vijandelijke net te laten bollen. De dubbele cijfers hadden zelfs gehaald kunnen worden, maar mede doordat de lat tot driemaal toe Gassels succes in de weg stond en de doelman van de Westerbeeksianen soms tot zijn eigen verbazing een groot aantal inzetten wist te keren, bleef het bij vier Gasselse doelpunten. Gassel C1 leed in Ottersum een ongelukkige en onnodige 5-3 nederlaag tegen Achates RKOSV C1. In het eerste kwart van de wedstrijd wisten de Gasselnaren maar liefst zo'n vijftien kansen te creëren. Helaas wist men er daarvan maar slechts één te benutten, hetgeen de ploeg in het verloop van de wedstrijd lelijk zou gaan opbreken. Vlak voor de rust, bij een 1-1 tussenstand, werden bovendien ook nog eens geheel onnodig twee tegengoals weggegeven waardoor men met een 3-1 achterstand kon gaan rusten. In de tweede helft slaagde de Gasselse formatie er nog wel in om met goed voetbal tweemaal tot scoren te komen, maar omdat ook de thuisploeg nog twee treffers aan haar totaal wist toe te voegen, moesten de Gasselnaren uiteindelijk genoegen nemen met een 5-3 nederlaag. De Gasselse doelpunten werden gescoord door Twan Broersma die tweemaal succesvol was en Kees Willemsen. Ook Gassel F1 moest een vandaag een bescheiden nederlaag incasseren. Net als Gassel F2 moest ook de F1 afreizen naar Sint-Antonius voor een confrontatie met DSV. In tegenstelling tot de F2 lukte het de F1 niet om tot winst te komen. Na een spannende wedstrijd was het DSV F2 die er dankzij een 2-1 zege met de drie punten vandoor ging. De spelers van Gassel D1 en Gassel E1 zullen met weinig plezier terugdenken aan hun wedstrijd van vandaag. Beide elftallen kregen namelijk een behoorlijke nederlaag aan hun broek. Gassel D1 verloor in Oploo met 8-0 van het slechts twee plaatsen hoger staande Excellent D1 en de E1 verloor in Haps met maar liefst 12-1 van Hapse Boys E2.